MANYAS ANADOLU LİSESİ.

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
ÖMER DERİNDERE ANADOLU ÖĞRETMEN LİSESİ Osmancık/ÇORUM
Advertisements

MAHMUT ÇALIK ANADOLU LİSESİ
VKV KOÇ ÖZEL LİSESİ 2010 – SINIFLAR DERS SEÇİM SÜRECİ HAKKINDA
Sarayönü anadolu imam hatip lisesini tanıyalım
EDDY AKIM AYRIŞTIRICISI. MİSYONUMUZ, VİZYONUMUZ, TEMEL İLKE VE DEĞERLERİMİZ Atatürk ilke ve inkılâplarının rehberliğinde; sanayici, veli, esnaf ve sanatkârlarıyla.
Konak Anadolu Lisesi.
EYLÜL 2013 T.C. KORGAN KAYMAKAMLIĞI Çiftlik Çok Programlı Lisesi Müdürlüğü.
Brifing Dosyası Üstay İlkokulu.
EMET ANADOLU ÖĞRETMEN LİSESİ
Bu sunum 04 Eylül 2013 tarihinde MEB tarafından yapılan basın açıklaması temel alınarak hazırlanmıştır. Puan sistemi hakkında yeni açıklamalar olduğunda.
Bilişim Teknolojileri ve Yazılım
Yüksekova 50. Yıl Ortaokulu
TOROSLAR KAYMAKAMLIĞI ABDULLAH GÜNAYDIN ORTAOKULU/ KURUMU MÜDÜRLÜĞÜ
ALAN DEĞİŞİKLİĞİ VE DERS SEÇİMİ
ŞAHİNBEY-GAZİANTEP ÖZEL İDARE ANADOLU LİSESİ
HOŞ GELDİNİZ.
İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ
1 ZÜMRÜTOVA İLKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ. 2 “En önemli ve feyizli görevlerimiz, milli eğitim işleridir. Milli eğitim işlerinde mutlaka muzaffer olmak lazımdır.
T.C. SİVAS VALİLİĞİ KIZ ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜ.
AYVACIK İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ
YAVUZ SULTAN SELİM MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ
TOROSLAR KAYMAKAMLIĞI DURMUŞALİ TOKSOY İLKOKULU/ORTAOKULU MÜDÜRLÜĞÜ
TEŞEKKÜR BELGESİNİN SINIFLARA DÖRE DAĞILIMI
CEBELER ANADOLU LİSESİ
Varsa okul logosu Okul adı Adres.
TES-İŞ ADAPAZARI ANADOLU LİSESİ
AKYURT ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ
Brifing Dosyası Üstay Ortaokulu.
İNCİ ŞENER İLKOKULU BRİFİNG DOSYASI 2013/2014.
T.C. TOROSLAR KAYMAKAMLIĞI KIZ TEKNİK VE MESLEK LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜ BRİFİNG DOSYASI
AĞAPINAR İLKÖĞRETİM OKULU Resmi açılış tarihi: Eğitim Öğretim yılı ilk defa eğitim öğretime başlamıştır.
Günümüzde Hüseyin Gürkan Lisesi adı verilen Arhavi Lisesi, 1967 yılında ”Arhavi Lisesi Yaptırma ve Yaşatma Derneği”nin öncülüğünde Arhavi halkı tarafından.
DÖRTYOL GEVHER NESİBE MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ NİSAN, 2015
T.C. TOROSLAR KAYMAKAMLIĞI EYÜP AYGAR ANADOLU LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜ
BAKIRKÖY KARTALTEPE MESLEKİ Ve TEKNİK ANADOLU LİSESİ
DERS SEÇİMİNİ DEĞERLENDİRİYORUM
BİNA –ARSA ve DONANIM BİLGİLERİ
DERS SEÇİMİ GALATASARAY LİSESİ REHBERLİK SERVİSİ.
MEHMET AKİF ERSOY ANADOLU ÖĞRETMEN LİSESİ
TOROSLAR KAYMAKAMLIĞI İBNİ SİNA ÖZEL EĞİTİM MESLEK LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜ
* Okulun amacı; öğrencilerin ilgi, yetenek ve başarılarına göre yüksek öğretim programlarına hazırlanmalarını, yabancı dili, dünyadaki bilimsel ve teknolojik.
ÖĞRENCİDEN ARMAĞAN ANADOLU LİSESİ
CUMHURİYET İLKÖĞRETİM OKULU VİZYONUMUZ Öğrencilerimizin, Türkiye Cumhuriyeti Devletine karşı görev ve sorumluluklarını bilen, sürekli gelişen ve değişime.
T.C. TOROSLAR KAYMAKAMLIĞI HALKKENT İLKOKULU/ KURUMU MÜDÜRLÜĞÜ BRİFİNG DOSYASI
ABDULKADİR KONUKOĞLU ANADOLU ÖĞRETMEN LİSESİ. OKULUN TARİHÇESİ Abdulkadir Konukoğlu Anadolu Öğretmen Lisesi Eğitim Öğretim yılında Şehitkamil.
……………………… İlkokulu - Ortaokulu - Lisesi
Misyon :Akkuş İlçesinde Eğitim- Öğretim hizmetinden yararlananlara nitelikli, kaliteli eğitim hizmeti sunmak. -Akkuş İlçesindeki tüm okulları tam donanımlı.
HAKKI PINAR İLK OKULU EĞİTİM ÖĞTETİM YILI
Okulumuz tarihinde Kırıkhan Cumhuriyet Ortaokulunun 3 ve 4. Katında öğretime başladı. Aralık 2013’den itibaren Kırıkhan Anadolu İmam Hatip.
FEHMİ GÜR MÜDÜR YARDIMCISI (Öğrenci İşleri). MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI ÖRGÜN VE YAYGIN EĞİTİMİ DESTEKLEME VE YETİŞTİRME KURSLARI YÖNERGESİ Amaç MADDE 1-
AKYURT ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ
MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI TEFENNİ İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ 2015 – 2016
Misyon: Örgün öğretimde yeteneğine göre öğrencilerimizi yönlendirebilme, yaygın eğitimde sektörlerin ihtiyaç duyduğu insan gücünü yetiştirmek, Okul öncesi.
TOKAT İL MERKEZİNDE BULUNAN ORTAÖĞRETİM KURUMLARI
DERS SEÇ İ M İ. NEDEN NASIL NE ZAMAN  Ders seçimi 9. sınıfın sonunda ders kesiminden itibaren haziran ayının son iş günü mesai bitimine kadar.
AĞAPINAR İLKOKULU /ORTAOKULU MÜDÜRLÜĞÜ Resmi açılış tarihi: Eğitim Öğretim yılı ilk defa eğitim öğretime başlamıştır.
Yeni Mah. 740 Sokak No:10 Beyşehir/Konya (Müd.Cep)
BRİFİNG DOSYASI İLİ: KARS İLÇESİ: DİGOR ADI: SORKUNLU İLK/ORTAOKULU EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI.
Brifing Dosyası Öğretim Yılı. PERSONEL BİLGİLERİ YÖNETİM OKUL MÜDÜRÜ Avni ŞENGÜL (Hizmet yılı : 14 ) MÜDÜR YARDIMCISI Nurullah YEŞİLMEN (Hizmet.
Sayısal, Eşit Ağırlık, Sözel ve Yabancı Dil Alanlarında Eğitim Almak Mümkündür. Öğrencileri ilgi, yetenek ve başarılarına göre yükseköğretim programlarına.
T.C. TOROSLAR KAYMAKAMLIĞI MÜRÜVVET FAİK UĞUZ İLKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ
11. Sınıf Seçmeli Ders Bilgilendirme Sunumu
GENEL TANITICI BİLGİLER
KANUNİ SOSYAL BİLİMLER LİSESİ
GÖLCÜK ADNAN MENDERES ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ 2015
9. Sınıf Seçmeli Ders Bilgilendirme Sunumu
ŞEHİT YAKUP SÜRÜCÜ ANADOLU LİSESİ
ŞEHİT YAKUP SÜRÜCÜ ANADOLU LİSESİ
ÖĞRETİM YILI CUMHURİYET İLKOKULU ORTAOKULU
Sunum transkripti:

MANYAS ANADOLU LİSESİ

Okulun AdI Manyas Anadolu Lisesi Adresi. ÇARŞI MAH Okulun AdI Manyas Anadolu Lisesi Adresi ÇARŞI MAH. CEVİZLİK MEVKİİ/Manyas Telefon Numarası 0.266.8182066

Okulun Tarihçesi Okulumuz 15.08.2008/7416 sayılı Bakanlık onayı ile açılmış olup, 2009 Ortaöğretim Kurumları Seçme Sınavı sonucunda 2009-2010 öğretim yılı için öğrenci kayıtlarına başlamıştır.

Misyonumuz Okulumuz tüm çalışanları ile öğrencilerin bilgi düzeylerini en üst seviyeye çıkararak; onları bir üst kuruma hazırlamayı genel kültür ve yetenek düzeyleri yüksek, geniş düşünme becerisi kazanmış, Atatürk ilke ve inkılâplarını benimsemiş, toplum değerleri ile barışık çağdaş bireyler yetiştirmeyi görev edinmiştir

Vizyonumuz Eğitim- öğretimi çağın gereklerine, en çağdaş yöntemleri, yaklaşımları göz önüne alarak düzenlemek ve bu sayede üniversiteye en fazla öğrenci yetiştiren okul olmak, öğrencilerimizi kendilerinin, içinde bulundukları topluma fayda sağlamaları için donanımlı hale getirmek ve hayata hazırlamak.

Öğretim şekli Tekli öğrenim Okul Müdürü Ayhan DEMİRCAN Okutulan yabancı Diller Zorunlu İngilizce Seçmeli Almanca

Okulun Bina durumu Binanın Özellikleri Manyas Anadolu Lisesi 2011-2012 öğretim yılında faaliyetlerini Manyas Lisesi bünyesinde sürdürecektir. Dershaneler Manyas Lisesi, Manyas Anadolu Lisesine dokuz derslik tahsis etmiştir. Bu dersliklerin, boya, badana ve projeksiyon bağlantıları yapılarak yenilenmiştir. Spor salonu Manyas Lisesi’nin çok amaçlı salonu kullanılacaktır. İdare odaları 1 müdür,1müdür yardımcısı odası bulunmaktadır.

c)Diğer personelin sayısı ile ilgili sorunlar Okulun bir hizmetliye ihtiyacı bulunmaktadır. Yeni okul binasına geçildiğinde hizmetli ihtiyacı artacaktır

a)Öğretmen norm kadro sayısı 15 Mevcut kadrolu öğretmen sayısı 9

Branşı Sıra no Öğretmenin Adı Soyadı Norm Mevcut İhtiyaç Beden Eğitimi 1 Coğrafya 2 Hayriye BAŞARAN - Matematik 3 Aziz ERDEN Burak ELİTEZ Birsen TEKSİN T.D. ve Edebiyatı 4 Sevil KIZMAZ BİRSEN İngilizce 5 Fahri ŞAHİN- Feryal VURAL DURAK Biyoloji 6 Hatice KEBAN Kimya 7 Fizik 8 Tarih 9 Derya ÇELİK Almanca 10 Felsefe 11 Din.Kül.Ah.Bilgi. 12 Rehber Öğretmen 13 G. Sanatlar/Resim 14

b) Müdür Sayısı(asil-vekil) : 1 (vekil) c) Müdür yardımcısı sayısı : 1 d) Memur,hizmetli,teknisyen sayıları ve görevleri) :Yok

e)Sınıflara göre kız-erkek öğrenci sayıları: Toplam 9-A 10 19 29 9-B 11 30 9-C 18 10-A 9 6 15 10-B 7 16 10-C 12 21 10-D 11-A 8 11-B 5 93 101 194

f)Yaş gruplarına göre öğrenci sayıları: Yaş Grubu Erkek Kız Toplam 14-15 40 48 88 16-17 53 106

g)Yeni kayıt öğrenci sayıları(2011-2012)

Öğrenci velilerinin ekonomik durumları (Günün şartlarına göre genelleme yapılacak): Ekonomik Durum Yüzde Zayıf %30 Orta %60 İyi %9 Çok iyi %1

BÜTÇE Bu bölümü Okul öncesi ve ortaöğretim okulları dolduracaktır. (Harcama kalemleri genelleştirilerek yazılacaktır. Örnek donanım, yolluklar vb..) Harcama Kaleminin Adı 2011 Yılında Kullanılan Miktar 2012 Yılı Tahmini İhtiyaç Tutarı Tüketim Malzemeleri 2.961.00 TL 14.500.00 TL Hizmet Alımı 12.538.00 TL 27.250.00 TL

Okulun Sorunları Okul binası ile ilgili sorunlar Okul geçici hizmet binasındadır. Asıl bina yeri Cumhuriyet Köyü yolu üzerinde Kurbağalık Mevki’indedir. Yeni okul Binası büyük oranda tamamlanmış olup, 2012-2013 eğitim ve öğretim yılında yeni binaya geçilmesi planlanmaktadır Aynı mevki de Manyas Kültür ve Dayanışma Derneği tarafından yaptırılan binanın pansiyon olarak kullanılması planlanmaktadır.

b)Öğretmen veya yönetici noksanlık-fazlalığı Okulumuzun ihtiyaç duyduğu branşlarda öğretmen atamaları gerçekleşmemiş olup, öğretmen eksiği olan Türk Dili ve Edebiyatı, Beden Eğitimi, Kimya, Görsel Sanatlar/Resim, Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi, Almanca, Felsefe grubu ve Fizik derslerinin öğretmen ihtiyacı Manyas Lisesi, İstiklal İ.Ö.O ve ücretli öğretmen görevlendirme yoluyla sağlanmaktadır. Felsefe grubu, Görsel Sanatlar/Resim ve Din Kültürü Ahlak Bilgisi dersleri için norm kadro bulunmamakta, diğer derslerin norm kadroları bulunmaktadır.Rehber öğretmen norm kadrosu mevcut olup, atama yapılmamıştır.