Davet Metinleri Çevrenizde ek gelir arayan güvenilir tanıdıklarınız var mı..? Çekirgede ki şirketimizde beraber çalışacağımız; yetiştirilmek üzere 3-4.

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
Mütekaip Görüşme (Follow Up)
Advertisements

Onlara sahip olduklarınızın en iyisini veriniz.”
Toplu SMS Toplu MMS Hedefli Mesaj Sesli Mesaj / IVR Akıllı Yetenekler
“EĞİTİM ÇALIŞANLARININ SOSYO-EKONOMİK DURUMU” KONULU ANKET ÇALIŞMASI
HAZIRLAYAN: SEZGİN ZUKU
SORGULAR VE KARŞILAŞTIRMA
KAMU ÇAĞRI MERKEZLERİNDE PROAKTİF YAKLAŞIM 24 Eylül 2012.
KAZANMAK İÇİN ORGANİZE OLACAĞINIZ KİŞİLER LİSTESİNİ HAZIRLAYIN
Final Sunum Şablonu Dönem Final Sunumları
Sonuç Raporu Turizm alanında yabancı dilin gereksinimi 82 kapsamlı röportaj sonucunda hazırlandı, yedi Avrupa ülkesinde uygulandı “SLEST” çalışma grubu.
Kazanmak isteyenlere Crm9 0
Meltem AHMETOĞLU Bisaş İ.Ö.Okulu 2-A Sınıf Öğretmeni
BUGÜN BENİM EN İYİ GÜNÜM! Randevu alma Ve SATIŞ
MALİYET MUHASEBESİ İBRAHİM HOCAOĞLU.
YAPACAĞINIZ İŞE HAKİM OLUN
Zamanı Ölçme Yıl Ay Hafta Gün
1/27 GEOMETRİ (Kare) Aşağıdaki şekillerden hangisi karedir? AB C D.
KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ 1.TIP EĞİTİMİ ÇALIŞTAYI ÖĞRENCİ ANKETİ.
DÖNEM SONU İŞLEMLERİ ÜNİTE 4 STOKLAR.
Uluslararası Prestije sahip olan Fullbright bursunu 2010 yılında Türkiye’de kazanan 20 öğrenciden birisi oldum. Çanakkale Meslek Yüksek Okulundan 3.63.
Hey arkadaşlar size bir sorum var. Bakalım kaçınız bilecek. İşte sorum geliyor: Mehmet Bey’in maaşı 1214 YTL’dir. Evinin kirası 400 YTL ise evin kirasını.
VERİMLİ DERS ÇALIŞMA YÖNTEMLERİ
BPR152 ALGORİTMA VE PROGRAMLAMA - II
ETİK ve İTİBAR YÖNETİMİ
Elektra, “CRM” i İki Ana Alana Ayırıyor. 1- Otel Misafirleri İçin Aşağıdaki Yapıyoruz.
HASTANE ÇAĞRI MERKEZİ İYİLEŞTİRME ÇALIŞMASI Yalın 6 Sigma Projesi
GÜLOĞLU YAYIN GRUBU.
Durum çalışması: birçok sorusu ve az cevabı olan bir kadın girişimci.
Dizi (ARRAY) Diziler grup halindeki değişkenler olarak tanımlanabilir. Dizi içersinde yüzlerce değişken olabilir. Dizi elemanları index adı verilen sıra.
İÇ ANADOLU BÖLGESİ KADIN ÖRGÜTLERİ ARASINDA TOPLUMSAL DÖNÜŞÜM İÇİN GÜÇ BİRLİĞİ ÇALIŞTAYI ESKİŞEHİR 2014.
ÇARPMA İŞLEMLERİ.
GİRİŞİMCİ SUNUMU.
Hazırlayanlar: Metin ÇİÇEK İsmail KOÇ
PAZARLAMA ARAŞTIRMASI Ö ğ r. Grv. Semih AÇIKGÖZO Ğ LU
TEMEL YAŞAR ÇORUH İLKÖĞRETİM
DERS : MATEMATİK KONU : KESİRLER Kazanım : a) Bütünün verilen kesir kadarını bulma b) Beyin Fırtınası.
“Çarşıda & Restoranda” Shopping for clothes ● At the restaurant talebe U28 
Network Marketing Dünyasına Hoşgeldiniz!
TARTMA.
Mitat Zorlu 1 ALİ YALKIN İLKÖĞRETİM OKULU 2/A SINIFI ÇALIŞMA SAYFASI Adı ve Soyadı: ……….…………………………………..…… 17 Aralık 2009 Perşembe Arıları dörderli gruplara.
YÜZDELER YÜZDELER.
1/20 GRAFİKLER Yandaki grafik, hangi çeşit grafiktir? Şekil Sütun Çizgi Daire KIZ ERKEK   Her resim 4 öğrenciyi gösteriyor A B C D.
7,8,9 Basamaklı Sayılar.
DE Ğ ERLER İ M İ Z Kazanım: De ğ erlerini fark eder. 9. Sınıf 21 nolu kazanım etkinli ğ i.
1’in içinde 4 yok.O zaman 16 içinde 4 kaç kere var?
1/20 ÖLÇÜLER (Zaman) A B C D Bir saat kaç dakikadır?
ADIM ADIM BAŞARIYA Yeni Distribütör Oryantasyonu

KÜMEDEN OYMAĞA GEÇİŞ : Kümede çalışarak kendini yetiştiren yavrukurtlar 11 yaşından sonra izciliğin ikinci kademesi olan izci sınıfına geçerler. Yavrukurt.
AĞLAYAN KİŞİYLE NASIL İLETİŞİM KURALIM Kocaeli Üniversitesi Toplum Ruh Sağlığı Birimi ve Psikiyatri Anabilim Dalı sunuyor Kocaeli Üniversitesi Hastanesi.
DOĞAL SAYILARDA ÇARPMA İŞLEMİ.
Sponsorluk 1.
DOĞRUSAL PROGRAMLAMA.
GİRİŞ BULGULAR YÖNTEM SONUÇ
Çocuklar,sayılar arasındaki İlişkiyi fark ettiniz mi?
Haziran, temmuz, ağustos Eylül, ekim, kasım
ÇARPMA PROBLEMLERİ VE ÇÖZÜMLERİ.
Derslerini seviyor musun?
1.durum: x 6 = TL x 0.09 = TL MALİYET 2.durum: x 4 = TL
TIP FAKÜLTENDE DÖNER SERMAYE OLUŞUMU VE DAĞITIMI 2003.
TÜRKİYE’DE UZAKTAN EĞİTİM
At İnek Koyun Her ş ekil 3 hayvanı göstermektedir.
SternNET NEDIR.? SternNET`in. Temel düsüncesi Hukuk müsavirligi, Mali müsavirligi, Ekonomi, Teknik, Marketing, ve Pazar Analizini sürekli canli tutan.
EĞİTİM KURULU SPORCU DEĞERLENDİRME ANKETİ ANTALYA-2009.
ZAMAN PROBLEMLERİ.
HOŞGELDİNİZ. YOL HARİTASI BELİRLEMEK AKILLI TECRÜBEDEN YARARLANIN !
2010 Aylık Takvim Bu şablonu, duvar takvimi olarak kullanmak için yazdırabilir veya kendi sununuza eklemek için herhangi bir ayın sayfasını kopyalayabilirsiniz.
Elektronik ve Otomasyon Bölümü
Ocak 2010 PAZARTESİ SALI ÇARŞAMBA PERŞEMBE CUMA CUMARTESİ PAZAR 1 2 3
Sunum transkripti:

Davet Metinleri Çevrenizde ek gelir arayan güvenilir tanıdıklarınız var mı..? Çekirgede ki şirketimizde beraber çalışacağımız; yetiştirilmek üzere 3-4 ciddi kişi arıyoruz; CUMARTESİ GÜNÜ MÜ MÜSAİT OLURSUN? YOKSA PAZAR GÜNÜ MÜ? NASIL BİR İŞ_? Bio-Teknik alanında çalışıyoruz… Bilginiz var mı? (hayır yok!) Detay bir görüşme için, size şirketimizin adresini yazdırayım görüşelim……… NE YAPIYORSUNUZ ? Çok detaylı bir konu olduğu için, şirkete gelip bu konuyu karşılıklı şahsen konuşmamız gerekir,

Bio-Teknik alanında çalışıyoruz… Bilginiz var mı? (hayır yok!) Çok acil; hafta sonları çalışarak ortalama 1000TL civarı bir gelirle güvenilir ve çalışkan bir kaç tanıdığınız var mı.._? NASIL BİR İŞ_? Bio-Teknik alanında çalışıyoruz… Bilginiz var mı? (hayır yok!) Detay bilgi için …..size şirketimizin adresini….vereyim görüşelim……… NE YAPIYORSUNUZ ? Çok detaylı bir konu olduğu için, şirkete gelip bu konuyu karşılıklı görüşmemiz gerekir, CUMARTESİ GÜNÜ MÜ? MÜSAİT OLURSUN? YOKSA PAZAR GÜNÜ MÜ?

Bio-Teknik alanında çalışıyoruz… Bilginiz var mı? (hayır yok!) HAFTADA BEŞ GÜN ÇALIŞARAK AYDA; 1000 İLE 2000 TL EXTRA GELİR ELDE ETMEK İSTERMİSİNİZ……………? NASIL BİR İŞ_? Bio-Teknik alanında çalışıyoruz… Bilginiz var mı? (hayır yok!) Detay bilgi için …..size şirketimizin adresini….vereyim görüşelim……… NE YAPIYORSUNUZ ? Çok detaylı bir konu olduğu için, şirkete gelip bu konuyu karşılıklı görüşmemiz gerekir, CUMARTESİ GÜNÜ MÜ? MÜSAİT OLURSUN? YOKSA PAZAR GÜNÜ MÜ?

Bio-Teknik alanında çalışıyoruz… Bilginiz var mı? (hayır yok!) GÜNDE BİRKAÇ SAAT ÇALIŞARAK AYDA; 1000 İLE 2000 TL EXTRA GELİR ELDE ETMEK İSTERMİSİNİZ……………? NASIL BİR İŞ_? Bio-Teknik alanında çalışıyoruz… Bilginiz var mı? (hayır yok!) Detay bilgi için …..size şirketimizin adresini….vereyim görüşelim……… NE YAPIYORSUNUZ ? Çok detaylı bir konu olduğu için, şirkete gelip bu konuyu karşılıklı görüşmemiz gerekir, CUMARTESİ GÜNÜ MÜ? MÜSAİT OLURSUN? YOKSA PAZAR GÜNÜ MÜ?

Bio-Teknik alanında çalışıyoruz… Bilginiz var mı? (hayır yok!) ULUSLAR ARASI BİO-TEKNİK ALANINDA ÇALIŞAN BİR ŞİRKETLE AYDA 1000 İLE 2000 TL GELİR ELDE ETMEK İSTERMİSİNİZ……………? NASIL BİR İŞ_? Bio-Teknik alanında çalışıyoruz… Bilginiz var mı? (hayır yok!) Detay bilgi için …..size şirketimizin adresini….vereyim görüşelim……… NE YAPIYORSUNUZ ? Çok detaylı bir konu olduğu için, şirkete gelip bu konuyu karşılıklı görüşmemiz gerekir, CUMARTESİ GÜNÜ MÜ? MÜSAİT OLURSUN? YOKSA PAZAR GÜNÜ MÜ?

İstersen seni de götürebilirim !!! Network marketing alanında Çalışıp ayda 10 milyar para kazanan birisiyle tanıştım.Onunla çalışmalara başlayacağız, İstersen seni de götürebilirim !!! SİZE EN UYGUN ZAMAN HANGİSİ..? 1- PERŞEMBE GÜNÜ SAAT:15:00 MI? 2- YOKSA CUMA GÜNÜ SAAT:14:45 Mİ? NASIL BİR İŞ_? Bio-Teknik alanında çalışıyoruz… Bilginiz var mı? (hayır yok!) Detay bilgi için …..size şirketimizin adresini….vereyim görüşelim……… NE YAPIYORSUNUZ ? Çok detaylı bir konu olduğu için, şirkete gelip bu konuyu karşılıklı görüşmemiz gerekir, CUMARTESİ GÜNÜ MÜ? MÜSAİT OLURSUN? YOKSA PAZAR GÜNÜ MÜ?

Sayıların gücünü kullanın..! SİZ GÜNDE 5 DAVET YAPARSANIZ !!! 6 GÜNDE (BİR HAFTADA) 30 DAVET YAPMIŞ OLURSUNUZ !!! 1 AYDA 120 KİŞİ YAPAR !!! 6 AYDA 720 KİŞİ YAPAR !!! 1 YILDA 1440 KİŞİ !!! PEKİ YA; (EKİBİNİZDE SİZİN GİBİ 20 KİŞİ AYNI ŞEYİ YAPARSA !!!) 28.800 KİŞİ YAPAR !!!

Hızlı, Ucuz ve etkili bir yöntem..! İŞ FIRSATI Part Time veya Full Time Çalışma imkanı; Deneyim Gerekmiyor Yetiştirilmek Üzere !!! Ciddi Bay-Bayan Kişiler Aranıyor Randevu için Hemen Arayınız !!! SAMET DURGUT 0554 943 36 20 Pazarlama ve anket işi Değildir. Lütfen Yerlere atmayınız.İhtiyacı olan birine Veriniz.