1984 YILINDA “ GIDA KALİTE VE SAĞLIK KONTROLU” PROGRAMI ADI ALTINDA EĞİTİM-ÖĞRETİME BAŞLADI YILINDA DÜNYA BANKASI II. ENDÜSTRİYEL EĞİTİM PROJESİ DAHİLİNDE “GIDA TEKNOLOJİSİ” PROGRAMI ADINI ALDI YILINDA KENDİ BİNALARINA TAŞINDI YILINDAN SONRA UYGULAMALAR KENDİ LABORATUVARLARIMIZDA YÜRÜTÜLDÜ.
EĞİTİM-ÖĞRETİM PLANI Matematik Fizik Genel Kimya Genel Mikrobiyoloji Laboratuvar Tekniği İşletme Ekonomisi ve Org. I Gıda Kimyası Gıda İşleme İlkeleri Temel Hesaplama İlkeleri Gıda Ürünleri Pazarlaması Gıda Mevzuatı İşletme Ekonomisi ve Org.II Yönlendirmiş Çalışma I
Bilgisayar Gıda Analiz ve Kalite Kontrol I Yağ Teknolojisi Meyve-Sebze Teknolojisi Hububat Teknolojisi İşletmelerde Davranış Bilimleri I Yönlendirilmiş Çalışma II Gıda İşletmelerinde Hijyen ve San. Gıda Analiz ve Kalite Kontrol II Gıda Mikrobiyolojisi Süt Teknolojisi Biyoteknoloji Et Teknolojisi İşletmelerde Davranış Bilimleri II Yönlendirmiş Çalışma III Staj