Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

ALTINTEL LİMAN VE TERMİNAL İŞLETMELERİ A.Ş. 4. İSG ve ÇEVRE HAFTASI

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "ALTINTEL LİMAN VE TERMİNAL İŞLETMELERİ A.Ş. 4. İSG ve ÇEVRE HAFTASI"— Sunum transkripti:

1 ALTINTEL LİMAN VE TERMİNAL İŞLETMELERİ A.Ş. 4. İSG ve ÇEVRE HAFTASI
24 – 27 MAYIS 2017

2 program

3 1. gün SEÇ-K Müdürü Özge PALUT tarafından açılış konuşmaları yapıldı
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma Daire Başkanlığı Atık Bölümünden Lokman Bey tarafından Çevre Bilgilendirme Sunumu yapıldı.

4 1. gün SEÇ-K Şefi Arif OLCAY tarafından son 4 ay’ a ait tesiste yaşanan iş kazası, kılpayı, proses kazası ve çevre kazası hakkında bilgilendirme yapıldı.

5 2. gün Tesis çalışanlarına ‘DEEPWATER HORIZON’ sinema filmi izletildi.
Petrol şirketi BP, tarihinin en büyük sanayi kazası olan Meksika Körfezi’ndeki Deepwater Horizon platformunda meydana gelen patlama ve sızıntı konusunda hazırladığı raporu 8 Eylül 2010 tarihinde açıkladı.

6 2. gün * Bu platformda 20 Nisan’da meydana gelen patlamada 11 işçi ölmüş, 17 işçi yaralanmış; platformun çökmesinin ardından milyonlarca varil petrol denize karışmıştı. Sızıntının önlenmesi ve temizlenmesi çalışmaları şirkete milyonlarca dolara mal oldu, şirketin imajı ve hisse fiyatları olumsuz etkilendi.

7 3. gün İSG Ve Çevre Haftası 3. Gününde Hediye Çekilişi Ve Günü Sonunda Hazine Avı Yarışması Yapıldı. Yarışmada İSG sorularıyla bazı ip uçları verilen ekipler saha içindeki haritaya ulaşarak, sahada gömülü olan bir kutuyu buldular. Yıl içerisinde en çok Kılpayı bildirimi yapan Operasyon Formeni Abdulkerim KOŞDAŞ’a İSG‘ye katkılarından dolayı teşekkür ediyoruz.

8 3. gün HAZİNE AVI YARIŞMASI BİRİNCİSİ AÇIKLANDI. 6 GRUP YARIŞMAYA KATILDI SEÇ-K GRUBU BİRİNCİ OLDU SEÇ-K GRUBU; Hatip BAŞARAN (SEÇ-K) Melik TORUN (SEÇ-K) Bahattin SERT (İDARİ İŞLER)

9 4. gün TESİS ÇALIŞANLARININ ÇOCUKLARI TESİSE GETİRİLEREK PALYAÇO EŞLİĞİNDE ETKİNLİKLER YAPILDI.

10 4. gün


"ALTINTEL LİMAN VE TERMİNAL İŞLETMELERİ A.Ş. 4. İSG ve ÇEVRE HAFTASI" indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları