.Evde bir değişiklik yapmaya kalktığımda, her şeyin düşünülenden iki misli daha pahalıya geldiğini ve iki misli daha uzun zaman aldığını öğrendim. Yaş:

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
 BEKLENTiSiZ SEVMEYi DENEDiNiZ Mi?
Advertisements

“İnsanoğlu hakkında en çok ney şaşırtır sizi?…”
KRAL ve EŞLERİ Bir zamanlar, büyük ve güçlü bir ülkeyi yöneten kralın 4 eşi varmış. Kral en çok dördüncü eşini severmiş, bir dediğini iki etmez, her.
Bunu okursanız iyi olur
Kedilerin görevleri 1.
HAYATIN İÇİN TALİMATLAR :  Çavdar ye.  İnsanlara istediklerinden fazlasını ver, ve bunu kalben isteyerek yap.  En sevdiğin şiiri ezberle.  Duyduğun.
KRAL ve EŞLERİ Bir zamanlar, büyük ve güçlü bir ülkeyi yöneten kralın 4 eşi varmış. Kral en çok dördüncü eşini severmiş, bir dediğini iki etmez, her.
CAN YÜCEL’den..... ( Ağustos 1999).
ÖZGÜVEN.
Özdemir Asaf’tan
P a z a r S a b a h l a r ı.
Bu India’dan gelen TANTRA.
GABRIEL GARCÍA MÁRQUEZ
BUGÜN HAYAT ÇOK GÜZEL!.
Yalnız Olanlara; Müşfik KENTER‘ den...
4. Sınıf 1. Ünite 1.2. Allah’a Şükür
HAZIRLAYAN: G ü lsel ALADA Ğ HZ-B ı ATATÜRK’E... Bugün yine 10 kasım Aklımda senin yaptıkların Kalbimde yaşadıkların Gözlerimde hatıraların...
SLAYTI MUTLAKA SESLİ İZLEYİNİZ… İYİ SEYİRLER…
Lütfen okuyun (5 dakikanızı alır)
YAS 5 Anne ve babamın birbirlerine bağırmalarının beni ne kadar korkuttuğunu öğrendim. YAS 7 Meşrubat içerken gülersem içtiğimin burnumdan geleceğini.
Ben yaşamın adını İSTANBUL koydum!
Buna inanmıyor olabilirsiniz ancak verdiği öğüt harika
Buna inanmıyor olabilirsiniz ancak verdiği öğüt harika
Eflatun'a iki soru sormuşlar;
KİŞİLİK ANALİZLERİ (Önce kişileri analiz etmeyi öğrenelim. İleriki makalelerde hangi kişilik tipine işi nasıl anlatacağımızı öğreneceğiz) Lider Yapılı,
ANNELER BABALAR/ÇOCUĞUNUZ SINAVA GİRİYOR …. Çocuklarımızı çok severken kişisel isteklerimizin, beklentilerimizin onlar için belki de aşırı bir yük olacağını.
ANNELER GÜNÜ... Anneler günü Mayısın 2.Haftası
Anneler günü ANNELER GÜNÜ... Mayısın 2.Haftası.
KIYMET NECİP TESAL İLKÖĞRETİM OKULU REHBERLİK SERVİSİ
Şiddetle itiraz ettim: "Ama ben seni seviyorum!!!"
A N L A D I M Hz. Mevlana’nın yedi öğüdü Can YÜCEL.
“İnsanoğlu hakkında en çok neye şaşırırsın?…”
ÖĞRET ONA Zaman alacak biliyorum,
tartışmalarına yol açar.
Kim olduğunu Başına gelen Değil, Senin hareket Tarzın belirler, .
Tavşanlar ülkesinde o gün okullar açılıyormuş
Bu sabah karar ver Yeni “ image maker “ ın Mevlana olsun.. O’nun dediği gibi görün O’nun dediği gibi davran.. Göreceksin ki Yağmur suları ile yıkanmış.
YILLAR SONRA ÖĞRENDİM Kİ
ZİHİNSEL HAZIRLIK Çevrenizdeki insanların sizinle nezaket kurallarına uygun konuşmaları hoşunuza gidiyor mu? Niçin?
DEĞERLER EĞİTİMİ DÜRÜSTLÜK.
1.Yaş, kilo ve boy dahil tüm işe yaramaz rakamları unut. Bırakın bunlara doktorlar üzülsün. Onlara bunun için para ödemiyormusun?
Öğrendim ki; kimseyi sizi sevmeye zorlayamazsınız
Lütfen okuyun (5 dakikanızı alır)
ANNELER BABALAR/ÇOCUĞUNUZ SINAVA GİRİYOR …
Kulağınıza küpe olacak sözler.
ÇOCUK, YAŞAM VE ÖĞRETMEN
Buna inanmıyor olabilirsiniz ancak verdiği öğüt harika
ESİN TÜRKOĞLU Psikolojik Danışman
Büyük bir hava meydanının bekleme salonunda,
3. Kardeşler Arasındaki İlişkiler
Bir zamanlar 25 yıldır evli ve 60. doğumgününü kutlayan bir kadın varmış. Kutlama sırasında aniden bir Peri ortaya çıkar.
1 CANSAN İLKÖĞRETİM OKULU. 2 “Dünyanın en güzel insanlarına” Sevgili anneme ve babama mektup.
Annelerin en güzeli, Sensin, benim güzel annem Annelerin en güzeli, Sensin, benim güzel annem. Ilık esen bahar yeli, Sensin, benim güzel annem.
Biraz zamanınızı alacağım Seyredin, dinleyin ve OKUYUN.
VE ÇOCUGUN GELİŞİMİNE ETKİLERİ
Eğlenceyi çok seven bir ağustos böceği varmış.
Çoktan geçip gitmiş acılara yapışıp kalmayı bırakmak neden bu kadar zor?" Gerçek olan şu ki; sahip olduğun yegâne şey bu acılara sahip olman. Eski yaralarınla.
SINAVLARDA YAŞANAN KAYGININ AZALTILMASINA YÖNELİK
KIRMIZI ÇİZGİ Can AKIN ŞAİR VE FOTOĞRAF SANATÇISI.
Buna inanmıyor olabilirsiniz ancak verdiği öğüt harika
İnsanlara kendimi zorla sevdiremeyeceğimi öğrendim.
Bu India’dan gelen TANTRA.
Nasıl Genç Kalırsınız?.
  Merak etmek, öğrenmek, bilmek, okumak ve yazmak insana has özelliklerdir. Bu kabiliyet insanın ruhî yapısının bir gereğidir. O yüzden ilim Çin’de.
İSMAİL ACUN. ÖĞRETMENLER GÜNÜ’NÜZ KUTLU OLSUN Başarımda sen varsın…Kalbim ismini ansın…Saygılar seninle olsun…Sevgili öğretmenim’miz 5 yaşında başlarsın.
Nasıl Genç Kalırsınız? Sağlık Slaytları
YAS 5 Anne ve babamın birbirlerine bağırmalarının beni ne kadar korkuttuğunu öğrendim. YAS 7 Meşrubat içerken gülersem içtiğimin burnumdan geleceğini.
Lütfen okuyun (5 dakikanızı alır)
Sunum transkripti:

.Evde bir değişiklik yapmaya kalktığımda, her şeyin düşünülenden iki misli daha pahalıya geldiğini ve iki misli daha uzun zaman aldığını öğrendim. Yaş: 48 Tasalandıklarımın çoğunun gerçekleşmediğini öğrendim. Yaş: 64 Hiç bir kalite malın ucuz bir fiyata satılmadığını öğrendim. Yaş: 52 Çocuksuz çiftlerin çocuğunu nasıl yetiştirmen gerektiğini daima senden çok daha iyi bildiklerini öğrendim. Yaş: 29 Evde yapılmış kurabiyelerin sıcakken yenmesi gerektiğini öğrendim. Yaş: 29

İnsanlara iyi davranmanın hiçbir maliyeti olmadığını öğrendim. Yaş: 66 Bugün yediğim baklayı yarın üzerimde fazla kilo olarak göreceğimi öğrendim. Yaş: 39 Bir tartışmayı tatlıya bağlanmadan yatağa gidilmemesi gerektiğini öğrendim. Yaş: 73 İyi kalpli olmanın mükemmel olmaktan daha önemli olduğunu öğrendim. Yaş: 70 Haklı olan insanlarla tartışmanın ne kadar zor olduğunu öğrendim. Yaş: 38

Biri “sorun para değil ilkelerdir” dediğinde, sorunun genellikle para olduğunu öğrendim. Yaş: 65 Küçük kararları aklımla, büyük kararları ise kalbimle almam gerektiğini öğrendim. Yaş: 52 Ailemin beni sevmesi için daima mükemmel olmam gerekmediğini öğrendim. Yaş: 18 Yaşamın kimi zaman insana ikinci bir şans tanıdığını öğrendim. Yaş: 62 Tepki göstermenin düşünmekten çok daha kolayımıza geldiğini öğrendim. Yaş: 55

Bir eşle tartışmada, ilk “Özür dilerim, kalbini kırdım, lütfen beni affet” diyenin kazanan taraf olacağını öğrendim. Yaş: 51 Kimsenin sır saklayamadığını öğrendim. Yaş: 17 Evlilik yıldönümünü unutmamın bir facia olabileceğini öğrendim. Yaş: 44 Sevmek ve sevilmenin dünyadaki en büyük neşe kaynağı olduğunu öğrendim. Yaş: 78 Uygun giyimim başarı için yardımcı olduğunu öğrendim. Yaş: 28

İnsanların uçaktaki “Lütfen motorlar duruncaya kadar kalkmayınız” uyarısı hariç, her makul uyarıya uyacaklarını öğrendim. Yaş: 51 Seven, sadık bir eşin, bir erkeğin en değerli hazinesi olduğunu öğrendim. Yaş: 68 Bütün kadınların çiçek yollanmaktan hoşlandıklarını öğrendim. Yaş: 33 Ne zaman acelem olsa, önümdekilerin acelesi olmadığını öğrendim. Yaş: 29 Bir insanın en büyük ihtiyacının takdir edilmek olduğunu öğrendim. Yaş: 45

Hiç bir erkeğin, bir kadının gözyaşları ile baş edemeyeceğini öğrendim. Yaş: 49 Para her şey değildir diyenlerin genellikle çok parası olan kimseler olduğunu öğrendim. Yaş: 66 Fikirlerin sorulmasından herkesin hoşlandığını öğrendim. Yaş: 38 Sevgi evde öğretilmemişse, başka yerde öğrenmenin zor olduğunu öğrendim. Yaş: 51 deniz