Kalbim şimdi bir sokak çocuğu Kelebekleri göç etti gönlümün

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
AŞK YARASI SESLİDİR.
Advertisements

UZAKTAN UZAĞA… Öyle gülüp harap etme içimi, İçimden bir şeyler düştü, düşecek.. Bilmem, nasıl aşık ettin ki beni, Ulaşamadığım, sen kaldın bir tek..
Orhan Veli Şiirler: Müzik: Ezginin Günlüğü
Kırk Satır.. Ziya Levent Topçuoğlu.
Hissedebiliyorum... lüzümsuz konuşmalara gebe bu gece, hissedebiliyorum, kıracaksın beni yine, biliyorum ama istiyorum. sıradanlıktan geçiyorum, sıradışılık.
Benim biricik Canım Babacığım
Ilk göz ağrım.
Zaman Bırakır Seni Avuçlarıma Ben ne çabuk sen oldum, sarardı mevsimin tenindeki dokunuşu, Yağmurlarda üşüdüm, bekledim seni ey sevdiğim, Hasretine.
BİR KADINI BEKLEMEK ATAOL BEHRAMOĞLU
Ben Seni Sevdim Mi. Ben seni sevdim mi
ÖĞRETMENİM'E
Şair Yahya yahşiden babasına sesi açınız tıklayarak geçiniz.
Unutma. UNUTMA. SENDEN BİR TANE DAHA YOK BU DÜNYADA....
Ulu bir çınar ağacının yanında bir kabak filizi boy göstermiş.
YANIMDA OLSAN YİNE ÖZLERDİM VE BİLKİ BU KADAR SEVMEM SENDEN DEĞİL
Ağlarsam sesimi duyar mısınız
SUSARAK Güneş altında söylenmedik söz yokmuş.. Bu yüzden geceleri söylüyorum sevdiğimi.. Ne gece ne gündüz yokmuş söylenmemiş söz.. Bende söylenmişleri.
Korkmuyorum Seni Sevmekten
TÜRKÇECİNİN AŞKI Sevgilim( ) Zamirlerin isminin yerini tutamayacağı bir gecedeyim( ) Her şey karanlık ve darmadağın. En kral yapıbilimci gelse yine de.
Tlg
Yaşanan tüm güzel anlar bitmiş meğer gözünde…
C A N I M Y A N I Y O R. Dağhan H O S T A ŞİİR Slayt Edebiyatcim.com
AĞUSTOS GARİP BİR AĞUSTOS TADI DAMAKLARIMDA
AŞKLaRıM.
Lütfen slaytı sesli ve kendi akışında izleyiniz.
SeNi SeVMeK BiR GüL KoKuSuYDu..
Hülya Büyüköner Cansıla
Geceydi seni bana taşıyan. sen geceye yakındın, bende sana..
I h l a m u r l a r Ç i ç e k A ç ı n c a G e l Ses Düğmesini Açınız.
Yalnız sana borçluyum bugün dünyada varsam:
Anılar aşklar Soluyor dünya gözümde Hiç umut kalmadı içimde
Unutma Senden bir tane daha yok bu dünyada. Gülümsemeyi asla unutma.
Sonbaharımsın Artık
Seni seviyorum, Çünkü, Her sabah kalktigimda
Yalnızlık Çemberi Ruhumu Sardı
mavi Parlak, mavi bir sabah; sakin, sessiz...
Gönlümü açmalıyım sana, kalbimi sana vermeliyim, mavi gecelerimizin beyaz sabahlarında.
Üşüyorum Üşüyorum inat inat Sen
Sevgiye hasret kalmış,zavallı sürgün yüreğim o gecelerin karanlığında kavrulur da kimseler bilmez. Sevdayı alıp ta mahvedenlere.
Umudun mahzenindeyim SESİ AÇIN.. ...
YANIMDA OLSAN YİNE ÖZLERDİM VE BİLKİ BU KADAR SEVMEM SENDEN DEĞİL
ZORDU NE ZORDU GECELERİ GÜNDÜZE BAĞLAMAK SENSİZ
SENI SEVDIM BEN BIR TEK SEYI UNUTMA
Bir bedende atan kalp gibiydik!
Yine birileri ölüyor müezzinin sesinde Yine birileri ölüyor müezzinin sesinde günler gecelere yağarak günler gecelere yağarak Bir çığlık çağlıyor Bir çığlık.
MEÇHUL54 SELAMLAR.
HoŞgeldİn Hayatımın Mavİsİ
SENDEN BAŞKA KİMSE BİLMESİN İSTİYORUM
Konuş sevdiğim Yüreğinin şarkısını söyle bana Gece karanlık,
GiTTiĞiN YeR.
BİLMEZLER İÇİNE ATILARAK BÜYÜTÜLEN KAYIP AŞKLARIN ADRESLERİNİ
Ağzın dudaklarımda AğzınAğzın Seninle paylaşmak uykularda en büyük günahları Seninle paylaşmak uykularda en büyük günahları Seninle uyanmak nice çılgın.
Elinin arkasında güneş duruyordu
Ve avuçlarımdan dökülüyordu şehir ve avuçlarımdan dökülüyordu şehir ve ben gidiyordum. ve ben gidiyordum. Bir Pollyanna isyanı kadar küçük yüreklere Bir.
BEN SENİ SEVDİM Mİ? BEN SENİ SEVDİM Mİ?SEVDİM, KİME NE TUTTUM,TA İÇİME OTURTTUM SENİ ALDIM,OKŞADIM SAÇLARINI,ÖPTÜM İÇTİM YUDUM YUDUM GÜZELLİĞİNİ.
Ne kadar zaman geçti bilmiyorum,
Bahar geldi mi başka şey dinler miyim ?                                                                     Bahar geldi mi başka şey dinler miyim.
ZORUMA GİDİYOR.
SeNDeN SoNRa.
YALAN (2).
Ben hiç utanmadımki sevgimden, kendimden
Bilir misin yalnızlık ne demek? Bilir misin
Sevdiğime söyle Hazırlayan ::: SAHİN65.
Bekle beni… hazırlayan : levent karakaş yazı:alıntı
SESLİDİR Sen Hiç..? MR CAN AKIN Sen; mehtaplı yaz gecelerinde sevginin coşkusuyla, yıldızlara dokunabildin mi hiç..? Sen; güneşli ılık bahar günlerinde.
ŞİMDİ EN AÇIK RENGİNDE GÖZLERİN
Balıkesir Parkında ( Hatırla Sevgilim) CAN AKIN ŞAİR VE FOTOĞRAF
Sunum transkripti:

Kalbim şimdi bir sokak çocuğu Kelebekleri göç etti gönlümün MAVİ MAVİ Sevdim seni ben Bir tek şeyi unutma SENİ SEVDİM BEN Lütfen emeğe saygı… Hiç bir yerini değiştirmeden yollayın… Teşekkürler Nil Kalbim şimdi bir sokak çocuğu Kelebekleri göç etti gönlümün Issızlaştı sanki hayat

Sanki Sanki ÇARE YOK AĞLAYACAK sabahı eksik şiirlerimin Sanki gecesi hep kanayan bir yara Ve sanki artık hep kanayacak Ağlayacak bir aşkın kıyısına vurduysa gözlerim ÇARE YOK Lütfen emeğe saygı… Hiç bir yerini değiştirmeden yollayın… Teşekkürler Nil AĞLAYACAK

Kapıları kendime ben açamadım İstasyon öksüzlüğünde gözyaşlarım Bir tek şeyi unutma SENİ SEVDİM BEN Kapıları kendime ben açamadım Ya da yanlış saatlerde bekledim gelmeni Ter içinde takvimler İstasyon öksüzlüğünde gözyaşlarım Lütfen emeğe saygı… Hiç bir yerini değiştirmeden yollayın… Teşekkürler Nil Düşünüyorum da sen gideli ne çok yalnızım Sarmaşık aşkın sarısında kaldım sarılamadım bile sana Anlatamadım seni kimselere SENSİZ Kimsesiz kaldım en çok da

Berduş bir yalan bir masumiyeti öptüm Bir tek şeyi unutma SEVDİM SENİ BEN Sana uyumak sana uyanmaktı hayat Sıratını geçtim yaşarken Korkumu geçtim KORKMADAN cesaretle Lütfen emeğe saygı… Hiç bir yerini değiştirmeden yollayın… Teşekkürler Nil Tek sen gitme diye ihanetle Berduş bir yalan bir masumiyeti öptüm bile bile

İçimde bir kanarya Hiç susmadan ağlayacak Sonbahar oldum yaprak yaprak Ağaç oldum köklerimi unutarak Tesellisiz bir geceye fırlatıldım Kalbimi dar bir kafese kapatarak İçimde bir kanarya Hiç susmadan ağlayacak Bir tek şeyi unutma SENİ SEVDİM BEN Anlattıkça kış vuruyor satırlarıma Lütfen emeğe saygı… Hiç bir yerini değiştirmeden yollayın… Teşekkürler Nil üşüyor Anlattıkça Anlattıkça ısınıyor yüreğim

yaşadıklarım yaşayamadıklarım anlayacağın Bu gün sardunyalarım da açılmadı Belki de küskün renklere yaşadıklarım Ellerimde ibadet gibi yaşayamadıklarım Ellerimde günah gibi Lütfen emeğe saygı… Hiç bir yerini değiştirmeden yollayın… Teşekkürler Nil anlayacağın Sensiz soluyacağım

MAVİ MAVİ ORDA MISIN VAR MISIN YOK MUSUN ÖLÜYORUM DUYUYOR MUSUN ORDA MISIN VAR MISIN Lütfen emeğe saygı… Hiç bir yerini değiştirmeden yollayın… Teşekkürler Nil YOK MUSUN

BEN SENİ YANARAK YIKILARAK SEVDİM AĞLAYARAK BİR TEK ŞEYİ UNUTMA BEN SENİ YANARAK YIKILARAK SEVDİM Lütfen emeğe saygı… Hiç bir yerini değiştirmeden yollayın… Teşekkürler Nil AKLIMA HER GELDİĞİNDE AĞLAYARAK Naşide Göktürk

Nil www.by.kulubu.com Lütfen emeğe saygı… Hiç bir yerini değiştirmeden yollayın… Teşekkürler Nil www.by.kulubu.com