T.C TOROSLAR KAYMAKAMLIĞI Şehit Hüseyin Avni Bey İlkokulu Müdürlüğü

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
T.C. TOROSLAR KAYMAKAMLIĞI YUSUF BAYIK İLKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ
Advertisements

KURŞUNLU Tevfİk fİkret İLK-ORTA OKUL MÜDÜRLÜĞÜ
Patlangıç Ortaokulu Tanıtım Sunusu.
IŞIKLI İLKÖĞRETİM OKULU
EDDY AKIM AYRIŞTIRICISI. MİSYONUMUZ, VİZYONUMUZ, TEMEL İLKE VE DEĞERLERİMİZ Atatürk ilke ve inkılâplarının rehberliğinde; sanayici, veli, esnaf ve sanatkârlarıyla.
Mersİn İl Mİllİ EğİTİm Müdürülüğü EĞİTİMDE KALİTE yönetİm sİstemİ değerlendİrİcİ eğİtİmİ   MERSİN.
SAĞLIK MAHALLESİ POYRAZ SOKAK BOLU TEL&FAKS:
EYLÜL 2013 T.C. KORGAN KAYMAKAMLIĞI Çiftlik Çok Programlı Lisesi Müdürlüğü.
T.C. TOROSLAR KAYMAKAMLIĞI BAHRİYE ORTAOKULU MÜDÜRLÜĞÜ
T.C. TOROSLAR KAYMAKAMLIĞI ABDULLAH GÜNAYDIN İLKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ
Okulun Tarihçesi Okulumuz Uşak merkezde Cumhuriyet Mahallesi´nde kendi adını taşıyan sokak üzerinde bulunmaktadır.Yapımı 1995´te tamamlanmış ve 9 derslikli.
T.C. TOROSLAR KAYMAKAMLIĞI KUVAYİ MİLLİYE İLKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ
SEYRANBAĞLARI İLKÖĞRETİM OKULU ÇANKAYA/ANKARA. MİSYONUMUZ Öğrencilerimizin yetenekleri ve yeterlilikleri doğrultusunda; özgüven sahibi, sorumluluklarının.
T.C. TOROSLAR KAYMAKAMLIĞI MUSTAFA KEMAL ORTAOKULU
T.C. TOROSLAR KAYMAKAMLIĞI OSMANİYE İLKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ BRİFİNG DOSYASI
T.C. TOROSLAR KAYMAKAMLIĞI DURMUŞALİ TOKSOY İLK-ORTA OKULU/ KURUMU MÜDÜRLÜĞÜ BRİFİNG DOSYASI
TC İZMİR VALİLİĞİ Cumhuriyet İlkokulu BRİFİNG DOSYASI
T.C. TOROSLAR KAYMAKAMLIĞI ALSANCAK LİONS ORTAOKULU MÜDÜRLÜĞÜ
Bilişim Teknolojileri ve Yazılım
TOROSLAR KAYMAKAMLIĞI ABDULLAH GÜNAYDIN ORTAOKULU/ KURUMU MÜDÜRLÜĞÜ
ŞEHİT İBRAHİM CENGİZ İMAM HATİP ORTA OKULU
ŞAHİNBEY-GAZİANTEP ÖZEL İDARE ANADOLU LİSESİ
HOŞ GELDİNİZ.
T.C. TOROSLAR KAYMAKAMLIĞI TİCARET VE SANAYİ ODASI EĞİTİM VAKFI İLKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ BRİFİNG DOSYASI
T.C. TOROSLAR KAYMAKAMLIĞI İBRAHİM KARAOĞLANOĞLU ORTAOKULU MÜDÜRLÜĞÜ
İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ
1 ZÜMRÜTOVA İLKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ. 2 “En önemli ve feyizli görevlerimiz, milli eğitim işleridir. Milli eğitim işlerinde mutlaka muzaffer olmak lazımdır.
T.C. TOROSLAR KAYMAKAMLIĞI ÇUKUROVA İLKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ
TERCAN M.KUTSİ BEĞDEŞ İLKOKULU
TOROSLAR KAYMAKAMLIĞI DURMUŞALİ TOKSOY İLKOKULU/ORTAOKULU MÜDÜRLÜĞÜ
TC. GÜÇLÜKONAK KAYMAKAMLIĞI İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ BRİFİNG DOSYASI
T.C. TOROSLAR KAYMAKAMLIĞI 19 MAYIS ANADOLU LİSESİ BRİFİNG DOSYASI
T.C. Ağrı-Patnos SÜTLÜPINAR İLKOKULU
Varsa okul logosu Okul adı Adres.
Hacı Akif Mahallesi Özdilek Caddesi Beyşehir/KONYA
Brifing Dosyası Üstay Ortaokulu.
T.C. TOROSLAR KAYMAKAMLIĞI MUSTAFA KEMAL İLKOKULU
T.C. TOROSLAR KAYMAKAMLIĞI MÜRÜVVET FAİK UĞUZ ANAOKULU/ KURUMU MÜDÜRLÜĞÜ BRİFİNG DOSYASI
T.C. TOROSLAR KAYMAKAMLIĞI MÜRÜVVET FAİK UĞUZ İLKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ BRİFİNG BRİFİNG DOSYASI
ARGUVAN YAZIBAŞI İLK VE ORTAOKULU
T.C. TOROSLAR KAYMAKAMLIĞI DÜĞDÜÖREN KAŞLI İLKOKULU
BAKIRKÖY KARTALTEPE MESLEKİ Ve TEKNİK ANADOLU LİSESİ
DİCLE İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ DURABEYLİ İLKÖĞRETİM OKULU
T.C. TOROSLAR KAYMAKAMLIĞI TİCARET VE SANAYİ ODASI EĞİTİM VAKFI İLKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ BRİFİNG DOSYASI
T.C. TOROSLAR KAYMAKAMLIĞI İBRAHİM KARAOĞLANOĞLU ORTAOKULU MÜDÜRLÜĞÜ BRİFİNG DOSYASI
BRİFİNG DOSYASI T.C. TOROSLAR KAYMAKAMLIĞI
Hasan Özbay İmam Hatip Ortaokulu
T.C. TOROSLAR KAYMAKAMLIĞI ARPAÇSAKARLAR ORTAOKULU MÜDÜRLÜĞÜ
Hacı Akif Mahallesi Özdilek Caddesi Beyşehir/KONYA
YUSUFELİ DEREİÇİ İLKÖĞRETİM KURUMU 29/05/2013. GÜNDEM MADDELERİ 1-Okulumuz hakkında genel bilgiler 2-Okulumuzun ve çevresinin fiziki durumu hakkında bilgiler.
CUMHURİYET İLKÖĞRETİM OKULU VİZYONUMUZ Öğrencilerimizin, Türkiye Cumhuriyeti Devletine karşı görev ve sorumluluklarını bilen, sürekli gelişen ve değişime.
T.C. TOROSLAR KAYMAKAMLIĞI HALKKENT İLKOKULU/ KURUMU MÜDÜRLÜĞÜ BRİFİNG DOSYASI
Misyon :Akkuş İlçesinde Eğitim- Öğretim hizmetinden yararlananlara nitelikli, kaliteli eğitim hizmeti sunmak. -Akkuş İlçesindeki tüm okulları tam donanımlı.
T.C. TOROSLAR KAYMAKAMLIĞI MEHMET AKİF ERSOY ORTAOKULU MÜDÜRLÜĞÜ BRİFİNG DOSYASI
HAKKI PINAR İLK OKULU EĞİTİM ÖĞTETİM YILI
T.C. TOROSLAR KAYMAKAMLIĞI CANDAN MERZECİ ORTA OKULU MÜDÜRLÜĞÜ BRİFİNG DOSYASI
T.C. TOROSLAR KAYMAKAMLIĞI TOROSLAR ORTAOKULU BRİFİNG DOSYASI
İLKÖĞRETİM TAŞINILAN MERKEZ OKUL SAYISI TAŞINILAN OKUL /YERLEŞİM BİRİMİ SAYISI ÖĞRENCİ SAYISI TAŞINILAN MERKEZ OKUL SAYISI.
VALİ RIDVAN YENİŞEN İLKOKULU
LALA İLKOKULU. Lala Köyünde ilkokul 1930 yılında açılmıştır.Bu okul şimdiki cami arası üzerindeki iki katlı ahşap bina olup 1950 yılına kadar hizmet görmüştür.
TOROSLAR KAYMAKAMLIĞI TOROSLAR AKBELEN İMAM -HATİP ORTAOKULU MÜDÜRLÜĞÜ
AĞAPINAR İLKOKULU /ORTAOKULU MÜDÜRLÜĞÜ Resmi açılış tarihi: Eğitim Öğretim yılı ilk defa eğitim öğretime başlamıştır.
Çankırı İl Milli Eğitim Müdürlüğü
Brifing Dosyası Öğretim Yılı. PERSONEL BİLGİLERİ YÖNETİM OKUL MÜDÜRÜ Avni ŞENGÜL (Hizmet yılı : 14 ) MÜDÜR YARDIMCISI Nurullah YEŞİLMEN (Hizmet.
HOŞ GELDİNİZ.
T.C. TOROSLAR KAYMAKAMLIĞI MÜRÜVVET FAİK UĞUZ İLKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ
Rıza Ertuğrul Eryılmaz Anadolu Lisesi Tanıtım Semineri
KARTAL FATMA ALİYE MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ
ÖĞRETİM YILI CUMHURİYET İLKOKULU ORTAOKULU
Sunum transkripti:

T.C TOROSLAR KAYMAKAMLIĞI Şehit Hüseyin Avni Bey İlkokulu Müdürlüğü

OKULUMUZUN TARİHİ GELİŞİMİ SINIRLARI : Mersin Toroslar ilçesine bağlı olup,kuzeyinde Arpaçsakarlar ,Güneyinde Kurdali Mahallesi,doğusunda Dikilitaş’a ait narenciye bahçeleri bulunmaktadır. Okulumuz Yalınayak mahallesi Serinevler ve Halkkent mahalleleri arasında yer almaktadır. En son yapılan nüfus sayımına göre Yalınayak mahallesinin nüfusu yaklaşık 3000-4000 arasındadır. Mahalle adını ; Türkler Anadolu ya yerleştikleri sırada içlerinde Yalınayak lakabı ile tanınan ilim ve irfan sahibi bir kişi varmış adını oradan almaktadır.

SOSYAL DURUM Çevremizde Halkkent Mahallesi Muhtarlık binası, Yalınayak Sağlık Ocağı( 3 doktor mevcuttur, Halkkent ,700.yıl, Candan Merzeci İlköğretim Okulları, H.Okan Merzeci Lisesi Özel Dil Eğitim Merkezi PTT, bulunmaktadır. Veli profilimizin büyük çoğunluğu maddi durumu zayıf işçiler meydana getirmektedir. Ayrıca velilerimizin bir kısmı sürekli yer değiştirdiğinden bu da okulumuzdaki eğitim ve öğretimi olumsuz yönde etkilemektedir. Halkent mahallesi Mersin’e sonradan yapılan toplu konutlardan meydana gelmiştir;Toroslar Belediyesi sınırları içerisinde yer alır.Merkeze 6 km uzaklıktadır.

İSMİNİN VERİLİŞ AMACI   Okulumuzun ismi 2000 yılından 2010 Şubat ayına kadar Akdeniz İlköğretim Okulu iken Şubat 2010’da Mersin Valiliği kararıyla Şehit Hüseyin Avni Bey İlkokulu olarak değiştirilmiştir

ŞEHİT HÜSEYİN AVNİ BEY KİMDİR Bugün Makedonya Cumhuriyetinin sınırları içinde olan Manastır (Bitola) şehrinde doğmuştur. Adını tarihe Dünyanın En Kahraman Alayı olarak yazdıran Çanakkale muharebelerindeki 57. Alay'ın ilk komutanıdır. Eski Hava Kuvvetleri Komutanı ve Parlamento Üyesi (E.Org.) Tekin Arı burun’un babasıdır. 57'nci Alay, düşmanın ilk çıktığı gün olan 25 Nisan 1915’te Yarbay Mustafa Kemal’in emriyle Conkbayırı Mevkii’ne gelerek düşmanın ilerlemesini büyük kahramanlıklar göstererek durdurmuş, adeta savaşın kaderini değiştirmiş bir alaydır.

57'nci Alay Sancağı’na; Altın-Gümüş Kılıçlı İmtiyaz, Liyakat Madalyaları, Kılıçlı Mecidiye ve Osmaniye Nişanları ile Türk Harp ve Demir Salüp Müttefik Nişanları takılmıştır. Bu şanlı alayın komutanı olan Yarbay Hüseyin Avni Bey, 13 Ağustos 1915 tarihinde, şu anda mezarın bulunduğu vadi içerisinde bulunan karargâhına isabet eden top mermisi sonucu şehit düşmüştür. Şehit düştüğü gün, Kurban Bayramı’nın 1. günüdür. Hüseyin Avni Bey şehit olunca karargâhın yakınına gömülmüş, daha sonraki yıllarda mezarı şu anda bulunan yere taşınmıştır.

OKULUN ÖZELLİKLERİ Okulumuz Ana Bina ve Ek Bina olmak üzere iki bölümden oluşmaktadır. Ana Bina 2 katlı ek bina ise tek katlıdır. Ana Bina 8 derslikli Ek bina ise 2 derslikli olarak yapılmıştır. Okulumuzda 1 anasınıfı, 1 Bilişim Teknolojisi sınıfı bulunmaktadır.

KADROMUZ 1 Müdür 1 Müdür Yardımcısı 17 Kadrolu Öğretmen Toplam 19 Eğitimci Kadrosu 1 Hizmetli Bulunmaktadır Toplam Öğrenci Sayısı 8.Sınıflar ve Okul öncesi Dahil 324’dir

OKULUN FİZİKİ DURUMU Okulumuz İki Katlı ve 1Ek Binası Var Okulumuzda 9 Derslik 1 Okul Öncesi Dersliği 1 BT Sınıfı 1 Hizmetli Odası 2 İdareci Odası 1 Öğretmenler Odası 1 Rehberlik Servisi Var Okul Bahçesinde Kantin ,Kız ve Erkek Öğretmen Tuvaletleri Var.

MİSYONUMUZ .Öğrencilerimize çağdaş bir eğitim vermek için varız. .Eğitimi okul öncesinden vermek için varız .Türk toplumunun değerlerini, ahlakını önemseyen insanlar yetiştirmek için varız .Severek gidilebilecek bir okul ortamı hazırlamak için varız .Geleceğimize en kaliteli insanı yetiştirmek için varız.

VİZYONUMUZ Milli kültürle bezenmiş, başarıda sınır tanımayan model bir okul olmak.

İLKE VE DEĞERLER “Ben” değil “biz” duygusunun hâkim olduğu ortam ve anlayışın gereğine inanırız. Okulumuzun (eğitim-öğretim ortamının ) çağın şartlarına uygun teknoloji ile donatılmasını sağlamak. Çevre düzenlemeleri ile ruh sağlığı ve huzur verici bir çevre oluşturmak. Eğitim öğretim etkinliklerimizi, bilimsel gelişmelerin ve bilimsel kuramların ışığında ve milli eğitim mevzuatına uygun bir şekilde düzenleriz. Topluma ve doğaya karşı saygılıyız. İnsan ilişkilerimizde sevgi, saygı ve hoşgörüye önem veririz. Çalışmalarımızda veli katılımına önem verir, velilerimizle aynı doğrultuda hareket ederiz.

STRATEJİK HEDEF, PERFORMANS HEDEFİ VE PERFORMANS GÖSTERGESİ   Önceki Yıl Cari Yıl Plan Dönemi 2009 2010 2011 2012 2013 2014  2015 SBS başarı oranı %40 %45 %57 49 %50 %52 Projeksiyon Sayısı 2 5 7 10 12 Sosyal ve Kültürel Faaliyet Sayısı 1 4 6 8 Kültürel Yarışmalara Katılım oranı %3 %5 %7 %10 %12 %15 Sürekli Devamsızlık Oranı %1 %0