Yine birileri ölüyor müezzinin sesinde Yine birileri ölüyor müezzinin sesinde günler gecelere yağarak günler gecelere yağarak Bir çığlık çağlıyor Bir çığlık.

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
Gülden Umutlar Ses Düğmesini Açınız.
Advertisements

YOLCULUK Veda ettim gençliğimin gamsız geçen rüyasına, Çıktım aşkın nihayeti bulunmayan sahrasına. Bilmiyordum yol neresi? Varacağım yer neresi? Dayanarak.
BEBEK Bir bebek gibi şımartsam seni Ellerimle beslesem Yıkasam
AŞK YARASI SESLİDİR.
UZAKTAN UZAĞA… Öyle gülüp harap etme içimi, İçimden bir şeyler düştü, düşecek.. Bilmem, nasıl aşık ettin ki beni, Ulaşamadığım, sen kaldın bir tek..
Orhan Veli Şiirler: Müzik: Ezginin Günlüğü
ŞİMDİ SEN YOKSUN YA…?! Sesli İzleyin..
Zaman Bırakır Seni Avuçlarıma Ben ne çabuk sen oldum, sarardı mevsimin tenindeki dokunuşu, Yağmurlarda üşüdüm, bekledim seni ey sevdiğim, Hasretine.
Gözlerini severim en çok, Gökteki yıldızlardan parlak; Bir parça da ba ş tan çıkarak. Dans edelim gel! Ne halleri vardı, sahiden, Bedbaht a ş ı ğ ı berbat.
Gönül gözüyle baksan göreceksin şaşırma
AH YÜREĞİMİN SEGAH MAKAMI Ah be sevdalım Ah be belalım Ah Yüreğimin segah makamı! Yazlarım üşüyor yoksun! Kaçıncı koyduğum işaret takvimlere? Kaç sonbaharı.
ANıLaRıM.
Daha az seviyorum seni Giderek daha az Unutur gibi seviyorum Aramızdaki uzaklığın karanlığında Geceler kısalıp,gündüzler uzuyor böyle olunca Daha az seviyorum.
Hüzünlü akşamlar düşüyor,sol yanımın sensizliğine Yoksul cümlelerim var, kuramadığım dilimde Ilığımsın,sıcağımsın,düşlerine yattığımsın Sevdalı sözlerim.
BİR DALDA İKİ KİRAZ alperen dizgi Sesli dinleyiniz ya da tıklayınız.
İÇİMİN KUYTULARINA DÜŞ SEVGİLİ İÇİMİN KUYTULARINA DÜŞ SEVGİLİ.
Gelmeyişim sanma sendendir Sanma sevgisizliktendir Sanma sevgisizliktendir Korku denen şeytanın Korku denen şeytanın Yaşam denen tuzağın Yaşam denen tuzağın.
Daha az seviyorum seni.. Giderek daha az.. Unutur gibi seviyorum..
KaDıN.
ÖYLE BİRİNİ SEVİN Kİ.
Papatya.... Papatya... Tutku, aşk ve sevgi ( anonim )
Haberin olsun Bugünlerde suskunum Özlemin prangalamış sözcüklerimi
Eğer Ne olur Ne olur bir gün gideceksen alıştırma beni aşkına
AyrılıkSen gidince beni terkedince, Herşey okadar değiştiki Sanki dağlar üstüme geliyor Sanki gördügüm,baktıgım her surat seni soruyor, Sanki içime.
TÜRKÇECİNİN AŞKI Sevgilim( ) Zamirlerin isminin yerini tutamayacağı bir gecedeyim( ) Her şey karanlık ve darmadağın. En kral yapıbilimci gelse yine de.
MASAL KAHRAMANLARI Oyhan Hasan BILDIRKİ SEVGİYE SUSAMAK.
AĞıTLaR YaKMaLıYıM Ağıtlar yakmalıyım,acılarımın üstüne Kokun gelmeli,puslu havalardan Bir nefes olmalı,şiirlerime Keder dolu bakışlarıma,yüzüme Siyahın.
GİTME VAKTİ Şiir: Emine TOKGÖZ.
AŞKLaRıM.
Cemal Şimşek HÜZÜN YAĞMURLARI Venüs'ten GELİYORDU.
Hülya Büyüköner Cansıla
I h l a m u r l a r Ç i ç e k A ç ı n c a G e l Ses Düğmesini Açınız.
Aşk: Ölüm kadar masum değil !!!
Seni Seviyorum.
Anılar aşklar Soluyor dünya gözümde Hiç umut kalmadı içimde
ŞİMDİ SEN YOKSUN YA…?! Şiir..; Alişan Yılmaz
Kim bilir nerelerde,hangi gönüllerdesin
Sonbaharımsın Artık
Zaman geçiyor her geçen zaman bendeki seni daha çok çoğaltıyor
GÖZLERİN KAL DİYOR Bu nasıl ayrılık, bu nasıl veda Gözlerin kal diyor dudakların git Bakışın anahtar, gözlerin kilit Ellerin aç diyor, dudakların git.
Yalnızlık Çemberi Ruhumu Sardı
Sevdamızın pembe zamanlarında Sevdamızın pembe zamanlarında Griliğinden aydınlık çaldığımız Griliğinden aydınlık çaldığımız Çok bulut geçti üzerimizden.
Zordur suskun zamana meydan okumak,
Yansımaları dünün güne Devasa aynalarda olabildiğine net
Yaşa aşkını Yaşa aşkını ondan Ne kadar kaçarsan kaç Nafile Aşk gelip Aşk gelip Yerleşir yüreğine Yerleşir yüreğine.
Üşüyorum Üşüyorum inat inat Sen
Sevgiye hasret kalmış,zavallı sürgün yüreğim o gecelerin karanlığında kavrulur da kimseler bilmez. Sevdayı alıp ta mahvedenlere.
HASRETİM SANA ....
Umudun mahzenindeyim SESİ AÇIN.. ...
Kalbim şimdi bir sokak çocuğu Kelebekleri göç etti gönlümün
Bir bedende atan kalp gibiydik!
HANİ BANA SÖZLER VERMİŞTİN GİDEMEZDİN HİÇ BİR YERE NE OLDU BİZE BÖYLE EN DERİNDE Kİ O BÜYÜK SEVGİYE
HoŞgeldİn Hayatımın Mavİsİ
Konuş sevdiğim Yüreğinin şarkısını söyle bana Gece karanlık,
GiTTiĞiN YeR.
Ne kadar zaman geçti bilmiyorum,
Sesi AçınızAkışına Bırakınız Önümde bir beyaz kağıt, Özlemini yazıyorum satırlara. Yokluğunda yanan bir ağıt, Gözyaşlarını asıyor duvarlara. Bugün.
ZAMANSIZ….! Zamansız başlar her şey hayatımda, Aşık olurum zamansız , Yatarım zamansız, Kalkarım zamansız. Zamansız yer, zamansız içerim. Zamanlı şeyler.
Seni Sevdiğimi Söyleyeceğim Sen bilmiyorsun Bugün ben, Bende olan seni anlatacağım sana! Bazen sevgiyle Bazen acıyla harmanlayacağım sözcüklerimi Ama.
Adı yok.
Gitme Hazan Altun Gitme..... A ş kımın baharında kı ş olurmu? Hayallerimiz hiç,kabus olurmu? Zaman akmadan sabit dururmu? Boynum omzuma e.
Sevdiğime söyle Hazırlayan ::: SAHİN65.
Bekle beni… hazırlayan : levent karakaş yazı:alıntı
SESLİDİR Sen Hiç..? MR CAN AKIN Sen; mehtaplı yaz gecelerinde sevginin coşkusuyla, yıldızlara dokunabildin mi hiç..? Sen; güneşli ılık bahar günlerinde.
SENSİZLİGİN 18 YIL OLDU ÖLÜMÜNE ALIŞAMADIM… 2 Heute Abend bin ich wieder allein Habe Dich gesucht İn meinen Erinnerungen Du warst in meinen Traenen Ich.
TABLOLAR RÜBAİLER ve Teoman Bayer Değerli kardeşim Teoman Bayer’in
ŞİMDİ SEN YOKSUN YA…?! Şiir..; Alişan Yılmaz
BiLMeZSiN.
Sunum transkripti:

Yine birileri ölüyor müezzinin sesinde Yine birileri ölüyor müezzinin sesinde günler gecelere yağarak günler gecelere yağarak Bir çığlık çağlıyor Bir çığlık çağlıyor Kanıyor kopartılmış martı akları kıskıvrak Kanıyor kopartılmış martı akları kıskıvrak Çekiştiriyor belalar sevdanı sevdamdan Çekiştiriyor belalar sevdanı sevdamdan Öylesine tütüyor sancılar Öylesine tütüyor sancılar Öylesine tutuyor vurgunu usumun Öylesine tutuyor vurgunu usumun...!...!...!

Çırpınışlar düştü resimlerden bulut bulut Çırpınışlar düştü resimlerden bulut bulut Mevsimlerin dibi tuttu Mevsimlerin dibi tuttu Tokmağında ezildi saçlarım Tokmağında ezildi saçlarım Mehter davulunun Mehter davulunun Açmazlara takıldı tenlerim Açmazlara takıldı tenlerim Biraz da yıldız kopardılar Biraz da yıldız kopardılar

Diyorum ki ben Diyorum ki ben diyorum diyorum Üşümese yalnızlığım Üşümese yalnızlığım Bir de çığlar gelmese Bir de çığlar gelmese yetse çığlığım yetse çığlığım Kokun düşse sesime geçmiş zamanlardan Kokun düşse sesime geçmiş zamanlardan bir geliversen bir geliversen o zaman o zaman

Şiirler ters yüz oldu Şiirler ters yüz oldu Ondalık kesir gibi hasretin sonsuzluğu Ondalık kesir gibi hasretin sonsuzluğu Yalnızca gereksiz gürültüsü kaldı yalnızlığın Yalnızca gereksiz gürültüsü kaldı yalnızlığın Sevgini...!...!

Durdurdum tüm saatleri Durdurdum tüm saatleri Geceyi de günü de kandırdım Geceyi de günü de kandırdım Şampiyonası var felaketimin Şampiyonası var felaketimin...!...! En felaket benim En felaket benim

Daha ne desem Daha ne desem Daha nasıl söylesem Daha nasıl söylesem Kar ruhumu Kar ruhumu Gerçi karalar bağlamışım Gerçi karalar bağlamışım çoktan Sanki bilmiyor musun? Sanki bilmiyor musun? Vur Vurdukça isyanlarım savrulsun Vurdukça isyanlarım savrulsun Ben vurgunum sana çoktan Ben vurgunum sana çoktan Sanki bilmiyor musun? Sanki bilmiyor musun?

Kurulmuş yay gibi kışlar Kurulmuş yay gibi kışlar Kıştan kışa Kıştan kışa yazsız sıçrayan yanlışlar yazsız sıçrayan yanlışlar Yabani ot bağlamış Yabani ot bağlamış İşte sensiz ben İşte sensiz ben öylesi bir baharım Bu kez birlikte Bu kez birlikte Bu kez hepten kavuşmaya ağlayalım Bu kez hepten kavuşmaya ağlayalım tarlalarını baharın tarlalarını baharın

Dağ başlarında Dağ başlarında Uçlarında uçurumların Uçlarında uçurumların Öyle görmez Öyle görmez Öyle kör gözlerim Öyle kör gözlerim Ve o kadar zifiri karasında yolların Ve o kadar zifiri karasında yolların Allah aşkına gel Allah aşkına gel

Ayrılmışım senden Ayrılmışım senden çok ayrılmışım çok ayrılmışım ayrılığım Gölgesiz günlerim ağlıyorsa Gölgesiz günlerim ağlıyorsa Dalım olur musun? Dalım olur musun? Yıldızsız gecelerdeyse göz yaşlarım Yıldızsız gecelerdeyse göz yaşlarım Bana ışık yakar mısın? Bana ışık yakar mısın? Sahi bilebilsen Sahi bilebilsen Anlatabilse sensizliği şiirlerim Anlatabilse sensizliği şiirlerim Gülsüm Güven Gülsüm Güven

Bu çağrıyı yüreğinde duyamayan var mı? Bu çağrıyı yüreğinde duyamayan var mı?