Ingentis. Ingentis ile ilgili bilgiler Ilk versiyonu 1999 yılında özel bir müşteri isteği sonucunda yaratılmıştır. Dünyada 300’den fazla şirket tarafından.

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
Alptekin GÖKÇEYREK | Teknik Satış Danışmanı
Advertisements

MS OFFICE 2013.
Dört Bölüm 1.Tanıtım ve Mevcut Durum 2.Hedefler 4.Demo 3.Yeni Sürüm Planlaması.
Raporlama ve İş Zekası Çözüm Platformu
• 2001 yılında kuruldu. • E-Ticaret ve E-Tahsilat alanlarında yazılımlar ve çözümler geliştirmekte. • 4691 sayılı Teknoloji Geliştirme Bölgesi yasasına.
Merhaba… akıllı çözümler üretir.. Akıllı Ticaret B2B Ürün Sunumu.
TOPLU MESAJLAŞMA SERVİSLERİ “DAHA FAZLASINI İSTEDİĞİNİZ İÇİN BURADASINIZ”
GÖRMEK İNANMAKTIR Herkes İçin Kolay Analizler
VERİ TABANI 1 DERS 1.
CallMax Telemarketing Yönetim Sistemi

IIS 6.0. Giriş  Geçtiğimiz yıllarda, Microsoft güvenlik açıkları nedeniyle IIS 4/5 üstünden bir çok saldırıya uğradı.  Bu sebepten Microsoft’un geliştirdiği.
/ Tel: (216) Ayrıntılı bilgi için lütfen bize ulaşınız. / Tel: (216)
DAMACANA - TÜPGAZ.
AKÇAM BİLGİSAYAR VE OTOMASYON SİSTEMLERİ LİMİTED ŞİRKETİ
WEB SERVİCE İDRİS YÜRÜK MAHMUT KAYA.
“IT Manager” Ünvanına Sahip Olun örnekler, kısa tanıtımlar
Kurumsal Kaynak Planlama ( Enterprise Resource Plannning)
Kazanmak isteyenlere Crm9 0
MS OFFICE VISIO 2007.
WEB Tasarımı & .NET Bolum 1
ManageEngine® DENİZ BARIŞ ATAY.
MÜŞTERİ İLİŞKİLERİ YÖNETİMİ
HR-WEB TANITIM SUNUMU’2013
HR-WEB TANITIM SUNUMU’2014
HR-WEB Web Tabanlı İnsan Kaynakları Uygulamaları
FRAMEWORK.
Burcu Musaoğlu Data Sistem A.Ş..
Proje yönetiminde başarının yeni formülü. Daha başarılı projeler Daha ekonomik çözümler Daha özelleşmiş hizmetler için… Neden ?
BTP 108 BİLGİSAYAR AĞ SİSTEMLERİ AĞ KAVRAMI Birden çok bilgisayarın birbirine bağlı olarak kullanılmasıyla oluşturulan çalışma biçimine bilgisayar ağı.
1 Yetkili Satıcı Toplantısı – Fethiye 2008 Operatör konsol ve Enformasyon sistemi OSPC Yetkili Satıcı Toplantısı 2-4 Mayıs 2008 Fethiye.
Math in Advertising....
HR-WEB Web Tabanlı İnsan Kaynakları Uygulamaları
Şirket Tanıtım Sunumu.
Merhaba ben Abdullah Alp ASLAN Globax Firması Yöneticisiyim
Windows Server 2008’e Genel Bakış Microsoft Windows Server 2008, bilgi teknolojileri (BT) uzmanlarının altyapıları üzerindeki kontrollerini maksimum seviyeye.
Universal Bilgi Teknolojileri
Şişecam S ayısal Yönetimle Verim VIII. "Türkiye'de İnternet" Konferansı 20 ARALIK 2002 Canan Özcan Türkiye Şişe ve Cam Fab. A.Ş.
Kurumsal Kaynak Planlama ( Enterprise Resource Plannning)
CUSTOMER RELATIONSHIP MANAGEMENT
Quest Atlantis Tasarımcılar: Kenan Akpınar Nuri Durna Pınar Tosun Nurcan Çoksusamış Yasin Tursun.
ALİ FINDIK Galatasaray Ünİversİtesİ 2015
Elektrik ve doğalgaz sektöründe saha servis yönetimi anlayışı değişiyor. ARENA Saha Hizmetleri ve İş Gücü Yönetimi.
Şahin BAYZAN Kocaeli Üniversitesi Teknik Eğitim Fakültesi
Yazılım Geliştirme Projesi
İnsan Kaynakları Yönetim Sistemi
Logo Ürün Ailesi e-Devlet Çözümleri Sevda Taşdemir.
NetKafem Kullanımı Basit, Maliyeti Düşük, İşlevleri Güçlü
Kurumsal ve Gelişmiş Stratejik Planlama Çözümü.
Lync; Microsoft tarafından 2007 yılında ofis paketlerine dahil edilmiş anlık mesajlaşma yazılımının adıdır. Lync yazılımı Microsoft Office yazılımlarıyla.
Akıllı İstemcileri Geliştirmek ve Dağıtmak
Psikolojik Danışman: Hasan KARAKIŞ.  Bilgisayar kullanımı yirminci yüzyılın özellikle son on yılında büyük bir hızla artmıştır. Bu artış, hem tüm dünyaya.
Mobil Uygulamalar ve Çözümler. ©2010 Sürat Teknoloji Gündem  Hakkında 2.
ÖRGÜTLERDE BİLGİ YÖNETİMİ, KARAR VERME VE BİLİŞİM SİSTEMLERİNDEKİ HİYERARŞİK YAPININ MİMARİSİ Kısım 2.
Querying SQL Server Data with Power BI Desktop Erdem Avni SELÇUK Microsot MVP.
Belge, Doküman ve İş Akışı Yönetim Sistemi
VBT Bilgi Teknolojileri
HAZIRLAYAN ve SUNAN Muhammed Dündar
SAP SE, merkezi Walldorf, Almanya'da bulunan, Avrupa'nın en büyük yazılım şirketidir.
One Touch Video Kurumlar, İşletmeler ve Çağrı Merkezleri için internet tabanlı ve mobil etkileşimli video çözümü 2010 Avaya Inc. All rights reserved.
Açık Bulut Nedir ? Neden Açık Bulut ?
haZIRLAYAN: ELİF KARAOĞLU
CRM Mehmet Batuhan Ülper
Active Directory.
Bölüm 2 ÖRGÜTLERDE BİLGİ YÖNETİMİ, KARAR VERME VE BİLİŞİM SİSTEMLERİNDEKİ HİYERARŞİK YAPININ MİMARİSİ Kısım 2.
BOZOK ÜNİVERSİTESİ Merkezi Kimlik Doğrulama Sistemi
ERP Projesinin Aşamaları İzmir. ERP Projesinin Aşamaları SatışSatış - Başlangıç – Kurulum – Analiz – Plan – Uyarlama – Eğitim – Geliştirme.
Dijital Öyküleme
Tam ilişkilendirme ile entegre CAD ve CFD
Sunum transkripti:

Ingentis

Ingentis ile ilgili bilgiler Ilk versiyonu 1999 yılında özel bir müşteri isteği sonucunda yaratılmıştır. Dünyada 300’den fazla şirket tarafından güvenle kullanılmaktadır. - SAP ve Microsoft sertifikalı - 11 farklı dilde bulunmaktadır. Kullanıcıları arasında T-Mobile, BMW, Nestlé, Lukoil, Dresdner Bank, Beiersdorf, Merck, Schott, IngDiba gibi şirketler bulunmaktadır. 5.5 ve üstü versiyonları benzersiz şema özellikleri ve yeteneklerine sahiptir

Organizasyon şemalarının manuel oluşturma gerekliliğini ortadan kaldırır. Tüm sistem ortamlarına mükemmel uyumludur. Sayısız organizasyon şema dizayn seçenekleri barındırmaktadır (kurumun dizayn standartları ile uyumlu olmak üzere) Birçok farklı yayınlama seçeneklerine sahiptir. (org.manager [win], org.manager [html], org.manager [activex], org.manager [java], birçok farklı yazdırma seçenekleri) org.manager [html] kullanarak tamamiyle platformdan bağımsızdır. ‘Şema içerisinde şema’ özelliğini kullanarak gerçek görsel HR controlling Simülasyon komponentini kullanarak farklı senaryolarla kolayca kompleks simülasyonların gerçekleştirilmesi Ingentis ‘ı benzersiz kılan nedir?

Yayınlama Seçenekleri org. dönüştürücü Veri Girişi (org yapı., ek veriler ) Şema Dizaynı Yayınlama seçeneğinin kararlaştırılması PDF-, Image-, Visio veya PowerPoint-Exports formatları da mevcuttur 2. Şema yaratma 3. Yayınlama LDAP / Active Directory LDAP arayüzü Direct AccessBatch Mode 1. LDAP bağlantısı Üç Adımda Org. Şemalarının Otomatik Olarak Yaratılması org.manager [win] org.manager [html] org.manager [java] org.manager [activex]

Yayınlama Seçenekleri org. dönüştürücü Veri Girişi (org yapı., ek veriler Şema Dizaynı Yayınlama seçeneğinin kararlaştırılması PDF-, Image-, Visio- veya PowerPoint-Exports formatları da mevcuttur. Database / Excel / Text Dosyaları ODBC / CSV Arayüzü Direct AccessBatch Mode Üç Adımda Org. Şemalarının Otomatik Olarak Yaratılması org.manager [win] org.manager [html] org.manager [java] org.manager [activex] 1. LDAP bağlantısı 2. Şema yaratma 3. Yayınlama

Yayınlama Seçenekleri org. Dönüştürücü PDF-, Image-, Visio- veya PowerPoint-Exports formatları da mevcuttur. SAP HR F onksiyon Modülü RFC Direct Access Batch mode (File Download) Integration in PPOME Üç Adımda Org. Şemalarının Otomatik Olarak Yaratılması org.manager [win] org.manager [html] org.manager [java] org.manager [activex] 1. LDAP bağlantısı 2. Şema yaratma 3. Yayınlama Veri Girişi (org yapı., ek veriler Şema Dizaynı Yayınlama seçeneğinin kararlaştırılması

Direk SAP® HR Entegrasyonu Fonksiyon Modülü RFC / HR-OCI Bağlantısı SAP Entegrasyonu

Sınırsız Dizayn Seçenekleri

org.manager [java] org.manager [activex] org.manager [html] Internet / Intranet için Otomatik Org. Şemaları

Tüm Platformlarda Görüntüleme Olanağı

Sayısız Farklı Yazdırma Seçenekleri

Güçlü Arama Yetenekleri

Diğer Uygulamalara ve Web Sitelerine Hotspot Linkleri Yaratma Yeteneği

Kurumsal Dizayn Kuralları ile Uyum İçerisinde

Ofis Yerleşim Planı Yaratma

Gerçek Görsel HR Controlling

Yeni Versiyon Ekim 2008 Vekalet Planlaması

Yeni Versiyon Ekim 2008 Perf. Yönetimi. - Potansiyel / Performans Grafiği

Yeni Versiyon Ekim 2008 Nitelikler / Hedef-Performans Karşılaştırılması

Ingentis org.manager – Her Parça için Mükemmel Hamle Yeni Personel - Hızlı bakış -Organizasyonun neresindeyim? - Yetenek araması HR Kontrol - HR metriklerinin görselleştirilmesi - Çalışan sayımı raporu - Devamsızlık raporu - Pozisyon ve org. Ünite bilgisi Tüm Personel - Kim kimdir sistemi - Güvenilir org. şemaları - Farklı arama, yazdırma ve ihraç fonksiyonları HR Departmanı - SAP entegrasyon - Spesifik bilgi içeren org. şemalarının hızlıca oluşturulması - Personel Listesi - Yetenek Yönetimi - Vekalet Planlaması Yönetim - Spesifik yönetim organizasyon şemaları - Kullanıcı giriş sınırlaması belirleme Organisational Dep. - Reorganizasyonlar - Birleşme ve Devralma - Simülasyonlar

t ‘da org.management’ın Başarı Hikayesi “Bu uygulama şirketle ilişkili bilgilerin görselleştirilmesi ve etkin olarak ’şirket içi HR danışmanlığı’şeklinde kullanmak ile iç müşteriye şeffaflık ve katma değer yaratmaktadır”. Organizasyonel Şeffaflık 60,000’den fazla personel için org. şemaları Ayda 500,000’den fazla arama Farklı hedef gruplar için farklı görselleştirme şekilleri org.manager’ı Danışmanlık Aracı şeklinde kullanmak HR KPI’leri şirketin kndi diline çevirmek Esnek ve sürekli güncel durumlar ve şemalar Organizasyon değişikliklerinin planlanmasına destek Şirketin taksonomisine destek

Bizim Teklifimiz

Ingentis org.manager 60 gün deneme versiyonu Yüzde yüz uygulama desteği Biz org.manager’ı kendi HR sisteminizle bağlantısını sağlayarak gerçek verilerinizle bu ürünü deneyimlemenize olanak veriyoruz. Web konferansı ile ilk kullanıcı eğitimi Test süreci boyunca tam destek Tüm bu hizmetler tamamen ücretsiz ve hiçbir bağlayıcı anlaşma yapılmadan size sunulmaktadır!

Neden Ingentis? Ingentis’ın farklı endüstrilerde her türlü şirket için yazılım çözümleri geliştirme ve uygulama alanında geniş bir bilgi ve tecrübe birikimi bulunmaktadır. Ingentis org.manager 300’den fazla şirkette birçok ülkede kullanılmaktadir. Ingentis büyük ve değişik yapılardaki uluslarası şirketlerin farklı isteklerini yerine getirme yeteneklerine sahiptir. Ingentis maksimum olarak 12 saat içerisinde her türlü talebinize , telefon veya web konferans, ve hatta gerekirse yerinde ziyaret yoluyla destek sağlamaktadır. Tüm programcılarımızın Almanyadaki ana ofislerde konumlanmış olmaları yazılımızın hızlıca, müşteri istekleri doğrultusundaki değişikliklerin doğru ve koordineli bir şekilde yapılmasına olanak verir. Ingentis müşteri ve ortakları arasında yüksek ürün-servis kalitesi,esneklik yeteneği ve geniş tecrübe özellikleri ile anılmaktadır. Ingentis güvenilir bir ortakdır!