LOGO TÜBİTAK 2237 - Proje Eğitimi Etkinliklerini Destekleme Programı Prof. Dr. Seydi DOĞAN Proje Koordinasyon Ofisi Birim Sorumlusu MSc. Gülşah ÇELİK Proje.

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
TÜBİTAK KAMU PROJELERİNİ HAZIRLAMANIN TAM ZAMANI
Advertisements

Sunum Planı I. Bölüm II. Bölüm III. Bölüm
1511 Öncelikli Alanlar Ar-Ge Destek Programı.
T.C. BİLİM, SANAYİ VE TEKNOLOJİ BAKANLIĞI BİLİM VE TEKNOLOJİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ Tekin VARLIK Sanayi ve Teknoloji Uzman Yrd. San-Tez Proje Grubu SAN-TEZ ______________12.
AVRUPA BİRLİĞİ BAKANLIĞI Valiliklerde AB İşleri İçin Kapasite Oluşturulması Projesi Tanıtım Toplantısı Antalya 22 Ocak 2013.
TÜBİTAK Yurt İçi Bilimsel Etkinlikleri Destekleme Programı
TÜBİTAK 1512 Girişimcilik Aşamalı Destek Programı
Ulusal Ar-Ge Proje Destekleri
BİLİM İNSANI DESTEKLEME
Prof. Dr. Seydi DOĞAN Proje Koordinasyon Ofisi Birim Sorumlusu
Prof. Dr. Seydi DOĞAN Proje Koordinasyon Ofisi Birim Sorumlusu
LOGO TÜBİTAK Lindau Bilimsel Etkinliklere Katılma Desteği P. Prof. Dr. Seydi DOĞAN Proje Koordinasyon Ofisi Birim Sorumlusu MSc. Gülşah ÇELİK Proje.
LOGO TÜBİTAK 1003 Öncelikli Alanlar Ar-Ge Projeleri Destekleme Programı Prof. Dr. Seydi DOĞAN Proje Koordinasyon Ofisi Birim Sorumlusu MSc. Gülşah ÇELİK.
Prof. Dr. Seydi DOĞAN Proje Koordinasyon Ofisi Birim Sorumlusu
LOGO TÜBİTAK Proje Pazarları Destekleme Programı Prof. Dr. Seydi DOĞAN Proje Koordinasyon Ofisi Birim Sorumlusu MSc. Gülşah ÇELİK Proje Uzmanı.
TÜBİTAK Sanayi Ar-Ge Projeleri Destekleme Programı
TÜBİTAK 1507 – KOBİ Ar-Ge Başlangıç Destek Programı
Lisans Öğrencileri için Proje Destekleri
TÜBİTAK Bilimsel Araştırma Projelerini Hazırlama Eğitimi Şubat 2014
Dış İ lişkiler ve AB Koordinasyon Birimi Kırıkkale Üniversitesi.
Matematik 1 Takvim Nedir?.
Prof. Dr. Seydi DOĞAN Proje Koordinasyon Ofisi Birim Sorumlusu
2 dakikada hep beraber tus birikimi yapalım
Proje Koordinasyon Ofisi
Proje Ofisi Koordinatörü
TÜBİTAK 1000 PROJESİ BİLGİLERİ
Dünya hep dönüyor.
LOGO Tüm Detaylarıyla HORIZON2020 BALIKESİR ÜNİVERSİTESİ Proje Koordinasyon Ofisi Birimi Prof. Dr. Seydi DOĞAN Proje Koordinasyon Ofisi Birim Sorumlusu.
ZAMANI ÖĞRENELİM.
LOGO TÜBİTAK Yenilik Girişimcilik Alanlarında Kapasite Artırılmasına Yönelik D.P. Prof. Dr. Seydi DOĞAN Proje Koordinasyon Ofisi Birim Sorumlusu.
Yurt Dışı Burslar Müdür V.
LOGO TÜBİTAK 1002 Hızlı Destek Programı Prof. Dr. Seydi DOĞAN Proje Koordinasyon Ofisi Birim Sorumlusu MSc. Gülşah ÇELİK Proje Uzmanı.
LOGO Horizon 2020 Marie Sklodowska Curie Programları Başvuru Süreci Prof. Dr. Seydi DOĞAN Proje Koordinasyon Ofisi Birim Sorumlusu MSc. Gülşah ÇELİK Proje.
TÜBİTAK KAMU PROJELERİNİ HAZIRLAMANIN TAM ZAMANI
Büyük endüstriyel kaza riski taşıyan işyerleri, güvenlik raporu veya kaza önleme politika belgesi olmadan işe başlayamayacak. İşyerleri işletmelerini güvenlik.
Prof. Dr. Seydi DOĞAN Proje Koordinasyon Ofisi Birim Sorumlusu
TÜBİTAK Girişimcilik ve Yenilikçilik Yarışmaları Programı
GÖNÜL ELÇİLERİ ENGELLİLERLE EL ELE PROJESİ (SODES) GÖNÜL ELÇİLERİ ENGELLİLERLE EL ELE PROJESİ (SODES)
LOGO TÜBİTAK Öncelikli Alanlar Araştırma Teknoloji Geliştirme ve Yenilik P. Prof. Dr. Seydi DOĞAN Proje Koordinasyon Ofisi Birim Sorumlusu MSc.
SANAYİ ARAŞTIRMA VE GELİŞTİRME GENEL MÜDÜRLÜĞÜ
Mevsim Şeridi
LOGO Horizon 2020 Marie Sklodowska Curie Araştırma Programları ve Bursları Prof. Dr. Seydi DOĞAN Proje Koordinasyon Ofisi Birim Sorumlusu MSc. Gülşah ÇELİK.
LOGO TÜBİTAK Ulusal Yeni Fikirler ve Ürünler Araştırma Destek Programı Prof. Dr. Seydi DOĞAN Proje Koordinasyon Ofisi Birim Sorumlusu MSc. Gülşah.
TÜBİTAK Ulusal Genç Araştırmacı Kariyer Geliştirme Programı
TÜBİTAK Girişimcilik Aşamalı Destek Programı
Hazırlayan
LOGO TÜBİTAK Girişim Sermayesi Destekleme Programı (GİSDEP) Prof. Dr. Seydi DOĞAN Proje Koordinasyon Ofisi Birim Sorumlusu MSc. Gülşah ÇELİK Proje.
MESLEK ANALİZİ ÇALIŞTAYI III 21 – 25 Ocak 2013 Ankara
BALIKESİR ÜNİVERSİTESİ PROJE KOORDİNASYON OFİSİ BİRİMİ
BİR YILDA DÖRT MEVSİM VARDIR
Ahmet Haşim İlkokulu 2013 Yılı Sınıf Sınavları.
BİDEB Fonlarının genel tanıtımı
LOGO TÜBİTAK Teknoloji Transfer Ofisleri Destekleme Programı Prof. Dr. Seydi DOĞAN Proje Koordinasyon Ofisi Birim Sorumlusu MSc. Gülşah ÇELİK Proje.
LOGO TÜBİTAK Uluslararası Sanayi Ar-Ge Projeleri Destekleme Programı Prof. Dr. Seydi DOĞAN Proje Koordinasyon Ofisi Birim Sorumlusu MSc. Gülşah.
2010 TAKVİMİ İYİ SENELER.
Hacettepe Teknoloji Transfer Merkezi (HT-TTM) Girişimcilik Ofisi
ERASMUS + GENCLİK. YENİLİKLER Sadece yaş arası gençler değil gençlik çalışanları da yaş sınırı göz etmeksizin katılabiliyor. Ayrıca bu programda.
ZAMANI ÖĞRENELİM.
2016 AYLARA GÖRE MESLEK GRUPLARI YENİ KAYIT DAĞILIMLARI
MEVSİMLER.
Uzun vadeli kredilerin döviz kompozisyonu
Uzun vadeli kredilerin döviz kompozisyonu
TÜBİTAK BİLİMSEL DESTEKLEME PROGRAMLARI
2014 Yeni Slayt Masa Takvimi
2010 Aylık Takvim Bu şablonu, duvar takvimi olarak kullanmak için yazdırabilir veya kendi sununuza eklemek için herhangi bir ayın sayfasını kopyalayabilirsiniz.
2010 TAKVİMİ İYİ SENELER.
2019 YILI TEKNİK DESTEK PROGRAMI Bilgilendirme Sunumu
Misyon-Vizyon Misyon Türkiye’nin ihtiyacı olan alanlarda bilim insanı yetişmesini yarışma, burs ve eğitim programları aracılığı ile yönlendirmek ve teşvik.
ERZİNCAN ÜNİVERSİTESİ Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürlüğü 2017 Yılı Faaliyet Raporu.
Ocak 2010 PAZARTESİ SALI ÇARŞAMBA PERŞEMBE CUMA CUMARTESİ PAZAR 1 2 3
Sunum transkripti:

LOGO TÜBİTAK Proje Eğitimi Etkinliklerini Destekleme Programı Prof. Dr. Seydi DOĞAN Proje Koordinasyon Ofisi Birim Sorumlusu MSc. Gülşah ÇELİK Proje Uzmanı

LOGO Amaç 1 Öncelikli Alanlar 2 Kimler başvurabilir 3 İçerik Proje Süresi 4 Proje-Destek Miktarı 5 ProKOB Başvuru Tarihleri 6

LOGO Amaç: Yeterliliğini almış ve tezinin son aşamasındaki doktora öğrencileri ile araştırmacılara, ulusal proje çağrılarına yönelik olarak proje yazma süreci, bu süreçte yer alan bilimsel yaklaşımlar, proje yönetimi, bütçelendirilmesi ve değerlendirme aşamasında göz önünde bulundurulması gereken hususlar ile katılımcıların aktif olarak katıldığı uygulamalı araştırma projesi hazırlama tekniklerinin öğretilmesini amaçlamaktadır. ProKOB

LOGO Öncelikli Alanlar: Doğa Bilimleri, Mühendislik ve Teknolojik Bilimler, Tıbbi Bilimler, Tarımsal Bilimler, Sosyal Bilimler ve Beşeri Bilimler ProKOB

LOGO Kimler Başvurabilir?  Herhangi bir kurumda çalışan araştırmacı veya tezinin son aşamasındaki bir doktora öğrencisi olmak  Eğitim etkinliğe bir proje önerisi ile katılıyor olmak  Tercihen, sunduğu TÜBİTAK 1001 Programı Araştırma Projesi önerisi olumsuz sonuçlanmış olmak  Daha önce bu program kapsamında desteklenen bir eğitim etkinliğine katılmamış olmak  İntihalden ceza almamış olmak ProKOB

LOGO Proje Süresi:  Desteklenecek bilimsel etkinlik süresi üç günü geçemez. ProKOB

LOGO Proje-Destek Miktarı:  Etkinlik desteğinin toplam üst sınırı TL’ dir. ProKOB

LOGO Başvuru Tarihleri: ProKOB BAŞVURU DÖNEMİ BAŞVURU TARİHLERİ  1. Dönem: 22 Ocak Şubat 2014  2. Dönem: 3 Mart Nisan 2014  3. Dönem: 5 Mayıs Haziran 2014  4. Dönem: 7 Temmuz Ağustos 2014  5. Dönem: 8 Eylül Ekim 2014  6. Dönem: 3 Kasım Aralık 2014

LOGO Detaylı bilgi ve sorularınız için; Proje Koordinasyon Ofisi Birimi Araştırma Laboratuarları Araştırma ve Uygulama Merkezi 2. kat / ProKOB

LOGO