Zaman geçiyor her geçen zaman bendeki seni daha çok çoğaltıyor

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
Şiirlerde yolculuk Hazırlayan: NÜZHET AKGİRAY.
Advertisements

Gülden Umutlar Ses Düğmesini Açınız.
Merhametsiz karanlıklar içindeyim, Ne zaman güneş doğacak bilmiyorum
Kokun hasretimin özlemin ızdırabı gibi sardı
AŞK YARASI SESLİDİR.
Gökkuşağı Oyhan Hasan Bıldırki Şiirler Sesli Dinleyiniz.
UZAKTAN UZAĞA… Öyle gülüp harap etme içimi, İçimden bir şeyler düştü, düşecek.. Bilmem, nasıl aşık ettin ki beni, Ulaşamadığım, sen kaldın bir tek..
Nazım Hikmet diyor ki;.
ADINI AŞK KOYDUM SENİN.
Benim biricik Canım Babacığım
ŞİMDİ SEN YOKSUN YA…?! Sesli İzleyin..
Zaman Bırakır Seni Avuçlarıma Ben ne çabuk sen oldum, sarardı mevsimin tenindeki dokunuşu, Yağmurlarda üşüdüm, bekledim seni ey sevdiğim, Hasretine.
ARKADAŞIM BADEM AĞACI ADINI AŞK KOYDUM SENİN.
ANıLaRıM.
aynı anda aynı sessiz geceye doğru “içim sıkılıyor” demişizdir …
Türkiyenin en büyük mail grubu
BİR DALDA İKİ KİRAZ alperen dizgi Sesli dinleyiniz ya da tıklayınız.
İÇİMİN KUYTULARINA DÜŞ SEVGİLİ İÇİMİN KUYTULARINA DÜŞ SEVGİLİ.
Yıktın Mavi Hayallerimi
Haberin olsun Bugünlerde suskunum Özlemin prangalamış sözcüklerimi
Eğer Ne olur Ne olur bir gün gideceksen alıştırma beni aşkına
Seni anarım sevdayla Seni düşünürüm ürpermeyle Çok mısra dökülür dudaklarımdan Çok şiir geçer yüreğimden.
AyrılıkSen gidince beni terkedince, Herşey okadar değiştiki Sanki dağlar üstüme geliyor Sanki gördügüm,baktıgım her surat seni soruyor, Sanki içime.
Arkadaşım Badem Ağacı Aziz Nesin.
MASAL KAHRAMANLARI Oyhan Hasan BILDIRKİ SEVGİYE SUSAMAK.
AĞıTLaR YaKMaLıYıM Ağıtlar yakmalıyım,acılarımın üstüne Kokun gelmeli,puslu havalardan Bir nefes olmalı,şiirlerime Keder dolu bakışlarıma,yüzüme Siyahın.
AŞKLaRıM.
Cemal Şimşek HÜZÜN YAĞMURLARI Venüs'ten GELİYORDU.
İKİMİZ Mİ, HEMEN Mİ ? Oraya varmak mı? İkimiz mi? Hemen mi? Dur, bekle beni, geliyorum En güzel yerinden öpeceğim Bilmem dudakların mı? Gözlerin mi? Önce.
SeNi SeVMeK BiR GüL KoKuSuYDu..
Hülya Büyüköner Cansıla
Halil KANARGI’dan BEN TUTSAĞIM YÜREĞİNDE SENİN
BABAM.
ŞİMDİ SEN YOKSUN YA…?! Şiir..; Alişan Yılmaz
Öyle bir yaşam sürdür ki; Yazanı bilinmiyor...Hazırlayan: Koray K.
BİRLİKTE BİR KAHVE İÇELİM Mİ?
Yalnızlık Çemberi Ruhumu Sardı
YAĞMURLA GELEN MAZİM Birol Yiğit.
UZAKLIKLAR KÜÇÜK SEVGİLERİ YOK EDER,
Gönlümü açmalıyım sana, kalbimi sana vermeliyim, mavi gecelerimizin beyaz sabahlarında.
Yaşa aşkını Yaşa aşkını ondan Ne kadar kaçarsan kaç Nafile Aşk gelip Aşk gelip Yerleşir yüreğine Yerleşir yüreğine.
Üşüyorum Üşüyorum inat inat Sen
Sevgiye hasret kalmış,zavallı sürgün yüreğim o gecelerin karanlığında kavrulur da kimseler bilmez. Sevdayı alıp ta mahvedenlere.
HASRETİM SANA ....
ARKADAŞIM BADEM AĞACI SEN AĞAÇLARIN APTALI, BEN İNSANLARIN.... ARKADAŞIM BADEM AĞACI SEN AĞAÇLARIN APTALI, BEN İNSANLARIN.... SENİ KANDIRIR HAVALAR.
TAKILMALI OLTANA MUTLULUK Yok etmeli kurutmalısın tüm acıları kalbindeki noktada, Ümitle dağıtmalısın heyecanını bedenine, her dokuna Uzaklaşmalısın her.
ZORDU NE ZORDU GECELERİ GÜNDÜZE BAĞLAMAK SENSİZ
VAR MI ÖTESİ…? VAR MI ÖTESİ…? Yoktu ki ötesi seni seviyordum Sevda diye yüreğimde seni doğurmuştum Sevdamı büyütmeye dair hayaller kurmuştum Seninle.
Bir bedende atan kalp gibiydik!
Yine birileri ölüyor müezzinin sesinde Yine birileri ölüyor müezzinin sesinde günler gecelere yağarak günler gecelere yağarak Bir çığlık çağlıyor Bir çığlık.
HoŞgeldİn Hayatımın Mavİsİ
SENDEN BAŞKA KİMSE BİLMESİN İSTİYORUM
YILDIZLARIN VE AYIN GİTTİĞİ YERE GİDEN SEVGİLİYE...
İSTANBUL’U DİNLİYORUM Orhan Veli
Bir bilge adam öğrencileriyle otururken demişki;"Gece ile gündüzü nasıl ayırt edersiniz? Tam olarak ne zaman karanlık başlar,ne zaman ortalık aydınlar?"

YAĞMUR İclal AYDIN Ses Düğmesini Açınız.
Oyhan Hasan BILDIRKİ Gökyüzünde bin bir turna şarkılar söylüyor Bu kadar mı özledin beni? Al benden de o kadar Bütün gece dolunayda gözledim seni.
Ne kadar zaman geçti bilmiyorum,
Sesi AçınızAkışına Bırakınız Önümde bir beyaz kağıt, Özlemini yazıyorum satırlara. Yokluğunda yanan bir ağıt, Gözyaşlarını asıyor duvarlara. Bugün.
Görmek istiyorsan, üç gün yaşayan kelebegi, beklemelisin baharı, kışın bagrında sakladıgıni.. Dayanmalısın kışa! Gökkuşagını gormek istiyorsan, gelen barana.
Yüküm ağır,çok yorgunum, Gel birde sen yorma! Olan oldu giden gitti,
Toplamı 10 yapan sayıya tıklayınız.
Yürekten gelir hani Duygular. Satırlara dökmek istersin
Seni Sevdiğimi Söyleyeceğim Sen bilmiyorsun Bugün ben, Bende olan seni anlatacağım sana! Bazen sevgiyle Bazen acıyla harmanlayacağım sözcüklerimi Ama.
Adı yok.
Sevdiğime söyle Hazırlayan ::: SAHİN65.
ŞİMDİ EN AÇIK RENGİNDE GÖZLERİN
BiR ŞiiRSiN DuDaKLaRıMDa
BiLMeZSiN.
Sunum transkripti:

www.antoloji.com/Özlem Gökdem Zaman geçiyor her geçen zaman bendeki seni daha çok çoğaltıyor... Neden ve nasılların,içimi kemirmesine aldırmadan, geçiyor zaman.... Nasıl yüreğimde fırtınalar koparmış, nasıl sevgiye susamışlığımın kanılmayanı olmuştun.. Yokluğunun derin sessizliği, sensizliğin dayanılmaz çığlıkları kol geziyor, www.antoloji.com/Özlem Gökdem

www.antoloji.com/Özlem Gökdem Yıllarca yorulmamacasına severken seni, elimden uçup gitmişliğin acısı şimdi avuçlarımda kalıyor... Bir sesini duymayı beklemek.... Belki de gelmeyeceğini bilsem de beklemek... Sana sımsıkı sarılmak, yüreğimin hırsızlığının hesabını sorarcasına beklemek seni... www.antoloji.com/Özlem Gökdem

www.antoloji.com/Özlem Gökdem Dayanamıyorum...Dayanılır gibi değil.... Yüreğimin dayanılmazlığıın adı gökyüzünde süzülürken turnanın vurulması, çağlayan şelalenin ayazlar ile donmasıdır. www.antoloji.com/Özlem Gökdem

www.antoloji.com/Özlem Gökdem Öyle özledim ki. o güzel sesini, nefesini,tenini.... Öyle özledim ki severken seni yorgun düşmeleri. Güzel bir rüyaydın sen... Uyandırıldığıma pişman edilen uykusuna doyulamayan güzel bir rüya. Yüreğim acıyor.... Yüreğim sızlıyor. www.antoloji.com/Özlem Gökdem

www.antoloji.com/Özlem Gökdem Sendeki ben çoğaldıkça, saçımdaki sırmalar zaman ile yarışıyor.. suskuda kalıyor zaman.. Doyulmazım,dayanılmazım, özlemin anlar ile büyüyor sevdan zamana sığmıyor saçımdaki sırmalar şahidim oluyor.. Zaman geçiyor. Her geçen zaman,bendeki seni çoğaltıyor, HER YENİ AN SENDE DOĞUYOR…. Özlem Gökdem/ İzmir Diğer byEFSaNE PPS Sunumlar için buraya TIKLAYIN www.antoloji.com/Özlem Gökdem