ZAMANSIZ….! Zamansız başlar her şey hayatımda, Aşık olurum zamansız , Yatarım zamansız, Kalkarım zamansız. Zamansız yer, zamansız içerim. Zamanlı şeyler.

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
DÜZLEM MODELİ DÜZLEMSEL ŞEKİL.
Advertisements

MEKTUP SESLİ.
KUYUDAKİ BİLMECE O ile O
Eski zamanlarda adına hatıra defteri denen bir oluşum vardı
KIRMIZI BAŞLIKLI KIZ.
SENİ SEVİYORUM Oyhan Hasan BILDIRKİ Sesli İzleyin.
AŞK YARASI SESLİDİR.
Boş ver be yaşı başı. gönlün ne kadar şık sen ondan haber ver
UZAKTAN UZAĞA… Öyle gülüp harap etme içimi, İçimden bir şeyler düştü, düşecek.. Bilmem, nasıl aşık ettin ki beni, Ulaşamadığım, sen kaldın bir tek..
Kırk Satır.. Ziya Levent Topçuoğlu.
KUMDA AYAK İZLERİ
Hissedebiliyorum... lüzümsuz konuşmalara gebe bu gece, hissedebiliyorum, kıracaksın beni yine, biliyorum ama istiyorum. sıradanlıktan geçiyorum, sıradışılık.
ŞİMDİ SEN YOKSUN YA…?! Sesli İzleyin..
Zaman Bırakır Seni Avuçlarıma Ben ne çabuk sen oldum, sarardı mevsimin tenindeki dokunuşu, Yağmurlarda üşüdüm, bekledim seni ey sevdiğim, Hasretine.
Sunu: akie
Paris ve sen Yağmur yağıyor Bu sonbahar Eskiden olduğu gibi
Hazırlayanlar kimmiş biliyor musun?
AH YÜREĞİMİN SEGAH MAKAMI Ah be sevdalım Ah be belalım Ah Yüreğimin segah makamı! Yazlarım üşüyor yoksun! Kaçıncı koyduğum işaret takvimlere? Kaç sonbaharı.
ANıLaRıM.
BİR DALDA İKİ KİRAZ alperen dizgi Sesli dinleyiniz ya da tıklayınız.
Gelmeyişim sanma sendendir Sanma sevgisizliktendir Sanma sevgisizliktendir Korku denen şeytanın Korku denen şeytanın Yaşam denen tuzağın Yaşam denen tuzağın.
UNUT BENİ CAN Bu kaçıncı gece hasretinle yandığım kaçıncı gece yıldızları yıkadığım göz yaşlarımla? Mesafeler yırtıldı hıçkırıklarımla Bosnalı kadınlar.
MASAL KAHRAMANLARI Oyhan Hasan BILDIRKİ SEVGİYE SUSAMAK.
Ömer Hayyam Rubailer BÖLÜM-2
AĞUSTOS GARİP BİR AĞUSTOS TADI DAMAKLARIMDA
AŞKLaRıM.
Cemal Şimşek HÜZÜN YAĞMURLARI Venüs'ten GELİYORDU.
GÖRSEL YANSIMALAR ‘’insanların Gözlerinin rengi hep farklı olsada gözyaşlarının rengi hep aynıdır’’; şehirler ülkelerde öyledir…
Bu kaçıncı gece hasretinle yandığım,
1/20 Yapısına Göre Fiiller A B C D “ Annesi sonunda bebeği uyutabildi.” cümlesindeki fiilin çeşidi aşağıdakilerden hangisidir? Tezlik Yaklaşma Sürerlik.
Anılar aşklar Soluyor dünya gözümde Hiç umut kalmadı içimde
ŞİMDİ SEN YOKSUN YA…?! Şiir..; Alişan Yılmaz
CÜMLENİN ÖĞELERİ ……………….
GÖZLERİN KAL DİYOR Bu nasıl ayrılık, bu nasıl veda Gözlerin kal diyor dudakların git Bakışın anahtar, gözlerin kilit Ellerin aç diyor, dudakların git.
Yalnızlık Çemberi Ruhumu Sardı
Sayfa no yok Cilt no yok Hane no yok
Beni hatırlamak için
Sevgiye hasret kalmış,zavallı sürgün yüreğim o gecelerin karanlığında kavrulur da kimseler bilmez. Sevdayı alıp ta mahvedenlere.
Kalbim şimdi bir sokak çocuğu Kelebekleri göç etti gönlümün
ZORDU NE ZORDU GECELERİ GÜNDÜZE BAĞLAMAK SENSİZ
GÖKYÜZÜ HEDEF VE HEDEF DAVRANIŞLAR KONU ANLATIMI DEĞERLENDİRME
Ay Dostlar Ben giderim adım kalır Dostlar beni hatırlasın Dügün olur
VAR MI ÖTESİ…? VAR MI ÖTESİ…? Yoktu ki ötesi seni seviyordum Sevda diye yüreğimde seni doğurmuştum Sevdamı büyütmeye dair hayaller kurmuştum Seninle.
TUTUNMAK Birinci Bölüm.
Yine birileri ölüyor müezzinin sesinde Yine birileri ölüyor müezzinin sesinde günler gecelere yağarak günler gecelere yağarak Bir çığlık çağlıyor Bir çığlık.
Yalnızlığa Çağrı Namusum üzerine yemin ederim,bu şehri bu evleri bu sokakları sevmiyorum. Tiksiniyorum bu iğrenç kalabalıktan,yalnızlığı özlüyorum. Yalnızlıkta.
YILDIZLARIN VE AYIN GİTTİĞİ YERE GİDEN SEVGİLİYE...
Elinin arkasında güneş duruyordu
GÜN GELİR BİR BİR SÖNER UMUTLAR.GÜNEŞ GİZLENİR SANKİ BULUTLARIN ARKASINA. KÖR BİR KARANLIK GELİR, YÜREKLERİ İÇİN İÇİN YAKAN BİR KOR MİSALİ. NE DÜŞÜNMEKTEN.
SINAV KAYGISINI NASIL YENERİZ ?
Sevgi çiçekleri.
hazırlayan: eda kanbur sınıf:6/a no:20 ders:bilişim teknoloji
SEVİLDİM DÜŞÜN, NİCE GÜNLER GEÇECEK ARADAN NİCE YILLAR GEÇECEK DÜŞÜN FARKINDA BİLE OLMAYACAKSIN NASIL BİR GİRDABA DÜŞTÜĞÜMÜZÜN ALTIN SARISI SAÇLARIN AK.
Ne kadar zaman geçti bilmiyorum,
MEKTUP SESLİ.
ZORUMA GİDİYOR.
Cemal Granda Atatürk’ün Hizmetkârı’nın Anılarından
Afedersiniz, bay Edison ama ben bişey duyamıyorum.
Bilir misin yalnızlık ne demek? Bilir misin
Sedef Çiçeği.
Ben kimin için ağladım, Bilmediğim o ıssız gecelerde, Kimin için yazdım onca özlem şiirini, Umutsuzluğu yaşayarak…..
Annelerin en güzeli, Sensin, benim güzel annem Annelerin en güzeli, Sensin, benim güzel annem. Ilık esen bahar yeli, Sensin, benim güzel annem.
Sevdiğime söyle Hazırlayan ::: SAHİN65.
DESEM Kİ.
Deneme 1. Deneme 2 Deneme 3.
“CAN” CAN AKIN ŞAİR VE FOTOĞRAF SANATÇISI.
DENEME.
DENEME
Sunum transkripti:

ZAMANSIZ….! Zamansız başlar her şey hayatımda, Aşık olurum zamansız , Yatarım zamansız, Kalkarım zamansız. Zamansız yer, zamansız içerim. Zamanlı şeyler bile zamansız başlar, zamansız biter. Offff be offfff Nedir bu zamansızlıktan çektiğim...

BEN SENİ ? Ben seni, boğuk renkli bulutlarda, hüzünlendiğim gecelerin yansızlığında. Loş ışıklarda,karanlık geceler de aramadım. Seni elvan elvan renklerin,çiçeklerin ortasında da bulmadım. Bir garip yansızlığın kuytusunda,asık yüzlerin, kalabalığın ortasında. Umutların arasında,sevginin manasında buldum...... Bak, bazı bazı şikayetçiler,kıskanır oldular beni senden. İs renkli bulutlar,yıldızlar,garip yansızlıklarım, Hatta sokak kaldırımları, kuşum kerpeten bile artık omuz'uma konmuyor, Odamın ışığı sonuna kadar açık,Duvardaki resmine, umutlara bakar gibi, sevgiye bakar gibi bakıyorum diye

ESKİ HAN….! Burası eski bir han. Bir köşede gıcırdayan gramafon, Diğer yanda örümcek bağlamış tahta tavan. Yine dolaşıyor terkedilmiş hancı Hasan. Eskilerden takarsa bir plak, artık içilir yudum yudum şarap. Biliyor musunuz kim şu karşı masada oturan adam? Eski dayılardan korkusuz şaban. Dalmadan maziyi anmadan her gece, uyku tutmaz gözlerini sanki. Bende uğramadan yapamam, tüm dertleri unuturum o an. Gelince mey ile meze, zaman nasıl geçer anlamam. Unutmak içindir yapılan ama gerçek olan, hatırlamak istediğin mazi denen yaşanan zaman. Belki de benim o yanlış olan O da adam, Bende adam.

Ferit Kaya Feritka@yahoo.com SENSİZLİK…! Bu gün,günlerden sensizlik. Takvimler sensizliği gösteriyorlar. Gazetelerde manşet sensizlik var. Kaldırımlara,motif motif,desen desen emekçiler sensizliği işliyorlar. Sokaktaki çocuklar sensizliği ağlıyorlar, Kadınlar sensizliği konuşuyorlar. Ve ben sensizliğe yaşıyorum senin olmadığın bu şehirde.. Ferit Kaya Feritka@yahoo.com www.by.kulubu.com