Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

FARABİ HASTANESİ SPONSORLUK

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "FARABİ HASTANESİ SPONSORLUK"— Sunum transkripti:

1 FARABİ HASTANESİ SPONSORLUK
BARTU AYAZ DOĞANCAN DEMİR MAHMUT KILINÇASLAN MERVE NUR ÜNER YUSUF KENAN GÖV

2 ÜRÜN/HİZMET NEDİR? Farabi Hastanesi sağlık sektöründe yılı itibariyle Konya’da faaliyet göstermektedir. Sağlık sektörünü Konya’da geliştiren ve ilerleten, son teknoloji araçlarıyla üst düzey hizmet vermeyi hedefleyen hastanedir.

3 HİZMETİN TEMEL PROBLEMİ:
Farabi Hastanesi’nin Ortopedi hastanesi olarak gözükmesi Doktor, hastanenin önüne geçmiş durumda (Prof. Dr. Mehmet Ali Arazi)

4 ZORUNLULUKLAR VE KISITLAMALAR
Sağlık Bakanlığı yasalarınca reklamların kısıtlanması, bundan dolayı tanıtıcı reklam tekniği ile iletişim kurulması.

5 FARABİ HASTANESİ SAĞLIK MARATONU
Sağlıklı yaşam için hastanemiz adına maraton düzenlemeyi planlıyoruz. Maraton’un yapılacağı alanın etrafına danışma çadırları kurulacaktır. Bu çadırlar uzman hekim ve hemşireler bulunacaktır. Halkın soruları cevaplanacak ve bilgileri alınacak, data oluşturulacak ve daha sonra hastane tarafından kullanılacaktır. Örneğin Kalp Damar Cerrahisi Çadırı hekim ve hemşireler orada bulunup bilgi almak isteyen katılımcılarla birebir görüşüp aynı zamanda bilgilerini alıp data oluşturulacak ve datalar daha sonra hastane tarafından kullanacaktır.

6 Farabi Hastanesi Sağlık Maraton’unda her katılana Farabi Hastenesi tişörtü, şapkası ve cam sporcu şişesi hediye edilecek birinciye bir yıllık hastane masrafları+ check-up ikinciye bir yıllık acil hastane masrafları ve check-up üçüncüye check-up hediye edilecektir.


"FARABİ HASTANESİ SPONSORLUK" indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları