Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

İŞ SERİMİ Öncelikle 3D modelini seçmeye karar verdik ve Bektaş TAGUR tarafından internet sitesinden bu model seçildi.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "İŞ SERİMİ Öncelikle 3D modelini seçmeye karar verdik ve Bektaş TAGUR tarafından internet sitesinden bu model seçildi."— Sunum transkripti:

1 İŞ SERİMİ Öncelikle 3D modelini seçmeye karar verdik ve Bektaş TAGUR tarafından internet sitesinden bu model seçildi.

2 Sonra bu modelin nasıl tasarlanacağını belirlemek üzere ‘’tasarım modelleri’’ni grupça araştırmaya koyulduk. Tasarım modellerinden bize uygun olduğunu düşündüğümüz ASSURE Modelini seçtik.

3  Sonra ASSURE Modelinin ilk aşaması olan ‘’öğrencilerin(öğrenen) analizi’’ çalışmasını tarihinde yaptık.  Modelin 2.aşaması olan ‘’hedeflerin belirlenmesini’’ tarihinde gerçekleştirildi.

4 3. aşamasını yani ‘’ metod, medya ve materyal seçimini’’ 20. 04
3. aşamasını yani ‘’ metod, medya ve materyal seçimini’’ tarihinde yapıldı. 4.aşama olan ‘’medya materyalin kullanımı’’ tarihinde yapıldı. 5.aşama ‘’öğrencilerin katılımının sağlanması’’ tarihinde yapılacak.

5 Materyalin Avantajları
* Bilgiyi eğlenerek öğrenmeyi sağlar. * Dayanıklıdır. * Maliyeti azdır. * Yeniden kullanılabilir. * Öğrencilerin ilgisine hitap eder. * Görsellik sağlar.

6 Materyalin Dezavantajları
* Taşınması zordur. * Görsellik (aşırı) * Tasarlanması zaman alır.

7 HAZIRLAYAN SİBĞATULLAH IŞIK


"İŞ SERİMİ Öncelikle 3D modelini seçmeye karar verdik ve Bektaş TAGUR tarafından internet sitesinden bu model seçildi." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları