Müdürümüz Ertuğrul Bey bize çok iyi davranır Bazen hafif dokundurur hatalardan hayıflanır Yeni sipariş gelince şirketiyle gururlanır Ofiste sevinçle koşar.

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
Aşk, Dostluk ve Güven... Lütfen sesli izleyiniz.
Advertisements

ZOR İNSANLARLA BAŞA ÇIKMA
EVİMİ VE AİLEMİ SEVİYORUM
KADIN Tanrı 6.günün geç saatlerine kadar kadını yaratmakla meşguldü
Paris sahiden bir şenlik oldu! 3 Mart 2012 Gül ile Necdet; Ernest Hemingway’in romanından esinlenerek Paris’in şenliğine katılıp orada düğün yapmaya karar.
KADIN Tanrı 6.günün geç saatlerine kadar kadını yaratmakla meşguldü
Özdemir Asaf’tan
HAKLARIMI ÖĞRENİYORUM
Invitation for a meeting at new season. YENİ DÖNEM İÇİN TOPLANTI DAVETİYESİ.
BENİM EŞŞİZ YUVAM Çevremizdeki canlıların yuvaları nelerdir?
BİLMECELER.
Gidi eski günler eski günler Ne günlere kaldık, Ne günlere kaldık, ne günlere geldik. ne günlere geldik. Bizler böyle mi olacaktık? Bizler böyle mi olacaktık?
YAS 5 Anne ve babamın birbirlerine bağırmalarının beni ne kadar korkuttuğunu öğrendim. YAS 7 Meşrubat içerken gülersem içtiğimin burnumdan geleceğini.
Cömertlikte ve yardım etmede akarsu gibi ol.
Meslekleri Tanıyalım.
Kırlangıcın biri, bir adama aşık olmuş
Astlarını yetkilendirir.
GAYRET EDEN BAŞARIR ,BAŞARAN KAZANIR
ZARF (BELİRTEÇ).
HüLYaMa Hülyaların hep gerçek olsun Üzüntüler senden çok  çok uzak dursun Lacivertler düşmesin yüreğine Yaşamın hep beyaz gül olsun Arkadaşım,canım dostum,bacım.
BABALAR VE KIZLARI.
HANGİ AYDA DOĞDUNUZ.
ARKADAŞLIK HOŞGELDİNİZ.
Mevsimler tıpkı ruh halimiz gibidir
Aile Eğitimi Etkinlikleri
ANNECİĞİM.
Eski Sokaklar.
CÜMLENİN ÖĞELERİ ……………….
CÜMLEDE ANLAM.
BİRLİKTE ÇALIŞALIM ı Kazanım: Grup çalışmalarına etkili biçimde katılır. 10. Sınıf 11 nolu kazanım etkinliği.
Hangi cümlenin yüklemi isim tamlamasıdır
Sesli izleyin Geçişler için tıklayın Olmasa da olur dedi ğ imiz insanlarla doludur hayatımız; tanı ş tı ğ ımız, selamla ş tı ğ ımız; klasik cümlelerle.
KENDİNİ SEV HAZIRLAYAN : ELİF ÖZDEMİR
Tıklamayın, OTOMATİKTİR
AİLE EĞİTİM SEMİNERİNE HOŞ GELDİNİZ
Gece yarısı parka bir baykuş geldi.Ağaçları tek tek
=>CÜMLEDE ANLAM<=
Soru 1. İnsan bir kışını burada geçirse ( ) yalnız müzik dinlese ( ) yalnız bu yankılı havayı koklasa ( ) Yukarıdaki cümlede parantezle gösterilen yerlere.
Gözlerine Selam Söyle gözlerine selam söyle benden Selamlarımı söyle benden O güzel gözlerine Dalıp dalıp gidersem.
HATALARIMIZ ve SONUÇLARI
BİRBİRİMİZİ SEVELİM VE SAYALIM
ALTIN ÖĞRENCİ KRİTERLERİ
BİR İLANIN MACERASI İlk günden son güne kadar bir ilan ne gibi safhalardan geçer, buyrun görün. Aralardaki yorumlar, müşteri temsilcilerinin yaratıcı grup.
Olmasa da olur dediğimiz insanlarla doludur hayatımız; tanıştığımız,selamlaştığımız; Klasik cümlelerle iletişim kurduğumuz, yanıtlarını merak etmediğimiz.
MOMO.
BUBU’NUN ARKADAŞ ÖZLEMİ
Etkili İletişimde Ortamın Yeri ve Önemi KÜLTÜREL ORTAM
Bu hikaye bir babanın para ve değerli bir eşyayı kaybettiği için 5 yaşındaki kızına ceza verdiği zaman meydana geldi. Paranın bulunamadığı zor zamanlardı.
VERİMLİ DERS ÇALIŞMA.
SEVDALILARIN.
BİR AŞK HİKAYESİ Bizimkisi bir aşk hikayesi
*Bu insanlar, yaşamın her yönünü severler, şikâyet etmekle ya da olayların daha değişik olmasını istemekle vakit kaybetmezler. *Bağımsızlıklarına çok.
4. Küçükleri Sevmek, Büyükleri Saymak
Ayın Öğrencisi Belgesi
KOLLARI SIVAYALIM.
En temel besinlerimizden biri ekmektir. Herkes evinde ekmek yapabilir mi?
DUYGULARIMI KONTROL EDİYORUM
‘’-Kİ’’ EKİ VE ‘’Kİ’’ SÖZCÜĞÜNÜN (BAĞLACININ) YAZIMI
MUTLUCAN1 AD(isim) AD(isim) Ali MUTLU Türk Dili ve Edebiyatı öğretmeni
AKÇAKOCA’DA MÜKEMMEL BİR HAFTASONU GEÇİRMEYE HAZIRMISINIZ? Peki ama tehlikenin farkinda mısınız? Biges Vas ? This is kaput Gelin Gelin Alduracam hepinizi.
Samet BALTA Bu Ayın En Başarılı Öğrencisi Olarak Seni Seçtik. Çünkü; ŞEHİT REFİK CESUR İLKOKULU Öğretim Yılı Mart Ayı 1/A sınıfında “Ayın Öğrencisi”
Berfin DOĞAN Bu Ayın En Başarılı Öğrencisi Olarak Seni Seçtik. Çünkü; ŞEHİT REFİK CESUR İLKOKULU Öğretim Yılı Ocak Ayı 1/A sınıfında “Ayın Öğrencisi”
HAKLARIMI ÖĞRENİYORUM
Hayat ta böyle bilinmezliğe akar
Ayın Öğrencisi Belgesi
Bugün neler öğreneceğiz?
HZ. MUHAMMED’İN KİŞİSEL ÖZELLIKLERI Peygamber Efendİmİz dürüst ve güvenİlİr bİrİsİydİ. Öyle kİ; kİmsenİn malına, mülküne yan gözle bakmaz ve asla yalan.
5. SINIF SOSYAL BİLGİLER.
BU SUNUMDA EMEĞİ GEÇEN ARKADAŞLARA TEŞEKKÜR EDERİZ.
Sunum transkripti:

Müdürümüz Ertuğrul Bey bize çok iyi davranır Bazen hafif dokundurur hatalardan hayıflanır Yeni sipariş gelince şirketiyle gururlanır Ofiste sevinçle koşar topukları havalanır

Güven Bey iyi laf yapar dağarcığı çok geniştir Cümleyi ortaya atar anlamazsın kim yemiştir Destekleri sayesinde herkes bir yere gelmiştir Departmanın direğidir büyük emekler vermiştir

Tolga Bey sohbet ederken gözünün içine bakar Rahat anlaşılmak için özenli cümleler kurar Yanlışlıkla bile olsa gönül kırmaktan çok korkar Bilgisiyle kültürüyle her ortamda göze batar

Gülay Hanım tam bir melek gözleri sevecen bakar Ayrıca çok başarılı işini dikkatli yapar Bünyesi biraz zayıfça rüzgardan şifayı kapar Bu yüzden müzmin yorgundur sabahları çok zor kalkar

Melihat Hanım büyüdü çok yakında evlenecek Biz çok sevinçliyiz ama hayranları üzülecek Aşkları pembe diziydi mutlu sona dönüşecek Bakalım görümceleri nasıl dize getirecek

Arkadaşım Erdal Kutlu şimdiye kadar nerdeydin Menfaatsiz dostluğunla hayatımıza renk verdin Her işin altından kalkar asla şikayet etmezsin Örnek çalışkanlığınla atom karınca gibisin

Fabrikada uçan her kuş Çiğdem Hanım’dan sorulur Gündeme düşen haberler ilk önce ondan duyulur İyi günde kötü günde her zaman iyi bir dosttur Yanındayken sıkılmazsın sohbetinde bal bulunur

Fatih Bey durgun görünür fakat patlamaya hazır Meltem de eser bora da gidişat sana bağlıdır Boş konuşmayı pek sevmez genelde ciddi takılır Aşırı titiz çalışır işine çok saygılıdır

Damla kızımız uyumlu aramıza kolay girdi Tatlı gülümsemeleri ofise enerji verdi Stajyerken çok suskundu herkes bu kız dilsiz derdi Ekibe girdikten sonra bülbüller gibi dillendi

2010 iyi geçti çok teşekkürler dostlarım Hepinizi saygı ile sevgi ile kucaklarım Kusurlarım çok olmuştur ne de olsa bir insanım Affınızı dileyerek yılbaşınızı kutlarım