Hülya Büyüköner Cansıla

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
AŞK YARASI SESLİDİR.
Advertisements

UZAKTAN UZAĞA… Öyle gülüp harap etme içimi, İçimden bir şeyler düştü, düşecek.. Bilmem, nasıl aşık ettin ki beni, Ulaşamadığım, sen kaldın bir tek..
YAPRAKLARIN PEŞİNDEN AĞLAYAN ADAM!!!
Benim biricik Canım Babacığım
Ilk göz ağrım.
Zaman Bırakır Seni Avuçlarıma Ben ne çabuk sen oldum, sarardı mevsimin tenindeki dokunuşu, Yağmurlarda üşüdüm, bekledim seni ey sevdiğim, Hasretine.
ARKADAŞIM BADEM AĞACI ADINI AŞK KOYDUM SENİN.
Dostluğa Dair Sesli İzleyin.
AH YÜREĞİMİN SEGAH MAKAMI Ah be sevdalım Ah be belalım Ah Yüreğimin segah makamı! Yazlarım üşüyor yoksun! Kaçıncı koyduğum işaret takvimlere? Kaç sonbaharı.
ANıLaRıM.
YANIMDA OLSAN YİNE ÖZLERDİM VE BİLKİ BU KADAR SEVMEM SENDEN DEĞİL
Türkiyenin en büyük mail grubu
BİR DALDA İKİ KİRAZ alperen dizgi Sesli dinleyiniz ya da tıklayınız.
SLAYT GEÇİŞLERİ OTOMATİKTİR… LÜTFEN TIKLAMAYINIZ… SLAYTI MUTLAKA SESLİ İZLEYİNİZ… İYİ SEYİRLER… Sesli İzleyiniz.
Bir Kutu Dolusu Yaşam Gönderiyorum Sana...
İÇİMİN KUYTULARINA DÜŞ SEVGİLİ İÇİMİN KUYTULARINA DÜŞ SEVGİLİ.
Ben bir Eylül sen bir Haziran
SLAYT GEÇİŞLERİ OTOMATİKTİR… LÜTFEN TIKLAMAYINIZ… SLAYTI MUTLAKA SESLİ İZLEYİNİZ… İYİ SEYİRLER… Sesli İzleyiniz.
KaDıN.
ÖYLE BİRİNİ SEVİN Kİ.
Haberin olsun Bugünlerde suskunum Özlemin prangalamış sözcüklerimi

BAHAR GETİRDİM SANA Bu yazının bana ulaşmasını sağlayan
Arkadaşım Badem Ağacı Aziz Nesin.
ş i i r : T ü l i n H a t i p o ğ l u Aşk'a Sitem (I)
TÜRKÇECİNİN AŞKI Sevgilim( ) Zamirlerin isminin yerini tutamayacağı bir gecedeyim( ) Her şey karanlık ve darmadağın. En kral yapıbilimci gelse yine de.
Tlg
Yarım kalmış öyküler.
AŞKLaRıM.
HüLYaMa Hülyaların hep gerçek olsun Üzüntüler senden çok  çok uzak dursun Lacivertler düşmesin yüreğine Yaşamın hep beyaz gül olsun Arkadaşım,canım dostum,bacım.
Lütfen slaytı sesli ve kendi akışında izleyiniz.
tövbe fatih5245 Google Grup Seslenme ardımdan gidiyorum Siyahlar içinde ayağım çıplak.
Halil KANARGI’dan BEN TUTSAĞIM YÜREĞİNDE SENİN
Yalnız sana borçluyum bugün dünyada varsam:
ŞİMDİ SEN YOKSUN YA…?! Şiir..; Alişan Yılmaz
EY CAN, GİTME BENSİZ… SESLİDİR..SESİ AÇINIZ… OTOMATİK ÇALIŞIR..
Zaman geçiyor her geçen zaman bendeki seni daha çok çoğaltıyor
MÜLAKAT (GÖRÜŞME) Ünlü kişileri çeşitli yönleriyle tanıtmak veya toplumu ilgilendiren önemli bir konuyu aydınlatmak için ünlü kişi yahut uzmanlarla.
Yalnızlık Çemberi Ruhumu Sardı
EY CAN, GİTME BENSİZ… SESLİDİR..SESİ AÇINIZ… OTOMATİK ÇALIŞIR..
Sevgiye hasret kalmış,zavallı sürgün yüreğim o gecelerin karanlığında kavrulur da kimseler bilmez. Sevdayı alıp ta mahvedenlere.
HASRETİM SANA ....
Kalbim şimdi bir sokak çocuğu Kelebekleri göç etti gönlümün
YANIMDA OLSAN YİNE ÖZLERDİM VE BİLKİ BU KADAR SEVMEM SENDEN DEĞİL
ARKADAŞIM BADEM AĞACI SEN AĞAÇLARIN APTALI, BEN İNSANLARIN.... ARKADAŞIM BADEM AĞACI SEN AĞAÇLARIN APTALI, BEN İNSANLARIN.... SENİ KANDIRIR HAVALAR.
IHLAMURLAR ÇİÇEK AÇTIĞINDA GEL...
SENI SEVDIM BEN BIR TEK SEYI UNUTMA
Bir bedende atan kalp gibiydik!
Yine birileri ölüyor müezzinin sesinde Yine birileri ölüyor müezzinin sesinde günler gecelere yağarak günler gecelere yağarak Bir çığlık çağlıyor Bir çığlık.
SENİ SEVİYORUM.
Gözlerine Selam Söyle gözlerine selam söyle benden Selamlarımı söyle benden O güzel gözlerine Dalıp dalıp gidersem.
GÜNEŞİ İÇENLERİN TÜRKÜSÜ
Anlar Gibiydin… …. Oysa sen, onlar gibi degildin... Anlar gibiydin.
GiTTiĞiN YeR.
YATAN ASKER.. Yanıp, tutuşurken vatan aşkıyla, Namusum olan ay yıldızlı bayrağa.. Sahip çıktıkça, ülkemin her karış toprağına Şehit olup yatacağım sonsuza.
Oyhan Hasan BILDIRKİ Gökyüzünde bin bir turna şarkılar söylüyor Bu kadar mı özledin beni? Al benden de o kadar Bütün gece dolunayda gözledim seni.
Ne kadar zaman geçti bilmiyorum,
Sesi AçınızAkışına Bırakınız Önümde bir beyaz kağıt, Özlemini yazıyorum satırlara. Yokluğunda yanan bir ağıt, Gözyaşlarını asıyor duvarlara. Bugün.
Yüküm ağır,çok yorgunum, Gel birde sen yorma! Olan oldu giden gitti,
Seni görmek sesini duymak
SeNDeN SoNRa.
Ben hiç utanmadımki sevgimden, kendimden
Adı yok.
SLAYT GEÇİŞLERİ OTOMATİKTİR… LÜTFEN TIKLAMAYINIZ… SLAYTI MUTLAKA SESLİ İZLEYİNİZ… İYİ SEYİRLER… Sesli İzleyiniz.
SESLİDİR Sen Hiç..? MR CAN AKIN Sen; mehtaplı yaz gecelerinde sevginin coşkusuyla, yıldızlara dokunabildin mi hiç..? Sen; güneşli ılık bahar günlerinde.
Raßi$h-CéM meLeğinden biricik kocasıNa…. oNsuz bir hiç oLduğum insan! Bugün en mutlu günüm.. Seninle ‘kocamla’ beraber geçirdiğim ilk doğum günüm eminim.
FOTOĞRAF: MR.CAN AKIN Bugün İstanbul’da hayat bir başka Sevgililer, aşıklar kıskandıramıyor beni! Sevmiyor deniz, görmüyor gökyüzü, Beni ve sevdiğimi.
Sevdan Beni Terketmedi sevdan beni, Aç kaldım, susuz kaldım, Hayın, karanlıktı gece, Can garip, can suskun, Can paramparça... Ve ellerim,kelepçede,
Sevdan Beni Terketmedi sevdan beni, Aç kaldım, susuz kaldım, Hayın, karanlıktı gece, Can garip, can suskun, can paramparça... Ve elerim kelepçede,
Sunum transkripti:

Hülya Büyüköner Cansıla Gitme Zamanları Hülya Büyüköner Cansıla şiir : levent karakaş tarafından düzenlenmiştir. leventkarakas44@ hotmail.com

Biz aşkı yaşadık seninle; Sonuna kadar hem de! Düşün bir bebeğim... Biz aşkı yaşadık seninle; Sonuna kadar hem de! Zamanı durdurup zamansızlıkta, Utançları ve sitemleri Yaşadık... Seval KEMERTAŞ tarafından düzenlenmiştir.

Kavgaların en güzelini biz yaptık. Ya barışmalarımız? Sanki keşfediyor gibiydik Birbirimizi... Duyguları yıldırmadan, Kimselere aldırmadan, Kendi ateşimizle yanmadık mı? Hatta yakmadık mı? Canımın içi, Seval KEMERTAŞ tarafından düzenlenmiştir.

Biz aşkın en güzelini yaşadık... Hatırlasana şöyle bir; Hep kızdırır, basardın dalıma. Oysa Hiç kızmıyordum, şımarık çocuk gibiydim... Bütün nazlarım sanaydı; ben hiç yaşamamıştım ki! Herşeyi sende bulmuştum... En çok hoşuma giden; Seval KEMERTAŞ tarafından düzenlenmiştir.

'Seni bugün hiç sevdiğimi söyledim mi? ' Demelerindi... 'Bir tanem' ve 'Seni bugün hiç sevdiğimi söyledim mi? ' Demelerindi... Hiç bıkmazdın o iki cümleyi söylemekten. Canımın içi, , Seval KEMERTAŞ tarafından düzenlenmiştir.

İçim erirdi sana her baktığımda Bulutlardan çıkardığın anlamlar cabası, Gökyüzüne her baktığımda sen hep ordasın. Suskun anlarımda senin korkun başlardı... Oysa ki; Yokluğun canımı acıtırdı, İçimden kopan fırtınaları sayamazdım, Sessizleşirdim... Seval KEMERTAŞ tarafından düzenlenmiştir.

Beyaz düşlerimiz birgün karabasana dönecek; Sonsuz AŞK yoktu ki... Alışırım canımın içi, alışırım... Seval KEMERTAŞ tarafından düzenlenmiştir.

Bu yürek sensizliğe de alışır. Hangi sevdalar kavuştu ki, Bizim sevdamızda buluşsun günahsızca, Sen gitme zamanlarındasın... Bense; Seval KEMERTAŞ tarafından düzenlenmiştir.

Acıları yudumlama zamanlarında... Ve biz sevgili! Aşkta ikmale kaldık... Seval KEMERTAŞ tarafından düzenlenmiştir.

Şiir : Hülya Büyüköner Cansıla Seval KEMERTAŞ tarafından düzenlenmiştir.

leventkarakas44@hotmail.com Seval KEMERTAŞ tarafından düzenlenmiştir.