Sevdamızın pembe zamanlarında Sevdamızın pembe zamanlarında Griliğinden aydınlık çaldığımız Griliğinden aydınlık çaldığımız Çok bulut geçti üzerimizden.

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
Vay aslanım!.. Vay yiğidim!.. Vay ki vay!..
Advertisements

Gülden Umutlar Ses Düğmesini Açınız.
Oyhan Hasan Bıldırki İyi günler diler.
Zaman Bırakır Seni Avuçlarıma Ben ne çabuk sen oldum, sarardı mevsimin tenindeki dokunuşu, Yağmurlarda üşüdüm, bekledim seni ey sevdiğim, Hasretine.
SU DAMLASININ ÖYKÜSÜ.
SU NEREYE GİDİYOR? 2 TALİA YAŞAR BAKDUR İLKÖĞRETİM OKULU
onca gerçek; (ses düğmesini açabilirsiniz) onca düş varken…
AH YÜREĞİMİN SEGAH MAKAMI Ah be sevdalım Ah be belalım Ah Yüreğimin segah makamı! Yazlarım üşüyor yoksun! Kaçıncı koyduğum işaret takvimlere? Kaç sonbaharı.
ANıLaRıM.
Şiir, Ali YAŞAR ‘ın DELİ IRMAK isimli kitabından alınmıştır… Ali YAŞAR Lütfen slaytı sesli ve kendi akışında izleyiniz.
Anneme Mektup Ben bu gurbete ile düştüm düşeli, Her gün biraz daha süzülmekteyim. Her gece, içinde mermer döşeli, Bir soğuk yatakta büzülmekteyim. Böylece.
Ölüm dümen suyumuzda güdümlü torpil Çığlıklar pruvamızda buz dağı Karaya vurur umut Dibe çöker ışık Acılar üstümüzde balıkçı ağı...
İÇİMİN KUYTULARINA DÜŞ SEVGİLİ İÇİMİN KUYTULARINA DÜŞ SEVGİLİ.
Yıktın Mavi Hayallerimi
Gelmeyişim sanma sendendir Sanma sevgisizliktendir Sanma sevgisizliktendir Korku denen şeytanın Korku denen şeytanın Yaşam denen tuzağın Yaşam denen tuzağın.
UNUT BENİ CAN Bu kaçıncı gece hasretinle yandığım kaçıncı gece yıldızları yıkadığım göz yaşlarımla? Mesafeler yırtıldı hıçkırıklarımla Bosnalı kadınlar.
KaDıN.
ÖYLE BİRİNİ SEVİN Kİ.
İnsan ne kadar az düşünürse o kadar çok konuşur....
Haberin olsun Bugünlerde suskunum Özlemin prangalamış sözcüklerimi
Bin yıldan uzak bir hasrete bulanıyorum Kaos günlerinden hırpalanmış kalbimle Durup düşünmeden dönüyorum aynı yerde Kızıl bir gece bekliyor beni kan.
Seni anarım sevdayla Seni düşünürüm ürpermeyle Çok mısra dökülür dudaklarımdan Çok şiir geçer yüreğimden.
Suyun Serüveni Sis Yağmur Dolu Kar.
Ahmet Arif Terketmedi sevdan beni, Aç kaldım, susuz kaldım,
CAHİT KÜLEBİ Hayatı Sanatı Eserleri Seçme Şiirleri.
SUSARAK Güneş altında söylenmedik söz yokmuş.. Bu yüzden geceleri söylüyorum sevdiğimi.. Ne gece ne gündüz yokmuş söylenmemiş söz.. Bende söylenmişleri.
PAPATYANIN SEVGİSİ AKREP.
Designed By : CardinaLe
BOZKIRDA YAZ SAATLERİ Ceyhun Atıf Kansu
Cemal Şimşek HÜZÜN YAĞMURLARI Venüs'ten GELİYORDU.
İKİMİZ Mİ, HEMEN Mİ ? Oraya varmak mı? İkimiz mi? Hemen mi? Dur, bekle beni, geliyorum En güzel yerinden öpeceğim Bilmem dudakların mı? Gözlerin mi? Önce.
SeNi SeVMeK BiR GüL KoKuSuYDu..
Halil KANARGI’dan BEN TUTSAĞIM YÜREĞİNDE SENİN
MaiL_Lovers MaiL Grubu
SENDEN GİTTİM Slayt otomatiktir kendi haline bırakınız
Anılar aşklar Soluyor dünya gözümde Hiç umut kalmadı içimde
DEMLİDİR SEVDAM MARVAN OĞUZ
GÖZLERİN KAL DİYOR Bu nasıl ayrılık, bu nasıl veda Gözlerin kal diyor dudakların git Bakışın anahtar, gözlerin kilit Ellerin aç diyor, dudakların git.
Bilesin Dedim Hiç sevmedim seni şehir, hiç ama hiç. Ne ışıklarını, ne gökyüzünü, ne yağmurunu, gökkuşağını bile.
YAĞMURLA GELEN MAZİM Birol Yiğit.
Dostluğa Dair.
Yansımaları dünün güne Devasa aynalarda olabildiğine net
Bir yürekte Cannn olabilir misin? O yüreğe Can Katabilir misin? Bir Cannn’ımmm kelimesine o yürekte bin anlam katabilir misin? Gözlerde ışıltılar, pırıltılar.
Yaşa aşkını Yaşa aşkını ondan Ne kadar kaçarsan kaç Nafile Aşk gelip Aşk gelip Yerleşir yüreğine Yerleşir yüreğine.
Üşüyorum Üşüyorum inat inat Sen
Sabahlar yarınlara yalnızlığım
Umudun mahzenindeyim SESİ AÇIN.. ...
GÖKYÜZÜ HEDEF VE HEDEF DAVRANIŞLAR KONU ANLATIMI DEĞERLENDİRME
Dalga ile kıyının aşkını bilir misin?
Yine birileri ölüyor müezzinin sesinde Yine birileri ölüyor müezzinin sesinde günler gecelere yağarak günler gecelere yağarak Bir çığlık çağlıyor Bir çığlık.
Yalnızlığa Çağrı Namusum üzerine yemin ederim,bu şehri bu evleri bu sokakları sevmiyorum. Tiksiniyorum bu iğrenç kalabalıktan,yalnızlığı özlüyorum. Yalnızlıkta.
YILDIZLARIN VE AYIN GİTTİĞİ YERE GİDEN SEVGİLİYE...
GiTTiĞiN YeR.
Ağlamak için gözden yaş mı akmalı...¿ Dudaklar gülerken, insan ağlayamaz mı...¿ Sevmek için güzele mi bakmalı...¿ Çirkin bir tende güzel bir ruh, kalbi.
Altostratus (As): Gökyüzünü kısmen veya tamamen kaplar, lif veya düzdür. Grimsi veya mavimsi bulutlardır. Kalın kısımları ışığı geçirmez. İnce kısımlarında.
Belirsizliğin Belirsizliğin İnançsızlığın İnançsızlığın Nedensizliğin Nedensizliğin Kara yazılarındayım Kara yazılarındayım Hayata anlamsızlığın Hayata.
Siyahtı Siyahtı Ay Aşk dünya İki kirpik arkasına saklanmıştı
Sesi AçınızAkışına Bırakınız Önümde bir beyaz kağıt, Özlemini yazıyorum satırlara. Yokluğunda yanan bir ağıt, Gözyaşlarını asıyor duvarlara. Bugün.
YAĞMUR DAMLASI.
BEN BU SEVDAYI BU YÜREĞİMDE ESKİTTİM
KAVGAYI ağacın yaprağına yaz; Sonbahar gelsin yaprak KURUSUN diye.
Sevdiğime söyle Hazırlayan ::: SAHİN65.
SESLİDİR Sen Hiç..? MR CAN AKIN Sen; mehtaplı yaz gecelerinde sevginin coşkusuyla, yıldızlara dokunabildin mi hiç..? Sen; güneşli ılık bahar günlerinde.
GÖKKUŞAĞINA BAKIN!.
Suyun Yolculuğu.
Arkamdan Bir Silah Sesi,
BiLMeZSiN.
TABİAT ' ın TEFEKKÜRÜ. Yağmur ve Bulut Oluşumu Yıldırım Oluşumu.
Sunum transkripti:

Sevdamızın pembe zamanlarında Sevdamızın pembe zamanlarında Griliğinden aydınlık çaldığımız Griliğinden aydınlık çaldığımız Çok bulut geçti üzerimizden Çok bulut geçti üzerimizden Umut sağanağı altında Umut sağanağı altında Toprağa aktık Toprağa aktık Dudaklarımızın her kavuşmasında Dudaklarımızın her kavuşmasında Gökkuşağından hayaller uçurduk gökyüzüne Gökkuşağından hayaller uçurduk gökyüzüne

Bulutların gölgesi vurunca pencerene Bulutların gölgesi vurunca pencerene Sana dokunmayan Sana dokunmayan Her yağmur damlasında Her yağmur damlasında

Kaç sabah Kaç sabah koyun koyuna koyun koyuna Düşleri savarak başımızdan Düşleri savarak başımızdan Seraplar yarattık dokunuşlarımızdan Seraplar yarattık dokunuşlarımızdan Kaç gece Kaç gece ayışığına kapattık tenimizi ayışığına kapattık tenimizi Gözlerimizdeki ışıltılarla aydınlattık sevişmelerimizi Gözlerimizdeki ışıltılarla aydınlattık sevişmelerimizi Gün doğumuna yakalanmış Gün doğumuna yakalanmış İsmimle uyanmış her uykusuzluğunda İsmimle uyanmış her uykusuzluğunda hatırla

Sözümüz vardı Sözümüz vardı Ayrılığımızda yaşamaya birbirimizi Ayrılığımızda yaşamaya birbirimizi Uzaklıkları yakın eden anılarla Uzaklıkları yakın eden anılarla Yakmaya hasretin bedenini Yakmaya hasretin bedenini Çok uzaklarda Çok uzaklarda Bana varmayan her yolculuğunda Bana varmayan her yolculuğunda Her yola düşüşünde Her yola düşüşünde hatırla GASSAN SATAR