KONYA KARATAY İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
IŞIKLI İLKÖĞRETİM OKULU
Advertisements

SAĞLIK MAHALLESİ POYRAZ SOKAK BOLU TEL&FAKS:
EYLÜL 2013 T.C. KORGAN KAYMAKAMLIĞI Çiftlik Çok Programlı Lisesi Müdürlüğü.
Okulun Tarihçesi Okulumuz Uşak merkezde Cumhuriyet Mahallesi´nde kendi adını taşıyan sokak üzerinde bulunmaktadır.Yapımı 1995´te tamamlanmış ve 9 derslikli.
İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ BİLGİLENDİRME TOPLANTISI
Brifing Dosyası Üstay İlkokulu.
BARBAROS ORTAOKULU BİRİFİNG DOSYASI
T.C. TOROSLAR KAYMAKAMLIĞI MUSTAFA KEMAL ORTAOKULU
TC İZMİR VALİLİĞİ Cumhuriyet İlkokulu BRİFİNG DOSYASI
TC BURDUR VALİLİĞİ Nuriye Mehmet Nuri Velicangil İlkokulu
Bilişim Teknolojileri ve Yazılım
Yüksekova 50. Yıl Ortaokulu
TOROSLAR KAYMAKAMLIĞI ABDULLAH GÜNAYDIN ORTAOKULU/ KURUMU MÜDÜRLÜĞÜ
HOŞ GELDİNİZ.
ORTAÖĞRETİM KURUMLARI. 1 - Öğretim Şekli 2- Tahsis Durumu 3- Bina Durumu 4- Lojman Durumu 5- Bina Kullanımı (Özellikle derslik sayıları) E-OKUL MODÜLÜNE.
T.C. TOROSLAR KAYMAKAMLIĞI TİCARET VE SANAYİ ODASI EĞİTİM VAKFI İLKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ BRİFİNG DOSYASI
İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ
1 SÖĞLE İLKOKULU. 2 “En önemli ve feyizli görevlerimiz, milli eğitim işleridir. Milli eğitim işlerinde mutlaka muzaffer olmak lazımdır. Bir milletin gerçek.
1 ZÜMRÜTOVA İLKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ. 2 “En önemli ve feyizli görevlerimiz, milli eğitim işleridir. Milli eğitim işlerinde mutlaka muzaffer olmak lazımdır.
GENEL BİLGİLER İL: AĞRI İLÇE: PATNOS KÖY: YALÇINKAYA KÖYÜ
2014 – 2015 Eğitim Öğretim Yılı AKYURT İLKOKULU TANITIM SUNUSU.
T.C. Ağrı-Patnos SÜTLÜPINAR İLKOKULU
SARICAKAYA ORTAOKULU Resmi açılış tarihi:
Varsa okul logosu Okul adı Adres.
Brifing Dosyası Üstay Ortaokulu.
İNCİ ŞENER İLKOKULU BRİFİNG DOSYASI 2013/2014.
AĞAPINAR İLKÖĞRETİM OKULU Resmi açılış tarihi: Eğitim Öğretim yılı ilk defa eğitim öğretime başlamıştır.
ARGUVAN YAZIBAŞI İLK VE ORTAOKULU
ISPARTA / YALVAÇ MEHMET NECATİ AKEL
T.C. TOROSLAR KAYMAKAMLIĞI DÜĞDÜÖREN KAŞLI İLKOKULU
BAKIRKÖY KARTALTEPE MESLEKİ Ve TEKNİK ANADOLU LİSESİ
BİNA –ARSA ve DONANIM BİLGİLERİ
Hasan Özbay İmam Hatip Ortaokulu
MANYAS ANADOLU LİSESİ.
İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ BİLGİLENDİRME TOPLANTISI
YUSUFELİ DEREİÇİ İLKÖĞRETİM KURUMU 29/05/2013. GÜNDEM MADDELERİ 1-Okulumuz hakkında genel bilgiler 2-Okulumuzun ve çevresinin fiziki durumu hakkında bilgiler.
MEBBİS Veri Girişi BİLGİLENDİRME TOPLANTISI ERZURUM VALİLİĞİ
T.C. TOROSLAR KAYMAKAMLIĞI HALKKENT İLKOKULU/ KURUMU MÜDÜRLÜĞÜ BRİFİNG DOSYASI
……………………… İlkokulu - Ortaokulu - Lisesi
T.C. TOROSLAR KAYMAKAMLIĞI MEHMET AKİF ERSOY ORTAOKULU MÜDÜRLÜĞÜ BRİFİNG DOSYASI
YEŞİLPINAR MİRİOĞLU ÇOK PROGRAMLI LİSESİ
HAKKI PINAR İLK OKULU EĞİTİM ÖĞTETİM YILI
T.C. TOROSLAR KAYMAKAMLIĞI CANDAN MERZECİ ORTA OKULU MÜDÜRLÜĞÜ BRİFİNG DOSYASI
Okulumuz tarihinde Kırıkhan Cumhuriyet Ortaokulunun 3 ve 4. Katında öğretime başladı. Aralık 2013’den itibaren Kırıkhan Anadolu İmam Hatip.
MEHMET AKİF ERSOY TEKNİK VE ENDÜSTRİ MESLEK LİSESİ Okulumuz Eğitim Öğretim yılında açılmış olup, halen 3 Teknik lise ve Endüstri Meslek lisesinin.
VALİ RIDVAN YENİŞEN İLKOKULU
Misyon: Örgün öğretimde yeteneğine göre öğrencilerimizi yönlendirebilme, yaygın eğitimde sektörlerin ihtiyaç duyduğu insan gücünü yetiştirmek, Okul öncesi.
OKUL YÖNETİMİ Dr. Kerim Karabacak
 yılında Akarçay İlkokulu olarak eğitim öğretime başlayan okulumuz,  1985 yılında şu anki yerine kurulmuş olup,  1998 yılında Pansiyonlu.
AĞAPINAR İLKOKULU /ORTAOKULU MÜDÜRLÜĞÜ Resmi açılış tarihi: Eğitim Öğretim yılı ilk defa eğitim öğretime başlamıştır.
Okul MüdürüARAS ŞAHİN Telefonu Adresi Ketençayır Mahallesi Yatılı Bölge Ortaokulu Ek bina no:15 Web adresigurunimamhatiportaokulu.meb.k12.tr.
Yeni Mah. 740 Sokak No:10 Beyşehir/Konya (Müd.Cep)
Çankırı İl Milli Eğitim Müdürlüğü
Brifing Dosyası Öğretim Yılı. PERSONEL BİLGİLERİ YÖNETİM OKUL MÜDÜRÜ Avni ŞENGÜL (Hizmet yılı : 14 ) MÜDÜR YARDIMCISI Nurullah YEŞİLMEN (Hizmet.
MILLETIN GÖZ BEBEĞI TÜRKIYE’NIN AYDıNLıK GELECEĞI YUNUS EMRE İMAM HATİP ORTAOKULU.
PERSONEL DURUMU OKUL-ÖĞRETMEN-ÖĞRENCİ DURUMU OKUL ÖNCESİ EĞİTİM.
Okulumuzda her sınıf düzeyinde 3 şube vardır. Okulumuzda 8:30-14:40 saatleri arasında eğitim- öğretim verilmektedir. İlkokuldan farklı olarak derslerinize.
Gebze Anadolu İmam Hatip Lisesi Tanıtım Bilgileri İSTATİSTİKLER Öğretmen Sayısı : 64 Öğrenci Sayısı : 951 KURUM BİLGİLERİ Derslik Sayısı : 34 Fen Laboratuarı.
İSTATİSTİKLER Öğretmen Sayısı : 44 Öğrenci Sayısı : 703 KURUM BİLGİLERİ Derslik Sayısı : 28 Fen Laboratuarı Sayısı :2 BT(Bilgisayar) Sınıfı Sayısı : 1.
OKULUN GENEL GÖRÜNÜM RESMİ VE OKULUN AMBLEMİ KONULACAK.
GOSB TADIM JALE YÜCEL MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ
KANUNİ SOSYAL BİLİMLER LİSESİ
Okul Tanıtım Bilgileri girilecek
ŞEHİT YAKUP SÜRÜCÜ ANADOLU LİSESİ
BATMAN İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ REHBERLİK ve ARAŞTIRMA MERKEZİ
ŞEHİT YAKUP SÜRÜCÜ ANADOLU LİSESİ
ÖĞRETİM YILI CUMHURİYET İLKOKULU ORTAOKULU
Okul Tanıtım Bilgileri girilecek
Sunum transkripti:

KONYA KARATAY İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ İlhan Nuran Keskin Ortaokulu KONYA KARATAY İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

OKULUMUZUN TARİHÇESİ Okulumuz Çatalhüyük Mahallesinde İl özel İdare tarafından Çanakpınar İlköğretim Okulu olarak inşaatına başlanmış, hayırseverler Nuran Keskin ve İlhan Keskin’nin katkıları sebebiyle Karatay İlhan-Nuran Keskin İlköğretim Okulu adıyla 2010 yılında Eğitim-Öğretime başlamıştır. Okulumuz bulunduğu bölgede 2010 yılında ihtiyaca binaen yapılmıştır. Bozkır,Ermenek,Hadim İlçelerinden gelen vatandaşlarımız tarafından oluşturulmuş bir bölgededir.Özellikle çevrenin ekonomik yapısı düşüktür.Hayvancılık ve serbest meslek sahibi düşük gelirli ailelerin çokluğu dikkat çekmektedir.Buna rağmen okulu ve okumayı seven kişiler oldukları da gözlenmiştir. 2012 Yılında 30/03/2012 tarihli ve 6287 sayılı İlköğretim ve Eğitim Kanunu ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Hükmüne dayanarak 2012 yılı Haziran ayında İlhan-Nuran Keskin İlkokulu ve Karatay İlhan-Nuran Keskin Ortaokulu olarak ayrılmıştır.   

ÇEVRE ANALİZİ OKUL YAPIMI : Okulumuz 2010 yılında eğitim öğretime başlamıştır.Okulumuzun yapımına İl Özel İdaresi başlamış ancak daha sonra okulumuza ismini veren İlhan-Nuran Keskin Ailesi masrafları üstlenerek okulu yaptırmışlardır. Keskin ailesi okulumuzu sürekli ziyaret ederek manevi olarak da katkılarını sürdürmektedir.   ÖĞRENCİ YAPISI : Öğrencilerimizin büyük bir bölümü Meram Ali Yaman İlköğretim Okulu’ndan geriye kalanlar Meram Hanefi Aytekin İlköğretim Okulu’ndan gelmişlerdir.Öğrencilerimiz kalabalık sınıflardan geldikleri için seviyeleri orta ve ortanın altındadır.Yazım ve noktalama kuralları,özellikle düz yazıya zaman-zaman izin verildiği için el yazısında oldukça kuralsızlık görülmektedir.Dört işlem durumları maalesef oldukça düşüktür.Ancak hiçbir bahanemiz yok başaracağız.Okulumuzda SBS’ ye giren ve yüksek puan alan 7.sınıf öğrencimiz bulunmaktadır.Ayrıca bu öğrencimiz bursluluk sınavını kazanarak bur almaktadır.

YÖRENİN GÖÇ DURUMU : Mahalle özellikle Bozkır-Ermenek –Hadim İlçelerinden ve Mersin İlinden göç almaktadır. Mahallenin oluşumu 20 yıl civarında görünmektedir. Dağınık bir yerleşim dikkat çekmektedir.   YÖRENİN MERKEZE UZAKLIĞI : 14 km. ulaşım belediyenin toplu ulaşımı ile sağlanmaktadır.Mahalleye İnce Minare’den kalkan 26 numaralı Çatalhüyük Karaman Yolu otobüsü gelmektedir.Ulaşım 25-30 dakika gibi sürede sağlanır. YÖRENİN OKUR YAZAR ORANI : Yörenin okuma yazma oranı Türkiye ortalamasının altındadır.Özellikle 1950 doğum altın doğumlular okuma yazma oranları düşüktür.Halk Eğitim Merkezi aracılığı ile yapılan alan taramasında mahallede 15-20 civarında okuma yazma bilmeyen bulunduğu tespit edilmiştir. YÖRENİN EKONOMİK DURUMU : Mahallede en dikkat çeken uğraş besicilik olarak görünmektedir. Özellikle büyük baş hayvancılık oldukça yaygındır.Yer yer tavuk çiftlikleri dikkat çekmektedir.Asgari ücretle çalışan işçiler %25 civarındadır.Serbest çalışanlar pazarcılık yapanlar ve işsizler bulunmaktadır. Mahalleli okumaya değer vermektedir ancak İlhan-Nuran Keskin İlköğretim Okulu yapılıncaya çocuklara yeterince fırsat verilmediği görülmektedir.

Astım arazisi,Batı da ise Alakova Mahallesi bulunmaktadır. YÖRENİN SOSYAL ETKİNLİKLERİ : Köylerde görülen kültür yapısı burada da görülmektedir.Asker uğurlama,düğün törenleri,cenaze merasimleri,dini ve milli bayramlara özel önem verilmektedir.   YÖRENİN TARİHİ VE TURiSTİK YERLERİ : Yörede dikkat çeken yakınlık olarak tarihi ve turistik yer bulunmamaktadır.Adını aldığı Çatalhüyük ise buraya 30 km civarındadır. BELDENİN POLİTİK DURUMU : Beldede politik olarak ayrıştırıcı bir durum görülmemektedir.Normal seçim zamanlarında halk oyunu kullanmaktadır.Muhtarlık seçimi biraz çekişmeli geçmektedir. HALKIN YAŞAM BİÇİMİ : Geniş aile tipi dikkat çekmektedir.Genelde orta ve düşük gelirli aile yapısı dikkat çekmektedir.Çiftlik sahiplerinden zengin olanlara da rastlanmaktadır.Geniş aile tipi yaygındır. MAHALLENİN KOMŞULARI : Güneyde Kaşınhanı Belediyesi,Güneybatı da Çomaklı Mahallesi,doğu da Astım arazisi,Batı da ise Alakova Mahallesi bulunmaktadır. YÖREDE GÖRÜLEN HASTALIKLAR : Mahallede görülen mevsimlik hastalıklar dikkat çekmektedir. Özellikle aşı gibi sağlık olaylarına mahalleli önem vermektedir.

OKULUMUZU BİZE KAZANDIRAN İLHAN –NURAN KESKİN ÇİFTİNE TEŞEKKÜRLERİMİZİ SUNARIZ

OKULUMUZDAN GÖRÜNTÜLER ANASINIFI

İLKOKUL SINIFLARIMIZ

OYUN ALANLARIMIZ

OKULUMUZ BODRUM KATI Bodrum katında; Mutfak, Kazan odası, su deposu, Çok amaçlı salon, Soyunma odaları Masa tenisi odası Fen laboratuvarı bulunmaktadır.

Bodrum Katından Görüntüler

Bodrum Katından Görüntüler

Masa tenisi odası

Zemin katında; Anasınıfı Anasınıfı oyun odası 1-4. sınıflar İdare odası bulunmaktadır.

1.katta ; Müdür odası, Öğretmenler odası, Hizmetli odası, 5-8. sınıf derslikleri olmak üzere toplam 7 derslik bulunmaktadır.

1. Katta Branşlara ait Derslikler

2. Katta; 5 derslik, Kütüphane Materyal odası Öğretmen ve öğrenci lavaboları bulunmaktadır.

2.Kattan Görüntüler

ADI SOYADI YÖNETİCİ VE ÖĞRETMEN DURUMU SIRA NO BRANŞI GÖREVİ KIDEMİ (YIL ) O.KIDEMİ   KADRO (kadrolu, norm fazlası) EĞİTİM DURUMU (Ö.Lis., Lis.,Y.Lis Dr. ) Uzman Başöğrt. 1 Ali KARAPINAR Matematik Öğrt / Okul Müdürü 18 kadrolu Lisans uzman 2 Sait AKAR Felsefe grubu / Müdür Yardımcısı 10 - 3 Fadime YILDIRIM Anasınıfı Öğretmen 5 4 Nur GÖRGÖZ Sınıf öğretmeni 12 Hayri ÖZEN 8 6 Sebahat NUGAY 11 7 Mehmet GÖZCÜ 9 Tuba LEVENT Fen Bilimleri Erol CANPOLAT Matematik Selam AYDIN TOKŞEN Sosyal Bilgiler

OKULUN MEVCUT İDARECİ / ÖĞRETMEN DURUMU VE İHTİYAÇLAR UNVAN/BRANŞ NORM MEVCUT İHTİYAÇ MÜDÜR 1 MÜDÜR BAŞYARDIMCISI MÜDÜR YARDIMCISI TÜRKÇE MATEMATİK FEN BİLGİSİ SOSYAL BİLGİLER İNGİLİZCE DİN KÜLT. VE AHL.BİL. TEKNOLOJİ VE TASARIM BEDEN EĞİTİMİ BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ MÜZİK GÖRSEL SANATLAR/RESİM OKULÖNCESİ ÖĞRETMENİ SINIF ÖĞRETMENİ 4 TOPLAM 13 10 3 Okulun Personel İhtiyacı

İDARECİ/ÖĞRETMEN HİZMET DURUMU O SIRA NO GÖREVİ NORM MEVCUT İHTİYAÇ 1 Hizmetli Okul Personelinin Hizmet Durumu Tablo 9:Okul Yardımcı Personel Durumu İDARECİ/ÖĞRETMEN HİZMET DURUMU 0-5 YIL 6-10 YIL 11-15 YIL 16-20 YIL 21-25 YIL 25+ 3 4 -

OKUL/KURUMUN FİZİKİ ALTYAPISI   Fiziki Mekan Var Yok Adedi İhtiyaç Açıklama Müdür odası x 1 Müdür Yard. Odası Öğretmenler Odası Ders Araç Gereç Odası Derslik sayısı 17 Kütüphane Rehberlik Servisi Resim Odası Müzik Odası Beden Eğitimi Odası Çok Amaçlı Salon Ev Ekonomisi Odası İş ve Teknik Atölyesi Bilgisayar laboratuarı Yemekhane X Spor Salonu Otopark Spor Alanları Kantin Fen Bilgisi Laboratuarı Arşiv Okulun Bina ve Donanım Durumu

Okulun Teknolojik Altyapısı OKULUN TEKNOLOJİK ALTYAPISI Öğretim Araç-Gereçleri Sayı BİLGİSAYAR 12 DİZÜSTÜ BİLGİSAYAR 1 TEPEGÖZ PROJEKSİYON CİHAZI 6 FOTOKOPİ MAKİNASI 2 YAZICI VİDEO TELEVİZYON AKILLI TAHTA KASET ÇALAR+CD ÇALAR KAMERA FOTOĞRAF MAKİNASI ……  

OKUL AİLE BİRLİĞİ GELİR -GİDER DURUMU   2014 2015 GELİR GİDER 2015' e devreden Devr Alınan ANASINIFI 1220 TL 669,05 TL 550,95 TL iİLKOKUL 775 TL 234,1 TL 540,9 TL ORTAOKUL 2350,85 TL 2203,54 TL 147.31 TL TOPLAM 4345,85 TL 3106.69 TL 1239,16 TL

ORTAOKUL OKUL AÇIK DEĞİL OKUL AÇIK DEĞİ L 8 7 15 3 10 9 17 14 6 12 5   ÖĞRENCİ SAYILARI YILLAR 2010–2011 2011–2012 2012–2013 2013–2014 2014-2015 SINIFLAR E K TOPLAM 5.SINIF OKUL AÇIK DEĞİL OKUL AÇIK DEĞİ L 8 7 15 3 10 9 17 6.SINIF 14 6 12 5 7.SINIF 11 8.SINIF 22 13 35 33 58 30 24 54 25 49

İLKOKUL OKUL AÇIK DEĞİL 6 5 11 8 13 7 10 17 19 15 34 30 20 18 12 29 9   ÖĞRENCİ SAYILARI YILLAR 2010–2011 2011–2012 2012–2013 2013–2014 2014-2015 SINIFLAR E K TOPLAM ANASINIFI OKUL AÇIK DEĞİL 6 5 11 8 13 7 10 17 1.SINIF 19 15 34 2.SINIF 30 3.SINIF 20 18 12 29 4.SINIF 9 46 47 93

OKUL AÇIK DEĞİL OKUL AÇIK DEĞİL OKUL AÇIK DEĞİL OKUL AÇIK DEĞİL OKUL KÜTÜPHANE BİLGİLERİ Yıllar Kütüphanedeki Kitap Sayısı Kütüphaneden Yararlanan Öğrenci Sayısı 2011-2012 OKUL AÇIK DEĞİL 2012-2013 350 58 2013-2014 400 54 ÖDÜL ALAN ÖĞRENCİ SAYILARI Yıllar   Takdir Teşekkür Onur Belgesi 2011-2012 OKUL AÇIK DEĞİL 2012-2013 17 46 2013-2014 6 24 ÖDÜL ALAN ÖĞRENCİ SAYILARI Yıllar   Takdir Teşekkür Onur Belgesi 2011-2012 OKUL AÇIK DEĞİL 2012-2013 17 46 2013-2014 6 24 OKUL KÜTÜPHANE BİLGİLERİ Yıllar Kütüphanedeki Kitap Sayısı Kütüphaneden Yararlanan Öğrenci Sayısı 2011-2012 OKUL AÇIK DEĞİL 2012-2013 350 58 2013-2014 400 54 OKUL KÜTÜPHANE BİLGİLERİ Yıllar Kütüphanedeki Kitap Sayısı Kütüphaneden Yararlanan Öğrenci Sayısı 2011-2012 OKUL AÇIK DEĞİL 2012-2013 350 58 2013-2014 400 54

OKULUMUZDA YAPILAN ETKİNLİKLER 12 MART İSTİKLAL MARŞININ KABULÜ

18 MART ŞEHİTLER GÜNÜ ANMA

18 MART ŞEHİTLER GÜNÜ ANMA

KERMESTEN GÖRÜNTÜLER

SUNUMUZ SONA ERMİŞTİR