Beni aramaya çıkarsa düşlerin,

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
Bu gece en hüzünlü dizeleri yazabilirim
Advertisements

MEKTUP SESLİ.
Vay aslanım!.. Vay yiğidim!.. Vay ki vay!..
BİR KADINI AĞLATMAK AZİZ NESİN F5 tuşuna basınız.
CAN DOSTUM SERÜVENDİR YAŞAMAK; NE GETİRİR, NE GÖTÜRÜR BELLİ OLMAZ,
SLAYTI MUTLAKA SESLİ İZLEYİNİZ… İYİ SEYİRLER…
HAYAL BU YA... Bazen sensizliği düşünüyorum gecenin ıssız o iç ürperten zifiri karanlık sessizliğinde Aniden irkiliyor tüm vücudum . Birden yaşlanıyor.
Beni hatırlamak için
Ressam -B.R.Eyüboğlu – Oto portre
Her bildiğini söyleme, ama
ESKİDENDİ ÇOK ESKİDEN.. Murathan Mungan
BAYRAK. BAYRAK Bayraksızlar, bayrak sızlar, Yere düşse bayrak sızlar, Nerden bilsin kıymetini Soysuz sopsuz bayraksızlar.
ESKİDENDİ ÇOK ESKİDEN Hani erken inerdi karanlik,
İstemek Deniz mavisine çalan gözlerinde Sandal olup içinde gezmek isterdim Nurlu yüzünden akan yaşlarında Damla olup derya ya düşmek isterdim Dilindeki.
ŞİMDİ SEN YOKSUN YA…?! Sesli İzleyin..
S E N V U R D U N D A B E N Ö L M E D i İ.
Dostluğa Dair Sesli İzleyin.
Ben ZİYA LEVENT TOPÇUOĞLU.
Gidi eski günler eski günler Ne günlere kaldık, Ne günlere kaldık, ne günlere geldik. ne günlere geldik. Bizler böyle mi olacaktık? Bizler böyle mi olacaktık?
AH YÜREĞİMİN SEGAH MAKAMI Ah be sevdalım Ah be belalım Ah Yüreğimin segah makamı! Yazlarım üşüyor yoksun! Kaçıncı koyduğum işaret takvimlere? Kaç sonbaharı.
Kar ve Hüzün Ahmet Ünal ÇAM.
ANıLaRıM.
Hiç Bir insani unutmak, bir insandan vazgeçmek, bir insani hayatından sonsuza kadar çıkartmak zorunda kaldın mi hiç...¿ Hani ölmüş gibi, hani uzatsan da.
İngilizceden çeviri : Orkideler İngilizceden çeviri : Müzik: Autumn Rose.
SLAYT GEÇİŞLERİ OTOMATİKTİR… LÜTFEN TIKLAMAYINIZ… SLAYTI MUTLAKA SESLİ İZLEYİNİZ… İYİ SEYİRLER… Sesli İzleyiniz.
Gelmeyişim sanma sendendir Sanma sevgisizliktendir Sanma sevgisizliktendir Korku denen şeytanın Korku denen şeytanın Yaşam denen tuzağın Yaşam denen tuzağın.
ÖYLE BİRİNİ SEVİN Kİ.
Önce Merhabalar, Şu anda görmekte olduğunuz slaytta yer alan güzel sözler, internetde yayınlanan ünlü düşünürlerin sözlerinden alınıp buraya koyulmuştur.
VEFA SADECE BİR SEMT ADI DEĞİLDİR!
Dili mercan, dizi mercan, dişi mercan
MASAL KAHRAMANLARI Oyhan Hasan BILDIRKİ SEVGİYE SUSAMAK.
Mutlu olmak için atılacak 10 adım
BAĞLANMAYACAKSIN SESLİ İZLEYİNİZ.
Cemal Şimşek HÜZÜN YAĞMURLARI Venüs'ten GELİYORDU.
Yalnız sana borçluyum bugün dünyada varsam:
Yürekten gelir hani Duygular. Satırlara dökmek istersin
GELMEDİN Gelmedin; son hayalde yanıp yanıp kül oldu Bu deruni kavgada kırılan gönül oldu Şimdi menziller elem; yürek duman; sine çak Devleri mahkum eden.
AYDINLATMAYACAKTIN SABAHLARIMI... Tam da kara kışlara yakalanmışken, unutmuşken baharı. Tam da örselenmişken yüreğim acılarla, örslerde dövülmüşken...
GÖZLERİN KAL DİYOR Bu nasıl ayrılık, bu nasıl veda Gözlerin kal diyor dudakların git Bakışın anahtar, gözlerin kilit Ellerin aç diyor, dudakların git.
Tanrım!Huzurundayım ve çok mutluyum. Senden rütbe,servet ve şöhret istemiyorum
Yalnızlık Çemberi Ruhumu Sardı
Dostluğa Dair.
UZAKLIKLAR KÜÇÜK SEVGİLERİ YOK EDER,
SEVENLER AYRILMAZ.
BEN YOKUM Sesli dinleyiniz.
ÇANAKKALE Övün, ey Çanakkale, cihan durdukça övün! Ömründe göstermedin bin düşmana bir düğün. Sen bir büyük milletin savaşa girdiği gün, Başına yüz milletin.
Uzaklara Apansız Bil ki sesleniyorum
Gözlerine Selam Söyle gözlerine selam söyle benden Selamlarımı söyle benden O güzel gözlerine Dalıp dalıp gidersem.
Izdırabımın sırrı kördüğüm bilmecede Hatıralar tutuşur alevden bir gecede Üşüyorum Kan sızar yüreğimden halimi bilmez fertler Kambur üstüne.
Bugün küçük mucizelerin günü olsun..
Hazırlayan: Sevgül Çiftci_İstanbul -20/ 07/ 2005
Konuş sevdiğim Yüreğinin şarkısını söyle bana Gece karanlık,
Kendini tanıyınca; ağaçları, kuşları tanırsın, sonbaharları, altın sarısı yaprakları, uzaktan gelinliği giymiş kızlara benzeyen, karlar düşmüş dağları,
Yürekten gelir hani Duygular. Satırlara dökmek istersin
AKLIMDASIN...
Sevdiğime söyle Hazırlayan ::: SAHİN65.
SLAYT GEÇİŞLERİ OTOMATİKTİR… LÜTFEN TIKLAMAYINIZ… SLAYTI MUTLAKA SESLİ İZLEYİNİZ… İYİ SEYİRLER… Sesli İzleyiniz.
ŞİMDİ EN AÇIK RENGİNDE GÖZLERİN
Balıkesir Parkında ( Hatırla Sevgilim) CAN AKIN ŞAİR VE FOTOĞRAF
Dostlarıma sunu: gülay.
Bırakta Gözlerinde Ölüp Gideyim
AYDINLATMAYACAKTIN SABAHLARIMI...
Her bildiğini söyleme, ama
AYRILDIK, GÖREMİYORUM GÖZLERİNİ
Arkamdan Bir Silah Sesi,
ŞİMDİ SEN YOKSUN YA…?! Şiir..; Alişan Yılmaz
Özel günler vardır dostluğu paylaşmak için, bayramlar vardır sevgi ile kucaklaşmak için… Bayramınızı en iyi dileklerimle kutlar, sevgi ve saygılar sunarım.
SLAYTI MUTLAKA SESLİ İZLEYİNİZ… İYİ SEYİRLER…
Rüzgarın kemanını çaldığı ve yağmur damlalarının pencerene vurduğu Soğuk bir gecede yatağına uzanıp hayalini kurduğun Ve keşke dediğin bütün güzellikler.
SLAYT.
Sunum transkripti:

Beni aramaya çıkarsa düşlerin, Hüznün ruhuna çizdiği resimlerdeyim. Gamsız bir gecenin karanlığında değil, Yüreğinde kanayan kesimlerdeyim.. Aklına düşerim, hani olurda, Güzelliklerin görünmeyen yüzünde ara. Sevginin menfaate döndüğü yerde değil, Bir gönül yarasının izinde ara….

Yıkılmış umutların enkazından geç, Öksüz bir çocuğun gözünde ara. Ağıtların tüttüğü evlere uğra, Bir ananın boş kalmış dizinde ara.. Beni yıldızlarla arama boşuna, Yüreğini yasa boğan sızılardayım. Dertlerinle bulursun beni baş başa, Senin gibi kara yazılardayım…..

Sahte sevgileri tanımaz kalbim, Beni, seven gönüllerin ocağında ara. Menfaatle bakmasını bilmez gözlerim, Beni gerçek dostlukların kucağında ara… Mutluluğu anlatan şarkılarda değil, Yaralı yüreklerin ağıtlarında ara. Beni menfaat ve ihanetten uzakta, Yağacak, sevgi bulutlarında ara….

Öyle senden çok uzaklarda değilim, Görmesini bilsin gözlerin, bakışındayım. Belki sana, senden daha yakın bir yerde, Çarpan kalbinin her atışındayım… Aklına düşerim, hani olurda, Beni sığmadığın duyguların içinde ara. O kadar da kolay bulurum sanma, Beni, benim seni görebileceğim biçimde ara…

Diğer slaytlar için buraya tıklayın E-mail grubumuza katılın, en güzel slaytlar e-mailinize gelsin. Grubumuza katılmak için buraya tıklayın. www.edebiyatogretmeni.net