Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

GELECEĞE DÖNÜŞ TÜRKÇE ÖDEVİ MODA TASARIMCISI //////////////////////////////////////////////////////// Serra KİLİMCİ 6/B 56.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "GELECEĞE DÖNÜŞ TÜRKÇE ÖDEVİ MODA TASARIMCISI //////////////////////////////////////////////////////// Serra KİLİMCİ 6/B 56."— Sunum transkripti:

1 GELECEĞE DÖNÜŞ TÜRKÇE ÖDEVİ MODA TASARIMCISI //////////////////////////////////////////////////////// Serra KİLİMCİ 6/B 56

2 MODA TASARIMCILARIN SAHİP OLMASI GEREKEN BECERİLER Bir moda tasarımcısının sahip olması gereken temel özellikler çizim ile başlar, kesim ve dikişle devam eder. Bir kumaşı tanımanın yanında o kumaşın hangi kesime uygun olduğunu bilmek gerekmektedir.

3 ÖRNEĞİN

4

5 İLKÖĞRETIMDEN SONRA GIDECEĞIM LISE Şehzade Mehmet Eğitim Kurumları 1992 yılında Körfez İlk öğretim okulu olarak eğitim öğretim hayatına merhaba demiştir. 1993 yılında Şehzade Mehmet Lisesi halkaya dahil olmuştur. 2006 yılında Körfez ilköğretim Şehzade Mehmet ismini almış ve Şehzade Mehmet eğitim kurumları adı altında birleşmişlerdir.

6

7 LISEDEN SONRA GIDECEĞIM AKADEMI  İMA, İstanbul’da modanın kalbinin attığı Nişantaşı’nda, son teknolojiyle yenilenmiş, tarihi Sadrazam Sait Paşa Konağı’nda hizmet verir. İMA’da öğrenciler; sektörün ileri gelenleri, ünlü tasarımcılar ve büyük firmalarla bir araya gelip projeler geliştirme, yeteneklerini keşfederken, sektöre dair geniş bir çevre edinme ve stajla birlikte kendilerine iş fırsatları yapma ayrıcalığına sahiptirler.

8 BİTTİ BENİ DİNLEDİĞİNİZ İÇİN TEŞEKKÜRLER


"GELECEĞE DÖNÜŞ TÜRKÇE ÖDEVİ MODA TASARIMCISI //////////////////////////////////////////////////////// Serra KİLİMCİ 6/B 56." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları