Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

AMERİKA BİRLEŞİK DEVLETLERİ WASHİNGTON VE OREGON EYALETLERİ İLE KANADA’YA YAPACAĞIMIZ SEKTÖREL TİCARET HEYETİ VE ZİYARETİN DETAYI AŞAĞIDAKİ GİBİDİR.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "AMERİKA BİRLEŞİK DEVLETLERİ WASHİNGTON VE OREGON EYALETLERİ İLE KANADA’YA YAPACAĞIMIZ SEKTÖREL TİCARET HEYETİ VE ZİYARETİN DETAYI AŞAĞIDAKİ GİBİDİR."— Sunum transkripti:

1 AMERİKA BİRLEŞİK DEVLETLERİ WASHİNGTON VE OREGON EYALETLERİ İLE KANADA’YA YAPACAĞIMIZ SEKTÖREL TİCARET HEYETİ VE ZİYARETİN DETAYI AŞAĞIDAKİ GİBİDİR.

2 AMERİKA BİRLEŞİK DEVLETLERİ

3 08 MAYIS - 17 MAYIS TARİHLERİ ARASI 10 GÜN

4 (1.gün) 08 Mayıs Pazartesi İstanbuldan Kalkış Seattle WA ya varış.
Seattle, Amerika Birleşik Devletleri'nin Washington eyaletinde bulunan bir şehirdir. ABD'nin en kuzeybatı ucunda, King County'de yer alır.

5 (1.gün) 08 Mayıs Pazartesi Seattle Crowne Plaza Otele Yerleşim.

6 Seattle Crowne Plaza Otel

7 Seattle Crowne Plaza Otel

8 (2.gün) 09 Mayıs Salı Seatlle Türk Fahri Konsolosluğu Ziyareti
(Turkish Honorary Consulate General in Seattle, United States 12328 NE 97th Street,Kirkland, WA 98033, United States)

9 (2.gün ) 09 Mayıs Salı Amerika Fındık Konseyi ziyareti ve standartlar hakkında bilgi semineri

10 Amerika Birleşik Devletleri'ndeki faaliyetler 1997 yılında başlamış bulunmaktadır. Ülkenin fındık üreticisi olması ve pazarın özelliği ile büyüklüğü gözönünde bulundurularak, "Oregon Fındık Pazarlama Bordu” ile "Amerikan Gıda İthalatçıları Birliği”nin de iştirakiyle "Fındık Konseyi” kurulmuştur.

11 (3.gün ) Holmquist Hazelnut Firmasını Ziyaret
Whatcom İlçesi'nin kalbinde bulunan Holmquist Fındık Orchards, Washington eyaletinde bulunan en büyük fındık bahçelerinden biridir. Fındık bahçeleri, Kanada sınırının yanında, Bellingham Washington'un 32 kilometre kuzeyindedir. John Victor Holmquist ve oğlu Anton, 1928'de ilk meyve fidesini dikti.

12 (4.gün ) 11 Mayıs Perşembe Seattle’ dan Oregona kara yoluyla hareket, yolculuk esnasında faaliyetleri yakın zaman da devam eden Mount Rainier Milli Parkını ziyaret ve barbekü

13 (4.gün ) 11 Mayıs Perşembe Hotel Deluxe ‘ e Yerleşim

14 Hotel Deluxe

15 Hotel Deluxe

16 (5. Gün ) 12 Mayıs Cuma Northwest Hazelhut firmasını ziyaret, Alfred Ritter, Ferrerro ve Ghirardelli;nin yetkililerini ziyaret.

17 Birçoğu, Oregon'un verimli Willamette Vadisi'nin dünyanın en iyi fındıklarını ürettiğine katılıyor. Aslında, ABD üretiminin yüzde 99'undan fazlası Oregon'tan geliyor. Kuzeybatı Fındık Şirketi, fırıncılık, şekerleme, aperitifler, tahıllar ve soslar için ideal somun formları sunar. Kuzeybatı Fıstıklarının benzersiz lezzeti ve dokusu ile neler yapabildiğinizi düşünün.

18 ALFRED RITTER

19

20

21 (6.gün ) 13 Mayıs Cumartesi Pasifik Fındık Çiftliği ve Şekerleme Fabrikası ziyareti ve Fındık Endüstri ofisi ziyareti Herseys çikolata oregon tesislerini ziyaret

22 Hershey’s Çikolata Fabrikası

23 (7. gün) 14 Mayıs Pazar günü vergi muafiyeti bulunan Oregon eyaletinde alış veriş ve Outlet günü.

24 (8.gün ) 15 Mayıs Pazartesi Seattle WA ’ dan Kanada’ya Hava Yolu ile Varış ve Otele Yerleşim

25 Toronto Intercontinental Hotel

26 Toronto Intercontinental Hotel

27 Toronto Intercontinental Hotel

28 (8.gün ) 15 Mayıs Pazartesi Kanada Toronto Ticari Ateşeliğini Ziyaret
Toronto Ticaret Ataşeliği, Ekonomi Bakanlığı'nın Kanada'daki 2 biriminden biri olarak (diğeri Ottawa Ticaret Müşavirliği) Toronto Başkonsolosluğuna bağlı çalışmaktadır.

29 Ataşeliğimiz temel olarak kendi sorumluluk bölgesinde Türkiye'nin Kanada'ya yönelik ihracatının arttırılmasını hedeflemektedır. Türkiye ile Kanada arasındaki iş ilişkilerinin geliştirilmesine ve Türkiye'ye yönelik Kanada yatırımlarının arttırılmasına katkı sağlamayı da amaçlamaktadır.

30 (9.gün ) 16 Mayıs Salı Toronto’dan Niagara Falls Şelalelerin Gezi Programı

31 Niagara Falls Şelaleleri
Niagara Şelalesi Amerika Birleşik Devletleri (ABD) ve Kanada’nın arasındaki sınırda yer alan Niagara nehrinin tam ortasında bulunuyor. En büyük ve heybetli olan şelale Horseshoe Falls, bir küçüğü American Falls, en küçüğü ise Bridal Veil. Bu üçünün genel ismi, Niagara Nehri’nin ortasına yer almaları sebebiyle Niagara Şelalesi (Niagara Falls) olarak belirlenmiş.

32 Niagara Falls Şelaleleri

33 (10.gün ) Toronto’ dan Hava Yolu ile Türkiye’ ye Dönüş

34 tüm yemekler ve vize ücreti dahil fiyatımız 6000 Usd dir.
Tüm hizmetler ultra lüks olacaktır. Oteller 4-5 yıldızlı olup tek kişilik odalar halinde, kara ulaşımı vip araçlarımız ile şöförlerimiz yerli olup tercümanlarımız her iki dile de hakim, tüm yemekler ve vize ücreti dahil fiyatımız 6000 Usd dir. Yemeksiz ve vize ücreti hariç tüm masraflar 5200 usd dir.

35 (SRS OVERSEAS DANIŞMANLIK)
SAYGILARIMIZLA (SRS OVERSEAS DANIŞMANLIK)


"AMERİKA BİRLEŞİK DEVLETLERİ WASHİNGTON VE OREGON EYALETLERİ İLE KANADA’YA YAPACAĞIMIZ SEKTÖREL TİCARET HEYETİ VE ZİYARETİN DETAYI AŞAĞIDAKİ GİBİDİR." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları