Eğer Ne olur Ne olur bir gün gideceksen alıştırma beni aşkına

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
Gülden Umutlar Ses Düğmesini Açınız.
Advertisements

O kadar da önemli değildir bırakıp gitmeler, arkalarında doldurulması mümkün olmayan boşluklar bırakılmasaydı eğer... Dayanılması o kadar da zor.
AŞK YARASI SESLİDİR.

Aşkta Sınırlar ve Sinirler
Zaman Bırakır Seni Avuçlarıma Ben ne çabuk sen oldum, sarardı mevsimin tenindeki dokunuşu, Yağmurlarda üşüdüm, bekledim seni ey sevdiğim, Hasretine.
Gönül gözüyle baksan göreceksin şaşırma
AH YÜREĞİMİN SEGAH MAKAMI Ah be sevdalım Ah be belalım Ah Yüreğimin segah makamı! Yazlarım üşüyor yoksun! Kaçıncı koyduğum işaret takvimlere? Kaç sonbaharı.
Kar ve Hüzün Ahmet Ünal ÇAM.
ANıLaRıM.
Hüzünlü akşamlar düşüyor,sol yanımın sensizliğine Yoksul cümlelerim var, kuramadığım dilimde Ilığımsın,sıcağımsın,düşlerine yattığımsın Sevdalı sözlerim.
BİR DALDA İKİ KİRAZ alperen dizgi Sesli dinleyiniz ya da tıklayınız.
SLAYT GEÇİŞLERİ OTOMATİKTİR… LÜTFEN TIKLAMAYINIZ… SLAYTI MUTLAKA SESLİ İZLEYİNİZ… İYİ SEYİRLER… Sesli İzleyiniz.
Bir Kutu Dolusu Yaşam Gönderiyorum Sana...
İÇİMİN KUYTULARINA DÜŞ SEVGİLİ İÇİMİN KUYTULARINA DÜŞ SEVGİLİ.
Aşkın bir adı hüzünse, öbür adı mutluluktur.
Kıl Beni Ey Namaz !.
SLAYT GEÇİŞLERİ OTOMATİKTİR… LÜTFEN TIKLAMAYINIZ… SLAYTI MUTLAKA SESLİ İZLEYİNİZ… İYİ SEYİRLER… Sesli İzleyiniz.
KaDıN.
Ama bir Gül var ki onun gözlerinde her zaman gözyaşı vardır. Geceler onun gözyaşlarını kendine saklar. Ama gündüzün aydınlığında nemlenen gözleri onun.
MURATHAN MUNGAN’ DAN.
Haberin olsun Bugünlerde suskunum Özlemin prangalamış sözcüklerimi
Korkmuyorum Seni Sevmekten
=>SÖZCÜKTE ANLAM<=
Yaşanan tüm güzel anlar bitmiş meğer gözünde…
Halil KANARGI’dan BEN TUTSAĞIM YÜREĞİNDE SENİN
Aşk: Ölüm kadar masum değil !!!
Gidiyorum ben... Bugüne kadar yaşanılanlardan ne artmışsa Alarak sessizce içime... Aramayın, ve istemeyin beni Hiç öpmeyin artık Işığa pusu kurmuş alnımdan!
Anılar aşklar Soluyor dünya gözümde Hiç umut kalmadı içimde
DEMLİDİR SEVDAM MARVAN OĞUZ
Kim bilir nerelerde,hangi gönüllerdesin
AYDINLATMAYACAKTIN SABAHLARIMI... Tam da kara kışlara yakalanmışken, unutmuşken baharı. Tam da örselenmişken yüreğim acılarla, örslerde dövülmüşken...
GÖZLERİN KAL DİYOR Bu nasıl ayrılık, bu nasıl veda Gözlerin kal diyor dudakların git Bakışın anahtar, gözlerin kilit Ellerin aç diyor, dudakların git.
Sen Sevdalı Ben Belalı MÜZİK : Sezen Aksu Sen Sevdalı Ben Belalı
Yalnızlık Çemberi Ruhumu Sardı
Seni seviyorum; seni çok seviyorum Ben de seni; ben de seni çok seviyorum...
HAYATIN LÜGATI..!! ZAMAN bitmeyen bir dönencedir. DOĞMAK var olmanın gerçekleşmesidir. YAŞAMAK var olan bedenle zamanda.
Yaşa aşkını Yaşa aşkını ondan Ne kadar kaçarsan kaç Nafile Aşk gelip Aşk gelip Yerleşir yüreğine Yerleşir yüreğine.
Üşüyorum Üşüyorum inat inat Sen
Sevgiye hasret kalmış,zavallı sürgün yüreğim o gecelerin karanlığında kavrulur da kimseler bilmez. Sevdayı alıp ta mahvedenlere.
ARKADAŞIM BADEM AĞACI SEN AĞAÇLARIN APTALI, BEN İNSANLARIN.... ARKADAŞIM BADEM AĞACI SEN AĞAÇLARIN APTALI, BEN İNSANLARIN.... SENİ KANDIRIR HAVALAR.
BiR GüN.
ses düğmesini açabilirsiniz ilerlemek için sadece “mouse”u tıklayınız Leyla ve Gece.
Bir bedende atan kalp gibiydik!
Yine birileri ölüyor müezzinin sesinde Yine birileri ölüyor müezzinin sesinde günler gecelere yağarak günler gecelere yağarak Bir çığlık çağlıyor Bir çığlık.
SENİ SEVİYORUM.
=>SÖZCÜK TÜRLERİ<=
Gözlerine Selam Söyle gözlerine selam söyle benden Selamlarımı söyle benden O güzel gözlerine Dalıp dalıp gidersem.
Yıldızlar uzakta, sabahlar uzakta, uzakta memleket Sen uzaktasın
Konuş sevdiğim Yüreğinin şarkısını söyle bana Gece karanlık,
GiTTiĞiN YeR.
=> SÖZCÜKTE ANLAM <=
Ve avuçlarımdan dökülüyordu şehir ve avuçlarımdan dökülüyordu şehir ve ben gidiyordum. ve ben gidiyordum. Bir Pollyanna isyanı kadar küçük yüreklere Bir.
GÜN GELİR BİR BİR SÖNER UMUTLAR.GÜNEŞ GİZLENİR SANKİ BULUTLARIN ARKASINA. KÖR BİR KARANLIK GELİR, YÜREKLERİ İÇİN İÇİN YAKAN BİR KOR MİSALİ. NE DÜŞÜNMEKTEN.
BEN SENİ SEVDİM Mİ? BEN SENİ SEVDİM Mİ?SEVDİM, KİME NE TUTTUM,TA İÇİME OTURTTUM SENİ ALDIM,OKŞADIM SAÇLARINI,ÖPTÜM İÇTİM YUDUM YUDUM GÜZELLİĞİNİ.
Ne kadar zaman geçti bilmiyorum,
Sesi AçınızAkışına Bırakınız Önümde bir beyaz kağıt, Özlemini yazıyorum satırlara. Yokluğunda yanan bir ağıt, Gözyaşlarını asıyor duvarlara. Bugün.
O kadar da önemli değildir bırakıp gitmeler, arkalarında doldurulması mümkün olmayan boşluklar bırakılmasaydı eğer. Dayanılması o kadar da zor değildir,
Seni görmek sesini duymak
SeNDeN SoNRa.
Beyoğlundan Dolmabahçe'ye Taşınan Bir Aralık Akşamı,,, Sus pus olmuş puslu bir istanbulmuydu yüzün yoksa, çok bildik hüzünler mi taşınmıştı yüzüne Dolmabahçe'de,
BEN Mİ?... EVET... Ben mi?evet... Bir gün çıkıp gideceğim kapıları,evleri,dergileri,hüzünleri bırakarak... Bir çiçek merhaba diyecek... Hoş geldin.
Ben kimin için ağladım, Bilmediğim o ıssız gecelerde, Kimin için yazdım onca özlem şiirini, Umutsuzluğu yaşayarak…..
SLAYT GEÇİŞLERİ OTOMATİKTİR… LÜTFEN TIKLAMAYINIZ… SLAYTI MUTLAKA SESLİ İZLEYİNİZ… İYİ SEYİRLER… Sesli İzleyiniz.
SESLİDİR Sen Hiç..? MR CAN AKIN Sen; mehtaplı yaz gecelerinde sevginin coşkusuyla, yıldızlara dokunabildin mi hiç..? Sen; güneşli ılık bahar günlerinde.
TABLOLAR RÜBAİLER ve Teoman Bayer Değerli kardeşim Teoman Bayer’in
Güllerin Ağladığı Bir Zaman Vardır
O kadar da önemli değildir bırakıp gitmeler, arkalarında doldurulması mümkün olmayan boşluklar bırakılmasaydı eğer. Dayanılması o kadar da zor değildir,
SEN DAHA DOĞMAMIŞTIN AYŞE TURKUAZ-CAN AKIN
Sunum transkripti:

Eğer Ne olur Ne olur bir gün gideceksen alıştırma beni aşkına Alıştırma yüzündeki gülümsemeye Ben çok zor alıştım yüreğimin boşluğuna Ne olur Lütfen emeğe saygı… Hiç bir yerini değiştirmeden yollayın… Teşekkürler Nil yüreğime dolup Yalnız bırakma beni, yüreğime dolanla

Ne olur GİDECEKSEN Anılarımı bir kutuya doldurdum Bütün sevdalı sözcükleri Bir de son sevgiliden kalan O kurumuş gülü koydum bir kutuya Yaktım ben o kutuyu yıllar önce Ne olur Lütfen emeğe saygı… Hiç bir yerini değiştirmeden yollayın… Teşekkürler Nil beni yeniden mutluluğa alıştırma GİDECEKSEN

bilirsin Zordur Zordur Sevdaya alışmak kolaydır Mutluluğa yaren olmak kolaydır Zordur oysa yalnızlığa alışmak Zordur hüzünlere Lütfen emeğe saygı… Hiç bir yerini değiştirmeden yollayın… Teşekkürler Nil Ve mutsuzluklara alışmak Zordur geceleri soğuk yastığa başını koymak Zordur o sıcaklığı özlemek

Gideceksen Ne olur sevme Sevme beni Ve bırakacaksan beni soğuk gecelerle yeniden Ne olur alıştırma teninin sıcaklığına Bırakıp beni gideceksen Ne olur sevme Lütfen emeğe saygı… Hiç bir yerini değiştirmeden yollayın… Teşekkürler Nil Sevme beni

Nil www.by.kulubu.com Lütfen emeğe saygı… Hiç bir yerini değiştirmeden yollayın… Teşekkürler Nil Nil www.by.kulubu.com