Tanrım!Huzurundayım ve çok mutluyum. Senden rütbe,servet ve şöhret istemiyorum. 16.11.2009.

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
Hz. Muhammed’in Sözleri
Advertisements

Gürültü ve patırtının ortasında sükunetle dolaş
ASIL EKSİKLİK Asıl eksiklik, eksik olduğumuzu düşünmekti. Asıl eksiklik, çareyi başkasında aramaktı.
YAŞAMINIZI SEVGİYLE DOLDURUN.
SON NEFESİME KADAR SEN…
BİLİRMİSİN????? MÜZİK:URFA’NINETRAFI-MAHALLİ SANATÇI
YAPRAKLARIN PEŞİNDEN AĞLAYAN ADAM!!!
Güçlülerin yüzüne gerçeği söylemek için,
Sabır Örneği: Hz. Eyüp Hz. Eyüp denince akla hemen sabır gelir. Eyüp a.s. çok zengin idi. Sayısız malı-mülkü, bir çok oğlu kızı bulunuyordu. Bu zenginliği.
Bu yüzden, bize Tanrıyı ve küçük bir dua yapmayı hatırlatan böyle bir sunum hazırlamak için kendime izin verdim… Çalışmaktan yorgun düştüğümüz günlerimizde.
HAMZAKOCAKOĞLU2006 KİM DAVALI KİM DAVACI BİR HİKAYE AMA BELKİ DE GERÇEK.
BUGÜN BEN İ M GÜNÜM. YEMEK YEMEGİ ÇOK SEVİYORUM ÇÜNKÜ BENİM BÜYÜMEM İÇİN EN DOĞAL HAKKIM.
 Başarı denilince genellikle servet, şöhret, makam gibi konularda herkesin varmak istediği hedefler gösterilir. Ve bunlara sahip olunca mutlu olacağımız,
En iyi biçimde yaşlanmanın gizemi Türkçeleştiren: Onur AYANGİL
Kendimizi evlenince, bir bebek sahibi olunca, sonra bir tane daha olunca yaşamın daha güzel olacağına inandırmışızdır. Sonra çocuklarımızın yeterince yetişkin.
YA Ğ KAR YA Ğ ……. MÜZİK:ADAMO-HER YERDE KAR VAR Sesi açınız,kendi seyrine bırakınız.
Ben ZİYA LEVENT TOPÇUOĞLU.
Gidi eski günler eski günler Ne günlere kaldık, Ne günlere kaldık, ne günlere geldik. ne günlere geldik. Bizler böyle mi olacaktık? Bizler böyle mi olacaktık?
SLAYTI MUTLAKA SESLİ İZLEYİNİZ… İYİ SEYİRLER…
ÖZEL MÜZEYYEN ÇELEBİOĞLU İLKÖĞRETİM OKULU.
İngilizceden çeviri : Orkideler İngilizceden çeviri : Müzik: Autumn Rose.
Cin ali derslerini pekiştirmek ve eğlenmek için ttçocuk’u kullanıyordu.
ÖYLE BİRİNİ SEVİN Kİ.
Eğer Ne olur Ne olur bir gün gideceksen alıştırma beni aşkına
Altın Kurallar 1- Ucuz araba kullan ama, alabileceğin en güzel evi al.
SEVİLMEK İÇİN 6 YOL GÜLÜMSEYİN İSİMLERİ HATIRINIZDA TUTUN
Seslidir BANA ÖYLE BİR GÖNÜL VER BANA ÖYLE BİR GÖNÜL VER Kİ: Bir kuruluşun tepe noktasında yetkili olsam bile, bunu asla başka şekilde kullanmamalıyım.
Pes ettim... Daldaki yapraktım yaşamda, Hayat denilen ağacın dallarından, En yalnız olanında bir küçük yaprak, Yalnızdı üzerinde bulunduğum dalım,
KAZANIMLAR : 1. Sevmenin ve sevilmenin bir ihtiyaç olduğunu fark eder.
4. SINIF II. ÜNİTE: TEMİZ OLALIM
Mutlu olmak için atılacak 10 adım
GÜZEL YAŞAMIN 10 ANAHTARI
Zekat, Hac ve Kurban ibadeti
HüLYaMa Hülyaların hep gerçek olsun Üzüntüler senden çok  çok uzak dursun Lacivertler düşmesin yüreğine Yaşamın hep beyaz gül olsun Arkadaşım,canım dostum,bacım.
Aile Okulu Dersleri-6 Hoş geldiniz.
Beni aramaya çıkarsa düşlerin,
P a z a r S a b a h l a r ı.
Günü Sevgiyle Başlat.
MELİS&ADİL MÜZİK:BELALIM-SEZEN AKSU
HALKLA İLİŞKİLER İÇİN ÖNERİLER
MEVLANA YOLUNDA ARALIK 2010 KONYA
Hayatta,birşeyin eksikliğini hissettiğimiz
MOTİVASYON.
ARHAVİ MÜZİK:BİROL TOPALOĞLU
DEĞERLER EĞİTİMİ DÜRÜSTLÜK.
DİN KÜLTÜRÜ VE AHLAK BİLGİSİ
AİLEM VE DİN pedagojiformasyon.com.
EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BAHAR DÖNEMİ AİLE EĞİTİM SEMİNERİ
SINAV KAYGISI.
ÇOCUĞUN OKULA UYUM BAŞARISINI ARTTIRMAK İÇİN VELİYE DÜŞEN GÖREVLER
Vefa; insana duyulan sevgidir..
ÖZGÜVEN BASAMAKLARI.
Kardelen Çiçeğimsin SEN...
Aşağıdaki cümlelerin hangisinde anlatım bozukluğu vardır? A- Giydiği sarı ceketten aynısı bende de var. A- Giydiği sarı ceketten aynısı bende de var.
SORUN YOKTUR BAKIŞ AÇILARI VARDIR.
Selimağa Camii Aile Okulu Dersleri-6 Hoş geldiniz.
Seni görmek sesini duymak
Kur'an Doğru Bilgiye Önem Verir
*Bu insanlar, yaşamın her yönünü severler, şikâyet etmekle ya da olayların daha değişik olmasını istemekle vakit kaybetmezler. *Bağımsızlıklarına çok.
Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Dersi Hazırlayan: İsmail TÜRKMENOĞLU
Biraz zamanınızı alacağım Seyredin, dinleyin ve OKUYUN.
VURUR YÜZE İFADESİ TEOG ZAMANI GELMİŞ BİTANESİ
İSKENDERUN SAHİL MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ.
DUYGULARIMI KONTROL EDİYORUM
OLUMLU DÜŞÜNCE NEDİR? Hayatın her alanında, bizi her konuda etkileyen aslında bizim olaylara nasıl baktığımızdır. Şunu unutmamak gerekir ki; meydana.
Kendimizi evlenince, bir bebek sahibi olunca, sonra bir tane daha olunca yaşamın daha güzel olacağına inandırmışızdır. Sonra çocuklarımızın yeterince yetişkin.
Aşağıdaki cümlelerin hangisinde anlatım bozukluğu vardır?
Kendimizi evlenince, bir bebek sahibi olunca, sonra bir tane daha olunca yaşamın daha güzel olacağına inandırmışızdır. Sonra çocuklarımızın yeterince yetişkin.
Arkadaş, Çalışmaktan yorgun düştüğümüz günlerimizde Tanrıya bir Dua etmeyi sıklıkla unuturuz ama mailimizi kontrol etmeyi unutmayız. Bu yüzden , bize.
İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ NİHAT TOPKARA BİZİM SINIF TARİH DERSİNDE.
Sunum transkripti:

Tanrım!Huzurundayım ve çok mutluyum. Senden rütbe,servet ve şöhret istemiyorum

BANA ÖYLE BİR İMAN VER Kİ: Gücü bütün ruhumu aydınlatsın, Rahat gidebileyim yolumda, Senden uzaklara düşmeyeyim şaşırıp karanlıkta, Evrendeki tek güvencenin, Yalnız SEN olduğunu,aklımda tutabileyim.

BANA ÖYLE BİR SEVGİ VER Kİ: Sonsuz bir hazine gibi, Bitmesin,çoğalsın daha da,sevdikçe, Doldursun,sarsın çevremi, Düşmanlarımı da sevebileyim. BANA ÖYLE BİR DUYGU VER Kİ: Ne zaman ve hangi ülkede olursa olsun, İnsanlarımın dertleriyle üzülebileyim, Mutluluklarıyla gülebileyim.

BANA ÖYLE BİR SAĞLIK VER Kİ: Düşünebileyim,konuşabileyim, Bestelerini işitebileyim, Yollarında yürüyebileyim, Senden gelen güzellikler içinde, Seni görebileyim, Ellerimi kaldırıp, Sana dua edebileyim, BANA ÖYLE BİR BİLGİ VER Kİ: Bildikçe bilmediğimi anlayayım, Onun nuru ile sana ve yarattıklarına, Daha çok yaklaşabileyim,

BANA ÖYLE BİR ERDEM VER Kİ: İbadet bileyim iyilik etmeyi, Ve sevinçten buğulanmış gözlerle, Teşekkür edenlere, Bir şey yapmadım,anımsamıyorum, Diyebileyim, BANA ÖYLE BİR GÜÇ VER Kİ, Herkesten çok çalışayım, Tutsak düşmeyeyim doğanın koşullarına, Eşim ve çocuklarımı da mutlu et ki, Bu mutluluğu başkalarına da götürebileyim,

BANA ÖYLE BİR AKIL VER Kİ: Bir yapıtım,bir ismim kalsın dünyada, Rüzgar gibi gelip geçmeyeyim, İnsanlığa yapmış oldukları hizmetler nedeniyle, Kitaplara girmiş, Nice arkadaşlarımıza layık, Başarılı işler yapabileyim, BANA ÖYLE BİR RUH VER Kİ: Canlı yanan,tutuşan, Amaçsız bırakma beni dünyada, Hep ulaşmak istediğim, Bir hedefe doğru koşabileyim,

BANA ÖYLE BİR YETENEK VER Kİ: İyi eş,iyi baba,iyi komşu,iyi arkadaş, Ve iyi vatandaş olabileyim, BANA ÖYLE BİR SABIR VER Kİ: Sükunetin büyük kuvvet olduğunu bileyim, Durabileyim,sorabileyim,düşünebileyim, Sonra karar verebileyim, BANA ÖYLE BİR GÖNÜL VER Kİ: Bir kuruluşun tepe noktasındaki yetkili olsam bile, ‘’Oradaki işiniz nedir?’’diye soranlara, Memurum diyebileyim, Günlük yaşamımda ‘’Ben’’yerine, Daha çok ‘’Sen’’, Sözcüğünü kullanabileyim, Mutlu olanlara mutsuzluğumdan, Mutsuz olanlara mutluluğumdan, Söz etmeyeyim,

BANA ÖYLE BİR İRADE VERKİ: Bir gün yenilip içimdeki şeytana, Kurallarının dışına doğru yönelirsem, Bu bir düşünce ise düşüncemi, Bu bir adım ise ayağımı, Bu bir uzanma ise elimi, Durdurabileyim, BANA ÖYLE BİR ALIŞKANLIK VER Kİ: Her gece bir an olsun, Yorganımı başıma çekip, Kendimi eleştirebileyim,

BANA ÖYLE BİR OLANAK VER Kİ: Bir şey yazabileyim, Bir şey söyleyebileyim, Senin güzelliklerini yansıtacak, Bir şey yapabileyim, Ve; İnsan oldum yoğruldum, Eğri idim doğruldum, Her yerde aradım da, Gerçeği sende buldum diyerek, Sık sık, Huzurunda eğilebileyim, BANA ÖYLE BİR UMUT VER Kİ: Bu güne kadar yapmış olabileceğim hatalar için, Karamsarlığa düşmeyeyim, Her şeyden aklanmış olarak, Yaşama yeniden başlamak üzere, Bağışlanabileceğimi bileyim,

BANA ÖYLE BİR ANLAYIŞ VER Kİ: Düşünebildiğim, Muhakeme edebildiğim, İnandığım, Var olduğum, Ve şu anda bu sözleri söyleyebildiğim için, Sana şükredebileyim, Tanrım!Bütün bu taleplerim yaşamımla ilgili olanlardır, Ölümüme gelince; Senin planına karışmam, Nerede,ne zaman ve nasıl olacağını sen bilirsin, Yalnız!!!!!!!!!!!!!!!

BANA ÖYLE BİR TALİH VER Kİ: Yıllar sonra kapımın önünden geçen iki yabancı, ‘’Vaktiyle şu evde herkese iyilik eden,tüm insanları seven, O düzeyde de sevilen, Bir efendi otururmuş’’ Diye konuşabilsinler, Ve ben buna güvenerek, Huzur içinde ölebileyim.

Bu yazının yazarı ve tarihi belli değidir.Yıllar önceki arşivimden çıkardım.Saygılarımla NURİ AYAY P.Kd.Alb.(E)