Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

PERFECTINTER.NET SUNUMLAR içinde Türk. NEDEN ÜYE sadık PERFECTINTER.NET OLUNMALI? çünkü: 1 - PerfectInter.net (PI), alışveriş ve diğer hizmetleri gitmek.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "PERFECTINTER.NET SUNUMLAR içinde Türk. NEDEN ÜYE sadık PERFECTINTER.NET OLUNMALI? çünkü: 1 - PerfectInter.net (PI), alışveriş ve diğer hizmetleri gitmek."— Sunum transkripti:

1 PERFECTINTER.NET SUNUMLAR içinde Türk

2 NEDEN ÜYE sadık PERFECTINTER.NET OLUNMALI? çünkü: 1 - PerfectInter.net (PI), alışveriş ve diğer hizmetleri gitmek için para kazanmak için birçok fırsatlar sunmaktadır, PI ile / ve hisse sadık üyelerinin önemser tek şirkettir. 2 - PerfectInter.net kullanıcıların ihtiyaç tüm internet için birçok imkan sunuyor. Yukarıda sözü edilen tüm olanlardır SONSUZA DEK ÜCRETSİZ! Sen özgür PI önemli bir nedeni attı için bir üye olmak, ama sen burada bulabilirsiniz sunumlar ve diğer bilgileri izlemek sonra PerfectInter.net geliyor bizim destek göz, sonsuza PI üyesi kalmak için diğer nedenler bol bulabilirsiniz Anadil!

3 İsmim Ionel Petrut Patrascioiu ve ben PerfectINTER.net desteği ile bir yolculuğa rehberiniz olacaktır. Ben 2011 Aralık ayında PerfectInter.net bir üyesiyim. Ben onlardan faydalanmak için teklif tüm PerfectInter.net ve tesisleri karşılamak için yardımcı olacaktır. Soru, öneri, vb. ile bana ulaşın: Email : ppatrascioiu@myperfectinter.netppatrascioiu@myperfectinter.net Skype - Benim Kimliği: petrut04 PowerPoint sunumları tüm çapalar ve bağlantıları etkin ve sunumda tüm bilgilerden faydalanmak için üzerlerine tıklayınız davet ediyoruz! Tadını çıkarın!

4 Sayın Ziyaretçi! Apart Romen dilini sunma vb sunumlar, blog yazılarını, şeklinde Mükemmel internet hakkında bilgileri görmek için fırsat var. İngilizce ve Rusça. Bu nedenle ben kapsamlı ve çeviri programı ücretsiz ve ne olursa olsun kullandığınız tarayıcı, yüklü olması gerekmez çeviri GoogleTranslate kullanmanızı öneririm.GoogleTranslate İki olası durum vardır: 1 - İnternette mükemmel yaptı PowerPoint sunumu www.slideboom.com yükledi www.slideboom.com 2 - Internet bloglarında Perfect Çeviri ilanı, özelliklehttp://wazzub.perfectinter.net/http://wazzub.perfectinter.net/

5 1 - PI hakkında sunumlar çeviri için Adımlar PowerPoint www.slideboom.com yüklüwww.slideboom.com GoogleTranslate ile 1 - tıklayaraklistesiyle ilgili PowerPoint sunumları bir sunum seçin PerfectInternet Onları bağlamak. 2 - Aşağıda GoogleTranslate adresi ekleyerek için yeni bir sekme ( yeni pencere ) açın Arama çubuğuna : http://translate.google.com/ 3 -bulunan PowerPoint sunumundakopya metnintüm metni seçin Farenin sol tuşuna basılı tutarakdüğme sol tarafına basın. 4 - Metin kopyalama ve orada metin ve solkutusuna yapıştırın sonratüm alanı sayfa GoogleTranslate metnini seçin. 5 -metinde ( Türk )dili seçinsağ tarafta tercüme edilecektir. 6 -ilk slayt izlemeye başlamak ve daha sonraçeviri GoogleTranslate görmek için geçiş İkinci slayt izlemeye devam ve sonra tekrar açın ve her şeyin GoogleTranslate böylece ayrıca başka bir sekmesinden geçerek sizesunumunsonuna ulaşana kadar. Adımlar aşağıdakivideoda tıklayarak iyi görülebilir : http://www.youtube.com/watch?v=rdCbpnP09Ao

6 2 - yüklü PI hakkında bir ilanı çeviri için Adımlar http://wazzub.perfectinter.net/ bir bloghttp://wazzub.perfectinter.net/ GoogleTranslate ile 1 - sonra PerfectInternet hakkında http://wazzub.perfectinter.net/yüklü bir yazı seçhttp://wazzub.perfectinter.net/ Onun bağlantıya tıklayarak www.slideboom.com listesinde sunumlar.www.slideboom.com 2 - Aşağıda GoogleTranslate adresi ekleyerek için yeni bir sekme ( pencere ) açın Tarayıcınızınarama çubuğunda. : http://translate.google.com/ 3 -Fareninsol düğmesinigönderme tutmatüm metni seçin. 4 - Tüm metni kopyala vesayfa GoogleTranslate sol tarafındakiboşluğa takın dili seçin hangimetin içinde. 5 -sağda uzayda metni ( Türkçe ) tercüme edilecekdili seçin. 6 - ilanıyla bir paragraf bakmaya başlayan ve daha sonra GoogleTranslate ana sayfa görünüme geçiş sağda çeviri ve sonra tekrarlayın :ikinci paragraf ilanıyla bakmak daha sonra bakmak bu nedenlesağ tarafının çeviri veiki pencereleri anahtarlama devam yazı okuyun. Bu adımlartanıtımı görebilmen için aşağıdakilinke tıklayarak en iyi görülebilir onlara : http://www.youtube.com/watch?v=AF8jJGM9JP0&feature=youtu.be

7 Jump to slide Use T key ÖNERİ Bir bağlantıyı açmak için bir slayt sunumu bırakırsanız, nereye slayt numarası (kenar portcalie at) azalma görmek için aşağıdaki uygun düğmeye tıklayın. Sunum dönüş sunumun ilk slayt ile başlar.. Aynı slaytta almak için tekrar uygun düğmeyi tıklatın ve sonra aynı numara gitmeden önce kapalı slayt ve vermek düşmüştür slayt bulmak için fare işaretçisi sol veya sağa hareket ettirinaynı slaytta almak için üzerine tıklayın.

8 GALAXIA PerfectInternet Izleyin Tüm sunumlar fırsatlar ve "yıldızlı" onlara sunduğu olanakları PerfectInternet içerir. Bunun için ilk önce "yıldız" Perfect Internet Galaxy (PI) bilmeniz gerekir. Onlar aşağıda! Tıklayın - PI tüm "yıldız" PI canlı görmek için logo ve kendi ya da bir açıklaması Zaten diğer slayta tüm "yıldız" PI Galaxy anahtarını biliyorsanız! PIPI -Logo "yıldız" el canlı her "yıldız" görmek için! !

9 Erişmek için aşağıdaki düğmelere tıklayın © sunumlar PerfectInter.net listesi


"PERFECTINTER.NET SUNUMLAR içinde Türk. NEDEN ÜYE sadık PERFECTINTER.NET OLUNMALI? çünkü: 1 - PerfectInter.net (PI), alışveriş ve diğer hizmetleri gitmek." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları