SeNDeN SoNRa.

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
Gidene kal demeyeceksin. .. Gidene kal demek zavallılara,
Advertisements

HAYAL BU YA... Bazen sensizliği düşünüyorum gecenin ıssız o iç ürperten zifiri karanlık sessizliğinde Aniden irkiliyor tüm vücudum . Birden yaşlanıyor.
ARALIK 2007 SEVDİĞİN KADARDIR ÖMRÜN.
Her şey sende gizli: Yerin seni çektiği kadar ağırsın
O kadar da önemli değildir bırakıp gitmeler, arkalarında doldurulması mümkün olmayan boşluklar bırakılmasaydı eğer... Dayanılması o kadar da zor.
AŞK YARASI SESLİDİR.
UZAKTAN UZAĞA… Öyle gülüp harap etme içimi, İçimden bir şeyler düştü, düşecek.. Bilmem, nasıl aşık ettin ki beni, Ulaşamadığım, sen kaldın bir tek..
Ilk göz ağrım.
ŞİMDİ SEN YOKSUN YA…?! Sesli İzleyin..
Zaman Bırakır Seni Avuçlarıma Ben ne çabuk sen oldum, sarardı mevsimin tenindeki dokunuşu, Yağmurlarda üşüdüm, bekledim seni ey sevdiğim, Hasretine.
Ben Seni Sevdim Mi. Ben seni sevdim mi
ARKADAŞIM BADEM AĞACI ADINI AŞK KOYDUM SENİN.
Ben ZİYA LEVENT TOPÇUOĞLU.
AH YÜREĞİMİN SEGAH MAKAMI Ah be sevdalım Ah be belalım Ah Yüreğimin segah makamı! Yazlarım üşüyor yoksun! Kaçıncı koyduğum işaret takvimlere? Kaç sonbaharı.
ANıLaRıM.
YANIMDA OLSAN YİNE ÖZLERDİM VE BİLKİ BU KADAR SEVMEM SENDEN DEĞİL
Hüzünlü akşamlar düşüyor,sol yanımın sensizliğine Yoksul cümlelerim var, kuramadığım dilimde Ilığımsın,sıcağımsın,düşlerine yattığımsın Sevdalı sözlerim.
İÇİMİN KUYTULARINA DÜŞ SEVGİLİ İÇİMİN KUYTULARINA DÜŞ SEVGİLİ.
I . BÖLÜM Slaytı SESLİ ve kendi akışında izleyiniz
Kıl Beni Ey Namaz !.
Yıktın Mavi Hayallerimi
Ağlarsam sesimi duyar mısınız
ÖYLE BİRİNİ SEVİN Kİ.
Sevgili günlük, Bugün çok yoruldum. Neden mi bugün hem eğlendik hem öğrendik… Merak mı ediyorsun? Peki anlatayım…
Eğer Ne olur Ne olur bir gün gideceksen alıştırma beni aşkına
CAHİT KÜLEBİ Hayatı Sanatı Eserleri Seçme Şiirleri.
Tlg
AĞıTLaR YaKMaLıYıM Ağıtlar yakmalıyım,acılarımın üstüne Kokun gelmeli,puslu havalardan Bir nefes olmalı,şiirlerime Keder dolu bakışlarıma,yüzüme Siyahın.
Yarım kalmış öyküler.
AŞKLaRıM.
HüLYaMa Hülyaların hep gerçek olsun Üzüntüler senden çok  çok uzak dursun Lacivertler düşmesin yüreğine Yaşamın hep beyaz gül olsun Arkadaşım,canım dostum,bacım.
SeNi SeVMeK BiR GüL KoKuSuYDu..
Hülya Büyüköner Cansıla
Halil KANARGI’dan BEN TUTSAĞIM YÜREĞİNDE SENİN
Yalnız sana borçluyum bugün dünyada varsam:
ANNECİĞİM.
Sen de Yan Canım.
ŞİMDİ SEN YOKSUN YA…?! Şiir..; Alişan Yılmaz
DEMLİDİR SEVDAM MARVAN OĞUZ
Kim bilir nerelerde,hangi gönüllerdesin
Sesli izleyin Geçişler için tıklayın Olmasa da olur dedi ğ imiz insanlarla doludur hayatımız; tanı ş tı ğ ımız, selamla ş tı ğ ımız; klasik cümlelerle.
Sevgiye hasret kalmış,zavallı sürgün yüreğim o gecelerin karanlığında kavrulur da kimseler bilmez. Sevdayı alıp ta mahvedenlere.
HASRETİM SANA ....
YANIMDA OLSAN YİNE ÖZLERDİM VE BİLKİ BU KADAR SEVMEM SENDEN DEĞİL
Canım Annem Hz begüm taktak.
IHLAMURLAR ÇİÇEK AÇTIĞINDA GEL...
SENİ SEVİYORUM.
Gözlerine Selam Söyle gözlerine selam söyle benden Selamlarımı söyle benden O güzel gözlerine Dalıp dalıp gidersem.
MEÇHUL54 SELAMLAR.
YILDIZLARIN VE AYIN GİTTİĞİ YERE GİDEN SEVGİLİYE...
40 Yaşımda ben….
GiTTiĞiN YeR.
BEN SENİ SEVDİM Mİ? BEN SENİ SEVDİM Mİ?SEVDİM, KİME NE TUTTUM,TA İÇİME OTURTTUM SENİ ALDIM,OKŞADIM SAÇLARINI,ÖPTÜM İÇTİM YUDUM YUDUM GÜZELLİĞİNİ.
Olmasa da olur dediğimiz insanlarla doludur hayatımız; tanıştığımız,selamlaştığımız; Klasik cümlelerle iletişim kurduğumuz, yanıtlarını merak etmediğimiz.
PENGU İLE KARTOPU BİR VARMIŞ BİR YOKMUŞ EVVEL ZAMAN İÇİNDE KALBUR SAMAN İÇİNDE ÇOK UZAK VE SOĞUK BİR ÜLKEDE PENGU İLE KARTOPU YAŞARMIŞ.BİRBİRLERİNİ ÇOK.
Ne kadar zaman geçti bilmiyorum,
O kadar da önemli değildir bırakıp gitmeler, arkalarında doldurulması mümkün olmayan boşluklar bırakılmasaydı eğer. Dayanılması o kadar da zor değildir,
BEN BU SEVDAYI BU YÜREĞİMDE ESKİTTİM
Lütfen SESLİ izleyin....
SEVDALILARIN.
7. BÖLÜM KAVRAM, BECERİ ve SOSYAL BECERİ ÖĞRETİMİ ÖZEL EĞİTİM GÜZEL GELECEK.
Seni görmek sesini duymak
Ben hiç utanmadımki sevgimden, kendimden
Bekle beni… hazırlayan : levent karakaş yazı:alıntı
SESLİDİR Sen Hiç..? MR CAN AKIN Sen; mehtaplı yaz gecelerinde sevginin coşkusuyla, yıldızlara dokunabildin mi hiç..? Sen; güneşli ılık bahar günlerinde.
Tel: işte gidiyorum İşte gidiyorum... Karşılıksız bir aşka kurban ettim ömrümü! İşte gidiyorum, Toprak alsın benim de bu hazin öykümü...
Balıkesir Parkında ( Hatırla Sevgilim) CAN AKIN ŞAİR VE FOTOĞRAF
BiR ŞiiRSiN DuDaKLaRıMDa
BiLMeZSiN.
Sunum transkripti:

SeNDeN SoNRa

Senden sonra almadım hiç kimseyi sevdama Kuşatamadı kimse senin gibi Sarılmadı aşk diye hiç kimse boynuma İşleyemedi hiç kimse sen gibi soluğuma Nasıl alırdım bir başka aşkı? Seninle doluyken kalbimin her atışı Sen diye vururken nabzım şah damarımda Bunca sarılmışken sen her yanıma Nasıl yakıştırırdım başka bir sevdayı sevdama?

Ah sevgilim biz nasıl bir aşk yaşadık Her an,her saniye birbirimizde vardık Aşk diye birbirimizin kanında akandık Buluştuğunda seslerimiz coşar coşar çağlardık Sen benim sevdamdın,ben senin bebeğin Bir an habersiz kalsam,özlediğimdin Seni severdim her anda her nefes alışta Sana açardım gözlerimi her uyanışımda Gecelerim seninle başlar hayalinde biterdi Tüm bedenimde yediveren güllerim senin için açardı Yağmur yağardı ben sensin diye kaçmaz Sen yağdıkça Ben sırılsıklam ıslanırdım

Senden sonra sevemedim kimseyi Her yüzde hep seni aradım Hiç bir yüzde senden bir parça bile bulamadım Döndüm durdum yine hep seninle kaldım Anladım ki her defasında ben seni sevdikçe vardım Olsundu sen yoktun ama,hep bende öyle çoktun Hep söylerdim ben bir kez sevenlerdenim diye Senden sonra hiç kimse değmedi yüreğime Öyle zor zamanlarım oldu Hasretlerin kor olup içime doldu Ben senden gitmek istedikçe Sevdan sarıldı her yanıma Yine senin sevdan Her boşluğumu doldurdu

Öyle sevenim oldu,belki de senden bile fazla Ben yetinemem ki böyle bir aşkla Ben aşık olmalıyım damarımda akmalı Ben istemem ki damarında aktığımı Sendin benim sevda adım,aklımı başımdan alanım Sendin yüreğime aşk diye asılanım Söyle şimdi nasıl başka bir sevdaya kapılaydım? Senden başka bir aşkı sevdama yakıştırmadım Seninle yaşadım aşkların en güzelini İlk aşkım sendin benim,son aşkım da sensin Senden başka sevda istemem benden uzak dursun Ben sevdanla yaşarım yoksan da fark etmez olsun Seni sevda diye almışım canıma Hep seni akıtmışım damarımda ki kanımda Sen olmasan da artık hiç bir zaman yanımda Ben seninle yaşarım her zaman anılarımda

Öyle bir aşk yaşadım ki seninle Aşk ne diye senden öğrendim Sevdama sahip çıkmayı bana sen öğrettin Sen söyledin her zaman,ben seni dinledim Sonra baktım ki iyi bir öğrenciymişim Öğreten de,giden de sendin Biliyorum sende beni çok sevmiştin Belki ben sevdamın değerini bilemedim Belki de aşkı yeni öğrendiğimden acemi bir öğrenciydim Kim bilir belki bu yüzden biraz fazla kaprisliydim Ama her zaman,ben seni sevdim Bundan sonra da biliyorum hep seveceğim Sevdan yazılmış alnıma sevgilim ben ne yapayım? İçimde sen dururken Nasıl başka bir sevdaya kapılayım? Sen içimde sakladığım,yüreğimde yaşattığım Ömrüm boyunca yaşatacağımsın Çünkü sen,hayalimde sarıldığım Canımdan öte sevdiğimsin MıSRa