Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

KİMYA LABORATUVARI PROJESİ YAKUP TUNA. İŞ KURALLARI 1. Kimya laboratuvarında bir çok kimyager çalışmaktadır 2. Kimyagerler birçok farklı projelerde görev.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "KİMYA LABORATUVARI PROJESİ YAKUP TUNA. İŞ KURALLARI 1. Kimya laboratuvarında bir çok kimyager çalışmaktadır 2. Kimyagerler birçok farklı projelerde görev."— Sunum transkripti:

1 KİMYA LABORATUVARI PROJESİ YAKUP TUNA

2 İŞ KURALLARI 1. Kimya laboratuvarında bir çok kimyager çalışmaktadır 2. Kimyagerler birçok farklı projelerde görev alabilmektedir. 3. Kimyagerlerin bir uzmanlık alanı bulunmaktadır.Ayrıca deneyimleride bilinmektedir. 4. Projelerde kimyagerler çeşitli malzemeler kullanmaktadırlar. 5. Her kimyagerin ad,soyad, telefon numarası ve adres bilgileri ve uzmanlık alanı bulunmaktadır. 6. Her projenin ayrı bir proje numarası, adı,konusu, acıklaması, baslama ve bitis tarihleri bulunmaktadır.

3 7. Projelerde kullanılan malzemelerde ayrı numaralar ile takip edilmektedir. 8. Projelerin hangi firmalara yapıldığı takip edilmektedir. 9. Her malzemenin birim maliyetide ve adedi ayrıca tutulmaktadır. 10. Malzemelerin nereden temin edildiği tedarikcileri bulunulmaktadır. 11. Malzemenin türleri bulunmaktadır. 12. Projelerin genel maliyetin hesaplanabilmesi için,hangi kimyagerin,hangi firmanın,hangi proje için,hangi malzemeleri ne kadar kullanmış olduğu ve fiyatlandırılması takip edilmektedir. 13. Projelerin genel maliyetin hesaplanabilmesi için,hangi kimyagerin,hangi firmanın,hangi proje için,hangi malzemeleri ne kadar kullanmış olduğu ve fiyatlandırılması takip edilmektedir.

4

5 LOJİK VERİTABANI TASARIMI


"KİMYA LABORATUVARI PROJESİ YAKUP TUNA. İŞ KURALLARI 1. Kimya laboratuvarında bir çok kimyager çalışmaktadır 2. Kimyagerler birçok farklı projelerde görev." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları