Uzun yıllar önce tüm insani duyguların yaşamakta olduğu bir ada varmış: Uzun yıllar önce tüm insani duyguların yaşamakta olduğu bir ada varmış: iyimserlik,

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
Bilmek istiyorum… Oriah Mountain Dreamer (Kanadalı Bir Kızılderili)
Advertisements

Bilmek istiyorum… Oriah Mountain Dreamer (Kanadalı Bir Kızılderili)
Lütfen SESLİ izleyiniz...
AÇILAR A)BAZI GEOMETRİK KAVRAMLAR B)AÇILAR C)AÇI ÇEŞİTLERİ
Bir zamanlar bir ağaç varmış
TÜRKİYE MASA TENİSİ FEDERASYONU
Yumurtacı İşletmelerde Salomonella Kontrolü ve AB Mevzuatı
Sevgili Çalışanımız, Yeni bir maaş zammı dönemine yaklaşmaktayız. Maaşınıza ne kadar zam yapacağımıza karar vermek için sizinde fikrinizi almayı uygun.
Bugün... Küçük güzelliklerin günü olsun...
İlk Madde ve Malzeme Yrd.Doç. Dr. Niyazi Kurnaz
Nazım Hikmet Abidin Dino ya şiirle bir soru sormuştur
KAHRAMANLARA ŞİİR H. Emel ÇALIŞKAN musugin.
iyimserlik,üzüntü,bilgi …
ÖZEL EĞİTİM VE ZİHİNSEL ENGELLİ ÇOCUKLAR
Bugün... Kücük mucizelerin günü olsun...
ÜLKEMİZ ÜLKEMİZ TURİZM BİZİM İŞİMİZ.
HÜCRE ZARINDAN MADDE GEÇİŞİ
TAMLAMALAR.
«BU GENÇLERE DEĞER! PROJESİ» Dr. Ayhan Mirza İNAK
HAZIRLAYAN FATİH KORAK 1/C NO
Bir zamanlar bir ağaç varmış
4. SINIF 1. ÜNİTE 1.5. SELAMLAŞMA
BOHR ATOM MODELİ
İyi Olma Sanatı Dr. Dráuzio Varella Çeviren: Fatih Erten.
SOSYAL BİLGİLER DERSİ PERFORMANS GÖREVİ ÖĞRETMEN:ALİ TAN
Yeni yıla başlarken....
Hazırlayan Şafak Macit 8/G 2494.
Aşk muhteşem bir şarkı AŞK MUHTEŞEM BİR ŞİİR....
Elektromanyetik Dalga Kuramı Ödevi
GÜNÜMÜZDE ve GAP Erdoğan GÜL.
Eğitim Seti İçin Önemli Uyarı
iyimserlik,üzüntü,bilgi …
iyimserlik,üzüntü,bilgi …
Roméo Sauvé présente.
Sevgili dostlar, Geçtiğimiz günlerde Amasya, Kastamonu civarına bir gezi yaptık. Sonbaharın gelmiş olmasını umuyorduk, ancak beklediğimiz gibi olmadı.
ELEMENTLERİN SINIFLANDIRILMASI ve PERİYODİK CETVEL
ZAMANIN ÖTESİ Zamanı kaybettim zaman içinde, Mekanım kayboldu ufuklarım yok. Hülyalar, sevdalar güman içinde, Umut kuşlarımdan geri dönen yok. Şair: Lütfi.
BİR HAYAT REHBERİ! ♫ Lütfen sesi açınız!.
Hayatta,birşeyin eksikliğini hissettiğimiz
VİTAMİNLER.
VURGUN YEDİ DÜŞLERİM Vurgun yedi düşlerim sevda denizlerinde
TORLAKON ÖĞRETİLERİ ( EGZERSİZ 3 )
Bugün küçük mucizelerin günü olsun..
HAYATIN ANLAMI.
Sis, yelpaze ile dağıtılmaz. JAPONYA
Do you know who I am? Kim olduğumu biliyor musun?.
Uzun yıllar önce tüm insani duyguların yaşamakta olduğu bir ada varmış: Uzun yıllar önce tüm insani duyguların yaşamakta olduğu bir ada varmış: iyimserlik,üzüntü,bilgi.
CRİSTOF KOLOMB.
3. Sempatik ve Esprili Konuşmak
MUTLU BİR AİLEyİz Hazırlayan: Bensu DEMİRYÜREK.
Güzel bir yaşam Geçirmeniz için basit Bazı öneriler.
GÜNÜMÜZDE ve GAP Erdoğan GÜL.
Bir zamanlar bir ağaç varmış
DEĞERLER. DEĞERLER “20 yıldır buradasın, neler öğrendin ?" Budist rahipler, artık yetiştiğini düşündükleri bir öğrencilerini, yola çıkmadan önce çağırdılar.
Herkesin kendine özel anları, günleri vardır… Ama hepimizin aynı duyguları paylaştığı ortak günleri de vardır…
PAKİSTAN İSLAM CUMHURİYETİ(PİC)
ORMAN VE SU İŞLERİ BAKANLIĞI Su Yönetimi Genel Müdürlüğü AB Taşkın Direktifi Kapsamında Yürütülen Çalışmalar Işıl SAKIN Taşkın ve Kuraklık Yönetimi Daire.
GUIA (Guide Us Into Arts) “ GUIA (Guide Us Into Arts) “ BİZİ SANATA YÖNLENDİRİN” KATILIMCILAR: Ayhan ALTINYAY / İbrahim BORA / Rabia VEZNE Ekim,
(China) HAZIRLAYAN Birsen GÜNGÖR. Çin Halk Cumhuriyeti (ÇHC), Asya'da, dünyanın en kalabalık nüfuslu ülkesi. Kuzeyinde Moğolistan, kuzey doğusunda Rusya.
AÇILAR A)BAZI GEOMETRİK KAVRAMLAR A)BAZI GEOMETRİK KAVRAMLAR B)AÇILAR C)AÇI ÇEŞİTLERİ C)AÇI ÇEŞİTLERİ D)BAZI ÖZEL TANIMLI AÇILAR D)BAZI.
BİYOLOJİ VE ÇEVRE ÖDEVİ KATI ATIKLARIN GERİ DÖNÜŞÜMÜ
Atomdan Hayata Hazırlayan:Kaan YAVUZ Proje:GEBİYEPModül:Genetik.
HAYVANLAR HAYVANLAR.
Bir zamanlar bir ağaç varmış
BEN MİYİM? Feleğin işine akıl ermiyor,
BİR HAYAT REHBERİ! ♫ Lütfen sesi açınız!.
iyimserlik,üzüntü,bilgi …
GÜNEŞ HER ZAMAN DOĞU'DAN DOĞACAK !.
iyimserlik,üzüntü,bilgi …
değerli bir hazine !... Arkadaşlığın ...;
Sunum transkripti:

Uzun yıllar önce tüm insani duyguların yaşamakta olduğu bir ada varmış: Uzun yıllar önce tüm insani duyguların yaşamakta olduğu bir ada varmış: iyimserlik, üzüntü, bilgi … iyimserlik, üzüntü, bilgi … ve diger duygular gibi sevgi de. ve diger duygular gibi sevgi de.

Günlerden birgün duygulara adanın batacağı bildirilmiş... Bunun üzerine herkes gemisini hazırlayıp adayı terketmiş. Sadece sevgi son ana kadar beklemek istemiş. Ada batmadan önce sevgi yardım istemiş... Ada batmadan önce sevgi yardım istemiş...

Yanından l ü ks bir gemiyle geçmekte olan zenginliğe sormuş... “ Zenginlik beni de g ö t ü rebilir misin?" "Yapamam. Gemim altın ve g ü m ü şle dolu. Sana g ö re yer yok."

Daha sonra şahane bir gemiyle geçmekte olan gurura sormuş, sevgi: “Gurur rica ediyorum, beni de götürür müsün?" Gurur: " Seni götüremem. Burada herşey hatasız. Gemimi bozabilirsin " diye cevaplamış. Gurur: " Seni götüremem. Burada herşey hatasız. Gemimi bozabilirsin " diye cevaplamış.

Sonra yanından geçmekte olan üzüntüye sormuş, sevgi: "Üzüntü, lütfen beni de götür." "Oh sevgi" demiş üzüntü, "O kadar üzüntülüyüm ki, yalnız kalmalıyım." üzüntülüyüm ki, yalnız kalmalıyım."

Neşe de yanından geçmiş. Fakat halinden o kadar memnunmuş ki sevginin kendisine seslendiğini dahi duymamış... Fakat halinden o kadar memnunmuş ki sevginin kendisine seslendiğini dahi duymamış...

Aniden bir ses: "Gel sevgi, seni g ö t ü reyim" demiş. Bu konuşan yaşlı bir zatmış. Bu konuşan yaşlı bir zatmış. Sevgi o kadar mutlu ve m ü teşekkir kalmış ki, karaya gelince giden ihtiyara ismini dahi sormayı unutmuş.

Ona ne kadar borçlu olduğunu farkeden sevgi, bilgiye sormuş: "Bilgi bana kimin yardım ettiğini söyleyebilir misin?" "Zamandı" diye cevaplamış bilgi. "Zamandı" diye cevaplamış bilgi.

"Zaman?" diye sormuş sevgi. “Neden zaman bana yardım etti?" “Sadece zaman sevginin hayatta ne kadar önemli olduğunu anladığı için!" Bunun üzerine bilgi şöyle demiş : Bunun üzerine bilgi şöyle demiş :

Tüm arkadaşlarına gönder. Göndermiş olduklarına da gönder. Sana geri geldiğinde çevrendeki arkadaşların gerçek arkadaş olduklarını anlarsın. Bu sayfayı arkadaşlarına gönder, g g g gönder ki onların senin için ne kadar önemi var anlasınlar..

Topluluğumuza Siz de Katılarak, Paylaşılan Birbirinden Güzel lere Tanıklık Etmek İster Misiniz? ÜÜÜÜ yyyy eeee O O O O llll mmmm aaaa kkkk İ İ İ İ çççç iiii nnnn TTTT ıııı kkkk llll aaaa yyyy ıııı nnnn ıııı zzzz …………YA DA yyyy aaaa kkkk aaaa mmmm oooo zzzz xxxx yyyy gggg mmmm aaaa iiii llll.... cccc oooo mmmmAdresine 'UYELIK' Konulu Göndermeniz Yeterlidir (¯`·.Yakamoz.·´¯)