“Hizmet Yoluyla Barış” BAHÇEŞEHİR ROTARY KULÜBÜ 2012-2013 DÖNEMİ FAALİYETLERİ.

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
ÇAN İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ
Advertisements

BAŞKAN: UFUK TUFAN KARARLI GÜVENLİ DEVAMLI
AB ÖYKÜ YARIŞMASI AB BİLGİ AĞI 2013
Antalya Çağdaş Eğitim ve Kültür Vakfı 1995 yılında 228 gönüllü üye ile kurulmuş bir sivil toplum örgütüdür.
BAŞKAN: ÇİĞDEM SAVCI UZAT ELİNİ……….
TMMOB TEKSTİL MÜHENDİSLERİ ODASI DENİZLİ ŞUBESİ FAALİYETLERİ.
Böylelikle toplam üye sayımız ’ya ulaştı. İlk bilgi evini açtığımızdan bu yana toplamda ödünç kitap verdik.
BAŞKAN: SALİH KUZU ROTARY’İ HİZMETLERİNİZLE KUTLAYIN
Mustafa Kemal Gibi Düşünmek...
1-2-3 Şubat 2012 tarihinde Bingöl Merkez İlköğretim Okulu Öğretmenlerine ‘Okullarda Afet Bilincini Oluşturma’ konulu eğitim semineri düzenlenmiştir.
Teşekkürler b-fit.
BALIKESİR MUHARREM HASBİ ANADOLU LİSESİ
BAŞKAN: RAFET SALTIK GÖREVİMİZ İNSANLIĞA HİZMET
Maltepe Magder Başkanı Dr. Osman AYDIN
Florya Atatürk Deniz Köşkü
UZAKTAKİ ARKADAŞLARIM
TMMOB TEKSTİL MÜHENDİSLERİ ODASI DENİZLİ ŞUBESİ X
Samsun Rotary Kulübü Elele Toplum Birliği. ELELE TOPLUM BİRLİĞİ Türkiye Sakatlar Derneği Samsun Şubesi üyeleri ile Samsun Rotary Kulübü’nün birlikte gerçekleştirdiği.
AB VETERİNER HEKİM PLATFORMU
EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BAHAR DÖNEMİ
BALIKESİR ROTARY KULÜBÜ 2014 HAZİRAN- ARALIK DÖNEM ETKİNLİKLERİ
BAŞKAN: ATEŞ KIVILCIM Bilinçlendirin Öncü olun… Kulübünüzde..Yörenizde Ülkemizde ve Dünyamızda Frank J.Devlyn Uluslararası Rotary Başkanı Dr.Hatice Şarizi.
KARTAL MAHALLE AFET GÖNÜLLERİ DERNEĞİ KOORDİNASYON KURULU RAPORU \ Eğitim Tekrarları OCAK-2009 Kartal Kaymakamlığı Afet Yönetim Merkezinde.
OKUL SÜTÜ AKIL KÜPÜ PROGRAMI
BAŞKAN: Özlem Erdem DÜŞLERİ GERÇEKLEŞTİRİN…..
ODTÜ TEKNOKENT Gerçekleştirilen Etkinliklerimizden Örnekler.
Hacettepe Otomotiv Topluluğu Tanıtım Sunumu
……….. Rotary Kulübü Rtn. …….. ……. Kulüp Başkanı.
DEVİR TESLİM BALOMUZ 23 Haziran 2012 MERS İ N AKDEN İ Z ROTARY KULÜBÜ.
OKUR YAZARLIK EĞİTİMİ - KOYE
GID Ekibinin Ardından Adapazarı Rotary Kulübü 13/05/2009.
Başkan: Barış POLAT ROTARY’ nin geleceği sizin ellerinizde..ROTARY’ nin geleceği sizin ellerinizde.. John KENNY - UR Başkanı Nuri Özgür - Ur Guvernörü.
Dr. Cemalettin MADEN Türkiye UDS Üyesi
Erdoğan Kotan Ur.2420.Bölge Guvernörü
OKUL ÖNCESİ EĞİTİMDE DEĞERLER EĞİTİMİ YILLIK ÇALIŞMA PLANI
ANTALYA KALİTE ÖDÜLÜ S Ü R E Ç Antalya Kalite Ödülü’nün duyurulması (21 Mart 2003) Antalya Kalite Ödülü’nün duyurulması (21 Mart 2003) Antalya.
HOŞGELDİNİZ… ODTÜ TOplum Gönüllüleri Grubu ARJANTİN İLKÖĞRETİM OKULU
Ataşehir Rotary Dönemi Tanıtım Sunumu
Okulumun dünü, bugünü, yarını…
Şehit ve Gazi aileleri ile Kuzuluk’ta Adapazarı Rotary Kulübü 16/05/2009.
ÖĞRENCİLER AB'Yİ ÖĞRENİYOR PROJESİ KIRSEHIR MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ ÖĞRETMEN BİLGİLENDİRME TOPLANTISI 06 NİSAN 2015.
HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ STRATEJİK ARAŞTIRMALAR MERKEZİ SENATO SUNUMU
DEĞERLER ŞEHRİ KASTAMONU
MEHMET HİKMET KAŞERCİ ORTAOKULU
ELMADAĞ MESLEKİ TANITIM VE YÖNELTME KOMİSYONU ETKİNLİKLERİ HAZIRLAYANLAR AYFER YILDIZ NAGİHAN KARACA TÜLAY REÇBER.
MESLEKİ EĞİTİMİN GÜÇLENDİRİLMESİ PROJESİ
UR 2420.Bölge 2015 – 2016 Çalışma Dönemi Kulüp 2. Asamblesi UR 2420.Bölge 2015 – 2016 Çalışma Dönemi Kulüp 2. Asamblesi.
DİYARBAKIR MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ
YAŞAMA EN İYİ BAŞLANGIÇ PROJESİ
YAŞAMA EN İYİ BAŞLANGIÇ PROJESİ
2/16 TASNİF DIŞI Kazakistan Eğitim İnceleme Gezisi ve MAP Aile Ziyaretleri I *Kazakistan Hava Harp Okulunu inceleme faaliyeti ve kültürel gezi kapsamında.
Ortaklık Kurma Kütüphan-e Türkiye Tanıtım Çalışma Grubu Ankara, Ağustos 2015.
Eylül Ayında Yapılacak İş ve İşlemler
İNSAN KAYNAKLARI POLİTİKASI İNSAN KAYNAKLARI MÜDÜRLÜĞÜ İnsan Kaynakları Müdürlüğü 1 KARİYER İMKANI ÇALIŞAN BİLGİLERİ STAJ BAŞVURUSU SOSYAL İMKANLAR AÇIK.
1922 SALİHLİ GENÇLİK ve SPOR KULÜBÜ
RAVI RAVINDRAN UR Başkanı REHA AKIN Bölge Guvernörü BERKAY ESKİNAZİ V. Grup Guvernör Yardımcısı ⌘ AHMET ÖZKEN Çiiğli RK. Dönem Başkanı LEVENT DOLMEN.
ULUSLARARASI İLİŞKİLER MÜDÜRLÜĞÜ. MÜDÜRLÜĞÜMÜZ FAALİYETLERİ  Danışmanlık Niteliğindeki Hizmetler  Operasyonel Hizmetler  Maddi Destekler  Yurt Dışı.
 AYIN EN ÇOK KİTAP OKUYAN ÖĞRENCİSİNİN ÖDÜLLENDİRİLMESİ  AYIN ÖĞRENCİSİNİN BELİRLENMESİ  AYIN EN TEMİZ SINIFI UYGULAMASI  KONFERANSLAR  KERMESLER.
BAHÇEŞEHİR ROTARY KULÜBÜ DÖNEM FAALİYETLERİ Başkan: Çetin KOLUKISA UR Başkanı : Kalyon&Binota BANERJEE “ İNSANLIĞI İÇİNDEKİ GÜÇLE KUCAKLAYIN ”
ÖĞRETİM YILI TANITIM YÖNELTME TOPLANTISINA HOŞGELDİNİZ.
PROGRAM GENEL TANITIMI PROGRAMI. T.C. AVRUPA BİRLİĞİ BAKANLIĞI TÜRK ULUSAL AJANSI AB Eğitim ve Gençlik Programları Merkezi Başkanlığı HAYATBOYUÖĞRENME.
TBMM’YE BİREYSEL BAŞVURU YOLLARININ TANITILMASI VE DESTEKLENMESİ PROJESİ 1 Mayıs Mayıs 2016.
ADANA SANAYİ ODASI MECLİS TOPLANTISI
ANKARA BAHÇELİEVLER ROTARY KULÜBÜ TOPLANTIMIZA HOŞGELDİNİZ
2016 Mart – 2017 Temmuz deuder.org.tr.
OKUL SÜTÜ AKIL KÜPÜ PROGRAMI
Çanakkale rotary kulübü 2014 / 2015 dönem asamblemiz
BURSA TEKNİK ÜNİVERSİTESİ YAPI TOPLULUĞU
Yönetim Kurulu Toplantısı Temmuz’2018
ODTÜ MEZUNLARI DERNEĞİ
Sunum transkripti:

“Hizmet Yoluyla Barış” BAHÇEŞEHİR ROTARY KULÜBÜ DÖNEMİ FAALİYETLERİ

“Hizmet Yoluyla Barış” Üye Giriş Töreni Dönem başında 15 üyesi olan Bahçeşehir Rotary kulübüne 1 ‘ i Rotaract olmak üzere 4 üye daha kazandırarak üye sayımızı 19 ‘a çıkarttık.

“Hizmet Yoluyla Barış” KULÜP AKTİVİTE HEDEFLERİ KULÜP AKTİVİTE HEDEFLERİ Kapadokya’ya Kültür Gezisi Bahçeşehir Rotary Kuruluş Yemeği Kardeş Kulübümüz Köln Capitol Rotary ziyareti En az 4 işyeri ziyareti Ayda bir konuşmacı konuk 2 Ayda bir Sinema/Tiyatro/Konser’e Ailelerimizle gitmek Ocakbaşları Rotary hakkında eğitimler Kulüp üyelerine kişisel gelişim eğitimleri “Hizmet Yoluyla Barış” RYLA PROGRAMI Beylikdüzü Rotary kulübü ile ortak 7-9 Aralık tarihlerinde İğneada ‘da kulüp üyelerinin de katılımı ile RYLA programı tertipledik.

“Hizmet Yoluyla Barış” KULÜP AKTİVİTE HEDEFLERİ KULÜP AKTİVİTE HEDEFLERİ Kapadokya’ya Kültür Gezisi Bahçeşehir Rotary Kuruluş Yemeği Kardeş Kulübümüz Köln Capitol Rotary ziyareti En az 4 işyeri ziyareti Ayda bir konuşmacı konuk 2 Ayda bir Sinema/Tiyatro/Konser’e Ailelerimizle gitmek Ocakbaşları Rotary hakkında eğitimler Kulüp üyelerine kişisel gelişim eğitimleri “Hizmet Yoluyla Barış” BAHÇEŞEHİR KİTAP FUARI Nisan tarihlerinde Bölgemizde Kitap Fuarı düzenleyerek hem halkımızı kitap ile buluşturduk hem de bölge halkına Rotary ‘i tanıttık.

“Hizmet Yoluyla Barış” KULÜP AKTİVİTE HEDEFLERİ KULÜP AKTİVİTE HEDEFLERİ Kapadokya’ya Kültür Gezisi Bahçeşehir Rotary Kuruluş Yemeği Kardeş Kulübümüz Köln Capitol Rotary ziyareti En az 4 işyeri ziyareti Ayda bir konuşmacı konuk 2 Ayda bir Sinema/Tiyatro/Konser’e Ailelerimizle gitmek Ocakbaşları Rotary hakkında eğitimler Kulüp üyelerine kişisel gelişim eğitimleri “Hizmet Yoluyla Barış” Özel –Devlet Okulları arasında Barış Köprüsü Bahçeşehir Koleji ’nde Kitap ve Oyuncak kumbaraları kurarak öğrencilerin Kitap ve Oyuncak biriktirmeleri sağlandı ve Mayıs 2013 de Başakşehir Ziya Gökalp İlköğretim okulunda Bahçeşehir Kolejli öğrenciler kendi elleri ile Kitap ve oyuncakları teslim edecekler.

“Hizmet Yoluyla Barış” KULÜP AKTİVİTE HEDEFLERİ KULÜP AKTİVİTE HEDEFLERİ Kapadokya’ya Kültür Gezisi Bahçeşehir Rotary Kuruluş Yemeği Kardeş Kulübümüz Köln Capitol Rotary ziyareti En az 4 işyeri ziyareti Ayda bir konuşmacı konuk 2 Ayda bir Sinema/Tiyatro/Konser’e Ailelerimizle gitmek Ocakbaşları Rotary hakkında eğitimler Kulüp üyelerine kişisel gelişim eğitimleri “Hizmet Yoluyla Barış” Bahçeşehir Halkına Rotary Sunuş ile Tanıtıldı Bahçeşehirdeki STK ‘lar ile yapılan toplantıda Uluslararasında Rotary, Türkiye de Rotary ve Bahçeşehir de Rotary ‘nin ne olduğu, hangi projeleri gerçekleştirdiği sunuş ile anlatılmıştır.

“Hizmet Yoluyla Barış” KULÜP AKTİVİTE HEDEFLERİ KULÜP AKTİVİTE HEDEFLERİ Kapadokya’ya Kültür Gezisi Bahçeşehir Rotary Kuruluş Yemeği Kardeş Kulübümüz Köln Capitol Rotary ziyareti En az 4 işyeri ziyareti Ayda bir konuşmacı konuk 2 Ayda bir Sinema/Tiyatro/Konser’e Ailelerimizle gitmek Ocakbaşları Rotary hakkında eğitimler Kulüp üyelerine kişisel gelişim eğitimleri “Hizmet Yoluyla Barış” Kütüphane kurulumu Kitap fuarı kapsamında sponsorlar tarafından elde edilen gelir ve toplanan kitaplar ile Haziran 2013 ‘de Başakşehir bölgesinde 2 okula Vangölü ilköğretim okuluna 1 kütüphane kurulacaktır.

“Hizmet Yoluyla Barış” KULÜP AKTİVİTE HEDEFLERİ KULÜP AKTİVİTE HEDEFLERİ Kapadokya’ya Kültür Gezisi Bahçeşehir Rotary Kuruluş Yemeği Kardeş Kulübümüz Köln Capitol Rotary ziyareti En az 4 işyeri ziyareti Ayda bir konuşmacı konuk 2 Ayda bir Sinema/Tiyatro/Konser’e Ailelerimizle gitmek Ocakbaşları Rotary hakkında eğitimler Kulüp üyelerine kişisel gelişim eğitimleri “Hizmet Yoluyla Barış” ROTAATA projesi Ailelerimiz bizi Kalamış marinadan Samsun’a gitmek için uğurladı.

“Hizmet Yoluyla Barış” KULÜP AKTİVİTE HEDEFLERİ KULÜP AKTİVİTE HEDEFLERİ Kapadokya’ya Kültür Gezisi Bahçeşehir Rotary Kuruluş Yemeği Kardeş Kulübümüz Köln Capitol Rotary ziyareti En az 4 işyeri ziyareti Ayda bir konuşmacı konuk 2 Ayda bir Sinema/Tiyatro/Konser’e Ailelerimizle gitmek Ocakbaşları Rotary hakkında eğitimler Kulüp üyelerine kişisel gelişim eğitimleri “Hizmet Yoluyla Barış” ROTAATA projesi Dolmabahçe sarayında Atamıza saygı duruşunda bulunduk

“Hizmet Yoluyla Barış” KULÜP AKTİVİTE HEDEFLERİ KULÜP AKTİVİTE HEDEFLERİ Kapadokya’ya Kültür Gezisi Bahçeşehir Rotary Kuruluş Yemeği Kardeş Kulübümüz Köln Capitol Rotary ziyareti En az 4 işyeri ziyareti Ayda bir konuşmacı konuk 2 Ayda bir Sinema/Tiyatro/Konser’e Ailelerimizle gitmek Ocakbaşları Rotary hakkında eğitimler Kulüp üyelerine kişisel gelişim eğitimleri “Hizmet Yoluyla Barış” ROTAATA projesi Geçen sene olduğu gibi bu yılda 19 Mayıs ‘da Samsunda törenlere katılacağız. 18 Mayıs akşamı ise Samsun RK, Samsun Atakum RK, Samsun 19 Mayıs RK, Samsun İlkadım RK ve Samsun Karadeniz Rotary kulüpleri ile ortak toplantı yapılacaktır.

“Hizmet Yoluyla Barış” KULÜP AKTİVİTE HEDEFLERİ KULÜP AKTİVİTE HEDEFLERİ Kapadokya’ya Kültür Gezisi Bahçeşehir Rotary Kuruluş Yemeği Kardeş Kulübümüz Köln Capitol Rotary ziyareti En az 4 işyeri ziyareti Ayda bir konuşmacı konuk 2 Ayda bir Sinema/Tiyatro/Konser’e Ailelerimizle gitmek Ocakbaşları Rotary hakkında eğitimler Kulüp üyelerine kişisel gelişim eğitimleri “Hizmet Yoluyla Barış” TEŞEKKÜRLER….