Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

SOĞUTMA SIVISI ABDULVAHAP SİNCAR NO: 106731030 27.03.2012.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "SOĞUTMA SIVISI ABDULVAHAP SİNCAR NO: 106731030 27.03.2012."— Sunum transkripti:

1 SOĞUTMA SIVISI ABDULVAHAP SİNCAR NO:

2 TANIM:Kesme ve taşlama sıvısı ÖZELLİKLERİ VE AVANTAJLARI:Görünüş:kızıl sarı, berrak, h.kıvamlı ph(%3’lük): refrakto sayısı: 1.6 solvent: su karışabilme : su ile her oranda karışabilir. Kesici uç ile işlenen parça yüzeyinden, çok iyi bir film oluşturularak aşınma ve sürtünmeleri minimize eder. İçerdiği EP katkıları sayesinde yüksek yük ve basınçlı ortamlarda rahatlıkla çalışır. Saydamlıdır, taşlama görülerek yapılır. Çok iyi yıkama özelliğinden dolayı taşlama taşının gözeneklerinin dolmasına engel olur, taşın ömrünü arttırır. En sert malzeme ile daha iyi 0.5 pasa tek seferde verilebilir. Emülsiyon stabil bakterisit ihtiva ettiğinden çalışma ortamından etkilenip bozulmaz.

3 Çalışma sırasında köpürmez. Pas önlenme özelliği vardır
Çalışma sırasında köpürmez. Pas önlenme özelliği vardır. Yıkama ve kaydırıcılık özelliği çok iyidir. Kansere sebep olduğu kanıtlanan ve arıtma tesislerinde probleme yol açan NİTRİT içermez. İnsan sağlığına ve çilde zarar vermez. Tamamen doğada parcalanabilen bir üründür. Ekonomiktir, az oranda kullanılır.

4 KULALNIM ALANLARINE GÖRE UYGULAMA
Bütün Taşlama tezgahlarında kullanılır. Genellikle %3 -%5 oranlarında emülsiyon yapılarak kullanılır. GEMLUB K -103 F konsantre yağı suya yavaş yavaş akıtılarak ilave edilir ve kuvvetli bir şekilde karıştırarak emülsiyon hazırlanır. Kullanım amaçlarına göre konsantrasyon deneyimle belirlenir.

5 UYARI ! Bu yağ kullanılmadan önce tezgah ve haznesi iyice temizlenmeli, diğer yağ ve pisliklerden arındırılmalı, GEMACIDE DCG ile dezenfekte edilmelidir. Dezenfeksiyon işlemi tavsiye edilen şekilde yapılmalıdır. Emülsiyona düzenli aralıklarla biosit ilave edilmesi, sistemin sağlığı ve verimi açısından tavsiye edilir.

6 Depolama şekli Orijinal ambalajında, ağzı kapalı olarak, kapalı ve muhavazalı bir yerde depolayınız. 60 Kg. lık plastik bidonlara ve 200 Kg. lık varillere konulur


"SOĞUTMA SIVISI ABDULVAHAP SİNCAR NO: 106731030 27.03.2012." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları