1 DELL CONFIDENTIAL. 2 NASIL İŞLER? AMAÇ: –Müşterinin teknik desteği kendi adresinde alabilmesidir. –Müşteri Dell Destek Hattını arar. (Hafta içi 9:00-17:30)

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
PROJE ADININ HİKAYESİNİ BİLEN?
Advertisements

Farabi Değişim Programı Nedir
Türkiye’de böyle yerler var mı ?
Onkoloji Destek Paketi
21-27 Kasım  Sayfa 5: AVM Forum, Vialife  Sayfa 9: Dayanıklı Tüketim Beko, Singer, Vestel  Sayfa 15: Eğlence, Kültür&Sanat, Dernek Ahmet Kaya,
Teknoloji Omnibus Teknoloji kullanıcıları raporu Mart 2007.
1. DEVRE DEĞERLENDİRMESİ
ÇEVRE ORMAN SEYYAR EĞİTİM ARACI
EKONOMİK GÖSTERGELER Gayri Safi Milli Hasıla(2007): 658 Milyar ABD Doları İthalat(2008) : 201,8 Milyar ABD Doları İhracat(2008) : 132 Milyar ABD Doları.
TURKEY Black Sea Mediterranean Sea Use the BUCKET in the
AB TÜRKİYE ODA FORUMU TOBB ODA/BORSA AKREDİTASYONU Dr. Mustafa LALE Sanayi Dairesi Başkanı 16 Kasım 2009, İSTANBUL.
TÜRKİYE TOPRAKLARININ AŞINIMA DUYARLILIKLARI
Kalite ve Çevre Müdürlüğü TÜRK ODA/BORSA SİSTEMİ İÇİN KALİTE MODELİ ODA/BORSA AKREDİTASYON SİSTEMİ IV. Dönem Odalar için Eğitim Semineri Ş. Sibel AYGÜN.
GEÇMİŞTE VE GÜNÜMÜZDE PAYLAŞTIĞIMIZ AVRUPA TOPLU ANKET SONUÇLARI DUMLUPINAR ÜNİVERSİTESİ, KÜTAHYA GAZİANTEP ÜNİVERSİTESİ, GAZİANTEP HARRAN ÜNİVERSİTESİ,
Hakem İşleri Organizasyon Şeması
ALTYAPI UYGULAMA DAİRESİ BAŞKANLIĞI FUAT KOÇAL MÜDÜR
BELEDİYE BİRLİKLERİNDE EĞİTİM ÇALIŞMALARI
YURDUMUZUN COĞRAFİ BÖLGELERİ
KBRN FARKINDALIK EĞİTİMİ (HASTANE ÖNÜ ORGANİZASYON)
TÜRKİYE ESNAF VE SANATKARLARI KONFEDERASYONU
ORGAN BAĞIŞI ile İlgili Duyarlılığın Arttırılması
Fırat Nehri Şanlıurfa Platosu Dicle Nehri Gaziantep Platosu
HAZIRLAYAN ÇİĞDEM ÇOLAK
YÖRE YÖRE HALK OYUNLARIMIZ
Tüketici Trend Araştırması Aralık 2009 Sosyal Telefon.
ATC Araç Takip Sistemleri
Kalite ve Çevre Müdürlüğü TOBB ODA/BORSA AKREDİTASYON SİSTEMİ Ş. Sibel AYGÜN TOBB Akreditasyon Kurul Sekreteri 21 KASIM 2008 Ankara.
3 Kumbara.
Kalite ve Çevre Müdürlüğü TOBB ODA/BORSA AKREDİTASYON SİSTEMİ Ş. Sibel AYGÜN TOBB Akreditasyon Kurul Sekreteri 19 Ekim 2007 Ankara.
MESLEKİ VE TEKNİK ORTAÖĞRETİM OKUL VE KURUMLARINDAKİ ÖĞRENCİLERİN EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BAŞARI DURUMLARI AÇIKLAMALAR 1. Bu çalışma, Meslekî ve.
Where did you come from to Kocaeli ? Karaman, Balıkesir, Egytp,Zonguldak, Eskişehir,Ağrı, Konya, Bolu, Tokat, Gümüşhane,Hatay, Rize,Urfa,Erzurum ( 2 )
TÜRKİYE’DE ULAŞIM:.
Sabancı Gönüllüleri Programı nedir? Tüm Sabancı Topluluğu’nu kapsayan bir sosyal sorumluluk programı İki ana platform 1.Online eğitim 2. Gönüllülük Projeleri.
İMC MÜHENDİSLİK PROJE VE DANIŞMANLIK HİZMETLERİ
ÜLKEMİZİN KAYNAKLARI.
Kantitatif Araştırma Özeti 8 Mayıs 2015
KUTLU OLSUN TUTUM ve YATIRIM HAFTASI TÜRK MALLARI.
Meslekî ve Teknik Eğitim Genel Müdürlüğü Sosyal Ortaklar ve Projeler Daire Başkanlığı Ankara, 2015.
SON VERİLERLE TÜRKİYE ve ESKİŞEHİR HARUN KARACAN ESKİŞEHİR TİCARET ODASI YÖNETİM KURULU BAŞKANI Ağustos 2010.
AKREDİTE ODA VE BORSALAR
T.C. Sağlık Bakanlığı Özel Sektör Tetra Pak Ltd. Şti. Hacettepe Üniversitesi Beslenme ve Diyetetik Bölümü Tıp Fakültesi Osteoporozdan Korunma ve Osteoporozlular.
TÜRKİYEDE SANAYİ ERCE Mola 11-f 768.
TÜRKİYE’DE GÖRÜLEN BAŞLICA İKLİM TİPLERİ
ÜLKEMİZDE SANAYİ.
TÜRKİYE ELEKTRİK DAĞITIM A. Ş. GENEL MÜDÜRLÜĞÜ “ ENERJİ DAĞITIMINDA KAMUNUN ROLÜ” 02 ARALIK 2005 İSTANBUL.
Türkiye’de Diş Macunu Kullanım Miktarı Türkiye’de kişi başına yılda 1 tüp (90 gram) diş macunu düşüyor... Bu oran Rusya’da 293 gr, Çin’de 180 gr, Filipinler’de.
(with Istanbul, Ankara, and Izmir divided for electoral purposes)
TSE K TS 825 ÖZEL DURUMLAR Özel durum 1: Belediye ve mücavir alan sınırları dışında, köy yerleşik alanları civarında ve mezralarda 2 kata kadar.
There are eighty-one provinces in turkey MEDITERRANEAN REGION: ADANA,ANTALYA,BURDUR,HATAY, ISPARTA,KAHRAMANMARAŞ,KİLİSİ, MERSİN,OSMANİYE BLACK SEA REGION.
Türkiye’de Yoksulluk ve “Yoksulluğun Yönetilmesi” Mustafa Sönmez Ekim 2016.
Turkcell Kurumsal Satış Direktörü
GİRİŞİMCİ ÜNİVERSİTE.
SAĞLIK TURİZMİ DAİRE BAŞKANLIĞI
EĞİTİM KOORDİNATÖRLÜĞÜ
SON VERİLERLE TÜRKİYE ve ESKİŞEHİR
TIBBİ ATIK YÖNETİMİ T.C. OSMANİYE KATI ATIK BERTARAF VE ALTYAPI
ÖZET GİRİŞ MATERYAL VE METOT BULGULAR TARTIŞMA VE SONUÇ KAYNAKLAR
HALK OYUNLARI.
Bu Sunu En İyi Ofis 2010 Yüklü Bilgisayarlarda Görüntülenir
TÜRKİYE BİLİMSEL VE TEKNOLOJİK ARAŞTIRMA KURUMU (TÜBİTAK)
Türkiye’de Yoksulluk ve “Yoksulluğun Yönetilmesi” Mustafa Sönmez Ekim 2016.
Salon Adedi 797 Spot Süre 20 Haftalık Yayın Adedi 35 Toplam Süre Ortalama Saniye Fiyatı Bütçe.
TÜGVA YURTLAR ŞAMPİYONASI BÖLGE MÜSABAKALARI SONUÇLARI
Türkiye Ekonomi Politikaları Araştırma Vakfı
Türkiye Ekonomi Politikaları Araştırma Vakfı
Deprem öncesi yapılması gerekenler Deprem çantası hazırlanmalı Raflar duvarlara sabitlenmeli Ağır cisimler raflarda altlara yerleştirilmeli Duvardaki lamba,
KAMU-ÜNİVERSİTE-SANAYİ İŞ BİRLİĞİ (KÜSİ)
TÜİK MAYIS İHRACAT RAKAMLARI
TÜİK NİSAN İHRACAT RAKAMLARI
Türkei mit Koch International
Sunum transkripti:

1 DELL CONFIDENTIAL

2 NASIL İŞLER? AMAÇ: –Müşterinin teknik desteği kendi adresinde alabilmesidir. –Müşteri Dell Destek Hattını arar. (Hafta içi 9:00-17:30) –Teknik Destek Uzmanı müşteri detaylarını aldıktan sonra, telefon desteği ile problemi çözmeye çalışır. –Parça değişimi gerekiyorsa, gerekli parça telefon desteği esnasında tespit edilir ve çağrı Yerinde Destek Ekibi’ne yönlendirilir. –Yerinde Destek Uzmanı gerekli parça ile randevu alarak müşteri adresine sonraki iş günü ulaşır ve problemi yerinde çözer.

DELL CONFIDENTIAL 3 NE ZAMAN? Hizmet Süreleri: –İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa, Adana, Antalya, Eskişehir, Kayseri, Trabzon, Erzurum, Diyarbakır ve Gaziantep’de ERTESİ İŞ GÜNÜ yerinde destek sağlanmaktadır. –Aşağıdaki illerde 2 İŞ GÜNÜ içinde yerinde destek sağlanmaktadır: Afyon – Balıkesir – Bolu – Çanakkale – Çorum – Denizli – Hatay – Isparta – Kastamonu – Konya – Malatya – Muğla – Samsun – Sivas – Tekirdağ – Van –Diğer illerde 3 İŞ GÜNÜ içinde yerinde destek sağlanmaktadır.

DELL CONFIDENTIAL 4 DELL TEKNİK DESTEK HATTI Ücretsiz Türkçe Telefon Hattı Telefon hattı yurtdışı aramalara kapalı olan mağaza ve müşteriler aşağıdaki ücretsiz numarayı aradıktan sonra ingilizce mesaj duyulduğunda Müşteri Şifresi girerek Dell Destek Hattına ulaşabilirler: Müşteri Şifresi:

DELL CONFIDENTIAL 5 DELL HİZMETİNİN FARKLARI Dell gerçek Yerinde Destek Hizmeti sunmaktadır. Onarımı müşteri adresinde gerçekleştirmektedir. Dell’ in yerinde desteği bir getir götür hizmeti değildir. Yedek parça stoğu Türkiye’de bulunduğundan parça bulunamama problemi yaşanmamaktadır. 12 ilde bir sonraki iş günü müşteri adresine ulaşılmakta ve müdaheleyi gerçekleştirmektedir. Servis kalitesi baştan sona Dell tarafından kontrol edilmektedir. Arıza tespiti telefonda yapıldığından, müşteri adresinde sadece parça değişim işlemi yapılmaktadır. Bu da çözüm süresini çok kısa hale getirmektedir.