HİKAYEMDEKİ SEN Bir hikayem var Adını hayat koyduğum sayfalar Hiç kimsenin bilmediği, duymadığı Her sayfada iki gözün ağladığı Gözyaşlarıyla sayfaların.

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
Vay aslanım!.. Vay yiğidim!.. Vay ki vay!..
Advertisements

Gülden Umutlar Ses Düğmesini Açınız.
(Gösteriyi lütfen kendi akışında izleyiniz)
UZAKTAN UZAĞA… Öyle gülüp harap etme içimi, İçimden bir şeyler düştü, düşecek.. Bilmem, nasıl aşık ettin ki beni, Ulaşamadığım, sen kaldın bir tek..
Tanrı, melek ve bebek:.
CAN YÜCEL’den..... ( Ağustos 1999).
SU DAMLASININ ÖYKÜSÜ.
SENVURDUNDABENSENVURDUNDABEN ÖLMEDiMMİÖLMEDiMMİ Rüzgarda hasretinle ne ateşi yaktım da Bir seni yakamadım, beni yaktığın gibi Mahpusta gün, çölde SU,
S E N V U R D U N D A B E N Ö L M E D i İ.
Dostluğa Dair Sesli İzleyin.
Yalnız Olanlara; Müşfik KENTER‘ den...
Ben ZİYA LEVENT TOPÇUOĞLU.
ANıLaRıM.
Hüzünlü akşamlar düşüyor,sol yanımın sensizliğine Yoksul cümlelerim var, kuramadığım dilimde Ilığımsın,sıcağımsın,düşlerine yattığımsın Sevdalı sözlerim.
SÖZCÜKTE ANLAM.
BİR DALDA İKİ KİRAZ alperen dizgi Sesli dinleyiniz ya da tıklayınız.
Bir Kutu Dolusu Yaşam Gönderiyorum Sana...
İÇİMİN KUYTULARINA DÜŞ SEVGİLİ İÇİMİN KUYTULARINA DÜŞ SEVGİLİ.
Aşkı Aramak....
Ben bir Eylül sen bir Haziran
SLAYT GEÇİŞLERİ OTOMATİKTİR… LÜTFEN TIKLAMAYINIZ… SLAYTI MUTLAKA SESLİ İZLEYİNİZ… İYİ SEYİRLER… Sesli İzleyiniz.
Yıktın Mavi Hayallerimi
UNUT BENİ CAN Bu kaçıncı gece hasretinle yandığım kaçıncı gece yıldızları yıkadığım göz yaşlarımla? Mesafeler yırtıldı hıçkırıklarımla Bosnalı kadınlar.
Ağlarsam sesimi duyar mısınız
Ama bir Gül var ki onun gözlerinde her zaman gözyaşı vardır. Geceler onun gözyaşlarını kendine saklar. Ama gündüzün aydınlığında nemlenen gözleri onun.
ÖYLE BİRİNİ SEVİN Kİ.
Seni anarım sevdayla Seni düşünürüm ürpermeyle Çok mısra dökülür dudaklarımdan Çok şiir geçer yüreğimden.
Kurşun Yarası ve Elveda… Sensiz ak ş amları kur ş un gibi içime sıktın! Kalbim yenik, kalbim bo ş, kalbimde kur ş un yarası Kırık kaldırımlarda yürüyorum,
İŞTE MASALIMIZ BAŞLIYOR.
Cemal Şimşek HÜZÜN YAĞMURLARI Venüs'ten GELİYORDU.
Lütfen slaytı sesli ve kendi akışında izleyiniz.
SeNi SeVMeK BiR GüL KoKuSuYDu..
I h l a m u r l a r Ç i ç e k A ç ı n c a G e l Ses Düğmesini Açınız.
GELMEZMİYİM BEN? Seyhan Süzer. GELMEZMİYİM BEN? Seyhan Süzer.
DÖRT MUM Tıklayınız
ANNECİĞİM.
Anılar aşklar Soluyor dünya gözümde Hiç umut kalmadı içimde
Kim bilir nerelerde,hangi gönüllerdesin
AYDINLATMAYACAKTIN SABAHLARIMI... Tam da kara kışlara yakalanmışken, unutmuşken baharı. Tam da örselenmişken yüreğim acılarla, örslerde dövülmüşken...
GÖZLERİN KAL DİYOR Bu nasıl ayrılık, bu nasıl veda Gözlerin kal diyor dudakların git Bakışın anahtar, gözlerin kilit Ellerin aç diyor, dudakların git.
Yalnızlık Çemberi Ruhumu Sardı
Sesli izleyin Geçişler için tıklayın Olmasa da olur dedi ğ imiz insanlarla doludur hayatımız; tanı ş tı ğ ımız, selamla ş tı ğ ımız; klasik cümlelerle.
Gönlümü açmalıyım sana, kalbimi sana vermeliyim, mavi gecelerimizin beyaz sabahlarında.
Sabahlar yarınlara yalnızlığım
NOKTALAMA İŞARETLERİ ... ? . ‘’ , !.
Sevgiye hasret kalmış,zavallı sürgün yüreğim o gecelerin karanlığında kavrulur da kimseler bilmez. Sevdayı alıp ta mahvedenlere.
Kalbim şimdi bir sokak çocuğu Kelebekleri göç etti gönlümün
ZORDU NE ZORDU GECELERİ GÜNDÜZE BAĞLAMAK SENSİZ
SENI SEVDIM BEN BIR TEK SEYI UNUTMA
Bir bedende atan kalp gibiydik!
Gözlerine Selam Söyle gözlerine selam söyle benden Selamlarımı söyle benden O güzel gözlerine Dalıp dalıp gidersem.
Izdırabımın sırrı kördüğüm bilmecede Hatıralar tutuşur alevden bir gecede Üşüyorum Kan sızar yüreğimden halimi bilmez fertler Kambur üstüne.
GiTTiĞiN YeR.
İnsan hayatının bir yerinde durup düşünmeden bilemez gerçekte neler olup bittiğini. Çoğu zaman yorgun mu, yoksa mutlu mu olduğunu bile anlamayabilirsin...
Nedense bu akşam Nedense bu akşam tadım tuzum tadım tuzum yok Sözlerim tükenmiş Sözlerim tükenmiş dilim dönmüyor dilim dönmüyor Gözlerim takılmış Gözlerim.

Olmasa da olur dediğimiz insanlarla doludur hayatımız; tanıştığımız,selamlaştığımız; Klasik cümlelerle iletişim kurduğumuz, yanıtlarını merak etmediğimiz.
ÖZGÜVEN BASAMAKLARI.
Sesi AçınızAkışına Bırakınız Önümde bir beyaz kağıt, Özlemini yazıyorum satırlara. Yokluğunda yanan bir ağıt, Gözyaşlarını asıyor duvarlara. Bugün.
SeNDeN SoNRa.
Ben hiç utanmadımki sevgimden, kendimden
Bilir misin yalnızlık ne demek? Bilir misin
arkadaş B) konuk C) öğrenci
Kelimelerle anlatılamayan fedakarlık ve karşılıksız sevgiyi, tarif et desen bana herhalde sadece ′anne′ derdim. dersimiz.com.
SAVAŞ ÖLÜM YANGIN ŞİDDET DEPREM.
Gitme Hazan Altun Gitme..... A ş kımın baharında kı ş olurmu? Hayallerimiz hiç,kabus olurmu? Zaman akmadan sabit dururmu? Boynum omzuma e.
Sevdiğime söyle Hazırlayan ::: SAHİN65.
SLAYT GEÇİŞLERİ OTOMATİKTİR… LÜTFEN TIKLAMAYINIZ… SLAYTI MUTLAKA SESLİ İZLEYİNİZ… İYİ SEYİRLER… Sesli İzleyiniz.
SESLİDİR Sen Hiç..? MR CAN AKIN Sen; mehtaplı yaz gecelerinde sevginin coşkusuyla, yıldızlara dokunabildin mi hiç..? Sen; güneşli ılık bahar günlerinde.
Güllerin Ağladığı Bir Zaman Vardır
Sunum transkripti:

HİKAYEMDEKİ SEN Bir hikayem var Adını hayat koyduğum sayfalar Hiç kimsenin bilmediği, duymadığı Her sayfada iki gözün ağladığı Gözyaşlarıyla sayfaların bataklığa dönüştüğü O bataklıkta dikensiz bir gülün büyüdüğü

Hikayede güle benzeyen sen Ağlayan iki göz ise ben Sayfalarda satırlar birer bilmece Her biri aklıma takılan kelepçe Kimisinin yanıtı kör gözyaşlarıydı Kimisinin yanıtı katıksız bir acı

Biri hariç hepsini çözdüm, yoruldum Çözemediğim o bilmecede mutluyum Yorulduğum yanıtlar hikayem Mutlu olduğum yanıt ise sen Satırlarda kelimeler anlamsız Anlamsızlıklar arasında dolanan bedenim dermansız

Kimi zaman kapansa da dizlerinin üstüne Yürüyor elinde umudu, yüreğinde sevgisiyle Yürüdüğü yollar efkârlı, yüreğindeki sevgisi hasretten yaralı Faydası yok ettiği sitemin; biraz ağlamaklı Öyle ki yollarda ki efkârlar mevladan Yüreğindeki yarası da ismi „SEN“ olan sevdasından

Kelimelerde heceler gökyüzü Gökyüzünü kaplayan bulutlar hüzünlü Yağdıkları sadece tek damla oldu, keder dolu O damlanın da gelip düştüğü yer zavallı gönlüm oldu Gökyüzünün mavisini görmek için bulutları dağıtmak istedim Soğuk, sert bir poyraz olupta dağıtamayan ben Hafiften esipte dağıtan tanyeli sen

Hecelerde harfler birer yıldız, ışıl ışıl İşte budur benim hikayemin farkı Işıldayan umutlu yıldızları Kayıp gitmeyenler hikayenin sonuna kadar benimle birlikteler Sonunda benimle birlik de sönecekler Biri hariç, senin sevgin, en ışıltılı olanı O hiç sönmeyecek, çünkü odur bu hikayenin anlamı...

HAYAT NEREYE KADAR....? ÖLÜMÜN ARDIDA NE VAR!!! Casper_m www.yabangulleri.8m.com