Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Vizyon Kurumsal kimliği ve sunduğu hizmetlerle örnek alınan, kültürel mirası değerlendirebilen, yaşanan hayatı yorumlayabilen, problemlere çözüm üretebilen,

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "Vizyon Kurumsal kimliği ve sunduğu hizmetlerle örnek alınan, kültürel mirası değerlendirebilen, yaşanan hayatı yorumlayabilen, problemlere çözüm üretebilen,"— Sunum transkripti:

1

2 Vizyon Kurumsal kimliği ve sunduğu hizmetlerle örnek alınan, kültürel mirası değerlendirebilen, yaşanan hayatı yorumlayabilen, problemlere çözüm üretebilen, mesleğinde önder, saygılı ve sorumlu bireyleri yetiştiren bir kurum olmayı başarmaktır.

3 Misyon Öğrencilerimizin zihninde, insana, düşünceye, özgürlüğe, ahlaka ve kültürel mirasa saygıya dayanan bir din öğretimi anlayışının yayılmasına katkıda bulunmak, evrensel ilkeleri gözeten, yüksek karakterli ve nitelikli insanlar yetiştirmektir.

4 Tarihçe: Okulumuz Afyonkarahisar ili İhsaniye ilçesine bağlı Gazlıgöl kasabasında bulunmaktadır. 2013 yılında eğitim- öğretime başlamıştır ve halen Gazlıgöl Ortaokulu bünyesinde eğitime devam etmektedir. 2015/2016 eğitim- öğretim yılı itibariyle 5, 6 ve 7. sınıflarda birer şube bulunmaktadır. Okulumuz 2016/2017 yılında ilk mezunlarını verecektir.

5 Okulumuz Genel Bilgileri Öğrenci Sayısı : 49 Öğretmen Sayısı : 4 Derslik Sayısı : 3 Öğretim Şekli : Normal Öğretim

6 Okulumuz, Gazlıgöl Ortaokulu bünyesinde eğitim-öğretim faaliyetlerine devam etmektedir.

7 Sınıflarımıza akıllı tahta kurulumu yapılmıştır.

8 Okulumuzda 4 tane kadrolu öğretmen vardır. Kültür derslerine Gazlıgöl Ortaokulu öğretmenleri, Meslek derslerine kasabamızda görevli imamlar girmektedir.

9 Okulumuzdan görüntüler

10


"Vizyon Kurumsal kimliği ve sunduğu hizmetlerle örnek alınan, kültürel mirası değerlendirebilen, yaşanan hayatı yorumlayabilen, problemlere çözüm üretebilen," indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları