SEVİLDİM DÜŞÜN, NİCE GÜNLER GEÇECEK ARADAN NİCE YILLAR GEÇECEK DÜŞÜN FARKINDA BİLE OLMAYACAKSIN NASIL BİR GİRDABA DÜŞTÜĞÜMÜZÜN ALTIN SARISI SAÇLARIN AK.

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
Eski zamanlarda adına hatıra defteri denen bir oluşum vardı
Advertisements

İŞTE O ZAMAN AĞLAYACAKSIN
GÜNEŞİN UYUDUĞU YER
5 EKİM Bu gün var edildim, buradayım, varım. Müthiş bir
Merhametsiz karanlıklar içindeyim, Ne zaman güneş doğacak bilmiyorum
UZAKTAN UZAĞA… Öyle gülüp harap etme içimi, İçimden bir şeyler düştü, düşecek.. Bilmem, nasıl aşık ettin ki beni, Ulaşamadığım, sen kaldın bir tek..
Lütfen sesi açıp Tıklayınız..

For a very very important person of my life
Aşkta Sınırlar ve Sinirler
kıymetli bir hazinedir...
Tıklayınız lütfen Tüm çağların tüm büyük adamlarının en büyük müşterek sırları, bilinç altları ile iletişim kurabilmeleri ve bu güçlerini kullanabilmeleri.
BİR KADINI BEKLEMEK ATAOL BEHRAMOĞLU
SU DAMLASININ ÖYKÜSÜ.
Ben Seni Sevdim Mi. Ben seni sevdim mi
Hikmet SIRMA.
Gidi eski günler eski günler Ne günlere kaldık, Ne günlere kaldık, ne günlere geldik. ne günlere geldik. Bizler böyle mi olacaktık? Bizler böyle mi olacaktık?
Yunus Emrenin Hayatı Yunus Emrenin Hayatı.
Özlü Sözler.
Papatya.... Papatya... Tutku, aşk ve sevgi ( anonim )
ses düğmesini açabilirsiniz ilerlemek için ‘mouse’u tıklayınız.
PAPATYANIN SEVGİSİ AKREP.
dünyanın “NEHİR”lerindeki her damla su...
Tlg
GİTME VAKTİ Şiir: Emine TOKGÖZ.
Herkes Ve Birkaç Kişi.
Tasarım: magirbas © Sesli Akışında İzleyiniz Yüreğimin sürgün korkuları cebimde Gözlerimin şafaklarında iki büklümüm Hangi şamar acıtır özlemli gönlümü?
MaiL_Lovers MaiL Grubu
Yalnız sana borçluyum bugün dünyada varsam:
Kendinizi başkasına anlatmayın.
HOŞGELDİNİZ ÇOCUKLAR
Uzun İnce Bir Fasulye.... Seslidir... Yazar..: Çınar Alişan Yılmaz
kısa metrajlı yazı ses düğmesini açabilirsiniz
MaiL_Lovers Mail Group
HOŞGELDİN MASUMİYET DÜNYADA İNECEKLERE GECEYLE RANDEVU SARI VOSVOS KEMER İZİ BEDEN HAPSİ ALTI SIFIR ZAMANI DÜŞLEMEK KAYITSIZ ŞARTSIZ EVLİLİK CANIM.
YANIMDA OLSAN YİNE ÖZLERDİM VE BİLKİ BU KADAR SEVMEM SENDEN DEĞİL
ARKADAŞIM BADEM AĞACI SEN AĞAÇLARIN APTALI, BEN İNSANLARIN.... ARKADAŞIM BADEM AĞACI SEN AĞAÇLARIN APTALI, BEN İNSANLARIN.... SENİ KANDIRIR HAVALAR.
BiR GüN.
Ay Dostlar Ben giderim adım kalır Dostlar beni hatırlasın Dügün olur
Uzaklara Apansız Bil ki sesleniyorum
TUTUNMAK Birinci Bölüm.
Izdırabımın sırrı kördüğüm bilmecede Hatıralar tutuşur alevden bir gecede Üşüyorum Kan sızar yüreğimden halimi bilmez fertler Kambur üstüne.
Yalnızlığa Çağrı Namusum üzerine yemin ederim,bu şehri bu evleri bu sokakları sevmiyorum. Tiksiniyorum bu iğrenç kalabalıktan,yalnızlığı özlüyorum. Yalnızlıkta.
SENDEN BAŞKA KİMSE BİLMESİN İSTİYORUM
YILDIZLARIN VE AYIN GİTTİĞİ YERE GİDEN SEVGİLİYE...
BİLMEZLER İÇİNE ATILARAK BÜYÜTÜLEN KAYIP AŞKLARIN ADRESLERİNİ
Ağzın dudaklarımda AğzınAğzın Seninle paylaşmak uykularda en büyük günahları Seninle paylaşmak uykularda en büyük günahları Seninle uyanmak nice çılgın.
Elinin arkasında güneş duruyordu
GÜN GELİR BİR BİR SÖNER UMUTLAR.GÜNEŞ GİZLENİR SANKİ BULUTLARIN ARKASINA. KÖR BİR KARANLIK GELİR, YÜREKLERİ İÇİN İÇİN YAKAN BİR KOR MİSALİ. NE DÜŞÜNMEKTEN.
Nedense bu akşam Nedense bu akşam tadım tuzum tadım tuzum yok Sözlerim tükenmiş Sözlerim tükenmiş dilim dönmüyor dilim dönmüyor Gözlerim takılmış Gözlerim.
26 Ağustos Gecesinde Saatler 2.30’dan 5.30’a Kadar
BEN SENİ SEVDİM Mİ? BEN SENİ SEVDİM Mİ?SEVDİM, KİME NE TUTTUM,TA İÇİME OTURTTUM SENİ ALDIM,OKŞADIM SAÇLARINI,ÖPTÜM İÇTİM YUDUM YUDUM GÜZELLİĞİNİ.
Mitat Zorlu 1 Adı : ………………………………………… Soyadı : …………………..…………………. çarşamba 6’nın 8 fazlası kaçtır? ………………………… 3’ün 5 fazlası kaçtır? …………………………

Ağlamak için gözden yaş mı akmalı...¿ Dudaklar gülerken, insan ağlayamaz mı...¿ Sevmek için güzele mi bakmalı...¿ Çirkin bir tende güzel bir ruh, kalbi.
Bazen yıllar öncesine ait bir şeyler takılıverir aklımıza, ya da bir şarkı dolanıverir dilimize….Öyle eskiye götürür ki bizi, bulunduğumuz yeri ve zamanı.
Ne kadar zaman geçti bilmiyorum,
RÜYÂ GİBİ ZAMANLAR Oyhan Hasan BILDIRKİ Dağlar duman duman, başındaki sisleri Ömrümün anılarla bezenmiş geçmiş günleri Yıldırım gibi bir atlı iner yamaçtan.
ZAMANSIZ….! Zamansız başlar her şey hayatımda, Aşık olurum zamansız , Yatarım zamansız, Kalkarım zamansız. Zamansız yer, zamansız içerim. Zamanlı şeyler.
GÜNEŞ ISITIR HERKESİ MEVSİMLER HERKES İÇİNDİR YALNIZ ÇIĞ ALTINDA KALAN SELE KAPILAN HER ZAMAN BİRKAÇ KİŞİ… K .M.
KİME, NASIL YARDIM EDEBİLİRİM?
ŞİMDİ EN AÇIK RENGİNDE GÖZLERİN
Bir varmış bir yokmuş. Çok eski zamanlarda, Çocuklar Ülkesi’nde, masal anlatan bir dede varmış. Çocuklar ona “Masalcı Dede” derlermiş. Masalcı Dede, her.
Bırakta Gözlerinde Ölüp Gideyim
Adını duyarım Adını duyarım, ürperirim Bilmezsin sen bunu çünkü ben.
DÜNYA, AY, GÜNEŞ VE EVRELERI. AYıN EVRELERI AY HAKKıNDA ILGINÇ BILGILER.
Yunus Emrenin Hayatı Yunus Emre yılları arasında yaşadığı düşünülen,Türkçe şiirinin öncüsü olan bir şair ve mutasavvıftır. www. derssunu. com.
Kendinizi başkasına anlatmayın
MevlanaCelalettin-i Rumi
değerli bir hazine !... Arkadaşlığın ...;
Sunum transkripti:

SEVİLDİM DÜŞÜN, NİCE GÜNLER GEÇECEK ARADAN NİCE YILLAR GEÇECEK DÜŞÜN FARKINDA BİLE OLMAYACAKSIN NASIL BİR GİRDABA DÜŞTÜĞÜMÜZÜN ALTIN SARISI SAÇLARIN AK PAK OLACAK İNCE, BEYAZ ELLERİN NASIR NASIR GÖRECEKSİN ZAMAN NASIL SOLDURUR İNSANI NASIL BİRDENBİRE İHTİYARLATIR……..

HATIRALAR SIZLAYACAK KALBİNDE BİR YARA GİBİ DERİNDEN DERİNDEN BİRKAÇ SARARMIŞ KAĞIT, BİR ESKİ RESİM KALIRSA NE MUTLU BU AŞK GÜNLERİNDEN BİLECEKSİN Kİ GEÇMİŞ SEVGİLERDİR HER AKŞAM GÜNEŞLE BERABER BATAN O ÇAĞDA AYLAR VE MEVSİMLER BİRER İŞARET İNSANA ÖLÜMÜ HATIRLATAN

UYANIP BİR GECE UYKUNUN EN TATLI YERİNDE ‘‘RÜYALARIMA GİREN KİM’’ DİYECEKSİN İŞTE O ZAMAN BELKİ BENİ HATIRLAYIP ‘‘SEVİLDİM, SEVİLDİM’’ DİYECEKSİN Hazırlayan : ÜMİT YAŞAR OĞUZCAN