Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

“Visit to be Treated” (V&T) isimli sağlık turizmi reality programımızın, Arap dünyasının en önemli medya gurubu olan MBC’de yayınlanmış olan, birinci sezonu.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "“Visit to be Treated” (V&T) isimli sağlık turizmi reality programımızın, Arap dünyasının en önemli medya gurubu olan MBC’de yayınlanmış olan, birinci sezonu."— Sunum transkripti:

1

2 “Visit to be Treated” (V&T) isimli sağlık turizmi reality programımızın, Arap dünyasının en önemli medya gurubu olan MBC’de yayınlanmış olan, birinci sezonu tamamlandı. Visit to be Treated programının en önemli özelliği Türkiye’de hazırlanıp bir Arap kanalında yayınlanan ilk Türk sağlık reality programı olması. Programımız Ocak 2017’de yayınlanan ilk bölümü ile ikinci sezonun yayına başladı. Haftada 2 defa olmak üzere Cuma ve Cumartesi günleri TSİ 11:00’da izleyici ile buluşan özgün formatlı programımız 3. sezonuna bu sefer daha erken bir tarihte, Eylül 2017’de başlayacak. Programımız yine Cuma ve Cumartesi günleri yayınlanacak.

3 Programımız MBC4 kanalında yayınlanıyor
Programımız MBC4 kanalında yayınlanıyor. MBC Medya grubunun Körfez, Ortadoğu ve Kuzey Afrika ülkeleri başta olmak üzere dünyanın her yerinde yaşayan Arapça konuşan insanlar tarafından en çok izlenen medya grubu olması sayesinde; tüm katılımcılarımız sezon boyunca yatırımlarından memnun kalıyor. Visit to be Treated, yapım formatının sürekli zenginleştirilmesi, bilgi verici yapısı, izleyicilere dokunan hikayeleri ve tedavi arayışında olan hastaları Türkiye’ye çekecek akışıyla, izleyiciler için sabah kuşağının vazgeçilmez bir programı haline geldi.

4 BAŞVURU ALDIĞIMIZ ÜLKELER
ABD ABU DABİ AFGANİSTAN ALMANYA ANTIGUA & BERMUDA AVUSTURYA AVUSTRALYA BAE BAHREYN BELÇİKA BULGARİSTAN BREZİLYA CEZAYİR CİBUTİ ÇAD ÇİN DANİMARKA DUBAI ETİYOPYA FAS FILISTIN FRANSA GAMBİA HOLLANDA IRAK İNGİLTERE İRAN İRLANDA İSPANYA İSRAİL İSVEÇ İSVİÇRE KANADA KATAR KENYA KIBRIS KUVEYT LİBYA LÜBNAN MISIR MORITANYA NİJERYA ROMANYA NORVEÇ SİNGAPUR SOMALİ ST. VINCENT SUDAN SURİYE SUUDI ARABİSTAN TUNUS UMMAN TÜRKİYE ÜRDÜN Alfabetik sırada

5 BAŞVURU ALDIĞIMIZ ÜLKELERİN YÜZDESEL DAĞILIMI

6 BAŞVURU ALDIĞIMIZ HASTALIKLARIN YÜZDESEL DAĞILIMI

7 PROGRAM NASIL İŞLİYOR? Bir programımız yaklaşık 50 dakika sürüyor. 50 dakika boyunca sponsor katılımcılarımızla gerçekleştirdiğimiz ve birlikte geliştirdiğimiz içerikleri akıcı, bilgilendirici ve sürdürülebilir bir halde kurgulayarak izleyici kitlenin dikkatini çekecek ve bize başvurmasını sağlayacak şekilde yayınlıyoruz. Her sponsorumuzun Arap hedef kitlesine ulaştırmak istediği tedavi ya da bilgilendirmenin detaylarını öğreniyoruz ve genellikle bir hastanın tedavisi üzerinden hikaye anlatacak şekilde içeriği kurguluyoruz.

8 PROGRAM NASIL İŞLİYOR? Her sponsorumuzun yer aldığı süre sonunda izleyicilerin bize ilgili konuda nasıl ulaşabileceklerini anlatıyoruz. 4 iletişim kanalımız mevcut: visittobetreated.com adresindeki başvuru formu Whatsapp iletişim numaramız Facebook sayfamız üzerinden mesaj – facebook.com/visittobetreated.com Visittobetreated.com üzerinde bulunan iletişim formu Bu iletişim kanallarını belirtirken ilgili bölümde işlenen hastalığın adı geçiyor ve izleyicilerin tedavi planı, fiyat teklifi, 2. görüş veya hastalık hakkında bilgi almak için bize ulaşabileceklerini bildiriyoruz.

9 MESAJ YÖNETİMİ Özellikle programımızın yayın günü olan Cuma ve Cumartesi günleri yoğun mesajlar alıyoruz. Her kanaldan gelen mesajları operatörlerimiz tek tek inceleyerek, okuyarak ve değerlendirerek program sponsorlarımıza iletiyor. İletilen mesajlarda özlük bilgileri dışında hastalıkla ilgili detaylı bilgilerin olmasına özen gösteriliyor. Her mesajın tek tek Türkçe’ye tercümesi de gerçekleştiriliyor.

10 MBC MEDYA GRUBU MBC, Dubai merkezli ve Arapça konuşan topluluklar tarafından en fazla izlenen televizyon kanalı. Televizyon, radyo ve internet olmak üzere 23 kanala sahip. MBC kanalları sol taraftaki haritada işaretli bulunan ülkelere ulaşıyor.

11 MBC MEDYA GRUBU MBC kanalları, bir haftada ortalama olarak Ortadoğu ve Kuzey Afrika ülkelerinde yaşayan televizyon izleyecilerinin %77’sine ulaşıyor.

12 MBC MEDYA GRUBU Diğer televizyon kanallarına göre izleyici dağılımı dikeyinde MBC yayın ağı pastasından en büyük pay alan grup.

13 VISIT TO BE TREATED 3. SEZON
Programımızın 3. sezonunun, önceki sezonlardaki tecrübemizi arkamıza alarak daha başarılı ve program paydaşları açısından daha verimli geçeceğini öngörüyoruz. Eylül 2017’de MBC4 kanalında yeni sezonumuza başlayacağız. Geçmiş sezonlarda olduğu gibi her hafta Cuma ve Cumartesi günleri iki bölüm olmak üzere toplam 75 bölüm yayınlamayı planlıyoruz. 3. sezonumuzda da, ilk iki sezonumuzda olduğu gibi Arap izleyicilere ilgi çekici içerikler, tedavi hikayeleri, hastalıklar konusunda bilgilendirmeler ve sponsorlarımıza, yurt dışı sağlık harcama bütçesi yıllık 55 milyar dolar olan Arap pazarından yeni hastalar, daha fazla bilinirlik yani kısaca değer katmayı hedefliyoruz. 2. sezon sponsorlarımız

14 HARİCİ SERVİSLER Visit to be Treated programımızın ilk iki sezonu boyunca Arap pazarı hakkında eşsiz tecrübe edindik. Visit to be Treated televizyon programının tüm paydaşlarının meydana getirdiği ekosistemin maddi açıdan daha başarılı olması amacıyla bu tecrübeyi baz alarak 3. sezonumuzda sponsorlarımıza ihtiyaç duymaları halinde karşılıklı anlaşma çerçevesi dahilinde yararlanabilecekleri 2 yeni hizmet sunuyoruz. 1. SADECE ARAP PAZARINA YÖNELİK DİJİTAL PAZARLAMA MBC4 kanalında yayınlanan sağlık turizm programı Visit to be Treated televizyon programı ile kazandığımız Arap pazarı tecrübesini kullanarak, kurumunuzun Visit to be Treated sosyal medya hesapları ve çeşitli dijital mecralar üzerinden daha fazla Arap hastaya ulaşmasını sağlamak için bir dijital pazarlama paketi geliştirdik. Kendi bütçesi ve planlaması ayrı olan bu paket dahilinde amacımız kurumunuzun Arap pazarına ulaşması. Bu dijital pazarlama paketi tamamen Arap pazarına çalışan uzmanlar tarafından uygulanıyor. 2. TALEP YÖNETİMİNİN TÜM SÜREÇLERİNİN GERÇEKLEŞTİRİLMESİ İletişim kanalları üzerinden gelen mesajların ilk karşılamasını biz yapıyoruz. Bu ilk temas noktasında hastalık türlerine göre gelen mesajları ayırarak size iletiyoruz. Size sadece talep sahibini aramak kalıyor. Bu 2. temas noktasında talep sahibi ile iletişime geçecek insan kaynağı yönetiminiz mevcut değilse veya bu lead yönetiminin sadece son halkasında yer almak istiyorsanız bu noktada anadili Arapça olan ve çağrı merkezi hizmetimiz size yardımcı olabilir. Kendine ait ayrı bir akış ve bütçe planlaması olan bu servisimizdeki amacımız gelen lead’lerin size hasta olarak çevrimini sağlamak.

15 VISIT TO BE TREATED 3. SEZON
Bu sezon da programımız içerisinde yine 2 adet sponsorluk seçeneği sunuyoruz. Programımız Ekonomi Bakanlığı’nın sağlık turizmi yurtdışı tanıtım destekleri kapsamında %60 oranında desteklenmekte olup, başvuru için gerekli tüm bilgi ve belgeler deneyimli ekibimiz tarafından sizler için hazırlanacaktır.

16


"“Visit to be Treated” (V&T) isimli sağlık turizmi reality programımızın, Arap dünyasının en önemli medya gurubu olan MBC’de yayınlanmış olan, birinci sezonu." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları