EVLİLİK VE AŞK SESLİ İZLEYİN. EVLİLİK VE AŞK SESLİ İZLEYİN.

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
 BEKLENTiSiZ SEVMEYi DENEDiNiZ Mi?
Advertisements

Çelebi Grubu.
Bir baba evlenmek üzere olan oğluna tavsiyelerde bulunuyormuş
Bunu okursanız iyi olur
HAYAL BU YA... Bazen sensizliği düşünüyorum gecenin ıssız o iç ürperten zifiri karanlık sessizliğinde Aniden irkiliyor tüm vücudum . Birden yaşlanıyor.
…Bu sunuda anlatılan olaylar gerçekten yaşanmıştır…
Orhan Veli Şiirler: Müzik: Ezginin Günlüğü
Aşka Dair.
BOŞANMA SEBEBİ.
Işte kadınlar Pakize SUDA'nın bir yazısı.....  Sesli.
LÜTFEN SESLİ İZLEYİNİZ...
Eğer, önüne koyduğun her türlü her türlü yemeği yiyen ve annesinin yaptığı gibi güzel olmasa bile, hiç şikayet etmeyen birini arıyorsan...
BİR KADINI BEKLEMEK ATAOL BEHRAMOĞLU
Bu India’dan gelen TANTRA.
Bugün... Küçük güzelliklerin günü olsun...
KADIN VE ERKEK ARASINDAKi FARKLAR
SLAYTI MUTLAKA SESLİ İZLEYİNİZ… İYİ SEYİRLER…
Ben ZİYA LEVENT TOPÇUOĞLU.
Bugün... Kücük mucizelerin günü olsun...
SLAYTI MUTLAKA SESLİ İZLEYİNİZ… İYİ SEYİRLER…
Yoktan var olmaz bir duygu.
İngilizceden çeviri : Orkideler İngilizceden çeviri : Müzik: Autumn Rose.
Aşk ve Evlilik Geçişler İçin Tıklayınız Tasarım: magirbas ©
Önce Merhabalar, Şu anda görmekte olduğunuz slaytta yer alan güzel sözler, internetde yayınlanan ünlü düşünürlerin sözlerinden alınıp buraya koyulmuştur.
Altın Kurallar 1- Ucuz araba kullan ama, alabileceğin en güzel evi al.
Hayatta, birinin eksikliğini hissettiğimiz
Kadın erkeğe karşı....
Lütfen Sesli İzleyin.
…Bu sunuda anlatılan olaylar gerçekten yaşanmıştır…
AŞKLaRıM.
HüLYaMa Hülyaların hep gerçek olsun Üzüntüler senden çok  çok uzak dursun Lacivertler düşmesin yüreğine Yaşamın hep beyaz gül olsun Arkadaşım,canım dostum,bacım.
KİLİS HALK SAĞLIĞI MÜDÜRLÜĞÜ
BABALAR VE KIZLARI.
Bana kad ı n oldu ğ umu g ö ster! Modern bir hikaye.
UNUTMA Ki ….
KADIN Bir kadın çocuktur aslında..   Çocuk gibi davranmayı sever.   Erkeğin kendisine bir çocuğa gösterdiği şefkati göstermesini ister. Bir çocuğu.
Belki doğru insanla tanışmadan önce yanlış insanlarla tanışmamız gerektiği doğrudur... Böylelikle en sonunda doğru insanla tanıştığımız zaman bu hediye.
Hayatta,birşeyin eksikliğini hissettiğimiz
Boya sandığına saklı düşler
Ailem dört kişiden oluşuyor.Annem, babam kardeşim Ayla ve ben.
Boya sandığına saklı düşler
Umudun mahzenindeyim SESİ AÇIN.. ...
HAYAT CAN DÜNDAR SESLİ İZLEYİNİZ.
BIRAK GEL HER ŞEYİ BEN KAÇIP GİTMEYE HAZIRIM
Bugün küçük mucizelerin günü olsun..
IHLAMURLAR ÇİÇEK AÇTIĞINDA GEL...
Bugün küçük mucizelerin günü olsun..
Slaytta yer alan sözler Can YÜCEL bey’e aittir.
Alıntı. Slaytı kendi akışında ve sesli izleyiniz.
Bir bilgeye sormuşlar:
HAYAT CAN DÜNDAR.
AİLE İÇİ İLETİŞİM SEMİNERİ
KÜL KEDiSi-SINDRELLA Hazırlayan: Emine KOÇAK- 7/A
Sözler Can YÜCEL’e aittir.
Aşkın Motivasyonel Süreci
BOŞANMA SEBEBİ.
Bunu okumak sizi herhangi bir borç yükü altına sokmayacaktır.
Annelerin en güzeli, Sensin, benim güzel annem Annelerin en güzeli, Sensin, benim güzel annem. Ilık esen bahar yeli, Sensin, benim güzel annem.
Cem Yurtsev Yazılar: itiraf.com dan BU SUNU SANALDUNYA GRUBU İÇİN HAZIRLANMIŞTIR. GRUP ÜYELİĞİ
CANIN KUŞLARI Can, o gün annesine ne kadar çok sıkıldığını anlatıyordu: — Neden oyuncaklarınla oynamıyorsun? diye sordu annesi. — Ama onlar benimle oynamıyorlar.
SESLİDİR Sen Hiç..? MR CAN AKIN Sen; mehtaplı yaz gecelerinde sevginin coşkusuyla, yıldızlara dokunabildin mi hiç..? Sen; güneşli ılık bahar günlerinde.
HEPİNİZİ YENİ YAZLIĞIMDAKİ PARTİSİNE DAVET ETMEK İSTİYORUM. ÇOK AZ VAKTİM KALDI… BİRKAÇ ÇEŞİT YEMEK HAZIRLAYABİLECEĞİM.. LÜTFEN HERKES YANINDA BİRŞEYLER.
İtalyan yönetmen Roberto Benigni‘in yönettiği 1997 yapımı İtalyan drama filmidir. II. Dünya Savaşı zamanında karısı ve oğlu ile birlikte Yahudi kamplarına.
EVLİLİK VE AŞK SESLİ İZLEYİN.
Bu India’dan gelen TANTRA.
Guten Morgen Bugün küçük mucizelerin günü olsun...
AD:Tolga Soyad:Süren SINIF:9\A NO:3197. cam yeşili bir kız çok kirpikli saçları nasıl karanlık bir kızıl örtülü bir güzellik benzeri olamaz dudaklarındaki.
Lütfen Sesli İzleyin.
Sunum transkripti:

EVLİLİK VE AŞK SESLİ İZLEYİN

Pırıl pırıl ütülü giysili, misler gibi parfüm kokulu, saçları taralı, dişleri fırçalanmış adam yada kadını sevmek kolaydır.

Aslında aşk, aynı insanı, sabahın köründe uykudan uyandırdığındaki en sinirli hali ile de kabul edebilmek, aynı tuvaleti bir dakika arayla kullanabilmek, diz yapmış pijamalarıyla kanepede yastıklara sarılıp sızmışken bile şefkatle okşayabilmektir. Buna katlanamayanlar zaten aşık değillerdir. Bu durumda evlilik; hoşlandığın insana karşı olan duygularını öldürüyor denilebilir…

Pişirdiğin yemeği ne çok seveceğini hayal edersin. Zira aşıksan, aynı havayı solumak bile zevk verir, hep beraber olmak istersin, banyodan gelen su sesi bile onun evde olduğunun işaretidir ve huzur verir. Ütülediğin gömleğin ona ne kadar çok yakışacağını düşünürsün… Pişirdiğin yemeği ne çok seveceğini hayal edersin. On tane ayakkabısı varken, onbirinciye sahip olmakla mutlu olacak diye, istediğin gömleği satın almaktan vazgeçersin Zamanla olmaktan çok birşeyler vermekten mutluluk duyduğunu keşfedersin.

Eğer kadın evlilikte ikinize yemek pişirecek, dolabı düzenleyip ütüyü yapacak bir anne olarak görülüyorsa, o kadının saçlarının hiç yağlanmadığını ve adamın geceleri terlemediği düşünülüyorsa, asla kavga edilmeyecek ve lavabo tamir edilirken dahi gülüşüp öpüşülecek zannediliyorsa zaten beklenti bir evlilik değil, bir Amerikan filminde karakterlerden biri olmaktır,, Bu hayallerle yola çıkıldığında, damat ilk gece gelinin saçlarından onlarca firkete sökmeye çalıştığında, gelin ise damat firketelerini çıkaramayıp kuaföre söylendiğinde zaten evlilik sandıkları şey çatırdamaya başlayacaktır.

Evlilik, sadece aşk değildir Evlilik; ev arkadaşlığı, sırdaşlık, ortak hesaba sahip mudilik, ayrı kökenlerin birlişmesi, başı hatırlanmayan bir akrabalık ilişkisidir. Aşk bu ilişkide tutkuyu sağlar ama tek başına ayakta tutamaz…

Aşıksanız ateşli sevişmeler yaşarsınız, ama kış akşamları evde konyak içip geyik yapamayabilirsiniz. Hala canınız sıkıldığında onu değil de annenizi arıyorsanız, yalan olmuştur o evlilik.

Aşk evlilikte gider gelir. Halıya kola döktüğünde aşk biter. Ama o, halıyı temizleyebilirse gene aşık olunur. O aradaki sinir evresini aşabilenler, ellinci yıla kadeh kaldıranlardır.

Tahammül edemeyenler ise ikinci evlilikten sonra artık evliliğin yalan olduğuna inanacaklardır.

Zafer, direnenlerin olur. Can Dündar