Uzaklara Apansız Bil ki sesleniyorum

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
CAN DOSTUM SERÜVENDİR YAŞAMAK; NE GETİRİR, NE GÖTÜRÜR BELLİ OLMAZ,
Advertisements

O kadar da önemli değildir bırakıp gitmeler, arkalarında doldurulması mümkün olmayan boşluklar bırakılmasaydı eğer... Dayanılması o kadar da zor.
AŞK YARASI SESLİDİR.
SON NEFESİME KADAR SEN…
UZAKTAN UZAĞA… Öyle gülüp harap etme içimi, İçimden bir şeyler düştü, düşecek.. Bilmem, nasıl aşık ettin ki beni, Ulaşamadığım, sen kaldın bir tek..
ARKADAŞ VE DOST KAVRAMI
ESKİDENDİ ÇOK ESKİDEN.. Murathan Mungan
Benim biricik Canım Babacığım
ESKİDENDİ ÇOK ESKİDEN Hani erken inerdi karanlik,
BİR KADINI BEKLEMEK ATAOL BEHRAMOĞLU

ANıLaRıM.
Buğu bebeğim bugün bana Buğu bebeğim bugün bana diye seslendi diye seslendi Kanatlanıverdi yüreğim Kanatlanıverdi yüreğim bulutlara bulutlara.
BİR DALDA İKİ KİRAZ alperen dizgi Sesli dinleyiniz ya da tıklayınız.
ÖYLE BİRİNİ SEVİN Kİ.
Bin yıldan uzak bir hasrete bulanıyorum Kaos günlerinden hırpalanmış kalbimle Durup düşünmeden dönüyorum aynı yerde Kızıl bir gece bekliyor beni kan.
Eğer Ne olur Ne olur bir gün gideceksen alıştırma beni aşkına
SUSARAK Güneş altında söylenmedik söz yokmuş.. Bu yüzden geceleri söylüyorum sevdiğimi.. Ne gece ne gündüz yokmuş söylenmemiş söz.. Bende söylenmişleri.
MASAL KAHRAMANLARI Oyhan Hasan BILDIRKİ SEVGİYE SUSAMAK.
Tlg
C A N I M Y A N I Y O R. Dağhan H O S T A ŞİİR Slayt Edebiyatcim.com
AĞUSTOS GARİP BİR AĞUSTOS TADI DAMAKLARIMDA
ALÇAKLIK KORKUSU (sesli). ALÇAKLIK KORKUSU (sesli)
Cemal Şimşek HÜZÜN YAĞMURLARI Venüs'ten GELİYORDU.
Herkes Ve Birkaç Kişi.
Tasarım: magirbas © Sesli Akışında İzleyiniz Yüreğimin sürgün korkuları cebimde Gözlerimin şafaklarında iki büklümüm Hangi şamar acıtır özlemli gönlümü?
GELMEZMİYİM BEN? Seyhan Süzer. GELMEZMİYİM BEN? Seyhan Süzer.
Beni aramaya çıkarsa düşlerin,
Halil KANARGI’dan BEN TUTSAĞIM YÜREĞİNDE SENİN
Anılar aşklar Soluyor dünya gözümde Hiç umut kalmadı içimde
ŞİMDİ SEN YOKSUN YA…?! Şiir..; Alişan Yılmaz
DEMLİDİR SEVDAM MARVAN OĞUZ
Kim bilir nerelerde,hangi gönüllerdesin
Sonbaharımsın Artık
GÖZLERİN KAL DİYOR Bu nasıl ayrılık, bu nasıl veda Gözlerin kal diyor dudakların git Bakışın anahtar, gözlerin kilit Ellerin aç diyor, dudakların git.
Yalnızlık Çemberi Ruhumu Sardı
Sevdamızın pembe zamanlarında Sevdamızın pembe zamanlarında Griliğinden aydınlık çaldığımız Griliğinden aydınlık çaldığımız Çok bulut geçti üzerimizden.
YAĞMURLA GELEN MAZİM Birol Yiğit.
Gönlümü açmalıyım sana, kalbimi sana vermeliyim, mavi gecelerimizin beyaz sabahlarında.
Beni hatırlamak için
Sevgiye hasret kalmış,zavallı sürgün yüreğim o gecelerin karanlığında kavrulur da kimseler bilmez. Sevdayı alıp ta mahvedenlere.
HASRETİM SANA ....
Umudun mahzenindeyim SESİ AÇIN.. ...
Kalbim şimdi bir sokak çocuğu Kelebekleri göç etti gönlümün
Bir bedende atan kalp gibiydik!
Gözlerine Selam Söyle gözlerine selam söyle benden Selamlarımı söyle benden O güzel gözlerine Dalıp dalıp gidersem.
Izdırabımın sırrı kördüğüm bilmecede Hatıralar tutuşur alevden bir gecede Üşüyorum Kan sızar yüreğimden halimi bilmez fertler Kambur üstüne.
Yalnızlığa Çağrı Namusum üzerine yemin ederim,bu şehri bu evleri bu sokakları sevmiyorum. Tiksiniyorum bu iğrenç kalabalıktan,yalnızlığı özlüyorum. Yalnızlıkta.
Yıldızlar uzakta, sabahlar uzakta, uzakta memleket Sen uzaktasın
Konuş sevdiğim Yüreğinin şarkısını söyle bana Gece karanlık,
Kendini tanıyınca; ağaçları, kuşları tanırsın, sonbaharları, altın sarısı yaprakları, uzaktan gelinliği giymiş kızlara benzeyen, karlar düşmüş dağları,
GiTTiĞiN YeR.
Ağzın dudaklarımda AğzınAğzın Seninle paylaşmak uykularda en büyük günahları Seninle paylaşmak uykularda en büyük günahları Seninle uyanmak nice çılgın.
Elinin arkasında güneş duruyordu
Ve avuçlarımdan dökülüyordu şehir ve avuçlarımdan dökülüyordu şehir ve ben gidiyordum. ve ben gidiyordum. Bir Pollyanna isyanı kadar küçük yüreklere Bir.
GÜN GELİR BİR BİR SÖNER UMUTLAR.GÜNEŞ GİZLENİR SANKİ BULUTLARIN ARKASINA. KÖR BİR KARANLIK GELİR, YÜREKLERİ İÇİN İÇİN YAKAN BİR KOR MİSALİ. NE DÜŞÜNMEKTEN.

Emeğe saygısı olmayan bir kişi tarafından çalınan
Olmasa da olur dediğimiz insanlarla doludur hayatımız; tanıştığımız,selamlaştığımız; Klasik cümlelerle iletişim kurduğumuz, yanıtlarını merak etmediğimiz.
SEVİLDİM DÜŞÜN, NİCE GÜNLER GEÇECEK ARADAN NİCE YILLAR GEÇECEK DÜŞÜN FARKINDA BİLE OLMAYACAKSIN NASIL BİR GİRDABA DÜŞTÜĞÜMÜZÜN ALTIN SARISI SAÇLARIN AK.
Ne kadar zaman geçti bilmiyorum,
Sesi AçınızAkışına Bırakınız Önümde bir beyaz kağıt, Özlemini yazıyorum satırlara. Yokluğunda yanan bir ağıt, Gözyaşlarını asıyor duvarlara. Bugün.
AKLIMDASIN...
GÜNEŞ ISITIR HERKESİ MEVSİMLER HERKES İÇİNDİR YALNIZ ÇIĞ ALTINDA KALAN SELE KAPILAN HER ZAMAN BİRKAÇ KİŞİ… K .M.
ŞİMDİ EN AÇIK RENGİNDE GÖZLERİN
GÜLLERiN AĞLADIĞI SAAT Güllerin ağladığı bir saat vardır hani Büyür o saatte yalnızlığı bahçelerin Düşer korkusu kalbe yaklaşan gecelerin Bir dev uzatır.
bügün yeni keşfedilen ve
AYRILDIK, GÖREMİYORUM GÖZLERİNİ
BiLMeZSiN.
Sunum transkripti:

Uzaklara Apansız Bil ki sesleniyorum dalıp gidersen Kararsız bulutların ardında Apansız ürperişler kaplarsa içini Hiç lüzumsuz çarpmaya başlarsa yüreğin Bil ki Lütfen emeğe saygı… Hiç bir yerini değiştirmeden yollayın… Teşekkürler Nil o an sesleniyorum sana

Bir şarkı Bir şiirde Bir resim sesleniyorum anımsatırsa ayrılığımızı Bir şiirde buluverirsen kendini Bir resim çağrıştırırsa hatıraları Bazan dinliyor görünüp de Anlayamazsan konuşulanları Lütfen emeğe saygı… Hiç bir yerini değiştirmeden yollayın… Teşekkürler Nil Bil ki o an sesleniyorum sana

Ama Bil ki sesleniyorum Bazan yediğinden tad almazsan Komik bulmazsan anlatılan fıkraları Ama durup dururken olmadık bir zamanda Belli belirsiz bir gülücük kaplarsa dudaklarını Bil ki Lütfen emeğe saygı… Hiç bir yerini değiştirmeden yollayın… Teşekkürler Nil o an sesleniyorum sana

Bil ki sesleniyorum Uyku tutmazsa gözlerini bazı geceler Üşüdüğünü hissedersen avuçların terlerken Ve içine buruk bir sızı giriverirse bazan Bir an için de olsa yalnızlığın gelirse aklına Bil ki o an Lütfen emeğe saygı… Hiç bir yerini değiştirmeden yollayın… Teşekkürler Nil sana sesleniyorum

iki SESSİZCE damla Sevgimi Özlemimi haykırıyorum Hani olur ya iki göz pınarlarını zorlarsa SESSİZCE damla Bil ki sana sesleniyorum uzaklardan Sevgimi Özlemimi Lütfen emeğe saygı… Hiç bir yerini değiştirmeden yollayın… Teşekkürler Nil haykırıyorum M. Cem ÖZBEK

Nil Diğerleri için Benimsayfam.com tıklayın Lütfen emeğe saygı… Hiç bir yerini değiştirmeden yollayın… Teşekkürler Nil Nil Diğerleri için Benimsayfam.com tıklayın

Cemocum UZAKLARDAN www.by.kulubu.com Bazan yediğinden tad almazsan   Uzaklara dalıp gidersen Kararsız bulutların ardında Apansız ürperişler kaplarsa içini Hiç lüzumsuz çarpmaya başlarsa yüreğin Bil ki o an sana sesleniyorum. Bir şarkı anımsatırsa ayrılığımızı Bir şiirde buluverirsen kendini Bir resim çağrıştırırsa hatıraları Bazan dinliyor görünüp de Anlayamazsan konuşulanları Bil ki o an sana sesleniyorum Bazan yediğinden tad almazsan Komik bulmazsan anlatılan fıkraları Ama durup dururken, olmadık bir zamanda Belli belirsiz bir gülücük kaplarsa dudaklarını Bil ki o an sana sesleniyorum   Uyku tutmazsa gözlerini bazı geceler Üşüdüğünü hissedersen avuçların terlerken Ve içine buruk bir sızı giriverirse bazan Bir an için de olsa yalnızlığın gelirse aklına Hani olur ya göz pınarlarını zorlarsa iki damla Bil ki sana sesleniyorum uzaklardan Sevgimi özlemimi haykırıyorum Sessizce.......... M. Cem ÖZBEK Cemocum Lütfen emeğe saygı… Hiç bir yerini değiştirmeden yollayın… Teşekkürler Nil www.by.kulubu.com