Dersin Öğretim Üyesi: Prof.Dr. Canan ÇETİN

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
YAPAY ZEKA ÖDEV - 3 Kenan KILIÇASLAN Trakya Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Makina Mühendisliği Doktora Programı.
Advertisements

“IP Universities” Istanbul, April 14 to 15, 2011 Albert Long Hall, BOGAZICI UNIVERSITY Institutional logoTürkiye’de FM Eğitimi Salih BEKTAŞ.
En ucuzundan en pahalısına doğru sıralanmış olarak “Cep Telefonları” kategorisindeki tüm ürünlerin isimleri “Spor” kategorisinde ürünleri listelenen “İstanbul”
ÖRNEK SUNUM HAZIRLAMA ŞABLONU
BU SÜREÇTE ANABİLİM DALI/BÖLÜM BAŞKANLIKLARINCA TAMAMLANACAK EKSİKLER.
Sayın Yetkili, Aşağıdaki slaytlarda KGF iletişim materyallerini kendi faaliyetleriniz için nasıl uygulayacağınız şablonlarla açıklanmıştır. Size iletilen.
ETKİLİ SUNUM HAZIRLAMA TEKNİKLERİ.
Özgeçmiş (cv) Hazırlama Teknikleri
*Kırmızı rengi öğreniyorum
KOMANDİT ŞİRKET Doç. Dr. Mustafa ÇEKER Çukurova Üniversitesi
İNTERNET PROGRAMLAMA - 1
FAKÜLTEBÖLÜMANABİLİMDALI ENSTİTÜANABİLİMDALIPROGRAM.
1 Tarım Politikası Dersi Uygulama Dönemi Tez Yazımında Dikkat Edilmesi Gereken Konular Dr. Yener ATASEVEN Ankara Üniversitesi.
Sakarya Üniversitesi Eğitim Bilgi Sistemi Toplantısı, 29 Nisan 2011, SAU Kültür ve Kongre Merkezi Öğretim ve Ölçme Değerlendirme Yöntemi Neden Belirlenmeli.
Materyal Tasarımım Ders:Dil ve Edebiyat Konu:Zarflar MUSTAFA UYSAL
TRAFİK KURALLARI  .
İNTERNETTE ETİK KURALLAR VE GÜVENLİK
YUSUF İZZET GÖKÇE ORTAOKULU
Kazanım : Öğrenci renkleri tanır.
MESLEKİ EĞİTiM VE YÖNLENDİRME TOPLANTISI T.C. MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI KIRŞEHİR MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ.
TOBB EKONOMİ VE TEKNOLOJİ ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ
Renk Kavramı.
CİSİMLERİ RENKLİ NASIL GÖRÜRÜZ.
T.C. GİRESUN ÜNİVERSİTESİ MEHMET BAYRAK MESLEK YÜKSEKOKULU BİLGİSAYAR PROGRAMCILIĞI VERİ TABANI VE YÖNETİMİ Hüseyin KÖSE Veri Tabanı Örnek Çalışma Danışman.
İLİŞKİSEL VERİ MODELİ GÖSTERİMİ
T.C. GİRESUN ÜNİVERSİTESİ MEHMET BAYRAK MESLEK YÜKSEKOKULU BİLGİSAYAR PROGRAMCILIĞI İLİŞKİSEL VERİ MODELİ GÖSTERİMİ İsa DURDU VERİTABANI YÖNETİMİ (İlişkisel.
1 T.C. GİRESUN ÜNİVERSİTESİ MEHMET BAYRAK MESLEK YÜKSEKOKULU BİLGİSAYAR PROGRAMCILIĞI İLİŞKİSEL VERİ MODELİ GÖSTERİMİ (Bir Çanta Fabrikasının Veritabanı)
T.C. GİRESUN ÜNİVERSİTESİ MEHMET BAYRAK MESLEK YÜKSEKOKULU BİLGİSAYAR PROGRAMCILIĞI VERİ TABANI VE YÖNETİMİ Hasan Yaman ŞİMŞEK Veri Tabanı Örnek Çalışma.
T.C. GİRESUN ÜNİVERSİTESİ MEHMET BAYRAK MESLEK YÜKSEKOKULU BİLGİSAYAR PROGRAMCILIĞI VERİ TABANI VE YÖNETİMİ Makbule BİTMEZ Veri Tabanı Örnek Çalışma (Eurovision.
T.C. GİRESUN ÜNİVERSİTESİ MEHMET BAYRAK MESLEK YÜKSEKOKULU BİLGİSAYAR PROGRAMCILIĞI İLİŞKİSEL VERİ MODELİ GÖSTERİMİ Tanju ÇITLAKOĞLU VERİTABANI.
MEHMET BAYRAK MESLEK YÜKSEKOKULU BİLGİSAYAR PROGRAMCILIĞI
T.C. GİRESUN ÜNİVERSİTESİ TİREBOLU MEHMET BAYRAK MESLEK YÜKSEKOKULU BİLGİSAYAR TEKNOLOJİLERİ BÖLÜMÜ EMRE TANRIVERDİ Danışman Öğr. Gör. Erol.
Sağlık Fiziği Anabilim Dalı. Program Adı: Sağlık Fiziği Programın bağlı olduğu Enstitü: Sağlık Bilimleri Enstitüsü Bağlı olduğu Anabilim Dalı: 2012 den.
Depreme Dayanıklı Yapı Tasarımı
KAPAK.
Tutundurmanın Satışa Etkisi
ÇANAKKALEDEN DUMLUPINARA YÜKSELEN ŞANLI BAYRAK
ELEKTRİK-ELEKTRONİK MÜHENDİSLİĞİ
İstanbul Üniversitesi Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Elektronik ve Otomasyon Bölümü Kontrol ve Otomasyon Teknolojisi Programı Akademik Yılı.
Sakarya Üniversitesi Eğitim Bilimleri Enstitüsü
ARAŞTIRMA RAPORUNUN HAZIRLANMASI
EĞİTİM BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ RESİM-İŞ ÖĞRETMENLİĞİ ANABİLİM DALI
Beton 2017 Sunum Şablonu Sunucu Adı Soyadı Sunucu Kurumu
MARDİN ARTUKLU ÜNİVERSİTESİ
İşletmelerde İletişim
BİLDİRİ BAŞLIĞI AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ Turizm Fakültesi
Proje Başlığı Malgun Gothic 12 Punto Yazı Karakteri İle Verilmeli
İstanbul Üniversitesi Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Elektronik ve Otomasyon Bölümü Kontrol ve Otomasyon Teknolojisi Programı Akademik Yılı.
Kesirler 1/2 1/8 1/3 6/8 3/4.
TC. MARMARA ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ GÜZEL SANATLAR EĞİTİMİ ANABİLİM DALI RESİM-İŞ ÖĞRETMENLİĞİ BİLİM DALI 6.SINIFLAR İÇİN KOLAJ TEKNİĞİ.
İstanbul Üniversitesi Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Elektronik ve Otomasyon Bölümü Kontrol ve Otomasyon Teknolojisi Programı Akademik Yılı.
Yazarın Adı-SoyadıÜniversitesi Üniversitesi Üniversitesi Buraya, sadece sunumu yapan yazarın e-postası yazılmalı MARDİN ARTUKLU ÜNİVERSİTESİ Turizm İşletmeciliği.
RENK KULLANIMI Basitlik ve tutarlılık esastır. Slaytlardaki ifadeler, her mesafeden okunabilmeli. Zemin rengi, ancak anlatılan konuya açıklık getirmek.
KORELASYON KATSAYISI B. Ü. Tıp Fakültesi Biyoistatistik Anabilim Dalı Dr. Ayşe Canan Yazıcı.
Sunum Teknikleri - Prof.Dr. Durmuş Dündar Arş.Gör. Nurten Çalışkan
KONTROL SİSTEMLERİ DERSİ LABORATUVARI PROJE SUNUSU
FİZİK-1DERSİ UYGULAMA PROJE SUNUSU
BİLDİRİ BAŞLIĞI AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ Turizm Fakültesi
MARMARA ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK BİLİMLERİ FAKÜLTESİ EĞİTİM –ÖĞRETİM YILI HEMŞİRELİK BÖLÜMÜ 1. SINIF ÖĞRENCİ PROFİLİ İstanbul-2018.
NİŞANTAŞI ÜNİVERSİTESİ
PROJE SERGİSİ VE YARIŞMASI
İstanbul Üniversitesi Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Elektronik ve Otomasyon Bölümü Kontrol ve Otomasyon Teknolojisi Programı Akademik Yılı.
Akademik Yılı Güz Dönemi Sistem Analizi ve Tasarımı I Dersi
Tercihen İnternet Tarayıcı Google Chrome Olmalıdır.
Dr. Öğr. Üyesi Koray GÜRKAN
Kaynak Gösterme Teknikleri
SLAYT.
Doç. Dr. Yalçın KIRDAR Maltepe Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü Öğretim Üyesi.
Sunum transkripti:

Dersin Öğretim Üyesi: Prof.Dr. Canan ÇETİN T.C. MARMARA ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ YÖNETİM ve ORGANİZASYON ANABİLİM DALI KONU ADI Sunucu Adı Soyadı Dersin Öğretim Üyesi: Prof.Dr. Canan ÇETİN İstanbul, yıl email

Slaytlarda kırmızı, sarı ve yeşil renklerini yanyana kullanmamaya özen gösteriniz. Gözleri rahatsız olan kişiler (renk körleri) göremeyebilirler. Slaytlar 7 kelime 7 satır, 8 kelime 8 satır, 9 kelime 9 satır, en fazla 10 kelime 10 satır olmalıdır. Girişten sonraki slayttan itibaren slayt numaraları verilmelidir. Örneğin toplamda 24 slayt varsa, 1/ 24, 2/24…. Gibi Alt bilgi olarak sunucuların mail adresleri yazılmalıdır. Slaytların sonunda kaynakça yer almalıdır.

Son slaytta da logolar yer almalıdır. Son slaytta yalnızca aşağıdaki ifade yer almalıdır: “Dinlediğiniz İçin Teşekkür Ederiz.”