Umudun mahzenindeyim SESİ AÇIN.. ...

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
Şiirlerde yolculuk Hazırlayan: NÜZHET AKGİRAY.
Advertisements

Gülden Umutlar Ses Düğmesini Açınız.
AŞK YARASI SESLİDİR.
20 Kasım 2011 Pazar Pınarbaşı-Aytepe/AYDIN
UZAKTAN UZAĞA… Öyle gülüp harap etme içimi, İçimden bir şeyler düştü, düşecek.. Bilmem, nasıl aşık ettin ki beni, Ulaşamadığım, sen kaldın bir tek..
Benim biricik Canım Babacığım
Zaman Bırakır Seni Avuçlarıma Ben ne çabuk sen oldum, sarardı mevsimin tenindeki dokunuşu, Yağmurlarda üşüdüm, bekledim seni ey sevdiğim, Hasretine.
Paris ve sen Yağmur yağıyor Bu sonbahar Eskiden olduğu gibi
Ben ZİYA LEVENT TOPÇUOĞLU.
AH YÜREĞİMİN SEGAH MAKAMI Ah be sevdalım Ah be belalım Ah Yüreğimin segah makamı! Yazlarım üşüyor yoksun! Kaçıncı koyduğum işaret takvimlere? Kaç sonbaharı.
Anneme Mektup Ben bu gurbete ile düştüm düşeli, Her gün biraz daha süzülmekteyim. Her gece, içinde mermer döşeli, Bir soğuk yatakta büzülmekteyim. Böylece.
İÇİMİN KUYTULARINA DÜŞ SEVGİLİ İÇİMİN KUYTULARINA DÜŞ SEVGİLİ.
Ben bir Eylül sen bir Haziran
I . BÖLÜM Slaytı SESLİ ve kendi akışında izleyiniz
Yıktın Mavi Hayallerimi
Gelmeyişim sanma sendendir Sanma sevgisizliktendir Sanma sevgisizliktendir Korku denen şeytanın Korku denen şeytanın Yaşam denen tuzağın Yaşam denen tuzağın.
UNUT BENİ CAN Bu kaçıncı gece hasretinle yandığım kaçıncı gece yıldızları yıkadığım göz yaşlarımla? Mesafeler yırtıldı hıçkırıklarımla Bosnalı kadınlar.
Keşke tanımasaydım seni Omuzlarıma bu kadar yük binmezdi o zaman Gözlerim ağlamayı bilmezdi O kadar sık kalbim çarpmazdı böyle delicesine, Benim de.
Ağlarsam sesimi duyar mısınız
ÖYLE BİRİNİ SEVİN Kİ.
Emin misin? Yağmurun bir gün kesilmeyeceğinden, hiç bitmez görünen hayat ırmağının bir gün kurumayacağından, seni alıp diyârdan diyâra gezdiren rüzgârın.
Emin misin? Yağmurun bir gün kesilmeyeceğinden, hiç bitmez görünen hayat ırmağının bir gün kurumayacağından, seni alıp diyârdan diyâra gezdiren rüzgârın.
KAFİYE VE REDİF ÖRNEKLERİ
Papatya.... Papatya... Tutku, aşk ve sevgi ( anonim )
Haberin olsun Bugünlerde suskunum Özlemin prangalamış sözcüklerimi
ş i i r : T ü l i n H a t i p o ğ l u Aşk'a Sitem (I)
MASAL KAHRAMANLARI Oyhan Hasan BILDIRKİ SEVGİYE SUSAMAK.
Tlg
GİTME VAKTİ Şiir: Emine TOKGÖZ.
C A N I M Y A N I Y O R. Dağhan H O S T A ŞİİR Slayt Edebiyatcim.com
Cemal Şimşek HÜZÜN YAĞMURLARI Venüs'ten GELİYORDU.
SeNi SeVMeK BiR GüL KoKuSuYDu..
Yağmurun bir gün dinmeyeceğinden, hiç bitmez görünen hayat ırmağının bir gün kurumayacağından, seni alıp diyardan diyara gezdiren rüzgârın bir gün duruvermeyeceğinden.
tövbe fatih5245 Google Grup Seslenme ardımdan gidiyorum Siyahlar içinde ayağım çıplak.
Anılar aşklar Soluyor dünya gözümde Hiç umut kalmadı içimde
ŞİMDİ SEN YOKSUN YA…?! Şiir..; Alişan Yılmaz
&&&& Eyy Gönül &&&&.
Unutma Senden bir tane daha yok bu dünyada. Gülümsemeyi asla unutma.
Kim bilir nerelerde,hangi gönüllerdesin
Sonbaharımsın Artık
AYDINLATMAYACAKTIN SABAHLARIMI... Tam da kara kışlara yakalanmışken, unutmuşken baharı. Tam da örselenmişken yüreğim acılarla, örslerde dövülmüşken...
Yalnızlık Çemberi Ruhumu Sardı
mavi Parlak, mavi bir sabah; sakin, sessiz...
Gönlümü açmalıyım sana, kalbimi sana vermeliyim, mavi gecelerimizin beyaz sabahlarında.
Sabahlar yarınlara yalnızlığım
Boya sandığına saklı düşler
Sevgiye hasret kalmış,zavallı sürgün yüreğim o gecelerin karanlığında kavrulur da kimseler bilmez. Sevdayı alıp ta mahvedenlere.
HASRETİM SANA ....
Kalbim şimdi bir sokak çocuğu Kelebekleri göç etti gönlümün
ZORDU NE ZORDU GECELERİ GÜNDÜZE BAĞLAMAK SENSİZ
Yine birileri ölüyor müezzinin sesinde Yine birileri ölüyor müezzinin sesinde günler gecelere yağarak günler gecelere yağarak Bir çığlık çağlıyor Bir çığlık.
Konuş sevdiğim Yüreğinin şarkısını söyle bana Gece karanlık,
GiTTiĞiN YeR.
Ne kadar zaman geçti bilmiyorum,
Sesi AçınızAkışına Bırakınız Önümde bir beyaz kağıt, Özlemini yazıyorum satırlara. Yokluğunda yanan bir ağıt, Gözyaşlarını asıyor duvarlara. Bugün.
ZORUMA GİDİYOR.
BEN BU SEVDAYI BU YÜREĞİMDE ESKİTTİM
SAVAŞ ÖLÜM YANGIN ŞİDDET DEPREM.
Gitme Hazan Altun Gitme..... A ş kımın baharında kı ş olurmu? Hayallerimiz hiç,kabus olurmu? Zaman akmadan sabit dururmu? Boynum omzuma e.
Sevdiğime söyle Hazırlayan ::: SAHİN65.
Bekle beni… hazırlayan : levent karakaş yazı:alıntı
Müzik Ağrı Dağı Efsanesi Dost, dostun sözlerinden değil, gözlerinden anlamalı susuzluğunu, açlığını-tokluğunu, varlığını-yokluğunu, derdini-sevincini….
Tel: işte gidiyorum İşte gidiyorum... Karşılıksız bir aşka kurban ettim ömrümü! İşte gidiyorum, Toprak alsın benim de bu hazin öykümü...
YARIN BABAN GELECEK seslidir.
AYDINLATMAYACAKTIN SABAHLARIMI...
SEN DAHA DOĞMAMIŞTIN AYŞE TURKUAZ-CAN AKIN
Beklerim Seni Urla’ya Geleceksin Diye
BiLMeZSiN.
Adını duyarım Adını duyarım, ürperirim Bilmezsin sen bunu çünkü ben.
Sunum transkripti:

Umudun mahzenindeyim SESİ AÇIN.. ..

Ah! Ebediyetim.göz nurum,yandığım, Öyle bir aşk ki sana duyulan, Fırtınası parçalamakta bedenimi vargücüyle, Sigaram parmaklarımı yakıyor,bir bilsen,bilebilsen.. Yılgın ve yorgun,umudun mahzenindeyim......

Hani vardır ya,rüyada bağırmak istersin, Bağıramazsın Hani vardır ya,rüyada bağırmak istersin, Bağıramazsın! ! ! ! Kulağın sağır olur sessiz çığlıklarla, Ya gözler,pınarı coşmuş,silersin yine akar, Tutamazsın! İçim çok acıyor,kör karanlıkta,umudun mahzenindeyim.......

Hep yabancı olurum sandığım. çaresizlik,bu demek Hep yabancı olurum sandığım.çaresizlik,bu demek. Aklım var der,mantığımla basitleştirirdim kederleri. Oysa şimdi! yalnızım,sensiz daralmışım...sorma. Bedenim herşeyim hortum kasırgasında... Yine tükenmekteyim.ve hala umudun mahzenindeyim.....

Gel. çıkar beni bilinmez bu kör kuyudan Gel...çıkar beni bilinmez bu kör kuyudan. Savrulsun saçlarım rüzgarda korkusuzca.umutla. Çıldırasıya kilitle gözlerimi,gözlerine... Beden çürümeden,sevgim örselenmeden, Çıkar beni umudun mahzenindeyim......

Gözyaşlarım, imkansızlığım,acım kalsın mahzende Gözyaşlarım, imkansızlığım,acım kalsın mahzende. Aşkımı topla badenimle al..vur kilidi kapısına. Kalmasın sevişmelerimiz mahşere..çıkalım aydınlığa.. Ebedi benim ol.kurtulayım umudun mahzeninden....

Katık olsan ümidime,yaşasak tam göbeğinde aşkı Katık olsan ümidime,yaşasak tam göbeğinde aşkı. Hiç kopmasak uyansak beraber.tüm gecelerin sabahına.. Dalga geçsek hayatla,uçsak semalarda fitursuzca... Tut elimi..hadi! ! ! ! Bırakma yarınlarımı,yüreğimi,umudun kör mahzeninde.........

Hazan Altun 16.05.2009 İSTANBUL

şiir : hazan altun Hazırlayan : Levent karakaş karakasl@mynet.com