VAR MI ÖTESİ…? VAR MI ÖTESİ…? Yoktu ki ötesi seni seviyordum Sevda diye yüreğimde seni doğurmuştum Sevdamı büyütmeye dair hayaller kurmuştum Seninle.

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
Gülden Umutlar Ses Düğmesini Açınız.
Advertisements

SENİ SEVİYORUM Oyhan Hasan BILDIRKİ Sesli İzleyin.
Kokun hasretimin özlemin ızdırabı gibi sardı
Gökkuşağı Oyhan Hasan Bıldırki Şiirler Sesli Dinleyiniz.
UZAKTAN UZAĞA… Öyle gülüp harap etme içimi, İçimden bir şeyler düştü, düşecek.. Bilmem, nasıl aşık ettin ki beni, Ulaşamadığım, sen kaldın bir tek..
Benim biricik Canım Babacığım
Ilk göz ağrım.
ŞİMDİ SEN YOKSUN YA…?! Sesli İzleyin..
Zaman Bırakır Seni Avuçlarıma Ben ne çabuk sen oldum, sarardı mevsimin tenindeki dokunuşu, Yağmurlarda üşüdüm, bekledim seni ey sevdiğim, Hasretine.
BİR KADINI BEKLEMEK ATAOL BEHRAMOĞLU
ARKADAŞIM BADEM AĞACI ADINI AŞK KOYDUM SENİN.
AH YÜREĞİMİN SEGAH MAKAMI Ah be sevdalım Ah be belalım Ah Yüreğimin segah makamı! Yazlarım üşüyor yoksun! Kaçıncı koyduğum işaret takvimlere? Kaç sonbaharı.
ANıLaRıM.
Hüzünlü akşamlar düşüyor,sol yanımın sensizliğine Yoksul cümlelerim var, kuramadığım dilimde Ilığımsın,sıcağımsın,düşlerine yattığımsın Sevdalı sözlerim.
YÜREĞİNLE ANNE..! Çıkmazlıklar içinde gidiyorum, Anne..! Çelişkiyi yaşadığım, renksiz acılarla.. Kaderi, tan yelinden gökkuşağına kadar, Perişanlığın.
BİR DALDA İKİ KİRAZ alperen dizgi Sesli dinleyiniz ya da tıklayınız.
İÇİMİN KUYTULARINA DÜŞ SEVGİLİ İÇİMİN KUYTULARINA DÜŞ SEVGİLİ.
Aşkı Aramak....
Yıktın Mavi Hayallerimi
Gelmeyişim sanma sendendir Sanma sevgisizliktendir Sanma sevgisizliktendir Korku denen şeytanın Korku denen şeytanın Yaşam denen tuzağın Yaşam denen tuzağın.
Daha az seviyorum seni.. Giderek daha az.. Unutur gibi seviyorum..
KaDıN.
Içimdeki sevda çiçeklerimi soldurdular anne soldurdular gülen yüzünü kızının ayırmazdın bir şey gelmesin kızına diye yanından dizinin şimdi küçük yüreği.
Ama bir Gül var ki onun gözlerinde her zaman gözyaşı vardır. Geceler onun gözyaşlarını kendine saklar. Ama gündüzün aydınlığında nemlenen gözleri onun.
ÖYLE BİRİNİ SEVİN Kİ.
Haberin olsun Bugünlerde suskunum Özlemin prangalamış sözcüklerimi
MASAL KAHRAMANLARI Oyhan Hasan BILDIRKİ SEVGİYE SUSAMAK.
AĞıTLaR YaKMaLıYıM Ağıtlar yakmalıyım,acılarımın üstüne Kokun gelmeli,puslu havalardan Bir nefes olmalı,şiirlerime Keder dolu bakışlarıma,yüzüme Siyahın.
ALMAZ.
AŞKLaRıM.
BENİ UNUTMA.
Lütfen slaytı sesli ve kendi akışında izleyiniz.
SeNi SeVMeK BiR GüL KoKuSuYDu..
I h l a m u r l a r Ç i ç e k A ç ı n c a G e l Ses Düğmesini Açınız.
NERDESİN İSHAK SAKA.
Beni aramaya çıkarsa düşlerin,
Halil KANARGI’dan BEN TUTSAĞIM YÜREĞİNDE SENİN
Anılar aşklar Soluyor dünya gözümde Hiç umut kalmadı içimde
ŞİMDİ SEN YOKSUN YA…?! Şiir..; Alişan Yılmaz
Kim bilir nerelerde,hangi gönüllerdesin
Zaman geçiyor her geçen zaman bendeki seni daha çok çoğaltıyor
Yalnızlık Çemberi Ruhumu Sardı
Sabahlar yarınlara yalnızlığım
Sevgiye hasret kalmış,zavallı sürgün yüreğim o gecelerin karanlığında kavrulur da kimseler bilmez. Sevdayı alıp ta mahvedenlere.
BEN YOKUM Sesli dinleyiniz.
HASRETİM SANA ....
IHLAMURLAR ÇİÇEK AÇTIĞINDA GEL...
Bir bedende atan kalp gibiydik!
SENİ SEVİYORUM.
YILDIZLARIN VE AYIN GİTTİĞİ YERE GİDEN SEVGİLİYE...
bende o damlaları avuçlarıma alıp,
GiTTiĞiN YeR.
DOST DOSTUN   Dost, dostun sözlerinden değil, gözlerinden anlamalı susuzluğunu, açlığını-tokluğunu, varlığını-yokluğunu, derdini-sevincini…. Dost, dostun.
Ne kadar zaman geçti bilmiyorum,
Sesi AçınızAkışına Bırakınız Önümde bir beyaz kağıt, Özlemini yazıyorum satırlara. Yokluğunda yanan bir ağıt, Gözyaşlarını asıyor duvarlara. Bugün.
ZORUMA GİDİYOR.
Adı yok.
İbrahim hakkı i.ö.o. Hazırlayan:abdulkadir otlaca.
Sevdiğime söyle Hazırlayan ::: SAHİN65.
Yaşantımız kara kışa dönmüşken Yeşile hasret ömür çürütürken Gel bahardan bir gün Bahçeden bir gül çalalım.
SESLİDİR Sen Hiç..? MR CAN AKIN Sen; mehtaplı yaz gecelerinde sevginin coşkusuyla, yıldızlara dokunabildin mi hiç..? Sen; güneşli ılık bahar günlerinde.
Türk Kadınlar Birliği ülkemizde her yıl çocukları için büyük fedakarlığa katla­nan annelerden birini yılın annesi seçer. Yılın annesinin kişiliğinde tüm.
OLGU VE GÖRÜ Ş HAZIRLAYAN Kübra bardak.
Güllerin Ağladığı Bir Zaman Vardır
“CAN” CAN AKIN ŞAİR VE FOTOĞRAF SANATÇISI.
BiR ŞiiRSiN DuDaKLaRıMDa
ŞİMDİ SEN YOKSUN YA…?! Şiir..; Alişan Yılmaz
BiLMeZSiN.
Sunum transkripti:

VAR MI ÖTESİ…? VAR MI ÖTESİ…?

Yoktu ki ötesi seni seviyordum Sevda diye yüreğimde seni doğurmuştum Sevdamı büyütmeye dair hayaller kurmuştum Seninle uyuyor,seninle uyanıyordum.... Günlerim mi nasıldı? Gün değil ay ay yaşıyordum seni Yudum yudum değil bardak bardak içiyordum sevgini Tane tane değil demet demet biçiyordum sevgi çiçeklerini... Yoktu ki ötesi seni seviyordum Sevda diye yüreğimde seni doğurmuştum Sevdamı büyütmeye dair hayaller kurmuştum Seninle uyuyor,seninle uyanıyordum.... Günlerim mi nasıldı? Gün değil ay ay yaşıyordum seni Yudum yudum değil bardak bardak içiyordum sevgini Tane tane değil demet demet biçiyordum sevgi çiçeklerini...

Sonra ne mi oldu..? Gittin...bitirdin... İçime yokluğunu düşürdün Güneşime solgunluğu getirdin.. Gecedeki ay’ı küstürdün Birer birer tüm yıldızlarımı söndürdün Kirpiğimden hüznümü döktürdün.. Beni hiçliğe büründürdün... Şimdi mi...? Yok ki ötesi seni seviyorum... Seninle uyuyor seninle uyanıyorum Sonra ne mi oldu..? Gittin...bitirdin... İçime yokluğunu düşürdün Güneşime solgunluğu getirdin.. Gecedeki ay’ı küstürdün Birer birer tüm yıldızlarımı söndürdün Kirpiğimden hüznümü döktürdün.. Beni hiçliğe büründürdün... Şimdi mi...? Yok ki ötesi seni seviyorum... Seninle uyuyor seninle uyanıyorum

Günlerim mi nasıl? Gün gün değil yıl yıl çekiyorum hasretini. Bardak bardak değil nehir nehir özlüyorum sevgini... Demet demet değil kucak kucak biçiyorum sensizliğimi.. Ne fark etti? Sevdan sol yanımda yatmış büyüyor Sen değil hasretlerin beni sarıyor Senin yerine özlemin kuşatıyor Şu yürek var ya,bitirdiğin şu yürek Varlığında da,yokluğunda da Yalnız seni,yalnız seni,yalnız seni soluyor.. Günlerim mi nasıl? Gün gün değil yıl yıl çekiyorum hasretini. Bardak bardak değil nehir nehir özlüyorum sevgini... Demet demet değil kucak kucak biçiyorum sensizliğimi.. Ne fark etti? Sevdan sol yanımda yatmış büyüyor Sen değil hasretlerin beni sarıyor Senin yerine özlemin kuşatıyor Şu yürek var ya,bitirdiğin şu yürek Varlığında da,yokluğunda da Yalnız seni,yalnız seni,yalnız seni soluyor..

Ne mi olacak..? Olmayacak ki ötesi Sevdanla yaşayıp, geçinip gideceğim Gelmesen de bana,her gün bekleyeceğim Sabrıma sabırları ekip Sökülen yerlere umutlarımı dikeceğim Nakış nakış yüreğime yine seni işleyeceğim Hüznümün çiçeklerini büyüteceğim Sevdamdan bir milim gitmeyeceğim Var mı ötesi.....? MıSRa Ne mi olacak..? Olmayacak ki ötesi Sevdanla yaşayıp, geçinip gideceğim Gelmesen de bana,her gün bekleyeceğim Sabrıma sabırları ekip Sökülen yerlere umutlarımı dikeceğim Nakış nakış yüreğime yine seni işleyeceğim Hüznümün çiçeklerini büyüteceğim Sevdamdan bir milim gitmeyeceğim Var mı ötesi.....? MıSRa