1984 YILINDA “ GIDA KALİTE VE SAĞLIK KONTROLU” PROGRAMI ADI ALTINDA EĞİTİM-ÖĞRETİME BAŞLADI. 1989 YILINDA DÜNYA BANKASI II. ENDÜSTRİYEL EĞİTİM PROJESİ.

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
ENDÜSTRİ MÜHENDİSLİĞİ
Advertisements

EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI MEZUNLARIMIZ 1 ÖĞRENCİMİZ TIP FAKÜLTESİ 1 ÖĞRENCİMİZ HUKUK FAKÜLTESİ 1 ÖĞRENCİMİZ MİMARLIK 1 ÖĞRENCİMİZ İNŞAAT MÜHENDİSLİK.
DUMLUPINAR ÜNİVERSİTESİ
11 Üniversite hastanelerinin organizasyonu
R. Orçun Madran.
ORTA DOĞU TEKNİK ÜNİVERSİTESİ GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ
DİKMEN MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ
YAŞ GRUPLARINA GÖRE BESLENME
KMÜ Mühendislik Fakültesi Gıda Mühendisliği Bölümü Lisans Programı
BÜLENT ECEVİT ÜNİVERSİTESİ Metalurji ve Malzeme Mühendisliği Bölümü
YİYECEK İÇECEK HİZMETLERİ ALANI
İlgiler ve Meslekler MURAT FİDAN MÜDÜR YARDIMCISI
BURSASAĞLIKMÜDÜRLÜĞÜBURSASAĞLIKMÜDÜRLÜĞÜ ERGEN (ADOLESAN) Çocukluktan erişkinliğe geçiş olarak kabul edilen dönemdir Ergenlik çağı 10.
YİYECEK VE İÇECEK HİZMETLERİ BÖLÜMÜ
DERS SEÇİMİ NASIL YAPILIR?
YGS’de Hesaplanacak Puan Türleri
GIDA TEKNOLOJİSİ ALANI
BÖLÜM 3 TARIMIN TÜRKİYE EKONOMİSİNDEKİ ÖNEMİ
ELEKTRİK ELEKTRONİK BÖLÜMÜ
İstanbul Teknik Üniversitesi, teknik öğretimde 239 yılı aşan parlak geçmişi, çağdaş eğitim ortamı, güçlü akademik kadrosuyla Türkiye'de mühendislik,
1 Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü KURUM BİLGİLERİ.
Meyve ve Sebze Satış Elemanlığı Hijyen Eğitimi
Gıda Teknolojisi Alanı
D.Ö1 YÜKSEKÖĞRETİME SINAVSIZ GEÇİŞ. D.Ö2 Bilişim Teknolojisi Mezunları Sınavsız Geçiş yapacakları programlar Yükseköğretim Ön lisans Programları Süre.
Hangi Liselere Gidebilirim?
Beslenme nedir ? İnsanının yaşına, cinsiyetine, çalışma ve özel durumuna göre ihtiyacı olan enerji ve besin öğelerinin her birinden yeterli miktarlarda.
MESLEK LİSESİ ÖĞRENCİLERİ KATSAYI ENGELİ KALKTI
ABDULKADİR KONUKOĞLU ANADOLU ÖĞRETMEN LİSESİ. OKULUN TARİHÇESİ Abdulkadir Konukoğlu Anadolu Öğretmen Lisesi Eğitim Öğretim yılında Şehitkamil.
GIDA MÜHENDİSLİĞİNE GİRİŞ
GIDA MÜHENDİSLİĞİNE GİRİŞ
YİYECEK İÇECEK HİZMETLERİ ALANI
SARUHANLI İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ 14/01/2016BRİFİNG.
 BAHAR YARIYILI KAYIT YENİLEME  (ÖĞRENİM HARCI YATIRMA ) VE OTOMASYONDA DERS SEÇME İŞLEMLERİ  08 Şubat 2016 – 12 Şubat 2016 TARİHLERİ ARASINDA ÖĞRENCİNİN.
AİLE VE TÜKETİCİ HİZMETLERİ ALANI
GIDA TEKNOLOJİSİ ALANI TANITIMI ALANIN TANIMI: Gıda teknolojisi alanı, tarım ve hayvancılığa dayalı ham maddeleri modern teknolojileri uygulayarak işleyen.
EGE ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ 40.YIL Adres Ege Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Gıda Mühendisliği Bölümü Bornova,
Gıda Mikrobiyolojisi Eğitimi 04 Kasım 2014, Kuşadası Prof. Dr. Kadir HALKMAN Ankara Üniversitesi Gıda Mühendisliği Bölümü 06; Koliformlar; TAMB; Staph.
Keşan Meslek Yüksekokulu Veterinerlik Bölümü Laborant ve Veteriner Sağlık Programı.
DEPOLAMA KURALLARI Depolama Aşamasında Dikkat Edilmesi Gereken Kurallar Ürünün, doğru ürün sıcaklık aralıklarında depolanması sağlanmalıdır.
Mühendislik Laboratuvarı Yüzüncü Yıl Üniversitesi
IĞDIR ÜNİVERSİTESİ GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ
YİYECEK İÇECEK HİZMETLERİ ALANI
GIDA MÜHENDİSLİĞİNE GİRİŞ
FEN EDEBİYAT FAKÜLTESİNE HOŞGELDİNİZ
Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Bilgisayar Programcılığı
MİSYONUMUZ VİZYONUMUZ Özgün Değerlerimiz Etkinliklerimiz
BAP Desteği (Bilimsel Araştırma Projeleri)
SINAVSIZ GEÇİŞ BÖLÜMLERİ
ÖMER HALİSDEMİR ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİ İŞLERİ DAİRE BAŞKANLIĞI’NA HOŞGELDİNİZ… Daire Başkanı Saadet İLBAY.
İnşaat Mühendisliği Bölümü
BÜTÜNLEŞİK ÖĞRETİM MARETYAL TASARIMI
LAKPOS - 28 Kasım İstatistikleri
FEN EDEBİYAT FAKÜLTESİNE HOŞGELDİNİZ
ÖĞRENCİ STAJ RAPORU LABORATUVAR
ŞEHİT KEMAL EKŞİ ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ (FEN BİLİMLERİ VE SOSYAL BİLİMLERİ PROGRAMI/PROJESİ OKULU)
Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Bilgisayar Programcılığı
Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Bilgisayar Programcılığı
Tesisat Teknolojisi ve İklimlendirme Alanı
SAĞLIKLI YAŞAM ve SAĞLIKLI BESLENME…
KARTEPE MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ
BİYOTEKNOLOJİ.  Biyoteknoloji; hücre ve doku biyolojisi kültürü, moleküler biyoloji, mikrobiyoloji, genetik, fizyoloji ve biyokimya gibi do ğ a bilimlerinin.
TEKNİK BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU
YİYECEK İÇECEK HİZMETLERİ ALANI
YÜKSEK ÖĞRETİM KURUMLARI SINAVI
FEN EDEBİYAT FAKÜLTESİNE HOŞGELDİNİZ
YÜKSEK ÖĞRETİM KURUMLARI SINAVI
Makine Mühendisliği nedir?
«Makine Teknikerliği» nedir?
İŞLETME FAKÜLTESİ İŞLETME BÖLÜMÜ TANITIMI
TIBBi LABORATUVAR TEKNiKLERi PROGRAMI
Sunum transkripti:

1984 YILINDA “ GIDA KALİTE VE SAĞLIK KONTROLU” PROGRAMI ADI ALTINDA EĞİTİM-ÖĞRETİME BAŞLADI YILINDA DÜNYA BANKASI II. ENDÜSTRİYEL EĞİTİM PROJESİ DAHİLİNDE “GIDA TEKNOLOJİSİ” PROGRAMI ADINI ALDI YILINDA KENDİ BİNALARINA TAŞINDI YILINDAN SONRA UYGULAMALAR KENDİ LABORATUVARLARIMIZDA YÜRÜTÜLDÜ.

EĞİTİM-ÖĞRETİM PLANI Matematik Fizik Genel Kimya Genel Mikrobiyoloji Laboratuvar Tekniği İşletme Ekonomisi ve Org. I Gıda Kimyası Gıda İşleme İlkeleri Temel Hesaplama İlkeleri Gıda Ürünleri Pazarlaması Gıda Mevzuatı İşletme Ekonomisi ve Org.II Yönlendirmiş Çalışma I

Bilgisayar Gıda Analiz ve Kalite Kontrol I Yağ Teknolojisi Meyve-Sebze Teknolojisi Hububat Teknolojisi İşletmelerde Davranış Bilimleri I Yönlendirilmiş Çalışma II Gıda İşletmelerinde Hijyen ve San. Gıda Analiz ve Kalite Kontrol II Gıda Mikrobiyolojisi Süt Teknolojisi Biyoteknoloji Et Teknolojisi İşletmelerde Davranış Bilimleri II Yönlendirmiş Çalışma III Staj