YURDUMUZUN TANINMIŞ MÜZİKÇİLERİ

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
11. ANKOS Yıllık Toplantısı, 28 Nisan - 1 Mayıs 2011, Muğla Üniversitesi.
Advertisements

TEŞVİK ÖDÜLLERİ.
SANAT VE SANAT DALLARI HAZIRLAYAN:EMRE BOYUN
ŞARKİKARAAĞAÇ KAYMAKAMLIĞI
Formasyon Belgeleri Formasyon mezuniyet belgelerinizi alabilirsiniz…
BAŞVURU TARİHİ:05 MAYIS-06 HAZİRAN 2014 KAMP TARİHLERİ:24 HAZİRAN-13 EYLÜL 7 GÜNLÜK 9 DÖNEM.
Karşılaştırmalı Eğitim Yönetimi
EMEL SAYIN Adı: Nuray Soyadı: AKMAN Numarası: 1178 Sınıfı: 7-G
Kare Kare Türkiye Garbis Özatay.
AVRİL LAVİGNE! Avril Lavigne 27-Eylül-1984 yılında Kanadanın Napanee Ontario kasabasında doğmuştur.
SELİM İLERİ.
KÜLTÜR MÜDÜRLÜĞÜ. KÜLTÜR MÜDÜRLÜĞÜ ETKİNLİKLERİ Sosyal, sanatsal ve kültürel bir eğitim-öğretim merkezi olan Kültür Müdürlüğümüz, Öğrenci kulüpleri ve.
EFELER ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ
1-2-3 Şubat 2012 tarihinde Bingöl Merkez İlköğretim Okulu Öğretmenlerine ‘Okullarda Afet Bilincini Oluşturma’ konulu eğitim semineri düzenlenmiştir.
18 Şubat 2013 Pazartesi 2. Sınıflar Aqua Florya Akvaryum Gezisi
ATATÜRK, BÜTÜN SANAT DALLARINA ÖNEM VERDİĞİ GİBİ, MÜZİĞE DE BÜYÜK ÖNEM VERMİŞTİR YILINDA SOFYA’DA ASKERİ ATEŞE OLARAK GÖREV YAPTIĞI DÖNEMDE, ÇOK.
HOŞGELDİNİZ. HOŞGELDİNİZ Prof. Dr. Mehmet Zeki AYDIN Sivas CÜ İlâhiyat Fakültesi Prof. Dr. Mehmet Zeki AYDIN Sivas CÜ İlâhiyat.
Yurdumuzun Tanımış Müzikçileri
T.C ERCİYES ÜNİVERSİTESİ
GÖZLER GÖRMEZSE GÖNÜL NASIL GÖRÜR ?
MÜLKİYE 75 ALBÜMÜ.
15 MAYIS 2013 ÇARŞAMBA YER: BELEDİYE ÖNÜ (TRAFİĞE KAPALI ALAN) SAAT: 16:00-20:00 SPORTİF ETKİNLİKLER ANA MEHTERAN EKİBİ GÖSTERİSİ HALK OYUNLARI GÖSTERİLERİ.
EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 1. Okullar arası Yıldız Erkekler Basketbol - Çeşme Birinciliği 2. Okullar arası Genç Kız Voleybol - Çeşme İkinciliği 3.
ULU ÖNDER ATATÜRK ’DEN GÜNÜMÜZE EĞİTİM
GÖZLER GÖRMEZSE GÖNÜL NASIL GÖRÜR ?
BARIŞ MANÇO ÖNCÜ İNSANLAR.
Bir Başkadır Benim Memleketim
Ekim 1985 günü Anvers yakınlarındaki Mol kasabasında Sivaslı bir ailenin kızı olarak dünyaya geldi. Kafkasya kökenli olan Hadise'nin annesi Sivas'ın.
YÖNETİCİ BİLGİLERİ   NORM MEVCUT MÜDÜR MÜDÜR BAŞYARDIMCISI MÜDÜR YARDIMCISI
DEMI LOVATO ‘NUN HAYATI

Hazırlayanın: Adı:Tuğçe Soyadı:KRANDA Sınıfı:6/A Numarası:31
Türkiye’de sporun başlangıcı ve gelişimi
HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ TÜRK HALK MÜZİĞİ TOPLULUĞU
ELMADAĞ MESLEKİ TANITIM VE YÖNELTME KOMİSYONU ETKİNLİKLERİ HAZIRLAYANLAR AYFER YILDIZ NAGİHAN KARACA TÜLAY REÇBER.
HOŞGELDİNİZ Tülay KIZILKUŞ
DARICA HALK EĞİTİMİ MERKEZİ MÜDÜRLÜĞÜ
YUSUFELİ DEREİÇİ İLKÖĞRETİM KURUMU 29/05/2013. GÜNDEM MADDELERİ 1-Okulumuz hakkında genel bilgiler 2-Okulumuzun ve çevresinin fiziki durumu hakkında bilgiler.
HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ HALK OYUNLARI TOPLULUĞU
TRH2.IQVETII/P-03/246 AĞRI MESLEKİ ve TEKNİK ANADOLU LİSESİ (Gülen Yüzlerimiz Sağlığınız İçin Hep Sizinle) KAPANIŞ TOPLANTISINA HOŞ GELDİNİZ 20 Ağustos.
MUM IŞIĞINDA ŞARKILAR. Projenin içeriği: Türk sanat müziğinin klasikleşmiş ama yeni nesil tarafından da hala beğeni ile dinlenen eserleri, günümüz Türk.
EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 1.Sıcak Mutfak dalında, Türkiye Birinciliği 2.Soğuk Mutfak dalında, Türkiye Birinciliği 3. Otelcilik Bölümü Okulları İzmir.
Lindsey Stirling, 21 Eylül 1986 Santa Ana, Orange İli, Kaliforniya doğumlu Amerikalı Violinist, Müzisyen, Dansçı, Performans Sanatçısı ve Bestecidir.
BOLU MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ 09 Mart 2012Başarıyı Arttırma Deneme Sınavı(YGS)Sınav Analizi.
BENİM BÜYÜK YUVAM.
ATATÜRK’ÜN HAYATI (1881 – 1938).
Sultan Abdülhamit Han Orta Okulu Okulumuz çok sayıda başarıya imza atmış,bir sürü kampanya yapmıştır.Örneğin: Okulumuz çok sayıda başarıya imza atmış,bir.
ORTAÖ Ğ RET İ M KURUMLARI BÜ Ş RA ATICI REHBER Ö Ğ RETMEN.
BATMAN İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ REHBERLİK ve ARAŞTIRMA MERKEZİ
CUMHURİYET DÖNEMİ HALK ŞİİRİ
BARIŞ MANÇO’NUN HAYATI
Ahmet Kutsi Tecer.
ENVER AYSEVER ‘’Yazarlık sabır, beceri ve süreklilik gerektiren bir işçilikse eğer, bunun yineleneceği ortamın nasıl olduğunun pek önemi yoktur. Çalışkan.
VEYSEL ŞATIROĞLU (AŞIK VEYSEL)
KURŞUNLU ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ TANITIMI
DİLİMİZİ ÖĞRENİYORUM ADLAR(İSİMLER)
KANUNİ SOSYAL BİLİMLER LİSESİ
YEŞİLKÖY 19 ARALIK ORTAOKULU
ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ
Cemal Artüz İmam Hatip Ortaokulu
NEŞET ERTAŞ Kırşehir'de 1938'de doğan Neşet Ertaş, Çiçekdağı'ndan Türkiye 'ye açılan bir halk ozanıdır. Babası kendisi gibi bir saz üstadı olan Muharrem.
POP ŞARKıLAR Tarkan tevetoğlu. Tarkan tevetoğlu hayatı Tarkan Tevetoğlu altı çocuklu bir ailenin beşinci çocuğu olarak 17 Ekim 1972'de Almanya'nın Frankfurt.
Devlet Güzel Sanatlar Akademisi'nde eğitim alan Çınaroğlu, 1961 senesinde buradaki eğitimini tamamladıktan sonra grafiker olarak çalışmaya başladı
 Aşık Veysel Şatıroğlu, 1894 yılında Sivas'ın Şarkışla ilçesine bağlı Sivrialan köyünde dünyaya geldi. Annesi Gülizar, babası "Karaca" lakaplı Ahmet.
OSMAN HAMDİ BEY HAZIRLAYAN AHMET REŞİT BOSTANOĞLU.
Ahmet Kutsi Tecer 1901 yılında Kudüs'te doğdu. İlköğrenimine Kudüs'te başladı ve Kırklareli'nde devam etti. Lise öğrenimini Kadıköy Sultanisi'nde tamamladıktan.
Barış Manço ve Eserleri Hazırlayan:HÜSEYİN KÖROĞLU.
ATATÜRK’ÜN SPOR ALANINDA YAPTIĞI ÇALIŞMALAR Atatürk’ün de desteklediği asker i bir spor kulübü olan Muha fızgücü kuruldu. Çok önemli başarılara.
NİŞANTAŞI ÜNİVERSİTESİ
İDİL BİRET İ dil Biret Kimdir ? 21 Kasım 1941 yılında Ankara’da doğan İdil Biret, Türk piyano sanatçısıdır.
Sunum transkripti:

YURDUMUZUN TANINMIŞ MÜZİKÇİLERİ

Aşık Veysel Veysel Şatıroğlu, 1894’te Sivas’ın Şarkışla ilçesine bağlı Sivrialan köyünde dünyaya geldi.

Hadise Açıkgöz Hadise, 22 Ekim 1985 günü Belçika'da bir Türk ailenin kızı olarak dünyaya geldi. İlk, Belçika'daki Pop İdol, İdol 2003te fark edildi. Yarışmayı birincilikle bitirmese de hemen yeteneği görülerek albüm çıkarmak için kendisine teklif geldi. Daha sonra ilk singleı Sweat (tatlı) çıktı ve hit oldu; televizyona klibi çıktı. İkinci singleı Stir me up tüm Avrupa'da farkedildi, kıtanın en seksi yeni müzik sanatçısı yaptı.

Murat Boz 7 Mart 1980 Tarihinde Zonguldak'ta doğdu. Karadeniz Ereğli (Zonguldak)'de doğan Murat Boz 1996 senesinde İstanbul'a gelerek Güzel Sanatlar Lisesi eğitimini burada tamamladı. Bu dönem içerisinde Atatürk Kültür Merkezi ve Cemal Reşit Rey’de vokalist olarak performanslarda bulunan Boz, 1998 senesinde Milliyet Gazetesi’nin düzenlediği “Liseler Arası Müzik ve Halk Oyunları Yarışması'nda birinci oldu.

Yusuf Güney 5 Haziran 1984 yılında Trabzon'da dünyaya gelen şarkıcı, ilk albümünü piyasaya sürmeden önce Londra'da yaşamaktaydı. Londra'da bir şirkette pazarlama müdürlüğü yaparak hayatını kazanıyordu. Rafet El Roman ile tanışmasından sonra artık hayatını müzik ile kazanıyor.

Adı : Cerensu Soyadı : Yücel Sınıfı : 5-B No : 211 Ders : MÜZİK Konu : Yurdumuzun tanınmış müzikçileri