AgeLOC ® Galvanic Body Trio Lansman Tarihi 02 Mayıs 2012.

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
SLIDEPLAYER.COM.TR Size sunuyoruz
Advertisements

SLIDEPLAYER.COM.TR Size sunuyoruz
SLIDEPLAYER.BIZ.TR Size sunuyoruz
Burkay Yapağcıoğlu.
CIA Sertifikası Genel Bakış, Nasıl Kayıt Olunur ve Sürdürülür
KOBİ’lerin Uluslararası Ticaret Alanında Elektronik Ortamda Eğitimi Projesi InTeLS-TR International Trade e-Learning suite for SMEs in TuRkey “Oyun”
SATIŞ KAZANÇ PLANI SUNUMU
.com İletişimde Kökten Çözüm...
Google Görüntülü Reklam Ağı. Görüntülü Reklamcılık Neden Önemlidir?
Otomatik Gönderi Programı Temel Öğeler. Otomatik Gönderi Programı •Automatic Delivery Rewards, ya da ADR, Müsterilerin ve Distribütörlerin kaydolup ürünleri.
BORUSAN ASIM KOCABIYIK TEKNİK VE ENDÜSTRİ MESLEK LİSESİ 2013/2014
LEO’ya Hoş geldiniz Potansiyelinizi açığa çıkarın
Kütüphanemizin elektronik veritabanlarına üyelik süresi 2012 yılı için de devam edecektir. Bu veritabanlara ulaşabilmek için kütüphanemizin internet sayfasına.
Başarı FIRSAT ile Başlar!
Prof. Dr. Aysel Aziz İstanbul Arel Üniversitesi
İZLEME VE DEĞERLENDİRME BİRİMİ
FİRMA PROFİLİ MİSYON & DEĞERLERİMİZ YAKLAŞIMIMIZ FAALİYET ALANLARI İŞ ORTAKLARIMIZ MARKALARIMIZ REFERANSLAR SATIŞ AĞIMIZ STOK VE TESLİMAT SÜRELERİ ONLINE.
Sosyal Medya.
PRIME AJANS m.
Tanıtım Etkinlikleri. Promosyon malzemesi dağıtımı Yer: kayıt masası Kapasite: maks. 5 firma Ücret: 5,000 Euro* / adet Üretim maliyeti dahil değildir.
Türkiye'de İş Yapmak Aşama Bir Pazara Sürüş Öncesi.
Eczane Sadakat Kart Sistemi
ANKOS 7. Yıllık Toplantısı, 31 Mayıs-2 Haziran 07, KTÜ KULLANICI/KÜTÜPHANECİ EĞİTİMİ GRUBU Kullanıcı/Kütüphaneci Eğitimi Grubu ANKOS çatısı altında 2002’de.
KARİYER SAYFASI 12. SINIF-MEZUN PROGRAMLARI 11. SINIF PROGRAMLARI 10. SINIF PROGRAMLARI 9. SINIF PROGRAMLARI.
EXCEL DE VERİ TABANI (DATABASE) İŞLEMLERİ
1 Be YOUR Best with the BEST Kampanya 1 ve 2’de Yüksek Kazanç Elde Etmek İçin İp Uçları...
SATIŞ KAZANÇ PLANI SUNUMU
eTwinning araçları hakkında Bilgilendirme
ADIM ADIM BAŞARIYA Yeni Distribütör Oryantasyonu
2. Pazarlama Planının Hazırlanması
Matematik Dersi 4. Sınıf 2. Ünite Giriş
Atatürk ilke ve İnkılapları Ünite Tanıtım Sunusu
Tanıtım ve Organizasyon Çalışma Grubu ANKOS 5. Yıllık Toplantısı Haziran 2005 Süleyman Demirel Kütüphanesi, Sakarya.
T.C Hacettepe Üniversitesi DEĞİŞİM ÖĞRENCİLERİ TOPLULUĞU
A Novartis company Patanol S Sunumu. Patanol S (Olopatadin 0.2%) Patanol S –2,5 ml’lik şişede %0.2 Olopatadin içeren steril oftalmik çözeltidir Endikasyonları.
Oturum aç butonuna tıklayın.
UYARLAMA TEKNOLOJİLERİ. UYARLAMA NEDİR? Uyarlama kavramı öğrenme sistemleri alanındaki çalışmalarda önemli bir konudur. Kesin sistem parametrelerini.
PPS: Cem Yurtsev Fotoğraflar : Cem Yurtsev Müzik: Barış Akarsu Not: Sunudaki fotoğrafların kalitesi düşürülmüştür. BU SUNU SANALDUNYA GRUBU İÇİN HAZIRLANMIŞTIR.
Neden Kendi Siparişimi Kendim Girmeliyim?
TTNET TARİFE - KOTA DEĞİŞİKLİKLERİ OCAK
Medya ile ilişkiler Webinar-3 Kütüphan-e Türkiye Projesi Tanıtım Çalışma Grubu 23 Ekim 2014.
Pazarlama İletişimi Altunışık-Özdemir-Torlak.
Müşteri Odaklı Mobil Pazarlama ve Mobil Reklam
Nu Skin EMEA Varlık Maksimize Edici Satış Kazanç Planı.
NİCE YAŞLARA – Anneye Doğum Günü Hediyeleri.
Firma adı İsminiz eposta adresiniz Bu slide’da ne iş yaptığınızı söyleceksiniz!!! ELİF KALAYCI, ESKİŞEHİR 24/11/2014.
Ufuk Bayram ile Business Class 3 AĞUSTOS’tan itibarenHaftaiçi hergün saat 20:20’de Kanal Yani elevizyonda.
TUANA BİLİŞİM GURURLA SUNAR inceleyin ve Gominisite Yeni Nesil Web Sitesidir Gominisite ile web sitenizi kendiniz yönetebilir ve güncelleyebilirsiniz.
AgeLOC ME Ürün Sunumu KEŞFEDİN. İçindekiler 1. Herşey nasıl başladı… 2. Gelecekteki anti-ageing cilt bakımı 3. ageLOC Me nasıl özelleştirilir nasıl kullanılır?
Tanıtıcı Ürün Paketi (IPP) 3/2016 EMEA stoklarında (RU/UA hariç) Set içeriği; ürün stok durumuna göre marketten markete değişebilir.
Tutundurma, iletişime dayanır ve ikna edici yanı vardır. Doğrudan satışları kolaylaştırma amacına yönelik olduğu kadar, tutum ve davranışlara da yöneliktir.
Fiyat ve Ürün Karşılaştırması
İlk öğretim 2.sınıf 3.ünite
KKTC GİRİŞİMCİLİK PROJESİ - ÖNCELİK 2 İŞ PLANI
Çin'deki küçük imalatçılar için ticaret platformu oluşturmak amacıyla İngilizce öğretmeni Jack Ma ve 17 kurucu üye tarafından kurulmuştur. Bugün 240 ülkeden.
Teknoloji ve Tasarım Dersi
Bölgesel (EMEA) Distribütör Uyumluluk Özet Bilgisi 2015
TASARIM ÜRÜNLERİNİN TANITIMI VE SUNUMU
KKTC’DE GİRİŞİMCİLİK PROJESİ
Otomatik Gönderi Programı
ÜSKÜDAR ÇAMLICA KIZ ANADOLU LİSESİ
DAĞITIM KAVRAMI ve DAĞITIM KANALLARI
Orta Doğu Teknik Üniversitesi Toplum ve Bilim Uygulama ve Araştırma Merkezi (ODTÜ TBM) 2006 yılında kurulmuş, Türkiye’nin ilk Toplum ve Bilim Merkezi’dir.
İlk öğretim 2.sınıf 3.ünite
KKTC GİRİŞİMCİLİK PROJESİ - ÖNCELİK 2 İŞ PLANI
Ortak Piyasa Düzeni (OPD) Gerekliliklerine Uyum için
FLİPPED CLASSROOM. Öğrencilerin en iyi şekilde öğrenmelerini amaçlayarak, derslere gelmeden önce, öğretim görevlileri tarafından kendilerine sağlanmış.
2010 Faaliyet Raporu.
1 EXCEL DE VERİ TABANI (DATABASE) İŞLEMLERİ Excel de bir veritabanı oluşturulabilir veya başka programlarda (Access gibi) oluşturulmuş olan Veri Tabanları.
Sunum transkripti:

ageLOC ® Galvanic Body Trio Lansman Tarihi 02 Mayıs 2012

Hazır mısınız... bu lansmandan işiniz için maksimum faydayı sağlamaya?

Nu Skin başarıya ulaşmanız için size harika araçlar sunuyor Promosyon araçları: yeni müşterileri ikna etmeniz için İşe alma desteği: yeni Distribütörleri etkileyebilmeniz için Eğitim materyalleri: ürünler hakkında ihtiyacınız olan herşeyi öğrenmeniz için

Eğitim Ürünler hakkında ihtiyacınız olan herşeyi öğrenin

Yollara düşmeye ve haberleri yaymaya hazır mısınız? Nu Skin’in Ürün Bilgisi Sayfaları (PiPs) ve ürün sunumları sağlam temelleri olan bilgiler edinmenize yardımcı olacaktır. Söz konusu kaynaklara ulaşmak için burayı tıklayın.burayı

Galvanic tanıtım videolarını izlediniz mi? Veya uzmanların nasıl yaptıklarını izleyin. 1 Mayıs 2012 itibariyle yeni ageLOC® Galvanic Body Spa cihazını tanıtan yeni videomuzu buradan keşfedin.buradan

Daha derinlere inmek ister misiniz? Öyleyse Nu Skin®’in kullanım tüketici çalışması size rehberlik edecektir. Yakında My Office’te

Promosyon Yeni müşterileri ikna edin

Belki bu harika ürün paketini tanıtmak için müşterilerinize ageLOC® Body Trio broşürünü göstermeyi planlıyorsunuzdur... Veya kendi akranlarının ürün tanıtımlarıyla daha çok ikna olacaklarını mı hissediyorsunuz? Broşür 2012 Mayıs ayının başlarından itibaren satışa sunulacaktır. 10 broşür içeren paketlerin yaklaşık değeri KDV hariç 1,50 €’dur. Bütün “Ürün Tanıtımı” videolarını bulmak için EMEA Youtube sayfamızı buradan ziyaret edin. Daha fazlası Haziran ayında geliyor.buradan

İşe Alma Yeni Distribütörleri etkileyin

Bu 250 PV’lik ageLOC® Body Trio FSP Takımı şunları içermektedir: Halihazırda potansiyel müşterilere mi gözünüzü diktiniz? Belki yeni sponsorluk paketi size onları kazanmanız konusunda yardımcı olur. 1 adet ageLOC® Galvanic Body Trio, 1 adet ageLOC® Dermatic Effects, 1 adet ageLOC® Body Shaping Gel, 1 adet NaPCA Moisture Mist, 1 adet Liquid Body Lufra, ve 1 paket 10’luk ageLOC® Opportunity Broşürü FSP takımı 2 Mayıs 2012 tarihinden itibaren satışa sunulacaktır. Bu 250 PSV’lik paketin yaklaşık toptan satış değeri KDV hariç 312,50 €’dur ve 40€’luk FSP Primi bulunmaktadır. Daha fazlasını 2 Mayıs itibariyle buradan bulabilirsiniz.buradan

Veya onlara yeni ageLOC® Body Spa ADR paketinin faydalarını açıklayın: ADR paketi 2 Mayıs 2012 tarihinden itibaren satışa sunulacaktır. Bu 115 PSV’lik paketin yaklaşık toptan satış değeri KDV hariç 86,20 €’dur. Daha fazlasını Mayıs ayı itibariyle burada bulabilirsiniz.burada Bu yeni ADR paketi şunları içermektedir: 2 adet ageLOC® Body Shaping Gel, 1 adet ageLOC® Dermatic Effects, 1 adet Liquid Body Lufra.

Ve eğer bu da yeterli olmazsa, belki bu dalgayı yakalayan başka kişilerin ne kadar heyecanlandığını görmek size nelerin mümkün olduğunu gösterebilir... Bütün “Ürün Tanıtımı” videolarını bulmak için EMEA Youtube sayfamızı buradan ziyaret edin. Daha fazlası Haziran ayında geliyor. buradan

Hazır olun... ve bir sonraki dalgayı yakalayın

TEŞEKKÜR EDERİZ