Seni Seviyorum.

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
Gülden Umutlar Ses Düğmesini Açınız.
Advertisements

“selamı veren eman verir; selamı alan selamette olur” der ve
Kokun hasretimin özlemin ızdırabı gibi sardı
AŞK YARASI SESLİDİR.
HANTEPE VİLLALARI Hantepe Plajı
1 A Ş K KA Ğ IDA DÖKÜLMÜYOR 2 Nasıl bir yazgıydı bu, yazanı yazdıranı belli olmayan? Hangi kader çizgisiydi yollarını kesi ş tiren? Hangi rüzgardı o.
UZAKTAN UZAĞA… Öyle gülüp harap etme içimi, İçimden bir şeyler düştü, düşecek.. Bilmem, nasıl aşık ettin ki beni, Ulaşamadığım, sen kaldın bir tek..
Benim biricik Canım Babacığım
Zaman Bırakır Seni Avuçlarıma Ben ne çabuk sen oldum, sarardı mevsimin tenindeki dokunuşu, Yağmurlarda üşüdüm, bekledim seni ey sevdiğim, Hasretine.
Kış arıyorsun karların arasındaki Şu anda işyerinde değilsin... Hadi durma hayal et, Bir dağ kulübesinde,
Ben Seni Sevdim Mi. Ben seni sevdim mi
SENVURDUNDABENSENVURDUNDABEN ÖLMEDiMMİÖLMEDiMMİ Rüzgarda hasretinle ne ateşi yaktım da Bir seni yakamadım, beni yaktığın gibi Mahpusta gün, çölde SU,
ARKADAŞIM BADEM AĞACI ADINI AŞK KOYDUM SENİN.
S E N V U R D U N D A B E N Ö L M E D i İ.
...Son bir gece ver bana Son bir gece ver bana...
GÜL'E DAİR ....
Dövüş ustası olanlar öfkelenmezler. Kazanma ustası olanlar korkmazlar
Daha az seviyorum seni Giderek daha az Unutur gibi seviyorum Aramızdaki uzaklığın karanlığında Geceler kısalıp,gündüzler uzuyor böyle olunca Daha az seviyorum.
YÜREĞİNLE ANNE..! Çıkmazlıklar içinde gidiyorum, Anne..! Çelişkiyi yaşadığım, renksiz acılarla.. Kaderi, tan yelinden gökkuşağına kadar, Perişanlığın.
Yıktın Mavi Hayallerimi
Gelmeyişim sanma sendendir Sanma sevgisizliktendir Sanma sevgisizliktendir Korku denen şeytanın Korku denen şeytanın Yaşam denen tuzağın Yaşam denen tuzağın.
Keşke tanımasaydım seni Omuzlarıma bu kadar yük binmezdi o zaman Gözlerim ağlamayı bilmezdi O kadar sık kalbim çarpmazdı böyle delicesine, Benim de.
Daha az seviyorum seni.. Giderek daha az.. Unutur gibi seviyorum..
ÖYLE BİRİNİ SEVİN Kİ.
KAFİYE VE REDİF ÖRNEKLERİ
SANA MUHTACIM.
Arkadaşım Badem Ağacı Aziz Nesin.
dünyanın “NEHİR”lerindeki her damla su...
ORMAN HAFTASI MART.
SENI SEVIYORUM HATICEM
Avareyim Asûdeyim Yorgunum...
SeNi SeVMeK BiR GüL KoKuSuYDu..
Halil KANARGI’dan BEN TUTSAĞIM YÜREĞİNDE SENİN
ANNECİĞİM.
Aşk: Ölüm kadar masum değil !!!
DEMLİDİR SEVDAM MARVAN OĞUZ
MEVLANA YOLUNDA ARALIK 2010 KONYA
HAYATIN LÜGATI..!! ZAMAN bitmeyen bir dönencedir. DOĞMAK var olmanın gerçekleşmesidir. YAŞAMAK var olan bedenle zamanda.
Yaşa aşkını Yaşa aşkını ondan Ne kadar kaçarsan kaç Nafile Aşk gelip Aşk gelip Yerleşir yüreğine Yerleşir yüreğine.
S E N V U R D U N D A B E N Ö L M E D i İ.
Üşüyorum Üşüyorum inat inat Sen
Sevgiye hasret kalmış,zavallı sürgün yüreğim o gecelerin karanlığında kavrulur da kimseler bilmez. Sevdayı alıp ta mahvedenlere.
HASRETİM SANA ....
Yılın Şiiri. Yılın Şiiri Temizlik yaptım bugün. Hem de tüm benliğimde Temizlik yaptım bugün.. Hem de tüm benliğimde. Bütün kaslarımı, sinirlerimi,
ARKADAŞIM BADEM AĞACI SEN AĞAÇLARIN APTALI, BEN İNSANLARIN.... ARKADAŞIM BADEM AĞACI SEN AĞAÇLARIN APTALI, BEN İNSANLARIN.... SENİ KANDIRIR HAVALAR.
AYDINLANMA Nasıl anlatsam bilmiyorum Düşündükçe şaşırıyorum. Dün akşam bir haller yaşadım Aydınlanıverdi sonra aklım. Yarı uykulu yarı uyanık Oda oldukça.
IHLAMURLAR ÇİÇEK AÇTIĞINDA GEL...
Yine birileri ölüyor müezzinin sesinde Yine birileri ölüyor müezzinin sesinde günler gecelere yağarak günler gecelere yağarak Bir çığlık çağlıyor Bir çığlık.
GiTTiĞiN YeR.
Dön Dön Sen Dön Dön Sen gittin gideli yüreğim kan ağlıyor
DOST DOSTUN   Dost, dostun sözlerinden değil, gözlerinden anlamalı susuzluğunu, açlığını-tokluğunu, varlığını-yokluğunu, derdini-sevincini…. Dost, dostun.
Sesi AçınızAkışına Bırakınız Önümde bir beyaz kağıt, Özlemini yazıyorum satırlara. Yokluğunda yanan bir ağıt, Gözyaşlarını asıyor duvarlara. Bugün.
ZORUMA GİDİYOR.
GÖNÜLLE SOHBET Elime değmemişse bir kere eli, Adım dememişse sus ise dili. Kaçırıp aklımı eylerdim deli, Ben senin yerinde olaydım gönül...
TÜM SANATÇILARA SEVGİ VE SAYGIYLA…
“ Ş imdi o dünyadan hiçbir haber yok Yok bizi arayan, soran kimsemiz Öylesine karanlık ki gecemiz Ha olmu ş, ha olmamı ş penceremiz.” Cahit Sıtkı TARANCI’yı.
SEVDALILARIN.
SIFIRA BÖLÜYORUM SENİ İsyansa kaynayıp duran içimde sensizliğime Bir serzeniş varsa, sessiz çırpınışlarımda Avazım çıktığı kadar susuyorsam, haykırırken.
Annelerin en güzeli, Sensin, benim güzel annem Annelerin en güzeli, Sensin, benim güzel annem. Ilık esen bahar yeli, Sensin, benim güzel annem.
Sevdiğime söyle Hazırlayan ::: SAHİN65.
Yaşantımız kara kışa dönmüşken Yeşile hasret ömür çürütürken Gel bahardan bir gün Bahçeden bir gül çalalım.
SESLİDİR Sen Hiç..? MR CAN AKIN Sen; mehtaplı yaz gecelerinde sevginin coşkusuyla, yıldızlara dokunabildin mi hiç..? Sen; güneşli ılık bahar günlerinde.
TABLOLAR RÜBAİLER ve Teoman Bayer Değerli kardeşim Teoman Bayer’in
Müzik Ağrı Dağı Efsanesi Dost, dostun sözlerinden değil, gözlerinden anlamalı susuzluğunu, açlığını-tokluğunu, varlığını-yokluğunu, derdini-sevincini….
ÇIÇEKLER Ç IÇEK ILE ILGILI AKROSTIŞ Ç İÇEK BAHARIN HABERCİSİ İ Yİ İNSANLAR KORUYUN ONU Ç EVRECİLERLE BERABER E RKEN KALK BUGUN K.
Sevdan Beni Terketmedi sevdan beni, Aç kaldım, susuz kaldım, Hayın, karanlıktı gece, Can garip, can suskun, Can paramparça... Ve ellerim,kelepçede,
“CAN” CAN AKIN ŞAİR VE FOTOĞRAF SANATÇISI.
Sevdan Beni Terketmedi sevdan beni, Aç kaldım, susuz kaldım, Hayın, karanlıktı gece, Can garip, can suskun, can paramparça... Ve elerim kelepçede,
Sunum transkripti:

Seni Seviyorum

Seni Seviyorum Seni Seviyorum Seni yirmi dokuz harfle seviyorum. Her harfle bir kere daha aşkım kuvvetleniyor. Gecenin bitiminde, günün başlangıcında Işığa hasret, karanlık gibi Seni Seviyorum Bir çilekeşin çilesi, bir çiçeğin nefesi Bir dağın ayazıymışçasına, bu sevgim. Bütün acılar gibi sancılı, beklentili Gelecek bahar kadar coşkun, hayalci Sellerde tutunamayan topraklar kadar şaşkın Seni Seviyorum

Seni Seviyorum Seni Seviyorum Yalan rüyaların hakikati görününce. Bir ömrün bitiminde. ecelim, yasamım kadar. İmanımın sonsuzluğunda, sessizliği delen Ruzgarlar misali içimde çalan müziğinle Seni Seviyorum Kader çizgisinin ufkunda. bilmez, korkak Günahlardan yılmış bir gönülle, hezeyanda. Cennetin doruğunda, cehennem kadar ateşli Seni Seviyorum

Seni Seviyorum Seni seviyorum! Seni çok seviyorum... Çünkü sen bensin Yılların sana bölünmüşlüğünü biliyorum. İçinden sevgi geçen zamanda olduğunuda, Ayrilik sahillerinde bekleyen karsiyakanin, Işıklarını özlercesine, sıla kokan yosunu  kadar Seni Seviyorum Ben; bütün benliğimle, yüreğimle, ruhumla Çöllerin su tutan dikenleri gibi sağlam Seni, kendimle beraber, kendim bilerek içimdeki sana, erememenin yasını tutarak Seni seviyorum! Seni çok seviyorum... Çünkü sen bensin

Sevgi Damlaları

Birgun biri gunese kartaneleriyle SENI SEVIYORUM diye yazarsa Kartanesi Birgun biri gunese kartaneleriyle SENI SEVIYORUM diye yazarsa Bilki seni benden daha cok seviyordur..