MAYIS AYI BİLİŞİM PANOSU General Mobile E-Tab. T ABLET Ö ZELLIKLERI İşletim Sistemi : Android 2.3.4 Gingerbread Ekran Boyutu : 16:9 geniş ekran, 8,9"

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
Motion CL910 TABLET PC 1.
Advertisements

BİLGİSAYAR KULLANIMI KURSU
Güvencesiyle Türkiye’de
TABLET BİLGİSAYARLAR.
YENİ STAR ÇÖZÜMÜ Yazıcıları Artık Daha Akıllı “Fark yaratan inovasyon”
KAPASİTE (HAFIZA) ÖLÇÜ BİRİMLERİ
MOBİL GÜVENLİK. Günümüzde cep telefonları, mesaj atmak ve konuşmak gibi medya, oyun, İnternet ve doküman yönetimi için kullanılan cihazlara dönüştü. Akıllı.
ANDROID işletim sistemi
Yrd. Doç. Dr. M. Emin Mutlu H. Umut Yenigün Nazan Uslu
ANDROİD Android, Google, Open Handset Alliance ve özgür yazılım topluluğu tarafından geliştirilen, Linux tabanlı, mobil cihaz ve cep telefonları için geliştirilmekte.
Mobil Uygulamalar ve Bilgi Hizmetleri Orçun Madran
G Gün standby süreli pil Klasik dizayn,ince ve şık görüntü Anti-steal VIP SMS Full screen 2’ touch panel 3D stereo müzik dinleme kalitesi 1.3 piksel.
Starboard Kısa Tanıtım
ANDROID işletim sistemi
BİLGİ TEKNOLOJİSİNİN TEMEL KAVRAMLARI
Güvenli Mikro SD Kart Tanıtımı
Google Glass(GG) Hacettepe Üniversitesi Bilgisayar ve Ö ğ retim Teknolojileri Ana Bilim Dalı İ nsan Bilgisayar Etkileşimi Dersi Grup Üyeleri Adem Önal.
BİT’i Kullanma ve Yönetme
Hazırlayan: Kübra AYAN
BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ ÖĞRETMENLERİ BURCU YILMAZ – İBRAHİM MERT
Bilgilendirme Toplantısı
Bilgisayara Giriş Uzm. Murat YAZICI.
Format Factory 2008 yılında Chen Jun Hao tarafından geliştirilen çok yönlü bir fonksiyona sahip olan media converter programıdır. Kullandığımız video müzik.
SmartWatch(SW) Hacettepe Üniversitesi Bilgisayar ve Ö ğ retim Teknolojileri Ana Bilim Dalı İ nsan Bilgisayar Etkileşimi Dersi Grup Üyeleri Adem Önal Emrah.
DİJİTAL ÖLÇÜLER.
Cemil ŞAHİN Bilişim Teknolojileri Öğretmeni
Ders: İnsan Bilgisayar Etkileşimi Ders Sorumlusu: Doç. Dr. Hakan TÜZÜN
NAVİGASYON NAV-750 TV Harita ve Yazılım Özellikleri • Türkiye adres yapısına özel MIREO Don’t Panic navigasyon yazılımı ve TELEATLAS haritası • 81 il.
Grafik ve Animasyon Ders-01 Temel Terimler.
DEPOLAMA.
Etkileşimli Tahta Teslim Alma
FATİH PROJESİ BİLEŞENLERİ
Google Glass Nedir? "Zenginleştirilmiş Gerçeklik Teknoloji" adı verilen teknolojinin uygulandığı Google Gözlüğü sanal aleme açılan üçüncü bir göz olarak.
Yrd. Doç. Dr. M. Emin Mutlu H. Umut Yenigün Nazan Uslu
Web Araçları Web Teknolojileri ve Programlama ODTÜ-SEM.
Hacettepe Üniversitesi
İlköğretim Kurumları Standartları 5N1K
Tablet Kullanımında Dikkat Edilecek Hususlar
Satış Odağı Şık ve Renkli Tasarım 12.1mm inceliğinde ve 3,14” ekran boyutuna sahip.
BİLGİSAYAR DONANIMI Hazırlayan: Emre ŞENTÜRK ( )
Donanım ve Yazılım Altyapısı Bileşeni
Hangisi bir işletim sistemi değildir?
Bilgisayara bilgilerimizi saklayabiliriz.
EDREMİT İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ Yönetim Paneli Kullanımı
TABLET TESLİMİ ve AKTİVASYON İŞLEMİ
Total Video Converter Nedir ? Total Video Converter, video ve ses dosyalarınızı farklı formatlara dönüştürerek PSP, iPod, iPhone, Xbox ve diğer taşınabilir.
Tablet Kullanımında Dikkat Edilecek Hususlar. - Bu tablet sizin adınıza sisteme kayıtlıdır ve merkezi olarak takip altındadır.Bu ürün size eğitim amaçlı.
Bilgisayar (Computer) Bilgisayar, uzun ve çok karmaşık hesapları bile büyük bir hızla yapabilen, mantıksal (lojik) bağlantılara dayalı karar verip işlem.
MODELÖĞRENCİÖĞRETMENTOPLAM VESTEL E-TAB E-TAB
Bilgi Teknolojisinin Temel Kavramları
Bilgisayar İle İlgili Temel Kavramlar
Yerel Alan Ağı Altyapı Sorumlu Firma Sentim Bilişim Sorumlu Firma Yöneticisi Ahmet Cimilioğlu Cep Tel: Arıza Kaydı Setim Çağrı Merkezi:
İbrahim AYDIN Bilişim Teknolojileri İl Koordinatörü.
Bir telefon daha nasıl olabilir ? Samsung,Apple ile rekabetini devam ettirebilmek için yeni amiral gemisinin çalı ş malarına devam ediyor.Yeni ş ık tasarım.
Günümüzde, kullanıcılar sıradan bir akıllı telefondan daha fazlasını bekliyor ve tüm mobil görüntüleme deneyimlerini genişletmek istiyorlar. 7” genişliğinde.
*Display: 5.29" in actual measurement. Geniş ve TaşınabilirKolay Kulllanım - El Hareketi Algılama - S Planner Görüntü Alma ve OluşturmaHızlı ve Güçlü.
Satış Odağı Gelişmiş ve Rahat Mesajlaşma Geniş QWERTY klavye ve 2.8” Dokunmatik ekran.
Wave II sunduğu özellikleri ve servisleri ile çok daha rekabetçi Güçlü Özellikler HSDPA / 5MP 3.7” WVGA SUPER LCD t9 Trace Klavye 1GHz AP (Humming Bird)
Güçlü İşlemci & Performans 800MHz güçlü işlemcisi sizlere - Sorunsuz ve hızlı bir şekilde internette gezinme - Eşzamanlı uygulama kullanımı ile birden.
I.Dönem II.Yazılı Çalışma Notları
Sade ve Şık Tasarım Zarif görünüm ve dayanıklılık birarada
Dosyalar Birbirinden Nasıl Ayrılır?
Ares Bilişim Sistemleri
Bilgisayar İle İlgili Temel Kavramlar
İŞTE ARES G34’Ü SEÇMENİZ İÇİN HAKLI NEDENLERİNİZ
Bilgisayar İle İlgili Temel Kavramlar
Web Teknolojileri ve Programlama ODTÜ-SEM
Kerem Olçum ODTÜ Bilgi İşlem Daire Bşk. ODTÜ Enformatik Enst.
Temel Kavramlar Bilgisayar Çalışma Mantığı
MONİTÖRLER.
Sunum transkripti:

MAYIS AYI BİLİŞİM PANOSU General Mobile E-Tab

T ABLET Ö ZELLIKLERI İşletim Sistemi : Android Gingerbread Ekran Boyutu : 16:9 geniş ekran, 8,9" Ekran Çözünürlüğü : 1280*768 pixel RAM : 512MB Harici Kart Tipi : Micro SD Harici Kart Desteği : 32GB'a kadar Pil : 6000 mAh Li-polymer Çalışma Süresi : 6 saat video izletebilme Çalışma Isısı : -5 ℃ ~ 40 ℃ İşlemci Tipi : Cortex A8 İşlemci Saat Hızı : 1Ghz A8 İşlemci Bağlantılar : Bluetooth, Wifi Wifi Desteği : b, g, n Bluetooth Desteği : 2,1+EDR Multi Media Desteği : MP3, MPEG4, WAV, AAC, WMA, WMV, ASF, AVI, MKV, 3GP, Jpeg, Png, Bmp, Gif Ön Kamera : 1.3M Pixel 5 nokta Kapasitif Multitouch Ekran IPS LCD Panel 10.8 mm incelik 550m gram

T ABLET K ULLANıMıNDA D IKKAT E DILECEK H USUSLAR Bu tablet sizin adınıza sisteme kayıtlıdır ve merkezi olarak takip altındadır.Bu ürün size eğitim amaçlı kullanmanız için verilmiştir.

T ABLET K ULLANıMıNDA D IKKAT E DILECEK H USUSLAR - Tabletinizi okulda şarj etmeyiniz. - Ders esnasında öğretmeniniz istemediği müddetçe tabletinizi kapalı tutunuz. - -Yakın bir süre sonra öğrenciler için sınıflardaki hızlı fiber internet bağlantısı aktif olacaktır. Okul internet ağına bağlanmaya çalışmayınız. - -Tabletlere yüklenen ders dışı etkinlikler öğrenci sorumluluğundadır.

G ARANTI D ıŞı D URUMLAR - Güvenli olmayan ve izin verilmemiş yazılımların neden olduğu hasar ve arızalar, root atma,tablet yazılımını değiştirmeye çalışma. - Şarj girişinin yanlış takılması sonucu şarj girişinin kırılması -Ürünün kasa veya iç aksamlarının herhangi bir darbeye maruz kalması sonucu gözle görünen veya görünmeyen iç ve dış aksamlarında hasar oluşması,

G ARANTI D ıŞı D URUMLAR -Cihazın çalınması -Cihazın hatalı taşımaya, neme ve ıslaklığa, aşırı sıcak ve soğuk gibi çevre şartlarına maruz bırakılması -Ürünün firma tarafından yetkilendirilmemiş kişiler tarafından açılması veya onarılması, ihmal, kaza, bozma, uygun olmayan montaj ve bağlantılar nedeniyle hasar görmesi,

G ARANTI D ıŞı D URUMLAR -Besin veya sıvı maddelerinin ürün üzerine dökülmesi, kimyevi maddelere maruz bırakılması, Garanti dışına çıkan ürünün tüm tamir masrafları kullanıcıya aittir. -Bir arıza olması durumunda garantiye giderken kutulu olma şartından dolayı Tablet kutularını evde muhafaza ediniz.

K AYıP Ç ALıNTı D URUMUNDA Y APıLMASı G EREKENLER -Cihazınız okul dışında çalındı ise, cihazın çalındığına dair polis eşliğinde tutanak tutturunuz. -Cihazınız okul içerisinde çalındı ise, Okul Müdürü, Okul Müdür Yardımcısı, BT Rehber Öğretmeni ve velinin bulunduğu bir komisyon oluşturularak tutanak tutulması, tutanağın ilgili yere eklenmesi zorunludur.