SAĞLIK MAHALLESİ POYRAZ SOKAK BOLU TEL&FAKS: 0.374. 215 49 23 www.canipbaysal.k12.tr.

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
ŞARKİKARAAĞAÇ KAYMAKAMLIĞI
Advertisements

ÖMER DERİNDERE ANADOLU ÖĞRETMEN LİSESİ Osmancık/ÇORUM
T.C. TOROSLAR KAYMAKAMLIĞI YUSUF BAYIK İLKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ
EFELER ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ
Erzurum Masa Tenisi İl Temsilciliği Faaliyet Sunumu
Varsa okul logosu Okul adı Adres.
Adres Varsa kurum logosu. Ön cepheden çekilmiş bahçeyi de içine alan okul fotoğrafı (2700x1600) bu fotoğrafın yerine konacak.
T.C TOROSLAR KAYMAKAMLIĞI Şehit Hüseyin Avni Bey İlkokulu Müdürlüğü
Patlangıç Ortaokulu Tanıtım Sunusu.
DOĞRUGÖZ NAMIK KEMAL ORTAOKULU
HAYMANA MERKEZ ANAOKULU AÇILIŞ 05 KASIM 2012 tarihinde açıldı. “Eğitim Öğrenciyi Sevmekle Başlar” ilkesiyle.
MUSTAFA REŞİT PAŞA İLKOKULU
IŞIKLI İLKÖĞRETİM OKULU
AKÇAY İLKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ
Yalı Mahallesi Uzun Mustafa Sokak No : 1 Erdek/BALIKESİR
Konak Anadolu Lisesi.
Mersİn İl Mİllİ EğİTİm Müdürülüğü EĞİTİMDE KALİTE yönetİm sİstemİ değerlendİrİcİ eğİtİmİ   MERSİN.
EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 1. Okullar arası Yıldız Erkekler Basketbol - Çeşme Birinciliği 2. Okullar arası Genç Kız Voleybol - Çeşme İkinciliği 3.
Yunus emre ortaokulu İlim ilim bilmektir, ilim kendin bilmektir, sen kendini bilmezsen, bu nice okumaktır. Yunus Emre.
T.C. TOROSLAR KAYMAKAMLIĞI BAHRİYE ORTAOKULU MÜDÜRLÜĞÜ
Okulun Tarihçesi Okulumuz Uşak merkezde Cumhuriyet Mahallesi´nde kendi adını taşıyan sokak üzerinde bulunmaktadır.Yapımı 1995´te tamamlanmış ve 9 derslikli.
Brifing Dosyası Üstay İlkokulu.
YILDIRIM BEYAZIT İLKOKULU
T.C. TOROSLAR KAYMAKAMLIĞI LİMON ÇİÇEĞİ ANAOKULU MÜDÜRLÜĞÜ
SEYRANBAĞLARI İLKÖĞRETİM OKULU ÇANKAYA/ANKARA. MİSYONUMUZ Öğrencilerimizin yetenekleri ve yeterlilikleri doğrultusunda; özgüven sahibi, sorumluluklarının.
T.C. TOROSLAR KAYMAKAMLIĞI MUSTAFA KEMAL ORTAOKULU
T.C. TOROSLAR KAYMAKAMLIĞI DURMUŞALİ TOKSOY İLK-ORTA OKULU/ KURUMU MÜDÜRLÜĞÜ BRİFİNG DOSYASI
TC İZMİR VALİLİĞİ Cumhuriyet İlkokulu BRİFİNG DOSYASI
TC BURDUR VALİLİĞİ Nuriye Mehmet Nuri Velicangil İlkokulu
OKULUMUZUN TARİHÇESİ 27 Temmuz 1994 yılında, Yavuz Selim Mahallesi, Düvecik Ova Mahallesi, İkiyüz Evler ve Yeşilova Mahallesinde oturan vatandaşlarımızın.
Bilişim Teknolojileri ve Yazılım
EĞİL DÜZLÜK İLKOKULU. MEHMET ÖNDER OKUL MÜDÜRÜ OKULUMUZ  DÜZLÜK İLKOKULU  EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI  BRİFİNG DOSYASI  DİYARBAKIR  EĞİL 
Yüksekova 50. Yıl Ortaokulu
HOŞ GELDİNİZ.
T.C. TOROSLAR KAYMAKAMLIĞI TİCARET VE SANAYİ ODASI EĞİTİM VAKFI İLKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ BRİFİNG DOSYASI
T.C. TOROSLAR KAYMAKAMLIĞI İBRAHİM KARAOĞLANOĞLU ORTAOKULU MÜDÜRLÜĞÜ
İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ
1 ZÜMRÜTOVA İLKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ. 2 “En önemli ve feyizli görevlerimiz, milli eğitim işleridir. Milli eğitim işlerinde mutlaka muzaffer olmak lazımdır.
T.C. TOROSLAR KAYMAKAMLIĞI ÇUKUROVA İLKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ
TERCAN M.KUTSİ BEĞDEŞ İLKOKULU
TOROSLAR KAYMAKAMLIĞI DURMUŞALİ TOKSOY İLKOKULU/ORTAOKULU MÜDÜRLÜĞÜ
TC. GÜÇLÜKONAK KAYMAKAMLIĞI İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ BRİFİNG DOSYASI
T.C. Ağrı-Patnos SÜTLÜPINAR İLKOKULU
SARICAKAYA ORTAOKULU Resmi açılış tarihi:
Varsa okul logosu Okul adı Adres.
MEHMET HİKMET KAŞERCİ ORTAOKULU
Hacı Akif Mahallesi Özdilek Caddesi Beyşehir/KONYA
Brifing Dosyası Üstay Ortaokulu.
T.C. TOROSLAR KAYMAKAMLIĞI MUSTAFA KEMAL İLKOKULU
İNCİ ŞENER İLKOKULU BRİFİNG DOSYASI 2013/2014.
OKULUMUZUN TARİHÇESİ Okulumuz 1931 yılında ilkokul olarak eğitim öğretime açılmıştır yılında ortaokul eğitim öğretime açılmıştır
T.C. TOROSLAR KAYMAKAMLIĞI MÜRÜVVET FAİK UĞUZ İLKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ BRİFİNG BRİFİNG DOSYASI
HACI AKİF MAHALLESİ ÖZDİLEK CADDESİ BEYŞEHİR / KONYA TEL:
BAKIRKÖY KARTALTEPE MESLEKİ Ve TEKNİK ANADOLU LİSESİ
DİCLE İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ DURABEYLİ İLKÖĞRETİM OKULU
T.C. TOROSLAR KAYMAKAMLIĞI TİCARET VE SANAYİ ODASI EĞİTİM VAKFI İLKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ BRİFİNG DOSYASI
YUSUFELİ DEREİÇİ İLKÖĞRETİM KURUMU 29/05/2013. GÜNDEM MADDELERİ 1-Okulumuz hakkında genel bilgiler 2-Okulumuzun ve çevresinin fiziki durumu hakkında bilgiler.
T.C. TOROSLAR KAYMAKAMLIĞI HALKKENT İLKOKULU/ KURUMU MÜDÜRLÜĞÜ BRİFİNG DOSYASI
T.C. TOROSLAR KAYMAKAMLIĞI MEHMET AKİF ERSOY ORTAOKULU MÜDÜRLÜĞÜ BRİFİNG DOSYASI
BEDRİYE BİLEYDİ İLKÖĞRETİM OKULU
OKULUN UZAYDAN GÖRÜNÜŞÜ
TOROSLAR KAYMAKAMLIĞI TOROSLAR AKBELEN İMAM -HATİP ORTAOKULU MÜDÜRLÜĞÜ
Misyon: Örgün öğretimde yeteneğine göre öğrencilerimizi yönlendirebilme, yaygın eğitimde sektörlerin ihtiyaç duyduğu insan gücünü yetiştirmek, Okul öncesi.
1922 SALİHLİ GENÇLİK ve SPOR KULÜBÜ
Her zaman daha ileriye…. Şubat 2016 Okulumuz 1981 yılında bir ilkokul binası ile eğitim öğretime başlamış, 1997 yılında ilköğretime dönüşmüştür
Brifing Dosyası Öğretim Yılı. PERSONEL BİLGİLERİ YÖNETİM OKUL MÜDÜRÜ Avni ŞENGÜL (Hizmet yılı : 14 ) MÜDÜR YARDIMCISI Nurullah YEŞİLMEN (Hizmet.
HOŞ GELDİNİZ.
T.C. TOROSLAR KAYMAKAMLIĞI MÜRÜVVET FAİK UĞUZ İLKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ
ÖĞRETİM YILI CUMHURİYET İLKOKULU ORTAOKULU
Sunum transkripti:

SAĞLIK MAHALLESİ POYRAZ SOKAK BOLU TEL&FAKS:

1105 Metrekare alanda 1-4 sınflarda eğitim veren T.C anayasanın ilgili hükümleri,1739,222 sayılı kanunlar ve ilgili yönetmelikler doğrultusunda eğitim veren,Temel Eğitimin orta bölümüne hazırlayan kurumdur. OKULUN HİZMET ALANI

MİSYONUMUZ Canip Baysal İlkokulu olarak bulunduğu yerden en iyi noktaya ulaşmayı amaçlayan,geçmişle gelecek arasında köprü olan rekabet gücü yüksek kaliteli bireyler yetiştirmeyi hedefliyoruz. Canip Baysal İlkokulu olarak bulunduğu yerden en iyi noktaya ulaşmayı amaçlayan,geçmişle gelecek arasında köprü olan rekabet gücü yüksek kaliteli bireyler yetiştirmeyi hedefliyoruz.

VİZYONUMUZ Biz:Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı,sorumluluk sahibi,hür ve demokratik eğitimi benimseyen dünyadaki bilimsel gelişmelerin öncüsü olmayı arzulayan, bağımsız düşünen,sorgulayan,üreten bireyler yetiştirmek,sevgi,saygı ve barış toplumu oluşturmak istiyoruz. Biz:Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı,sorumluluk sahibi,hür ve demokratik eğitimi benimseyen dünyadaki bilimsel gelişmelerin öncüsü olmayı arzulayan, bağımsız düşünen,sorgulayan,üreten bireyler yetiştirmek,sevgi,saygı ve barış toplumu oluşturmak istiyoruz.

OKULUMUZUN TARİHÇESİ yılında Sağlık İlkokulu olarak açıldı.Daha sonra”MEHMET AKİF ERSOY İLKOKULU” olarak adı değiştirildi yılında İzzet Baysal Vakfı tarafından yeni bina yaptırılarak yılında Canip Baysal İlköğretim Okulu adını almıştır.2011 Şubat ayında Abant Lisesi’nin binası okulumuza verilmiştir yılında Sağlık İlkokulu olarak açıldı.Daha sonra”MEHMET AKİF ERSOY İLKOKULU” olarak adı değiştirildi yılında İzzet Baysal Vakfı tarafından yeni bina yaptırılarak yılında Canip Baysal İlköğretim Okulu adını almıştır.2011 Şubat ayında Abant Lisesi’nin binası okulumuza verilmiştir.

OKULUMUZUN TARİHÇESİ Eğitim-Öğretim Yılında Eğitim Sistemine geçiş ile birlikte binamız Canip Baysal İlkokulu olarak tahsis edilmiştir Eğitim-Öğretim Yılında Eğitim Sistemine geçiş ile birlikte binamız Canip Baysal İlkokulu olarak tahsis edilmiştir.

ŞU ANDA 540 öğrenci,1 müdür, 2 müdür yardımcısı, 20 derslik,4 anasınıfı,1 çok amaçlı salon,1 destek eğitim odası 1 kantin 1 hizmetli odası 1 arşivi ile hizmet vermektedir. 540 öğrenci,1 müdür, 2 müdür yardımcısı, 20 derslik,4 anasınıfı,1 çok amaçlı salon,1 destek eğitim odası 1 kantin 1 hizmetli odası 1 arşivi ile hizmet vermektedir.

Personel durumu 1 Müdür 1 Müdür 2 Müdür yardımcısı 2 Müdür yardımcısı 1 Formatör öğretmen 1 Formatör öğretmen 19 sınıf öğretmeni 19 sınıf öğretmeni 4 anasınıfı öğretmeni 4 anasınıfı öğretmeni 1 yardımcı hizmetler 1 yardımcı hizmetler Daimi İşçi sınıfında 2 hizmetli Daimi İşçi sınıfında 2 hizmetli 4/c statüsünde 1 hizmetli 4/c statüsünde 1 hizmetli

ÖĞRENCİ SAYILARI Anasınıfları:74 Anasınıfları:74 1.Sınıflar:149 1.Sınıflar: Sınıflar: Sınıflar:110 3.Sınıflar:105 3.Sınıflar: Sınıflar:96 4. Sınıflar:96 Özel Eğitim Sınıfı: 6 Özel Eğitim Sınıfı: 6 Genel Toplam:540 ( ) Genel Toplam:540 ( )

Eğitim Öğretim durumu Bolu merkezde ikili eğitim yapan 3 okuldan biri iken yılında normal eğitime geçilmiştir yılında Eğitim Sistemine geçilmesiyle okulumuz ilkokul ve ortaokul olarak ikiye ayrılmıştır. Okulumuz;Bolu’da göçün en yoğun yaşandığı ailelerin ekonomik düzeylerinin çok düşük olduğu bir mahallededir. Bu durum beraberinde bir takım sıkıntıları getirse de idareci,öğretmen ve özverili velilerimiz sayesinde okulumuza yansıtılmamaya özen gösterilmektedir. Bolu merkezde ikili eğitim yapan 3 okuldan biri iken yılında normal eğitime geçilmiştir yılında Eğitim Sistemine geçilmesiyle okulumuz ilkokul ve ortaokul olarak ikiye ayrılmıştır. Okulumuz;Bolu’da göçün en yoğun yaşandığı ailelerin ekonomik düzeylerinin çok düşük olduğu bir mahallededir. Bu durum beraberinde bir takım sıkıntıları getirse de idareci,öğretmen ve özverili velilerimiz sayesinde okulumuza yansıtılmamaya özen gösterilmektedir.

OKULUMUZUN DONANIM DURUMU Okul idaresi,öğretmenler ve okul aile birliği işbirliği ile son yıllarda okulumuzda gözle görülen bir ilerleme olmuştur.VCD,tepegöz,TV ile çıkılan yolda bu gün, öğretmenler odalarında bilgisayar,yazıcılar,internet erişimi ve bir adet fotokopi makinası faal kullanımdadır. Okul idaresi,öğretmenler ve okul aile birliği işbirliği ile son yıllarda okulumuzda gözle görülen bir ilerleme olmuştur.VCD,tepegöz,TV ile çıkılan yolda bu gün, öğretmenler odalarında bilgisayar,yazıcılar,internet erişimi ve bir adet fotokopi makinası faal kullanımdadır. Tüm sınıflarda bilgisayar,yüksek çözünürlükte projeksiyon internet erişimi mevcuttur. Tüm sınıflarda bilgisayar,yüksek çözünürlükte projeksiyon internet erişimi mevcuttur.

DONANIM 2 Sınıflarımızda yeterli sayıda pano,harita v.b ders araçları bulunmaktadır. Sınıflarımızda yeterli sayıda pano,harita v.b ders araçları bulunmaktadır.

BAŞARILARIMIZ Yılı “bisikletli çevre etkinlikleri”proje TKY il birinciliği Yılı “bisikletli çevre etkinlikleri”proje TKY il birinciliği 1990 hentbol ilkokullararası hentbol valilik kupası 1990 hentbol ilkokullararası hentbol valilik kupası 75. yıl Cumhuriyet kupası küçük erkekler kros şampiyonu 75. yıl Cumhuriyet kupası küçük erkekler kros şampiyonu yılı yıldızlar katagorisi erkekler voleybol şampiyonu yılı yıldızlar katagorisi erkekler voleybol şampiyonu ilkokullar arası kızlar hentbol şampiyonu ilkokullar arası kızlar hentbol şampiyonu futbol turnuvası şampiyonu futbol turnuvası şampiyonu yılı yıldız erkekler voleybol şampiyonu yılı yıldız erkekler voleybol şampiyonu yılı küçük erkekler güreş il ikinciliği yılı küçük erkekler güreş il ikinciliği

BAŞARILRIMIZ yılı halk oyunları yarışması ilkokullar il ikinciliği 1995 yılı halk oyunları yarışması ilkokullar il ikinciliği yılı yıldızlar katagorisi serbest güreş takım Bolu ikinciliği yılı yıldızlar katagorisi serbest güreş takım Bolu ikinciliği 1999 Köroğlu Tv ‘’okullar yarışıyor’’ yarışması il ikinciliği 1999 Köroğlu Tv ‘’okullar yarışıyor’’ yarışması il ikinciliği Bolu halk oyunları ortaokullar ikinciliği Bolu halk oyunları ortaokullar ikinciliği yılı 13,14 yaş grubu serbest güreş il ikinciliği yılı 13,14 yaş grubu serbest güreş il ikinciliği 1993 yılı ortaokullar halk oyunları il ikinciliği 1993 yılı ortaokullar halk oyunları il ikinciliği yılı yaş grubu serbest güreş il ikinciliği yılı yaş grubu serbest güreş il ikinciliği İlkokul küçük erkekler hentbol il ikinciliği İlkokul küçük erkekler hentbol il ikinciliği

BAŞARILARIMIZ 3 İlimiz Genelinde İlköğretim 4. ve 5. Sınıf Öğrencileri Arasında Düzenlenen "Ezbere Güzel Masal Anlatma Yarışması" Sonuçları(2010) İlimiz Genelinde İlköğretim 4. ve 5. Sınıf Öğrencileri Arasında Düzenlenen "Ezbere Güzel Masal Anlatma Yarışması" Sonuçları(2010) Bolu İl Emniyet Müdürlüğü tarafından Emniyet Teşkilatının 165. Yıldönümü Kutlamaları çerçevesinde ilimiz merkez ilçe genelinde “Polis” konulu ilköğretim öğrencileri arasında resim ve şiir, ortaöğretim öğrencileri arasında kompozisyon yarışmaları düzenlenmiş olup; yarışmada değişik branşlarda öğrencilerimiz ödüller almışlardır.(2010 ) Bolu İl Emniyet Müdürlüğü tarafından Emniyet Teşkilatının 165. Yıldönümü Kutlamaları çerçevesinde ilimiz merkez ilçe genelinde “Polis” konulu ilköğretim öğrencileri arasında resim ve şiir, ortaöğretim öğrencileri arasında kompozisyon yarışmaları düzenlenmiş olup; yarışmada değişik branşlarda öğrencilerimiz ödüller almışlardır.(2010 ) 2010 Yılı En güzel masal okuma yarışması İl birinciliği 2010 Yılı En güzel masal okuma yarışması İl birinciliği 2011 Kocaeli Minikler folklör bölge üçüncülüğü 2011 Kocaeli Minikler folklör bölge üçüncülüğü 2011 Güreş yıldızlar kategorisi 3 altın 2011 Güreş yıldızlar kategorisi 3 altın 2011 Yıldızlar il şampiyonası 2011 Yıldızlar il şampiyonası altın, 3 gümüş, 1 bronz altın, 3 gümüş, 1 bronz 2011 Futbol il grup ikincilği 2011 Futbol il grup ikincilği

CANİP BAYSAL İLKOKULU TEŞEKKÜR EDER TEŞEKKÜR EDER

Hayati DEDE Okul Müdürü Okul Müdürü