Bu proje Avrupa Birliği ve Tu ̈ rkiye Cumhuriyeti tarafından finanse edilmektedir. İLKÖĞRETİM KURUMLARINA DEVAM ORANLARININ ARTIRILMASI PROJESİ (TR2010/0136.05-01/001.

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
Bölgesel Gelişme ve Yönetişim Sempozyumu, 7-8 Eylül 2006, Ankara
Advertisements

Mazıdağı Kaymakamlığı Proje Koordinasyon Birimi
HAYAT BOYU ÖĞRENMENİN GELİŞTİRİLMESİ TEKNİK DESTEK PROJESİ
ADAYLIK SÜRECİ VE AVRUPA BİRLİĞİ MALİ YARDIMLARI.
KALKINMA AJANSLARI ve BÖLGESEL YENİLİK SÜRECİ
Hakem İşleri Organizasyon Şeması
Müdürlüğümüz AR-GE Birimi bünyesinde bulunan Proje Koordinasyon Ekibi koordinesinde Ulusal Ajans, Merkezi Finans ve İhale Birimi, Toplum Yararına Çalışma.
31 Ekim Dönemi: Erasmus+ Nedir? Erasmus+ Programı, Avrupa Komisyonu’nun eğitim, öğretim, gençlik ve spor için önerdiği yeni programdır.
Mardin’de Sürdürülebilir Turizmin Geliştirilmesi için Teknik Yardım Otel Temsilcileri Odak Grup Toplantısı No: Bu proje Avrupa Birliği ve Türkiye.
Bölgesel Gelişme Politika ve Uygulamaları
Fırat Nehri Şanlıurfa Platosu Dicle Nehri Gaziantep Platosu
ULUSAL İSTİHDAM STRATEJİSİ EYLEM PLANLARI ( ) Eğitim İstihdam İlişkisinin Güçlendirilmesi 24 Aralık 2014.
İçişleri Bakanlığı Mahalli İdareler Genel Müdürlüğünün ulusal ortağı ve temel paydaşı olduğu Kadın Dostu Kentler Programı, Birleşmiş Milletler Nüfus Fonu-
UNICEF Türkiye Ülke Programı
Çalıştay: Başbakanlık Uzmanları için DEA 13 Ekim 2009 EuropeAid/125317/D/SER/TR Oturum 1 DEA Projesi Bileşenleri ve Çıktılar.
Projenin Adı: Mesleki Eğitimde Kalite Güvencesi Konusunda Fakındalığın Geliştirilmesi Proje Ortaklarımız: 1- Teknik Eğitim Vakfı Adana Şubesi 2- Adana.
European Commission Enterprise and Industry GAP Bölgesi KOBİ Destek Ağı (GAPSUN)
AVRUPA BİRLİĞİ MALİ YARDIMLARI VE KOBİ’LERE SAĞLANAN OLANAKLAR.
ULUSAL İSTİHDAM STRATEJİSİ EYLEM PLANLARI ( ) Özel Politika Gerektiren Grupların İstihdamının Artırılması 24 Aralık 2014.
Belediye Ortaklık Ağları Projesi TUSENET – Türk –İsveç Belediye Ortaklık Ağları / Turkish – Swedish Municipal Network.
YARIN SİZDEYİZ PROJESİ
IPPC (EKÖK) - “Entegre Kirlilik Önleme ve Kontrol” Teknik Yardımı Birinci Yönlendirme Komitesi Toplantısı Iain Maclean 20 Haziran 2012 Çevre ve Şehircilik.
Yetişkin Öğrenimi İçin Avrupa Uygulamaları YETİŞKİN ÖĞRENME GÜNDEMİ-2
1 DEMOKRATİK OKUL KÜLTÜRÜNÜN GÜÇLENDİRİLMESİ PROJESİ Proje Tanıtım Kokteyli Doç. Dr. Abdurrahman EKİNCİ Proje Danışmanı Yeşilli Atatürk Ortaokulu.
Çalıştay: Başbakanlık Üst Düzey Yöneticiler için DEA Oturum 2: DEA Projesi Bileşenleri ve Çıktılar 14 Ekim 2009 EuropeAid/125317/D/SER/TR.
MESLEKİ VE TEKNİK ORTAÖĞRETİM OKUL VE KURUMLARINDAKİ ÖĞRENCİLERİN EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BAŞARI DURUMLARI AÇIKLAMALAR 1. Bu çalışma, Meslekî ve.
Türkiye’de Hayat Boyu Öğrenmenin Geliştirilmesi Projesi Paul Weide Ekip Lideri.
Hacettepe Üniversitesi Engelliler Araştırma ve Uygulama Merkezi
ÖĞRENCİLER AB'Yİ ÖĞRENİYOR PROJESİ KIRSEHIR MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ ÖĞRETMEN BİLGİLENDİRME TOPLANTISI 06 NİSAN 2015.
MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI Projeler Koordinasyon Merkezi Başkanlığı MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞININ KAPASİTESİNİN GÜÇLENDİRİLMESİ PROJESİ (MEBGEP) MEBGEP.
T. C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI
Bu proje Avrupa Birliği ve Tu ̈ rkiye Cumhuriyeti tarafından finanse edilmektedir. Technical Assistance for Increasing Primary School Attendance Rate of.
Türkiye’de Okul Hibeleri : Ekonomik Krize Yenilikçi bir Cevap Milli Eğitim Bakanlığı Çalıştayı 8 Mart 2010 Maureen McLaughlin Dünya Bankası.
KUTLU OLSUN TUTUM ve YATIRIM HAFTASI TÜRK MALLARI.
MEBGEP / CBMoNE GERÇEKLEŞEN FAALİYETLER. Avrupa Birliği Katılım Öncesi Mali İşbirliği 2006 Programı Hibesi 3.7 MİLYON EURO PROJENİN BÜTÇESİ.
KÜTAHYA İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ 1. İLİN TARİHİ-COĞRAFİ- EKONOMİK VE KÜLTÜREL DURUMU …… İlinin kuruluşu …….
MESLEKİ EĞİTİMİN GÜÇLENDİRİLMESİ PROJESİ
PROJELER KOORDİNASYON MERKEZİ BAŞKANLIĞI MEB / PKMB 1984.
MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI Projeler Koordinasyon Merkezi Başkanlığı MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞININ KAPASİTESİNİN GÜÇLENDİRİLMESİ PROJESİ (MEBGEP)
İNSAN HAKLARI EĞİTİMİ PROJESİ
YAŞAMA EN İYİ BAŞLANGIÇ PROJESİ
ÖZEL EĞİTİMİN GÜÇLENDİRİLMESİ PROJESİ
YAŞAMA EN İYİ BAŞLANGIÇ PROJESİ
Bu Proje Avrupa Birliği ve Türkiye Cumhuriyeti
Erasmus Hareketliliği Kapsamında Türkiye’ye Gelen Öğrenciler
Bu proje Avrupa Birliği ve Türkiye Cumhuriyeti tarafından finanse edilmektedir. ÖZELLİKLE KIZ ÇOCUKLARININ OKULA DEVAM ORANLARININ ARTTIRILMASI HİBE PROGRAMI.
EĞİTİM ORTAMLARINDA ŞİDDETİN ÖNLENMESİ VE AZALTILMASI
Kalkınma Bakanlığı, 2011’de kurulan ilk olarak 61. Türkiye Cumhuriyeti Hükûmeti’nde yer almış bakanlıktır. Önceki hükümette bulunan DevletPlanma Teşkilatı’nın.
KURULUŞ VE YAPISI Türkiye 1999 Helsinki Zirvesi’nde Avrupa Birliği’ne adaylık sürecinin başlaması ile topluluk programlarından yararlanmaya başlamıştır.
Bu Proje Avrupa Birliği ve Türkiye Cumhuriyeti Tarafından Finanse Edilmektedir. TRH2.1.IAREFG-II/P03/616 Sözleşme numaralı KIZ ÇOCUKLARIMIZ EĞİTİM HAYATINA.
TÜRKİYE’DEKİ İÇME SUYU KAYNAKLARININ VE ARITMA TESİSLERİNİN
PROJESİ AÇILIŞ TOPLANTISINA HOŞ GELDİNİZ Bu Proje Avrupa Birliği ve Türkiye Cumhuriyeti Tarafından Finanse Edilmektedir. Üçkuyu Mesleki ve Teknik Anadolu.
Türkiye’de Diş Macunu Kullanım Miktarı Türkiye’de kişi başına yılda 1 tüp (90 gram) diş macunu düşüyor... Bu oran Rusya’da 293 gr, Çin’de 180 gr, Filipinler’de.
T.C. Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Verimlilik Genel Müdürlüğü Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Türkiye Cumhuriyeti VERİMLİLİK GENEL MÜDÜRLÜĞÜNÜN.
- 1 - ESKI Bu proje Avrupa Birliği ve Türkiye Cumhuriyeti tarafından ortaklaşa finanse edilmektedir.
SAĞLIK TURİZMİ DAİRE BAŞKANLIĞI
EĞİTİM KOORDİNATÖRLÜĞÜ
MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI Projeler Koordinasyon Merkezi Başkanlığı
MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI HAYAT BOYU ÖĞRENME GENEL MÜDÜRLÜĞÜ
İKLİM DEĞİŞİKLİĞİ KONUSUNDA FARKINDALIK GELİŞTİRME PROJESİ
Türkiye'deki Yasal Düzenlemeler
YARINLAR İÇİN YARIN SİZDEYİZ
Karşılaştırmalı Eğitim
İSTATİSTİKLERLE ÇOCUK
SHB-221 TÜRKİYENİN TOPLUMSAL VE EKONOMİK YAPISI
FARABİ DEĞİŞİM PROGRAMI
Türkiye Ekonomi Politikaları Araştırma Vakfı
Deprem öncesi yapılması gerekenler Deprem çantası hazırlanmalı Raflar duvarlara sabitlenmeli Ağır cisimler raflarda altlara yerleştirilmeli Duvardaki lamba,
Ortak Piyasa Düzeni (OPD) Gerekliliklerine Uyum için
ULUSLARARASI İLİŞKİLER KOORDİNATÖRLÜĞÜ FARABİ DEĞİŞİM PROGRAMI
Sunum transkripti:

Bu proje Avrupa Birliği ve Tu ̈ rkiye Cumhuriyeti tarafından finanse edilmektedir. İLKÖĞRETİM KURUMLARINA DEVAM ORANLARININ ARTIRILMASI PROJESİ (TR2010/ /001 ) AÇILIŞ TOPLANTISI İstanbul, 11 Haziran 2014

Bu proje Avrupa Birliği ve Tu ̈ rkiye Cumhuriyeti tarafından finanse edilmektedir.

Bu proje Avrupa Birliği ve Tu ̈ rkiye Cumhuriyeti tarafından finanse edilmektedir. Okullaşma Oranları Öğretim Yılı İlkokulOrtaokulOrtaöğretim

Bu proje Avrupa Birliği ve Tu ̈ rkiye Cumhuriyeti tarafından finanse edilmektedir. 12 yıl zorunlu eğitim 11 Nisan 2012 tarihinde yürürlüğe girdi. İlk 4:İlkokul İkinci 4 :Ortaokul Üçüncü 4:Ortaöğretim

Bu proje Avrupa Birliği ve Tu ̈ rkiye Cumhuriyeti tarafından finanse edilmektedir. İlköğretim Kurumlarına Devam Oranlarının Artırılması Projesi Başlangıç : Ekim 2013 Bitiş : Ekim 2015 Amaç : Türkiye’deki 12 yıllık zorunlu eğitimin ilk 8 yılını kapsayan ilkokul ve ortaokullarda devam oranlarını artırmak ve bu bağlamda uygun önlem ve müdahaleler geliştirmektir.

Bu proje Avrupa Birliği ve Tu ̈ rkiye Cumhuriyeti tarafından finanse edilmektedir. Proje Bileşenleri 1.MEB’nın kapasitesinin güçlendirilmesi ve tüm ilgili tarafların işbirliği ile devamsızlığın önlenmesi hakkında farkındalığın artırılması 2.Öğrenci İzleme Modülünün geliştirilmesinin desteklenmesi, gerekli olduğu düşünülen politika önerileri geliştirilmesi ve yasal düzenlemelerin gözden geçirilmesi 3.İlköğretim seviyesindeki öğrencilerden yeterli dil becerileri olmayanların temel dil becerilerinin geliştirilmesi.

Bu proje Avrupa Birliği ve Tu ̈ rkiye Cumhuriyeti tarafından finanse edilmektedir. PROJE İLLERİ Van (Ağrı, Hakkari, Bitlis, Siirt, Muş) Mardin (Bingöl, Şanlıurfa, Diyarbakır, Batman, Şırnak) Her ilde 10 okul pilot okul olarak belirlenmiştir. Proje kapsamında geliştirilecek sistem ve ürünler toplam 120 pilot okulda uygulamaya koyulacaktır. Van ve Mardin illerinde Bölgesel Koordinasyon ofisleri oluşturulacaktır.

Bu proje Avrupa Birliği ve Tu ̈ rkiye Cumhuriyeti tarafından finanse edilmektedir. Teşekkürler Funda KOCABIYIK MEB Temel Eğitim Genel Müdürü