Hangi Ülkeler Fransızca Konuşur?  İsviçre  Belçika  Monako  Andorra  İtalya (bazı insanlar)  Lüksemburg  Afrika  Haiti.

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
TÜRKÇENİN GÜCÜ.
Advertisements

İnsan türünün bin yıl önce tüm dünyaya yayıldığı, çıkış yerimiz olan Afrika, kelimenin tam anlamıyla “geride bırakılmış” bir Kıtadır. Üzerinde.
YENİ MOBİL YAZICILAR. Mobil Yaşam Gittikçe Büyüyor • çeyrekte toplam akıllı telefon kullanımı 1 milyar cihaza ulaştı. • 2015 yılında bu rakamın.
Kızıl meydan bomboştu Nathalie önümde yürüyordu.
AB Düşüncesinin Temelini Batı Almanya Fransa İtalya Belçika Hollanda Lüksemburg.
DİL AİLELERİ PARLA ŞENGÖZ 1-B 1064.
Hiç Bir insani unutmak, bir insandan vazgeçmek, bir insani hayatından sonsuza kadar çıkartmak zorunda kaldın mi hiç...¿ Hani ölmüş gibi, hani uzatsan da.
1. SOSYAL GÜVENLİK SÖZLEŞMESİ İMZALANAN ÜLKELER VE SAĞLIK YARDIM BELGESİ.
AVRUPA BİRLİĞİ EĞİTİM VE GENÇLİK PROGRAMLARI MERKEZİ BAŞKANLIĞI Hayatboyu Öğrenme Leonardo da Vinci (Mesleki Eğitim) Programı.
PCcolog ÜLKE BAYRAKLARI PCcolog.
ULUSLAR ARASI ANLAŞMALAR
Avrupa Birliği Bayrağı Geleneksel olarak 12. mükemmeliyetin, bütünlüğün ve birliğin sembolü olduğundan dolayı bayrakta 12 yıldız vardır.
BÜYÜDÜKÇE DEĞİŞİYORUM
Bayrağı-Armasi Coğrafi durumu  Ülkenin toplam yüzölçümü yaklaşık 2586 kilometrekaredir.  Başkenti ülkeyle aynı adı taşıyan Lüksemburgtur.  Nüfusu.
I. DÜNYA SAVAŞI’NIN NEDENLERİ SAVAŞIN BAŞLAMASI
BENİM MESLEĞİM NE OLACAK???
HAZIRLAYAN:ŞEVVAL ERCAN
KONU:Sanayileşmiş Bir Ülke:Fransa BEYZA NUR SAMUR 11/B
ZARFLAR (BELİRTEÇ) Burak SÖKÜCÜ
ENDÜSTR İ MESLEK L İ SES İ TEKN İ K L İ SES İ ANADOLU TEKN İ K L İ SES İ.
Hazırlayan: Şenel Akbaş
Gözlerine Selam Söyle gözlerine selam söyle benden Selamlarımı söyle benden O güzel gözlerine Dalıp dalıp gidersem.
ERASMUS+ STAJ HAREKETLİLİĞİ B İ LG İ LEND İ RME TOPLANTISI.
EMİNE DİLAVER NİSA GÜRBÜZ.  Pekin aralarından 2008 yaz olimpiyatları ve parlimbik oyunlarında da olduğu pek çok spor etkinliğine ev sahipliği yapmıştır.1990.
KOŞUL İFADELERİ.
Hazırlayan: Arda Pehlivanoğlu 4-C No: 295
Emre BAYRAKTAR. Almanya, Avusturya, Lihtenştayn ve İ sviçre’nin resmi dilidir ve Polonya, Çek Cumhuriyeti, Macaristan, Romanya, Rusya, Belçika ve Lüksemburg’da.
DÜNYA SAVAŞI BAŞLIYOR 1.Dünya Savaşı
Almanca Kıraç Ekrem Özbay 4-A.
ALMANCA Ayşe Su Büyük 4-A.
ALMANCA AZRA KOCA 4-B 497.
FRANSIZCA FRANSIZCA LAL İLBAHAR 4-B 193.  İsviçre  Belçika  Monako ve Andorra  Fransa  Kanada  İtalya  Lüksemburg  Haiti  Birleşik Devletler.
Avrupa Birliği Ülkeleri
HİNTÇE ŞİRA ÇAVLUER 4-B.
NEHİR YAYLA 4-B88.  Frankofon Belçika Burundi Fildişi Sahili Fransa Fransız Guyanası Gabon Kanada Senegal İsviçre İTALYANCA KONUŞAN ÜLKELER.
İtalyanca İrem YILDIRIM 4-A.
 Arjantin  İtalya  Hırvatistan  San Marino  İsviçre  Slovenya  Eritre NOT:60 milyon kişi tarafından konuşulan bir dildir.
TÜRKÇE Emre Çalışkan 4-A. TÜRKÇE Türkiye dışında,KKTC, Azerbaycan'da Türkçe kullanılıyor. Bulgaristan, Irak, İran, Yunanistan'da Türkçe kullanılmakta.
PORTKİZ DİLİ Nehir Gürbüz 4-A.
- Önlisans ve Lisans öğrencileri için en az 2 ay -Üniversitemiz daha fazla öğrencinin yararlanması için herkese eşit olarak 2 aylık hibe vermektedir.
FRANSIZCA ADA TANAR 4-C 275. FRANSIZCA HANGİ ÜLKELERDE KULLANILIR Fransızca Andorra Benin Burkina Çad Dibuti Fransa Fransız Guyanası Fransız Polinezyası.
Küçülen Dünya, Gelişen Yumurta Sektörü
5 ülke.
Dünyanın En Zengin 15 Ülkesi
Adların Yerini Tutan Sözcükler
ARAPÇA NERELERDE KONUŞULUR?
Dünyanın En Zengin 15 Ülkesi
WIR LERNEN DEUTSCH. Almanca önemlidir çünkü…  Avrupa’nın birçok yerinde yaklaşık 130 Milyon insan tarafından konuşulmaktadır.  Almanya,Avusturya,
Dünyanın En Zengin 15 Ülkesi
GJHBGHJJ
Milyon Ne Kadar Büyük?. Işık bir saniyede yaklaşık olarak (üç yüz bin) kilometre yol alır.
Fransa’da Kurulu bir şirketle iş yaparken Fransızca bilmek öncelikli ihtiyaçtır. Mensubu olmadığınız bir ulusun dili üzerinde.
DÜNYA ÜZERİNDEKİ ÖNEMLİ BOĞAZLAR VE KANALLAR.
Kötü dokunmalara örnekler Kötü dokunmalara örnekler.
KURUMLARARASI ANLAŞMALAR
WIR LERNEN DEUTSCH .
Seyahat İşletmeleri Yönetimi ve Ulaştırma Sistemleri
Seyahat İşletmeleri Yönetimi ve Ulaştırma Sistemleri
Erasmus deneyimimizi size açıklıyoruz!
DUYARSIZLIK ÜLKELERİN UMUDU MİLLETLERİNİN DUYARLILIĞINA BAĞLIDIR DUYARSIZ BİR MİLLET UMUTSUZ BİR MİLLET VE UMUDUN YEŞERMEDİĞİ TOPRAKLARDA HUZUR FİLİZLEMEZ.
ÇİN’İN DOĞAL GÜZELLİKLERİ,YİYECEKLERİ, KIYAFETLERİ,ŞARKILARI,TURİSTİK YERLERİ, GELENEK VE GÖRENEKLERİ.
DİYARBAKIR TANITIMI. İZLEDİĞİNİZ VE DİNLEDİĞİNİZ İÇİN TEŞEKKÜRLER.
MEVLANA ADI: ZEHRA SOYADI: TOPAK SINIF: 7/F NUMARA: 330 MERHABA ARKADAŞLAR. BUGÜN SİZLERE MEVLANA HAKKINDA BİLGİ VERECEĞİM. EVET İZLİYORUZ……….

Fransız Medeni Kanununun Etkili Olduğu Ülkeler
Merhaba. Beni tanımıyorsunuz, ama - sizin bir komşu-nuz-um
NEDEN İNGİLİZCE ÖĞRENMELİYİZ?
Sunum transkripti:

Hangi Ülkeler Fransızca Konuşur?  İsviçre  Belçika  Monako  Andorra  İtalya (bazı insanlar)  Lüksemburg  Afrika  Haiti

FRANSIZCA NE ZAMANDAN BERİ KULLANILIYOR?  Dünya'da yaklaşık olarak 200 milyon insan Fransızca bilmektedir. 128 milyon insan Fransızca'yı anadili veya ikinci dili olarak konuşurken, 54 ülkede 72 milyon insan tarafından da bilinmekte ve konuşulmaktadır. Fransızca 1992’den beri kullanılıyor.

FRANSIZCA EN ÇOK KULLANILAN KELİMELER  Merhaba (bonjour il)  Nasılsın (comment allez-vous )  İyiyim (je vais bien)  Kötü (mauvais)  Güzel (joli)

ŞARKILAR  slow- slow- 

BENİ DİNLEDİĞİNİZ İÇİN TEŞŞEKÜR EDERİM