Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Setur-2.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "Setur-2."— Sunum transkripti:

1 Setur-2

2 Her geçen gün faaliyet gösterdiği sektörlerde hızla büyüyen Setur, 2002 yılında ISO standartları ile hizmet kalitesini tescil ettirmiştir.

3 Sürekli ve değişmeyen hedefi, tıpkı ait olduğu Koç Holding gibi, tüm paydaşları için artan oranda katma değer yaratmak olan şirket, tüm aktivitelerini uluslararsı standartlarda kurumsal yöbetim, müşteri memnuniyeti, toplumsal sorumluluk anlayışı ve çevreyi koruma prensipleri ile yürütmektedir.

4 Setur turizm faaliyetlerinin dışında duty free, marina işletmeciliği ve özel havacılık sektörlerinde de faaliyet göstermektedir.

5 SETUR DUTY FREE tüm yurda yayılan havalimanları, kara sınır kapıları ve deniz limanlarında bulunan 38 mağazası ile gümrüksüz satış mağazaları işletmeciliği yapmaktadır.

6 SETUR MARİNALARI,SETUR ailesinin önemli markalarından biridir
SETUR MARİNALARI,SETUR ailesinin önemli markalarından biridir.Marina işletmeciliğnde Akdeniz çanağının ve Türkiye’nin en büyük zinciri konumunda olan SETUR marinaları Kalamış-Fenerbahçe, Yalova, Ayvalık, Çeşme, Kuşadası, Marmaris, Kaş, Finike, Antalya, Midili ve Gökova Ören olmak üzere toplam 11 marinası ile hizmet vermektedir.

7 . Capital Dergisi’nin gelenekselleşen “Türkiye’nin en beğenilen şirketleri” listesinde 6. kez turizm sektöründe en beğenilen şirket seçilmiştir.

8 . Setur Türkiye temsilcisi olmasının yanısıra, yaklaşık 24 büyük gemi firmasınında tur satışını yapmaktadır.

9 . Ayrıca Dünya’nın en büyük turizm örgütü Skal Derneği’nin Türkiye bacağında her sene yapılan Skalite ödüllerinde kongre ve toplantı organizasyonu acentası (mice) ve online seyahat rezervasyonları (bookinturkey) kategorilerinde birincilik ödüllerini aldı.


"Setur-2." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları