BAHARIN KEYFİNİ ANTALYA/KEMER’DE ÇIKARALIM. 21-23 NİSAN 2012 TARİHLERİ ARASINDA YAPILACAK OLAN ANTALYA /KEMER GEZİSİNE KATILMAK İSTEYEN ÜYELERİMİZ KATILIM.

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
Öğrenciler nereye gidiyor ?
Advertisements

HUKUKTA ALTERNATİF UYUŞMAZLIK ÇÖZÜM YOLLARI İSVEÇ’TE UZLAŞMA MÜESSESESİ VE TÜRK HUKUKUNDA BENZERİ UYGULAMALAR SEMİNERİ İzmir Eylül 2011.
“Kolhida” dağ evi “Kolhida” uluslararası av turizm için dağ evi oldukça ilginç ve “Avcılığa çikan parti lideri” stilinde yapılmış. Dağ evi bol yeşillik,
Limitsiz Yerli İçecekleri
TALEBE HİZMETLERİ  GAYE VE HEDEFLERİMİZ  EĞİTİM ALANLARI  PROGRAMLARIMIZ  KAYIT ŞARTLARI.
Yılbaşına pencereden dışarıyı seyrederek mi gireceksiniz ?
Foça Mah. Selim Günday Cd. No   Fethiye/Muğla/Türkiye
Çukurova Üniversitesi Spor Tesisleri
VAK İ T GELD İ G İ D İ YORUZ BU SENE KASTAMONU ILGAZ’DAYIZ.
Mektubunuz Var......
DOĞU KARADENiZ TURU HAZİRAN 2 GECE 3 GÜN
ULAŞIM Otelimiz Antalya şehir merkezine 45. km., havalimanına 60 km. uzaklıktadır. Antalya otogarından her beş dakikada kalkan Kemer Tur otobüsleri.
FRİG VADİSİ VE AFYON’DA KAPLICA KEYFİ EKİM TARİHİNDE 2 GÜNLÜK PROGRAM.
AYK Ankara Yüzme Kulübü Bilgi ve Kayıt için Antrenörlerimiz
1-2-3 Şubat 2012 tarihinde Bingöl Merkez İlköğretim Okulu Öğretmenlerine ‘Okullarda Afet Bilincini Oluşturma’ konulu eğitim semineri düzenlenmiştir.
SAĞLIKTA DEĞİŞİM: DEĞİŞİMİN YÖNETİMİ SEMPOZYUMU
Uluslararası Akademik İlişkiler Kurulu
18 Şubat 2013 Pazartesi 2. Sınıflar Aqua Florya Akvaryum Gezisi
YEŞİLAY İNDİRİM KARTI ile, Bir İlk’te hep birlikte…
ORHAN EREN İLKOKULU 1-A.
İÇ ANADOLU BÖLGESİ KADIN ÖRGÜTLERİ ARASINDA TOPLUMSAL DÖNÜŞÜM İÇİN GÜÇ BİRLİĞİ ÇALIŞTAYI ESKİŞEHİR 2014.
LESOVO - ”Tunca” dag evi - SREM – ELHOVO – YAMBOL– VESELiNOVO – KABiLE
30 EYLÜL-2 EKİM FOÇA KARATAŞ BRİÇ FESTİVALİ Program : 30 Eylül Cuma Hoş geldin İkili Gece serbest 1 Ekim Cumartesi 9.00 Tekne turu (Siren kayalıkları)
NÜANS TURİZM HAC "İlk defa kayıt yaptıranlar 294 bin 567 kişi. Kayıt yeniletenler 1 milyon 76 bin 664. Türkiye geneli toplam müracaat 1 milyon 372.
Çağımızda yönetsel, profesyonel ve diğer işgören grupları için kariyer konusuna geçmişten daha fazla ağırlık verildiğini görmekteyiz. Kariyer geliştirme.
Rüzgarlı şehir – Al Capone sehri 9 Million nüfus Spor ve sanat aktiviteleri.
ULUDAĞ GEZİSİ KIŞIN KEYFİNİ ULUDAĞ’DA ÇIKARALIM. 24 ŞUBAT 2013 PAZAR GÜNÜ YAPILACAK OLAN ULUDAĞ GEZİSİNE KATILMAK İSTEYEN ÜYELERİMİZ ÇARŞAMBA.
Yabancı dil öğrenirken o dilin konuşulduğu ülkenin kültürünü tanımak, Farklı bölümlerde öğrenim gören öğrencilerin de yabancı dil derslerinde ve ders.
2014 Yılı Devam Eden Projeler Eğitim Yükseköğretim Sektörü.
Otelimiz Turizm Bakanlığı onaylı ve denetimli 3 yıldızlı bir tesistir Otelimiz 52 odadır 36 odamız 2 adet single bed 12 odamız 1 double bed 1 single bed.
Yambol.
Getiri Ltd. Şir. Mayıs 2008 hesap döneminde aşağıdaki ticari işlemleri yapmıştır. Tek düzen hesap planını ve 7/A Maliyet Hesapları’nı kullanarak bu ticari.
1 GEDİZ TSO SEÇİM TAKVİMİ MART SEÇİM SÜRECİ 18 ŞUBAT 2005 Cuma: Listelerin hakime verilmesi ( 3 nüsha ) 23 ŞUBAT 2005 Çarşamba: Listelerin hakimden.
Mitat Zorlu 1 Adı ve Soyadı: ……….……………………………. 25 Eylül 2009 Cuma Matematik Aynı türden 10 nesnenin sayısına ………… denir. Aynı türden …. nesnenin sayısına.
SON DÖNEM ENFLASYON GELİŞMELERİ
– 2012 DEĞERLENDİRME ÖĞRENCİ SAYILARI YıllarYeni Kayıt Toplam Öğrenci.
Ahmet Haşim İlkokulu 2013 Yılı Sınıf Sınavları.
Aydın’dan 07.30’da servisle İzmir’e sonra İtanbul’a gittim.198tl İzmir İstanbul gidiş-dönüş uçak bileti ücreti ödedim. 499 euro ile konaklama giriş-dönüş.
DİCLE ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ DÖNEMİ MEZUNLARI BULUŞMASI
Otelimiz Antalya şehir merkezine 45. km., havalimanına 60 km. uzaklıktadır. Antalya otogarından her beş dakikada kalkan Kemer Tur otobüsleri ile ulaşım.
Ticari Tivibu Paket Ücretleri
HOŞGELDİNİZ FUNDA KÖROĞLU REHBERLİK SERVİSİ.
KAYIT KONAKLAMA FORMU KİŞİSEL BİLGİLER UNVAN:_______________________________________________________________ ADI – SOYADI:_______________________________________________________________.
SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ 2015/2016 BAHAR DÖNEMİ PROGRAMLARI.
TİCARİ İŞLEMLER MÜDÜRLÜĞÜ. KAPASİTE, EKSPERTİZ RAPORLARI SİGORTA ACENTELERİ LEVHAYA KAYIT İŞLEMLERİ İŞ MAKİNESİ TESCİL İŞLEMLERİ SAYISAL TAKOGRAF KARTLARI.
N Fun Club Sistemine HOŞGELDİNİZ.
BİLGİLENDİRME TOPLANTISI Öğr.Gör. Naci KANATLAR.
ÖĞRENCİ EĞİTİM KAMPLARININ YAPILDIĞI GENÇLİK VE İZCİLİK EĞİTİM TESİSLERİ İLE İLGİLİ TANITIM BİLGİLERİ VE FOTOĞRAF GÖRÜNTÜLERİ AŞAĞIDA SUNULMAKTADIR. 1)Çanakkale.
18-21 Eylül 2013 Duesseldorf Uluslararası İlaç ve Eczacılık Fuarı.
PARİS EĞİTİM GEZİSİ (18 – 22 MAYIS 2016). Gezimizin amaçları Fransız dilini ve kültürünü pratikte öğrenmek. Tarihi yapıları, müzeleri ve Paris'in simgeleri.
MERZİFON ÖĞRETMENEVİ YILI FİYATLARIMIZ
FLORIDA YAZ OKULU.
Kütüphane ve Dokümantasyon
2014 Yeni Slayt Masa Takvimi
Seyahat İşletmeleri Yönetimi ve Ulaştırma Sistemleri
AKDENİZ TURU-4.
Marmara Turu-2.
AKDENİZ TURU.
Ankara çıkışlı 7 Gün 6 Gece Marmara Turu. 40 kişilik Marmara turu.
REHBERLİK YÖNETMELİK-3
Ocak 2018 SON BAŞVURU TARİHİ :
Güzel bir hafta sonuna hazır mısın?
Armada Usulü Nikah Daveti Teklifi.
TEMMUZ 2018 MOĞOLİSTAN TURU (I.Grup: 09 Temmuz – 17 Temmuz 2018 )
KAHİRE & NİL & LUXOR & HURGADA
MERKEZİ KAFETERYA Merkezi Kafeteryada günlük olarak Öğrenci, Personel ve Akademisyenlere dört çeşit yemek sunulmaktadır. Öğrenci Salonlarında birinci.
3.285 ‘DEN KİŞİLİK ODALARDA BAŞLAYAN FİYATLARLA
Ocak 2010 PAZARTESİ SALI ÇARŞAMBA PERŞEMBE CUMA CUMARTESİ PAZAR 1 2 3
IX. ULUSAL KONGRE ve SERGİSİ
Sunum transkripti:

BAHARIN KEYFİNİ ANTALYA/KEMER’DE ÇIKARALIM NİSAN 2012 TARİHLERİ ARASINDA YAPILACAK OLAN ANTALYA /KEMER GEZİSİNE KATILMAK İSTEYEN ÜYELERİMİZ KATILIM BEDELLERİNİ ÖDEYEREK ŞUBEMİZE KAYITLARINI YAPTIRA BİLİRLER. KATILIM SINIRLI OLUP BAŞVURU SIRASI DİKKATE ALINACAKTIR. KATILIM SADECE ÜYELERİMİZE, EŞ VE ÇOCUKLARINA AÇIKTIR. ANTALYA GEZİSİ

GEZİ PROGRAMI 21 NİSAN 2012 CUMARTESİ 02:00 (Cuma Gecesi) MMO ÖNÜN’DEN HAREKET 09:00 OTELE VARIŞ, KAHVALTI, OTEL’DE SERBEST ZAMAN 14:00 ODALARA GİRİŞ 23 NİSAN 2012 PAZARTESİ 12:00 ODALARDAN ÇIKIŞ VE ÖĞLE YEMEĞİ 14:00 ESKİŞEHİR’E DÖNÜŞ İÇİN HAREKET

GEZİYE GELİRKEN... Katılım ücretine ulaşım, açık büfe yemekler (giriş günü sabah kahvaltı ve çıkış günü öğle yemeği), limitsiz yerli ve yabancı, alkollü ve alkolsüz içecekler dahildir. Ulaşım talep etmeyen üyelerimiz için, toplam fiyattan kişi başı 70 TL ulaşım bedeli indirimi yapılacaktır. İlk gün otelde odalara giriş yapana kadar (saat:14:00) otelin her türlü imkanlarından faydalanılabilir. (Küçük bir çantayla havuz/deniz eşyalarınızı yanınıza alabilirsiniz.)

KAPALI YÜZME HAVUZUNDAN FAYDALANA BİLİRSİNİZ

AÇIK YÜZME HAVUZUNDAN FAYDALANABİLİRSİNİZ

OTELİN PLAJINDA DENİZE GİRİP GÜNEŞLENEBİLİRSİNİZ

DOĞA GÜZELLİKLERİNİ FOTOĞRAFLAYABİLİRSİNİZ

ODALARDA RAHATÇA İSTİRAHAT EDEBİLİRSİNİZ

LOBBY’DE DİNLENEBİLİRSİNİZ

TERASTA YEMEK YİYEBİLİRSİNİZ

Çocuk Kulübü ( Topolino Club) ile Çocuklarınız Eğlenebilir