Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

BENİM ADIM FARE NE İŞE YARARIM??  Ben işaretçiyim. Ekrandaki ok işaretini hareket ettir sonucu gör.  Biz iki kardeşiz. Birimizin adı kablolu diğerimizin.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "BENİM ADIM FARE NE İŞE YARARIM??  Ben işaretçiyim. Ekrandaki ok işaretini hareket ettir sonucu gör.  Biz iki kardeşiz. Birimizin adı kablolu diğerimizin."— Sunum transkripti:

1 BENİM ADIM FARE NE İŞE YARARIM??  Ben işaretçiyim. Ekrandaki ok işaretini hareket ettir sonucu gör.  Biz iki kardeşiz. Birimizin adı kablolu diğerimizin adı kablosuzdur. Tanıştığımıza memnun oldum.

2 BENİM ADIM KLAVYE GÖREVİM NEDİR??  Ben bilgisayara bilgi girmenize yarayan bir aracım.  İki tane çeşidim var. Dünyaca ünlü ismim Q olarak tanınırım, Türkiye de ise F olarak bilinirim. Tanıştığımıza memnun oldum.

3 EKRANDIR BENİM ADIM NE İŞE YARARIM??  Görüntüm ile size eğlendiririm.  Biz üç kardeşiz. En büyüğümüzün adı tüplü, ortancanın ismi LCD, küçük kardeşimizin ismi de LED’ tir. Tanıştığımıza memnun oldum.

4 BENİM ADIM KASADIR HERKESİ KORUR MUYUM??  İçimdeki tüm parçaları korur kollarım. Tanıştığımıza memnun oldum.

5 BENİM ADIM YAZICIDIR HER ŞEYİ KAĞIDA AKTARIR MIYIM??  Bilgisayardaki her şeyi yazar, çizerim. Tanıştığımıza memnun oldum.

6 BENİM ADIM TARAYICIDIR HER ŞEYİ TARAR MIYIM??  Kağıttaki her şeyi tararım. Tanıştığımıza memnun oldum.

7 BEN SESLERİ DUYMANIZA YARAYAN BİR HOPARLÖR MÜYÜM??  Sesleri duymanıza yarayan bir aracımdır. Tanıştığımıza memnun oldum.

8 SESİMİ SADECE SANA DUYURMAYA ÇALIŞAN KULAKLIK MIDIR??  Sadece sesimi sana duyurmaya çalışırım. Tanıştığımıza memnun oldum.

9 GÖRÜNTÜMÜ AKTARAN SEN MİSİN(WEB KAMERASI)??  Dikkat et izleniyoruz. Tanıştığımıza memnun oldum.

10 SESİMİ(MİKROFON) HERKESE DUYURABİLİR MİYİM??  Güzel sesimi herkesler duysun. Tanıştığımıza memnun oldum.

11 BENİM ADIM MODEMİR HERKESİ İNTERNETE BAĞLAR MIYIM??  Takıl bana sanal dünyada sohbet edelim, ödevlerimizi yapalım. Tanıştığımıza memnun oldum.

12 BENİM ADIM ANAKARTTIR HERKES BENİM PARÇAM MIDIR??  Herkes benim ile takılmak ister. Tanıştığımıza memnun oldum.

13 BEN HASSAS PARÇA OLAN İŞLEMCİ MİYİM??  Herşey benden sorulur ben bu makinenin beyniyimdir. Tanıştığımıza memnun oldum.

14 BEN EKRAN KARTINIZ SİZE KALİTELİ GÖRÜNTÜ VERİR MİYİM ??  Kaliteli görüntü benden sorulur. Tanıştığımıza memnun oldum.

15 BENİM ADIM BELLEKTİR HAFIZANDA TUTABİLİR MİSİN??  Hafızamda her şeyi tutabilirim fakat kalıcı olmasını istiyorsan kaydet. Tanıştığımıza memnun oldum.

16 BENİM ADIM SABİT DİSKTİR(HARDDİSK) HERŞEY BENDE MİDİR??  Her şey bende kalıcıdır, atsan atılmaz satsan satılmaz. Tanıştığımıza memnun oldum.

17 ELEKTİRİK İŞLERİNE GÜÇ KAYNAĞI MI BAKAR??  Asabımı bozmayın elektriğinizi keserim bak. Tanıştığımıza memnun oldum.

18 BENİM ADIM AĞ KARTIDIR HERKESİ BİRBİRİNE BAĞLAR MIYIM??  Herkesi birbirine bağlar, akrabalık bağlarını güçlendirmeye yararım. Tanıştığımıza memnun oldum.

19 BENİM ADIM SOĞUTUCU(FAN) MUDUR??  Burası çok sıcak oldu hadi açalım pervaneleri. Tanıştığımıza memnun oldum.

20 CD/DVD ROM SÜRÜCÜYÜM BEN OYNATMAYA YARAR MIYIM??  Veri depolar, veri okurum ben. Tanıştığımıza memnun oldum.

21 MODEM KARTIYIM BEN HERKESİ DÜNYAYA BAĞLAR MIYIM??  Bağlan internete yaşa hayatını. Tanıştığımıza memnun oldum.

22 SESİNİ DUYURMAYA ÇALIŞAN SES KARTI MIDIR??  Sesimi duymak istiyorsan tak fişi. Tanıştığımıza memnun oldum.


"BENİM ADIM FARE NE İŞE YARARIM??  Ben işaretçiyim. Ekrandaki ok işaretini hareket ettir sonucu gör.  Biz iki kardeşiz. Birimizin adı kablolu diğerimizin." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları